-
Ήταν και το μοναδικό άσπρο 6κύλινδρο, πλυν Μ, που βρήκαμε στην αγορά...
Θάνε ακόμα τα φιμέ...;
send from a galaxy far far away -
Αμ να τι χανω οταν λειπω ολο το απογευμα απο το σπιτι....
Θανο καλοταξιδη η BMW!!! Πραγματικα σου ευχομαι να την ευχαριστηθεις γιατι το αξιζεις!!
Μ'αρεσει πολυ το χρωμα της και οι ζαντες της...
Πω πω τωρα οποτε θα κανουμε συναντησεις, θα σκαει μυτη με το πλαι!!
Και παλι καλοταξιδο το αυτοκινητο!!
-
Θάνο να τη χαίρεσαι.
Ένα τροπετακι Μ3 μένει τώρα.
-
Πολύ ωραία, μεγειές
-
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Σας ευχαριστώ όλους!!! Με συγκινήσατε ρε! Δεν περίμενα κάτι τέτοιο να πω την αλήθεια!
Συγγνώμη που άργισα να απαντήσω, αλλά όπως καταλαβαίνετε, δεν έβγαινα έξω απο το αμάξιΈχουμε και λέμε:
@Popol@ros: Κάτι ξέρεις εσύ και ναι δεν την ξεχνάω
@Cosneo: Το coupe είναι το νέο πολυμορφικό (κάτι σαν το γκρι ειναι το νεο μαυρο )
@ΖΧLover: Πιο ανάποδο καρδιά μου;! Κάτσε να μάθω να το παρκάρω πρώτα
@NicolasVanOrton: Νίκο μου, όποτε θες κανονίζουμε! Θα πάρουν φωτιά οι αισθητήρες λέμεεε!
@Cavallino: Περιμένω να μου δείξεις μερικά πράγματα εσυ
@Elteo: δεν ηταν βαν ρε αφου είχε καθίσματα χαχαχα
@Scotch: Οχι δεν παρκάρει... γιατί ειναι για άντρες! (αχ καλε!) χαχαχαχα
@Ολους: Πραγματικά σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!Τώρα απο φωτογραφίες, μια ακόμα που έβγαλε ο Λευτέρης και μια δικιά μου, παρέα με την Berli
@Γιώργο... 2λιτρο, 6κύλινδρο.
Περισσότερες φωτογραφίες οταν του βαλω σηματάκι μπροστα χαχαχα
Κουκλίιιιι!!!
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
παρέα με την Berli
... 2λιτρο, 6κύλινδρο.
πολυ ΜΕ αρέσουν οι λευκές κουπε 'μπέμπες'
Να τη χαίρεσαι και να την ευχαριστηθείς 'τα μάλα'
εχεις μια μανια με το άσπρο, ακόμα και το κοντέινερ άσπρο το πήρες;
-
Θάνο καλοτάξιδη η μπέμπα σου .
Σου εύχομαι να την ευχαριστηθείς και να γράψεις πολλά χλμ με υγεία και εσύ και το μοτέρ σου
-
Καλοστριφτη Θανε ....Δυστυχως θα χασουμε τις ανανεωσεις της αγγελιας του Berlingo τωρα...
-
Σωστή η μανία, το άσπρο είναι το καλύτερο χρώμα
-
Θανο να την ευχαριστηθεις και να ζησεις μαζι της ολα οσα φανταστηκες τοσο καιρο που την εψαχνες..
-
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ!!!!!!
Με το που βάλω την ασφάλεια, κερνάω βόλτες!
Μέχρι σήμερα το μεσημέρι είχε ασφάλει απο τον προηγούμενο, αυριο θα παω να της βάλω την δικια της.
Άρα ότι χιλιόμετρα έκανα - έκανα... αυριο πάλιΣτα πρώτα απο όσα κατάφερα να καταλάβω...
Πολύ ωραίο τιμόνι, αλλά οταν είσαι απο το τιμόνι του berlingo, θες χρόνο για να το μάθεις.
Δίνει τρελές πληροφορίες στα χέρια, σε σημείο να πιστεύεις οτι κάτι δεν παει καλά με τον εμπρός άξονα.Η κατανάλωσε σε νορμάλ επίπεδα, δεν ξερω ακριβώς, αλλά απο όσο βλέπω ειναι πολύ καλύτερα απο οτι περίμενα.
Είσαι άνετος μέσα στο αμάξι (εχω τερμα ψιλα το κάθισμα, μιας και δεν εχει περάσει ακόμα το σύνδρομο berlingo )
Σου κολλάνε διάφοροι απο πίσω... (μεχρι να το μαθω να τους κολλαω εγω )Υ.Γ.: Το άσπρο, δεν ειναι χρώμα
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Y.Γ.: Το άσπρο, δεν ειναι χρώμαΤι είναι?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Y.Γ.: Το άσπρο, δεν ειναι χρώμα
Τι είναι?
Ιδεά! Άποψη! Στύλ! (απόχρωση όπως και το μαυρο)
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ!!!!!!Με το που βάλω την ασφάλεια, κερνάω βόλτες!
Μέχρι σήμερα το μεσημέρι είχε ασφάλει απο τον προηγούμενο, αυριο θα παω να της βάλω την δικια της.
Άρα ότι χιλιόμετρα έκανα - έκανα... αυριο πάλιΣτα πρώτα απο όσα κατάφερα να καταλάβω...
Πολύ ωραίο τιμόνι, αλλά οταν είσαι απο το τιμόνι του berlingo, θες χρόνο για να το μάθεις.
Δίνει τρελές πληροφορίες στα χέρια, σε σημείο να πιστεύεις οτι κάτι δεν παει καλά με τον εμπρός άξονα.Η κατανάλωσε σε νορμάλ επίπεδα, δεν ξερω ακριβώς, αλλά απο όσο βλέπω ειναι πολύ καλύτερα απο οτι περίμενα.
Είσαι άνετος μέσα στο αμάξι (εχω τερμα ψιλα το κάθισμα, μιας και δεν εχει περάσει ακόμα το σύνδρομο berlingo )
Σου κολλάνε διάφοροι απο πίσω... (μεχρι να το μαθω να τους κολλαω εγω )Υ.Γ.: Το άσπρο, δεν ειναι χρώμα
καλοτάξιδο boy... οτι επιθυμείς μέσα στην ασπρη μπέμπα σου να το βρείς...
-
Καλοτάξιδο και αγρατζούνιστο! Πάει, είχες αμάξι που δεν μπορούσες να ψαρώσεις γκόμενα αλλά μπορούσες σε αυτό να την πηδήξεις και τώρα έχεις αμάξι που μπορείς να ψαρώσεις γκόμενα αλλά δεν μπορείς σε αυτό να την πηδήξεις!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Καλοτάξιδο και αγρατζούνιστο! Πάει, είχες αμάξι που δεν μπορούσες να ψαρώσεις γκόμενα αλλά μπορούσες σε αυτό να την πηδήξεις και τώρα έχεις αμάξι που μπορείς να ψαρώσεις γκόμενα αλλά δεν μπορείς σε αυτό να την πηδήξεις!
You're right! fuck! -
Thanks Monster!!!
-
Θανο καταλαβαινεις οτι σαν γειτονας σου θελω βολτα συντομα με το χαλι σου το μαυρο το τουτου εεε;
-
Κάτι θα κάνουμε
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!