-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
+1 -
Ο χρήστης tommy89 έγραψε:
Δηλαδή κάποιος εκεί έδωσε την έγκριση να δημοσιεύσουν στα περιοδικά ότι:- Αν δεν θες να σου χαλάσει o twincharger θα σου μειώσουμε την ισχύ και θα αυξήσουμε την κατανάλωση.
- Και ο κορυφαίος συλλογισμός αφου το κανουν όλα το σκορτσάρισμα άρα είναι φυσιολογικό.
Αν το διαβάσεις δεν λέει αυτό, λέει πως υπάρχει δεύτερο πρόγραμμα που σε περίπτωση κρουστικής καύσης τότε μόνο αλλάζει τις παραμέτρους και μειώνει ισχύ/αυξάνει κατανάλωση για να αποφύγει πυράκια. Το γιατί και πότε συμβαίνει αυτό (υποτίθεται με νορμαλ βενζίνη δεν θα έπρεπε να ενεργοποιηθεί) είναι άλλη ιστορία. Απλώς δεν λέει αυτό που αναφέρεις.
-
tommy89 η ΕΤΕΑ έχει 2 συνεργεία απ' ότι ξέρω. Το πήγες και στα 2 ή το πας μόνο στο ένα; Γνώμη μου να το δει και κάποιος άλλος μηχανικός του δικτύου. Πέρνα και από τον Μανδύλα αν είναι.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Δηλαδή κάποιος εκεί έδωσε την έγκριση να δημοσιεύσουν στα περιοδικά ότι:
- Αν δεν θες να σου χαλάσει o twincharger θα σου μειώσουμε την ισχύ και θα αυξήσουμε την κατανάλωση.
- Και ο κορυφαίος συλλογισμός αφου το κανουν όλα το σκορτσάρισμα άρα είναι φυσιολογικό.
Αν το διαβάσεις δεν λέει αυτό, λέει πως υπάρχει δεύτερο πρόγραμμα που σε περίπτωση κρουστικής καύσης τότε μόνο αλλάζει τις παραμέτρους και μειώνει ισχύ/αυξάνει κατανάλωση για να αποφύγει πυράκια. Το γιατί και πότε συμβαίνει αυτό (υποτίθεται με νορμαλ βενζίνη δεν θα έπρεπε να ενεργοποιηθεί) είναι άλλη ιστορία. Απλώς δεν λέει αυτό που αναφέρεις.
Εχεις δίκιο οτι δεν λέει αυτό. Αυτή είναι η σκέψη που μου έρχεται εμένα στο μυαλό διαβάζοντας το.
tommy89 η ΕΤΕΑ έχει 2 συνεργεία απ' ότι ξέρω. Το πήγες και στα 2 ή το πας μόνο στο ένα; Γνώμη μου να το δει και κάποιος άλλος μηχανικός του δικτύου. Πέρνα και από τον Μανδύλα αν είναι.
Το πήγα σε αυτό που είναι στην εθνικής αντίστασης. Στο άλλο δεν νομίζω να το πάω γιατί δεν νομίζω να μου πουν κάτι διαφορετικό.
Στον μανδύλα θα το πάω πάντως όταν βρω χρόνο. -
Καλά κρασιά!!!...''Διαφήμιση'' για τα vag έγινε η συζητηση.
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Καλά κρασιά!!!...''Διαφήμιση'' για τα vag έγινε η συζητηση.η δυσφημιση που εχει φαει το vag στο internet δε ξεπλενεται με τιποτα
-
Πάντως εγω ο Ιταλόφιλος του καφενείου δεν φταίω αγαπητέ.Τουλάχιστον αν βαλουν πόρτα στους ιδιοκτητες vag ίσως τότε κατι να γίνει.
-
μα εγω δεν κατηγορω κανενα ιταλοφιλο για αυτο , αν ηταν να κατηγορησω για κατι το 'πανελληνιο κινημα των ιταλοφιλων' (ισως οι πιο φανατικοι σε ολη την ευρωπη ) αυτο θα ηταν οτι βρηκαν ευκαιρια να ξεσπαθωσουν και να ανακυρηξουν τα αυτοκινητα τους πιο αξιοπιστα απο τα μισητα γερμανικα
βλεπεις οι χρηστες του vag περιλαμβανουν στις ταξεις τους και πολλους περιστασικους και 'παραδοπιστους' αγοραστες (εγω μαλιστα εχω δηλωδει τετοιος ) , περα απο πολλους περισσοτερους (εχει και αυτο τη σημασια του για τον αριθμο των περιστατικων που θα διαβασεις στο ιντερνετ) , οι οποιοι δεν εχουν κανενα προβλημα να βγουν και να κραξουν τις αντιπροσωπειες αλλα και τα ιδια τους τα αυτοκινητα οταν κατι δε παει καλα
απο την αλλη βλεπουμε οτι τα ιταλικα δεν χαλανε ποτε ή οταν χαλανε καποιος θα βγει να τους πει οτι αυτοι φταινε
αντε η πιο μετριοπαθης δηλωση που μπορεις να ακουσεις ειναι οτι ειναι εξισου αξιοπιστα/μπουρδελα
ετσι λοιπον βλεπουμε (εγω τουλαχιστον βλεπω και στον εξω κοσμο) ανθρωπους να περιμενουν οτι το vag τους οπου να ναι θα ανατιναχτει ή να φοβουνται να αγορασουν γιατι 'καινε λαδια', 'χαλανε τα τουρμπα' και τωρα πλεον εχουμε και τα dsg
-
Σωστά.Συμβαίνει σε όλα τα καλά μαγαζιά να χαλάνε τα προιόντα τους.Το μαρκετιν όμως χαλάει με το να δυσαρεστείς τον πελάτη.Γνωστά πραγματα.Πως και δεν προσέχουν τα καλά ''μαγαζιά''!...
Ειναι πιο ευκολό να δείς την μ@@@ια που θα γίνει σε μια φημισμενη για την σοβαροτητά της εταιρία παρα σε μια που φημιζεται ότι τις κάνει.
Ετσι μαλλον θα πάθουν και στο groupo vag. -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Το μαρκετιν όμως χαλάει με το να δυσαρεστείς τον πελάτη.Σοφά λόγια, έτσι λοιπόν χαλάει το μάρκετιν
-
Διαφωνείς?....Που κανω λάθος?
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
....και πήρε Polo 1.2 TSi αλλά με χειροκίνητο γιά να έχει το κεφάλι του ήσυχο.Αλλά δεν το έχει.........
Στα 25.000 χλμ του αλλάξανε το τούρμπο......και σε χρήστη του φόρουμ αλλάχτηκε ο συμπιεστής...
Koubeast, δέβρω έξω!
Παρών!
αλλά απ ότι βλέπω υπάρχουν πολλές πιθανότητες στα πρώτα πόλο, κατασκευής μέχρι Μαιου 2010 να το βγάλει το πρόβλημα. Το θέμα είναι το νέο ανταλλακτικό να είναι οκ.. Είδωμεν, ο χρόνος θα δείξει.. Αν ξαναχαλάσει θα ενημερώσω -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μα εγω δεν κατηγορω κανενα ιταλοφιλο για αυτο , αν ηταν να κατηγορησω για κατι το 'πανελληνιο κινημα των ιταλοφιλων' (ισως οι πιο φανατικοι σε ολη την ευρωπη ) αυτο θα ηταν οτι βρηκαν ευκαιρια να ξεσπαθωσουν και να ανακυρηξουν τα αυτοκινητα τους πιο αξιοπιστα απο τα μισητα γερμανικαβλεπεις οι χρηστες του vag περιλαμβανουν στις ταξεις τους και πολλους περιστασικους και 'παραδοπιστους' αγοραστες (εγω μαλιστα εχω δηλωδει τετοιος ) , περα απο πολλους περισσοτερους (εχει και αυτο τη σημασια του για τον αριθμο των περιστατικων που θα διαβασεις στο ιντερνετ) , οι οποιοι δεν εχουν κανενα προβλημα να βγουν και να κραξουν τις αντιπροσωπειες αλλα και τα ιδια τους τα αυτοκινητα οταν κατι δε παει καλα
απο την αλλη βλεπουμε οτι τα ιταλικα δεν χαλανε ποτε ή οταν χαλανε καποιος θα βγει να τους πει οτι αυτοι φταινε
αντε η πιο μετριοπαθης δηλωση που μπορεις να ακουσεις ειναι οτι ειναι εξισου αξιοπιστα/μπουρδελα
ετσι λοιπον βλεπουμε (εγω τουλαχιστον βλεπω και στον εξω κοσμο) ανθρωπους να περιμενουν οτι το vag τους οπου να ναι θα
ανατιναχτει ή να φοβουνται να αγορασουν γιατι 'καινε λαδια', 'χαλανε τα τουρμπα' και τωρα πλεον εχουμε και τα dsg
Συγνώμη αγαπητέ,αλλά τι σου συμβαινει;είδες κανέναν να γράφει περί αξιοπιστίας του δικού του ίταλικου; Για την προπαγάνδα εναντίον των ιταλικών βρήκαμε την ευκαιρία να ξεσπαθωσουμε....εχεις τυφλωθει απο το γερμανικο κομπλεξ,μην τυχον τους πει κανενας ατελειους...
-
Εφ'όσον το κάνει μόνο όταν είναι ζεστό με 2α σε χαμηλή ταχύτητα, τότε ίσως ο αντίστοιχος συμπλέκτης να έχει κάποιο θέμα. Η επόμενη καλύτερη κίνηση μάλλον θα ήταν η αλλαγή συμπλεκτών (= €€€). Πάντως έχε υπόψη σου ότι επειδή το DSG7 έχει ξηρούς συμπλέκτες, το να έχεις κάποιους θορύβους μάλλον είναι φυσιολογικό.
-
Ο χρήστης dlmltrls έγραψε:
εχεις τυφλωθει απο το γερμανικο κομπλεξ,μην τυχον τους πει κανενας ατελειους...αμα ειχες δει συγκεκριμενα ποστ μου δε θα τα γραφες αυτα
-
Εμένα το όλο θέμα με το ιντερνετ απλά με κάνει να γελάω. Αν πληκτρολογήσεις στο google πονόδοντος, απο τα πρώτα κιόλας άρθρα του φτάνεις στο θάνατο. Προβλήματα σε vag έχω βρει μόνο στο ιντερνετ, το ίδιο και σε alfa. Αν έδινα βάση θα είχα ακόμη μια τετράγωνη κούτα του 80 με κινητηρα και ρόδες, πιστεύοντας στο κλασσικό 'τα παλιά είναι αθάνατα'. Καμία σχέση το πρόβλημα του dsg όπως το ξεκίνησε το παιδί με ότι έχει ειπωθεί απο εκεί και έπειτα και κυρίως με την κατάληξη του η οποία για άλλη μια φορά είναι η γνωστή 'τα vag είναι πατατούκες'. Βέβαια πατατούκες είναι μόνο τα vw απ οτι βλέπω έτσι, δηλαδή τα καλά τους τα δίνουν στους φτωχομπινέδες της Seat (όπως είμαι και εγώ) και της Skoda και τις μάπες τις κρατάνε για πάρτη τους και για την τραγική audi ενίοτε.
-
μα το εχουμε ξεκαθαρισει, τα audi ειναι σαπακια
-
Ο χρήστης tommy89 έγραψε:
- Στο δεύτερο μισό όπου θυμήθηκαν το σκορτσάρισμα** θεωρούν πως είναι απόλυτα φυσιολογικό γιατί το εμφανίζει και σε άλλα αμάξια!!!** Δηλαδή αν ένα πρόβλημα το έχουν πολλά αυτοκίνητα αυτομάτως δεν είναι πρόβλημα αλλά είναι φυσιολογικό!
Επαναστατική αποψη θα έλεγα.
...................
Ρωτω εγώ αφού είναι φυσιολογικό γιατί έγινε αναβάθμιση του κιβωτίου και γιατί έχουν αλλάχθεί άλλα DSG με παρόμοιο πρόβλημα??
Έχω αρνητική άποψη για αυτόν το κινητήρα (όσον αφορά πιθανότητες προβλημάτων) και γενικά θεωρώ απαράδεκτο ότι στη VW έχουν κανει ψωμοτύρι τις 'αναβαθμίσεις' (μιλάμε για διορθώσεις) προγραμματισμού εγκεφάλου στα διάφορα μοντέλα τους, αλλά μάλλον έχουν δίκο για το 'φυσιολογικό σκορτσάρισμα'. Όλα τα αυτοκίνητα στις χαμηλές στροφές δεν πάνε ομαλά, με λίγο γκάζι και πολύ φορτίο. Μέχρι τώρα δεν είχα κανένα που να μην το έκανε!
Τώρα επειδή είναι αυτόματο θα έπρεπε να μην είναι τόσο λίγο το γκάζι στην αλλαγή, αλλά πιθανόν το παρακάναναν συντηρητικό για να μην ανεβάζει την κατανάλωση και να βγάζουν τους δείκτες CO2 που δίνουν?
Πάτα κι εσύ λίγο παραπάνω γκάζι και ηρέμησε.Όσο για τις άλλες αλλαγές στην εγγύηση, μπορεί να ήταν πιό μάγκες εκείνα τα συνεργεια και να φόρτωσαν την εταιρεία άσκοπες αλλαγές για να καρπώνονται τουλάχιστον τα εργατικά. Αλλά και η μαμα VW δεν θα είναι χαζή ...
- Στο δεύτερο μισό όπου θυμήθηκαν το σκορτσάρισμα** θεωρούν πως είναι απόλυτα φυσιολογικό γιατί το εμφανίζει και σε άλλα αμάξια!!!** Δηλαδή αν ένα πρόβλημα το έχουν πολλά αυτοκίνητα αυτομάτως δεν είναι πρόβλημα αλλά είναι φυσιολογικό!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
@tommy89
Εφ'όσον το κάνει μόνο όταν είναι ζεστό με 2α σε χαμηλή ταχύτητα, ...Μήπως έχει να κάνει με το πιό πλούσιο μειγμα στην εκκίνηση (το αυτόματο choke) ? Γενικα και χωρις γκαζι μπορει να πάνε σε αυτη τη φάση με 2η
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Ούτε εκεί είναι σαφείς οι επιλογές. Η HONDA το cvt το σταμάτησε από το JAZZ μάλλον για λόγους αξιοπιστίας.
Ένα mitsu που οδήγησα με cvt ήταν υπέροχο, αλλά το θέμα είναι τι γίνεται σε βάθος χρόνου.
Το θέμα είναι τι πρέπει κάποια στιγμή να διαλέξουμε και εμείς οι τεμπέληδες που βαριόμαστε να ανακατεύουμε την σούπα.Το ξαναέναλε το CVT στο Jazz
Προς υποψήφιους αγοραστές VW γενικά και DSG ειδικότερα