-
Ακόμα πιο εύκολο ειναι το Imageburn ενω για πιο προχώ καταστάσεις υπάρχει και το Ultraiso αλλά αυτό δεν παίζει δωρεαν...
-
Θελω να διορθωσω κατι αριθμους σε καποια τυπωμενα εγγραφα . τα σκαναρω λοιπον
μπορω να τα σκαναρω σαν img αλλα και σαν pdf απευθειας απο το σκαννερ.
εχω προσπαθησει με το adope acrobat το 10 αλλα δεν τα καταφερνω να σβησω τα
νουμερα και να τα ξαναγραψω.
προσπαθω να κατεβασω την νεα trial version αλλα θελει τον internet explorer.
παλιοτερα τα ειχα καταφερει αλλα ηταν απο στικακι και οχι σκαναρισμενα.
μηπως χρειαζεται ocr; αν ναι το acrobat δεν υποστηριζει ελληνικα , υπαρχει προβλημα;
μηπως ειναι καλυτερα να διορθωθουν σαν img ; με ποιο τροπο; και θα δειχνουν το
ιδιο οπως το πρωτοτυπο;
και για 2 νουμερα που θελω να αλλαξω δεν θελω να μαθω το acrobat απ εξω ασε
που δεν εχω χρονο.
καθε βοηθεια δεκτη. -
Κολλάς τα νέα νούμερα πάνω στο έγγραφο ----> scaner ----> εκτύπωση
-
θα ειναι ορατο
-
Κάνεις επεξεργασία στο pdf με corel draw τότε.
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
μηπως χρειαζεται ocr; αν ναι το acrobat δεν υποστηριζει ελληνικα , υπαρχει προβλημα;
ιδιο οπως το πρωτοτυπο;
που δεν εχω χρονο.
καθε βοηθεια δεκτη.Το Acrobat δεν είναι εφαρμογή drawing, άρα δεν υπάρχει και κάτι να μάθεις επ'αυτού (γι'αυτό που θες να κάνεις). Αν θες να αλλάξεις τα συγκεκριμένα έγγραφα (χωρίς δηλαδή να τα περάσεις από OCR), τότε μόνο με κάποια εφαρμογή τύπου Photshop/Corel μπορείς να το κάνεις (ακόμα και με το MS Paint, αν κάνεις τα αρχεία σου σε μορφή εικόνας).
Το αν θα δείχνουν όπως το πρωτότυπο εξαρτάται από την εφαρμογή που θα χρησιμοποιήσεις και αν θα κάνεις προσεκτική δουλειά, π.χ. αν θα ακολουθήσεις επακριβώς τη σκίαση και τα χρώματα της τριγύρω περιοχής....δηλαδή δεν αρκεί απλά να βάλεις ένα textbox πάνω από τους αριθμούς, θα πρέπει να κάνεις sample το background color και τις σκιάσεις, και να τις περάσεις στο textbox ως background, και μετά να μετακινήσεις το textbox ώστε τα δύο backgrounds να 'κουμπώνουν' με ακρίβεια pixel....
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
ιδιο οπως το πρωτοτυπο;
που δεν εχω χρονο.
καθε βοηθεια δεκτη.Το Acrobat δεν είναι εφαρμογή drawing, άρα δεν υπάρχει και κάτι να μάθεις επ'αυτού (γι'αυτό που θες να κάνεις). Αν θες να αλλάξεις τα συγκεκριμένα έγγραφα (χωρίς δηλαδή να τα περάσεις από OCR), τότε μόνο με κάποια εφαρμογή τύπου Photshop/Corel μπορείς να το κάνεις (ακόμα και με το MS Paint, αν κάνεις τα αρχεία σου σε μορφή εικόνας).
Το αν θα δείχνουν όπως το πρωτότυπο εξαρτάται από την εφαρμογή που θα χρησιμοποιήσεις και αν θα κάνεις προσεκτική δουλειά, π.χ. αν θα ακολουθήσεις επακριβώς τη σκίαση και τα χρώματα της τριγύρω περιοχής....δηλαδή δεν αρκεί απλά να βάλεις ένα textbox πάνω από τους αριθμούς, θα πρέπει να κάνεις sample το background color και τις σκιάσεις, και να τις περάσεις στο textbox ως background, και μετά να μετακινήσεις το textbox ώστε τα δύο backgrounds να 'κουμπώνουν' με ακρίβεια pixel....
ευχαριστω
το προβλημα ειναι οτι με OCR δεν μενουν στην θεση τους καποια κουτακια οτι και να κανω , ενω δεν εχω τις γνωσεις για φωτοσοπ , καποιο πιο απλο προγραμμα επεξεργασιας εικονας δεν μου βγαζει ακριβως το αποτελεσμα που θελω. -
Καλησπέρα παιδιά. Έχω πρόβλημα μου βγάζει αυτό το μήνυμα όταν πάει να κάνει ενημέρωση:
Αποτυχία ενημέρωσης (σφάλμα: 7)Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά τον έλεγχο για ενημερώσεις: Το Google Chrome δεν μπορεί να ενημερωθεί λόγω ασυνέπειας με τις ρυθμίσεις της Πολιτικής ομάδων του Google Update. Χρησιμοποιήστε το Πρόγραμμα επεξεργασίας της Πολιτικής ομάδων για να ρυθμίσετε την παράκαμψη της πολιτικής ενημέρωσης για την εφαρμογή Google Chrome Binaries και δοκιμάστε ξανά. Για λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο https://goo.gl/uJ9gV.
Τι μπορεί να είναι? έχω κάνει απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανά αλλά το ίδιο μου βγάζει. Δυστυχώς δεν ξέρω καλά αγγλικά και θα ήθελα να βοηθήσετε αν γίνεται. Ευχαριστώ πολύ
-
Έχεις κάνει επανεκκίνηση στο pc?
Δοκίμασε να απεγκαταστήσεις τον Chrome και να βάλεις τον νεότερο. -
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Έχεις κάνει επανεκκίνηση στο pc?
Δοκίμασε να απεγκαταστήσεις τον Chrome και να βάλεις τον νεότερο.Αυτό είναι ένα μήνα και τα έχω κάνει αυτά που λες. Θα το δοκιμάσω ξανά πάντως
Edit: Όλα οκ το έφτιαξα. Το απεγκατέστησα τελείως και το εγκατέστησα ξανά και όλα οκ -
Καλησπέρα. Σε σύστημα desktop 7ετίας που αποτελείται από ΜΒ ASUS P5E (SATA 2), 4 GB RAM κι επεξεργαστή Ιntel Core 2 Duo E8400@3GHz και κάρτα γραφικών nVidia GTX 650 Ti προτίθεμαι να αλλάξω τον (πολύ μικρό σε μέγεθος - 74 GB) συμβατικό σκληρό δίσκο με νέο τεχνολογίας SSD. Αυτή τη στιγμή στο δίσκο έχω φορτωμένα Windows 7 Ηοme premium 32bit και στο νέο δίσκο SSD σκοπεύω να εγκαταστήσω τα 8.1 64bit και ίσως μελλοντικά τα επερχόμενα 10. Με δεδομένο ότι το σύστημα είναι SATA 2 και σχετικά παλιό, ποιον δίσκο θα επιλέγατε μεταξύ αυτών των 2:
http://www.e-shop.gr/ssd-kingston-sh...e-p-PER.345841
και
http://www.skroutz.gr/s/5944830/Sams...Evo-120GB.htmlΟ πρώτος είναι φυσικά διπλάσιας χωρητικότητας από το δεύτερο αλλά και 20 ευρώ ακριβότερος, επίσης πιο αργός και με 3 αντί για 5 χρόνια εγγύηση.
Βέβαια εφόσον έχω ελεγκτή SATA2 καταλαβαίνω ότι η ταχύτητα δεν είναι το απόλυτο κριτήριο για μένα. Περισσότερο στέκομαι στα 5 χρόνια εγγύηση του Samsung και στα 20 ευρώ μείον στην τιμή. Εϊναι αρκετά αυτά τα 2 για να αντισταθμίσουν τα 120 λιγότερα GB; Στο νέο δίσκο πέρα από το λειτουργικό δεν σκοπεύω πάντως να εγκαταστήσω παρά μόνο ελάχιστες εφαρμογές...
Τι θα επιλέγατε εσείς; -
Εφοσον δεν αλλαζεις εξαρτηματα συχνα χτυπα τον Samsung.
-
Ήρθε η αναβάθμιση για τα windows 10 αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να αναβαθμίσω ακόμη...
-
και γιατι να κανεις απο τωρα αναβαθμιση; περιμενε λιγο να βγουνε drivers. εχουνε καποια θεματα ακομη.
-
Πριν λίγο ένας φίλος (Τεχνικος Η/Υ στο επάγγελμα) μου είπε ότι η πρώτη του επαφή με τα 10αρια ήταν πολυ θετική, αλλα είναι νωρίς για ασφαλές συμπέρασμα.
-
Γράφω από Windows 10.
Προφανώς μέσω upgrade προηγούμενης έκδοσης τα έχω.
Όλα ομαλά στη διαδικασία αναβάθμισης
και τώρα τα τρέχω σε καθαρή εγκατάσταση.Το δικό μου συμπέρασμα:
είναι ακόμα ασταθή, όσοι αμφέβαλαν πως επρόκειτο να είναι έτοιμα στις 29 του μηνός,
είχαν δίκιο, θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι technical preview pre-release.Τα 10 επίσης μου φαίνονται κομματάκι πιο βαριά από τα 8.1 .
Αν και θέλουν το χρόνο για να 'κάτσουν' στην αρχή τα 10άρια,
ακόμα κι έτσι τα 8.1 παραμένουν πιο ελαφριά και πιο σταθερά.
Μάλλον τα 8.1 θα είναι τα ελαφρύτερα Windows των τελευταίων και των επόμενων ετών.Σε θέμα drivers δεν αντιμετώπισα πρόβλημα.
Αυτά.ΥΓ: Περισσότερο τα 10άρια θα εντυπωσιάσουν χρήστες προερχόμενους από τα ασήκωτα 7άρια,
κατά τα λοιπά μοιάζουν με update πάνω στα 8. -
Περίεργο... από άλλους διάβασα ότι τα 10 είναι πιο ελαφριά από τα 8άρια. Μήπως είχες έκδοση 32 bit και έβαλες 64 τώρα;
Εγώ θα αργήσω πάντως να τα βάλω. Πάντα βάζω ώριμες εκδόσεις. Είμαι ακόμα με 7άρια στο ένα και με ΧΡ στο άλλο να φανταστείτε...
-
Και να ήθελα δε γίνεται να πάρω αναβάθμιση διαφορετικής αρχιτεκτονικής, νομίζω τουλάχιστον δε γίνεται.
Τα 8 μάλλον θα παραδίδουν μαθήματα απόδοσης και βελτιστοποίησης για πολλά χρόνια.
Κάποιος που δεν θα είχε δοκιμάσει τα 8άρια, μάλλον δε θα καταλαβαίνει πόσο πιο ελαφριά ήταν από 10 ίσως, και σίγουρα από 7.Από αυτό που εγώ έχω ακούσει,
είναι πως πολλοί χρήστες των 8 έχουν να λένε για τα boot times και τα κολλήματα των 10.
Συμφωνώ μαζί τους.Επίσης ο Edge τραγικός και κρίμα.
Μιλάω ως ΙΕ non-hater, ενός ΙΕ που είχε βελτιωθεί αρκετά στις τελευταίες εκδόσεις. -
και εμενα ενας φιλος μου ειπε πως τα 10 ειναι πιο γρηγορα απο τα 8.1. τεσπα θα περιμενω μηπως βγαλουν κανενα πακετο με αναβαθμισεις γιατι βαριεμαι τις παιδικες ασθενειες.
-
Το SP1 αναμένεται το φθινόπωρο.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]