-
-
Α καλά...
Έχετε βαλθεί να μας τρελάνετε -
-
manast, μας τελείωσες μ'αυτή τη φώτο...
Αχ, Αlfa...
-
Εχει και άλλη όμορφη οπτική.
-
Τι λάστιχα φοράς, τα crossclimate + ;;;;
Μιας και έχεις πολύ καλά αυτοκίνητα, υπάρχει άραγε κάτι που σ'αρέσει περισσότερο στο υπέρτατο μικρό συγκριτικά με την κυρία άνωθεν;
-
@lap said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Μιας και έχεις πολύ καλά αυτοκίνητα, υπάρχει άραγε κάτι που σ'αρέσει περισσότερο στο υπέρτατο μικρό συγκριτικά με την κυρία άνωθεν;
Από τον κατασκευαστή έχει αυτά τα λάστιχα. Αποδεκτά είναι πάντως αν και σίγουρα τα pilot sport 4 suv θα προσφέρουν κάτι παραπάνω. Δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω στην αλλαγή που υπολογίζω εντός του 2022.
Η δεύτερη ερώτηση είναι πιο δύσκολη! Το άλλο το φέρνω πιο εύκολα στα όριά του. Είναι και χειροκίνητο... Εδώ και δεν μπορώ (είναι μακριά τα όριά του από τα δικά μου) και φοβάμαι το βάρος αν κάτι δεν πάει καλά. Επί της ουσίας δεν μπορώ να τα συγκρίνω. Και τα δύο πάνε καλά αλλά οι ευθείες που ακολουθούν είναι ασύμβατες. Το feedback της Αlfa έστω και χωρίς αμπραγιάζ είναι πολύ ψηλότερα. Το άλλο όμως παίρνει το αίμα του πίσω στο ...παρκάρισμα. -
Χαχαχα
Έτσι κάπου να είναι καλύτερο και αυτό....
Μωρε στο τέλος της ημέρας το μικρό θα θέλεις να τουρμπιζεις σε στανακια και εσακια..... Και ας μη το μάρτυρας...
Για εμένα αυτή είναι η μαγεία των μικρών αυτοκινήτων. Φτάνεις νωρίς τα όρια τους και η αίσθηση είναι πολύ παιχνιδιάρικη. Δεν ειναι γρήγορα σε απόλυτους αριθμούς αλλά τα φοράς σαν γάντι και διασκεδάζεις.
Και τα δύο είναι εξαιρετικά στον τομέα τους. Να τα χαίρεσαι, καλόταξιδα
-
@manast said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Από τον κατασκευαστή έχει αυτά τα λάστιχα. Αποδεκτά είναι πάντως αν και σίγουρα τα pilot sport 4 suv θα προσφέρουν κάτι παραπάνω. Δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω στην αλλαγή που υπολογίζω εντός του 2022.
Η δεύτερη ερώτηση είναι πιο δύσκολη! Το άλλο το φέρνω πιο εύκολα στα όριά του. Είναι και χειροκίνητο... Εδώ και δεν μπορώ (είναι μακριά τα όριά του από τα δικά μου) και φοβάμαι το βάρος αν κάτι δεν πάει καλά. Επί της ουσίας δεν μπορώ να τα συγκρίνω. Και τα δύο πάνε καλά αλλά οι ευθείες που ακολουθούν είναι ασύμβατες. Το feedback της Αlfa έστω και χωρίς αμπραγιάζ είναι πολύ ψηλότερα. Το άλλο όμως παίρνει το αίμα του πίσω στο ...παρκάρισμα.Τέλεια η alfa πραγματικά πολύ ολοκληρωμένο και απολαυστικό αυτοκίνητο. 2.2 diesel?
Το άλλο αυτοκίνητό σου ποιο είναι;
-
@georgemit said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Η δεύτερη ερώτηση είναι πιο δύσκολη! Το άλλο το φέρνω πιο εύκολα στα όριά του. Είναι και χειροκίνητο... Εδώ και δεν μπορώ (είναι μακριά τα όριά του από τα δικά μου) και φοβάμαι το βάρος αν κάτι δεν πάει καλά. Επί της ουσίας δεν μπορώ να τα συγκρίνω. Και τα δύο πάνε καλά αλλά οι ευθείες που ακολουθούν είναι ασύμβατες. Το feedback της Αlfa έστω και χωρίς αμπραγιάζ είναι πολύ ψηλότερα. Το άλλο όμως παίρνει το αίμα του πίσω στο ...παρκάρισμα.Τέλεια η alfa πραγματικά πολύ ολοκληρωμένο και απολαυστικό αυτοκίνητο. 2.2 diesel?
Το ανέφερε σχεδόν με σαφήνεια ο Lap....
Το υπέρτατο μικρό....
-
Πιο ξεκάθαρα πως να το αναφέρεις;
-
@georgemit said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Η αλήθεια είναι ότι αν στοιχημάτιζες θα ήταν σαν να κλέβεις εκκλησία. Ευκολάκι... Μιλάμε για το χιλιάρι swift του 2017. Πολύ καλό μικρό, αλλά απαιτεί οδηγούς που δεν επιζητούν αποστείρωση από το εξωτερικό περιβάλλον και τους αρέσει λιγάκι να οδηγούν. Εχει όποια ευκολία πραγματικά χρειάζεσαι (εντάξει και μερικές περιττές...) αλλά τα πλαστικά του δεν σε προκαλούν να τους κάνεις εντριβή...
-
-
Πιο ξεκάθαρα πως να το αναφέρεις;
Για να είμαι ειλικρινής, όταν διάβασα για το υπέρτατο μικρό, κατάλαβα ότι ο manast έχει το GR Yaris. Το Swift πολύ απέχει από αυτό το χαρακτηρισμό...
-
Για αυτοκίνητο πόλης όταν συνυπολογίσεις τιμή κτήσης, χώρους,οικονομία καυσίμου,οδική συμπεριφορά, επιδόσεις, αξιόπιστια, εξοπλισμο, μήκος αμαξώματος...μοιάζει να είναι η υπέρτατη επιλογή.
Στην ουσία οι αντίπαλοι του είναι τα kia picanto ,i10 λόγω τιμής, μήκους κτλ
Βασικά καθετε ανάμεσα σε δύο κατηγορίες ίσως για αυτό καλύπτει πολλούς τομείς.Καλύπτει πάνω από τον μέσο όρο όλους τους τομείς ενός αυτοκινήτου πόλης. Σε κάποιους αγγίζει το άριστα.
-
Για αυτοκίνητο πόλης όταν συνυπολογίσεις τιμή κτήσης, χώρους,οικονομία καυσίμου,οδική συμπεριφορά, επιδόσεις, αξιόπιστια, εξοπλισμο, μήκος αμαξώματος...μοιάζει να είναι η υπέρτατη επιλογή.
Στην ουσία οι αντίπαλοι του είναι τα kia picanto ,i10 λόγω τιμής, μήκους κτλ
Βασικά καθετε ανάμεσα σε δύο κατηγορίες ίσως για αυτό καλύπτει πολλούς τομείς.Καλύπτει πάνω από τον μέσο όρο όλους τους τομείς ενός αυτοκινήτου πόλης. Σε κάποιους αγγίζει το άριστα.
Μισό λεπτό, να φέρω τη μπάλα από την εξέδρα! Μιλάμε για το υπέρτατο μικρό (δεν είναι δική μου η έκφραση) κι εσύ αναφέρεσαι σε συμβιβασμούς και μέσους όρους; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
-
Γιατί το Yaris GR θεωρείς ότι είναι μια επιλογη χωρίς συμβιβασμους;
-
Δεν υπάρχει αυτοκίνητο χωρίς συμβιβασμούς! Και η Chiron π.χ. έχει τεράστιο κόστος αγοράς, χρήσης, συντήρησης κι επιπλέον σε μια πολύ κλειστή διαδρομή θα εκτεθεί ακόμη κι από ένα ραλλάκι. Όταν όμως λέμε υπέρτατο αυτοκίνητο στην κατηγορία του, συνηθίζουμε να αναφερόμαστε σε αυτό που προσφέρει την καλύτερη οδηγική εμπειρία, πολύ μακριά από μέσους όρους και συμβιβασμούς.
-
@harisma23 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Δεν υπάρχει αυτοκίνητο χωρίς συμβιβασμούς! Και η Chiron π.χ. έχει τεράστιο κόστος αγοράς, χρήσης, συντήρησης κι επιπλέον σε μια πολύ κλειστή διαδρομή θα εκτεθεί ακόμη κι από ένα ραλλάκι. Όταν όμως λέμε υπέρτατο αυτοκίνητο στην κατηγορία του, συνηθίζουμε να αναφερόμαστε σε αυτό που προσφέρει την καλύτερη οδηγική εμπειρία, πολύ μακριά από μέσους όρους και συμβιβασμούς.
Όπως τα λες, συνηθίζουμε-ετε, άρα όχι πάντοτε.
Για την κατηγορία που εξετάζω δεν θα αγόραζα για αυτοκίνητο πόλης το yaris GR. Αν εσύ το βρίσκεις υπέρτατο αυτοκίνητο πόλης που προσφέρει την οδική αισθηση και επίδοση (που δεν αμφιβάλλω πως θα είναι κορυφαία) στους τομείς που πρέπει να εξυπηρετεί ένα αυτοκίνητο πόλης, τότε αγόρασε το.
Θα κάνεις την καλύτερη επιλογή σύμφωνα με το σκεπτικό σου.Αν βρω μεταχειρισμένα yaris gr θα σου τα προτείνω για να μπορείς να τα αγοράσεις. Η μάλλον όχι, ας το αγοράσεις καινούργιο για αυτοκίνητο πόλης.
Τι κατανάλωση να έχει άραγε με 25-35 χλμ/ώρα μέση ταχύτητα. -
Θεέ μου, τόση μπουρδολογία, για να δικαιολογήσεις τη λανθασμένη σου άποψη; Ακόμη και στα μικρά (B-seg είναι τα μικρά και όχι αυτοκίνητα πόλης) μπορώ να σκεφτώ τουλάχιστον 4-5 μοντέλα πολύ ανώτερα του Swift.
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!