Ο χρήστης manosk έγραψε:
...
Αν ορίσεις στις επιλογές να τυπώνει μόνο ασπρόμαυρο ή grayscale, πώς χρησιμοποιεί και έγχρωμο τόνερ;
Και όμως έτσι είναι. Μαλακία το ξέρω. Εγώ είχα έναν Κόνικα και μόλις τελείωσε το έγχρωμο σταμάτησε να τυπώνει απλά ακόμη και αν όριζα ασπρόμαυρη εκτύπωση. Το χάρισα σε συνφορουμίστα και ξεμπέρδεψα.
@ dimik: Ευχαριστώ. Θα κοιτάξω και για xerox. Βέβαια, δύο φωτοτυπικά που έχουν περάσει από τα χέρια μου χάλασαν στα δύο χρόνια περίπου (με κόστος > 100 ευρώ) και μπορώ να πω ότι έχω χάσει λίγο την εμπιστοσύνη μου στη xerox.
@ corsair: Ευχαριστώ για την προειδοποίηση
Μήπως έχεις υπόψη σου κάποιο από αυτά τα εξειδικευμένα fora; Αν ισχύει αυτή η ιστορία με τα μελάνια, μάλλον θα πάω για ασπρόμαυρο. Έτσι κι αλλιώς αποφεύγω τις εκτυπώσεις. Για παν ενδεχόμενο τον θέλω και για το scanner του. Και θέλω laser επειδή έχω βαρεθεί να πληρώνω μελάνια για 10 σελίδες (πριν στεγνώσουν τα μελάνια).
Συμφωνώ στα τονισμένα. Εγώ έχω πάρει αυτόν. Παρόλο που η μάρκα δεν είναι (τουλάχιστον μέχρι πρότινος) φημισμένη στους εκτυπωτές είναι πολύ καλός. Ταχύτατη πρώτη εκτύπωση (ο Κονικα ήθελε περίπου ένα λεπτό, αυτός σε 10 δεύτερα σχεδόν είναι έτοιμος), γρήγορη εκτύπωση, εντελώς αθόρυβος (ο Κονικα, όπως και άλλοι που έχω ακούσει κάνουν σαν ελικόπτερα), μαζεμένο μέγεθος παρόλο που είναι λειζερ-πολυμηχάνημα, γρήγορη σάρωση επίσης, πολύ καλό συνοδευτικό πρόγραμμα και τόνερ στα 55 ευρώ για 1500 σελίδες (δεν είναι τσάμπα δεν είναι και πανάκριβο).
Έχω βέβαια και έναν φωτογραφικό Κάνον για φωτογραφίες ή κάτι άλλο έγχρωμο αλλά δεν τον χρησιμοποιώ συχνά.