-
Με γειες Τίμο!
-
Παιδιά καλησπέρα.Μια βοήθεια:έχω βαρεθεί να ψαχνω στο νετ για το service manual της Αλφα 164TS.Καμία πρόταση που μπορώ να βρώ κάτι;
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Μόνο κακό όμς κάνει στην Αlfa αυτό. Ενδεικτικά στο Ηράκλειο έχω δει μόλις μία 159. Οι πωλήσεις με άλλα λόγια είναι απογοητευτικές σε αντίθεση με τις 3άρες και μάλιστα 320 που έχουν κάνει αισθητή πλέον την παρουσία τους.Μην βιαζόμαστε και τόσο ...
η Ε90 είναι σχεδόν 1 χρόνο στην αγορά, η 159 2 μήνες, δηλαδή τώρα θα ξεκινήσουν οι πρώτες παραδόσεις για τα μοντέλα που παραγκηλαν πριν 2 μήνες.
Ακόμα η 159 δεν έχει φτηνές 1.6/1.8 εκδόσεις .... τουλάχιστον όχι ακόμα...
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Από εκεί ξεκινάει το φάουλ σου meco. Η Alfa Romeo στο παρελθόν δεν είχε σχέση με την 33 με την οποία μπορεί να έχεις συνδυάσει εσύ ή ο υπόλοιπος κόσμος την Alfa. Αντιθέτως τα μοντέλα της φιγουράριζαν στην πρώτη θέση στις επαύλεις των διαφορών πριγκιπικών και άλλων βασιλικών οικογενειών της εποχής. Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πολλά μοντέλα της ιστορίας της Alfa τα οποία αγνοείς με αποτέλεσμα να έχει μια λίγο λάθος εικόνα για την εταιρεία και την ιστορία της.
Ομολογώ ότι αγνοώ αυτά τα μοντέλα της AR. Προφανώς αναφέρεσαι σε εποχές προ του 1970. Kάποτε ήταν η AR στην F1 και έτρεχε κόντρα στη Ferrari. To θέμα είναι όμως τι είσαι τώρα και όχι τι ήσουν.
Μα η 159 όπως και τα εκάστωτε Saloon της AR ήταν απλά σπορ μπερλίνες.
Δεν αγοράζει κάποιος την 159 για να στρίβει.
Την αγοράζει ως ένα everyday car που ξεχωρίζει με την εμφανισή της και παρέχει σχεδόν τα πάντα στον υποψήφιο αγοραστή.
Όπως και η προκάτοχος 156 αλλά και η Alfetta μου.
Aλλό τώρα αν σε αυτήν την κατηγορία είχε μακράν καλύτερη ενεργητική ασφάλεια στον ανταγωνισμό.Αν εξαιρέσουμε αυτό που λες για την ενεργητική ασφάλεια, έχεις ένα δίκιο σε αυτά που λες. Ελάχιστοι είναι αυτοί που στρίβουν τις 156 τους. Οπότε από μία άποψη καλά έκανε η AR. Tο θέμα είναι όμως ότι έφτιαξε ένα ακριβό αυτοκίνητο το οποίο απευθύνεται σε λίγους. Η 156 πούλησε πολύ καλά γιατί ενώ μπορούσε να θεωρηθεί premium, δεν στοίχιζε όσο μία BMW, Merc ή Audi, οπότε και κατάφερε να αποσπάσει ένα σημαντικό μερίδιο αγοράς. Τώρα με αυτές τις τιμές δεν τα βλέπω ρόδινα τα πράγματα.
Στο topic για την 159 γράφτηκε κάτι για έναν κινητήρα 1.8 με 140 άλογα.
Mακάρι και γρήγορα... (για το καλό των πωλήσεων-καλύτερη είναι η 316 δεν κατάλαβα )Montecarlo Μίλησα για πολλές 320 που βλέπω και όχι 316. 316 έχω δει μόλις μία. Πάντως σε αυτό που λες ότι είναι λίγο καιρό στην αγορά ok.
Υ.Γ. Τίμο με συγχωρείς, αλλά με τι ασχολείσαι?? Μπορείς φυσικά να απαντήσεις και με P.M.
-
-
με γεια το πανεμορφο μοτορι τιμο!!
αντε, κλεψτο απο το θειτσο και ελα να με παρεις καμια βολτιτσα! -
Aσε ρε Πέτρο, ο θείος κοιμάτε μέσα τις πρώτες μέρες....
Classic Αlfisti.... -
...και ουτε μια φωτογραφια.. τι να σε πω?!?!?
οσο για το θειτσο...καλα, ασε να περασουν καμια-δυο μερες να ...πιαστει
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Ομολογώ ότι αγνοώ αυτά τα μοντέλα της AR. Προφανώς αναφέρεσαι σε εποχές προ του 1970. Kάποτε ήταν η AR στην F1 και έτρεχε κόντρα στη Ferrari. To θέμα είναι όμως τι είσαι τώρα και όχι τι ήσουν.Οι marketeers μπορεί να διαφωνούσαν μαζί σου, εγώ θα πω ότι απλά δεν είναι το θέμα μας. Εγώ το έγραψα απλά για να σου εξηγήσω ότι όταν έγραφες πως
Η AlfaRomeο δεν ήταν ποτέ κυριλέ.
είχες λάθος.
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
...και ουτε μια φωτογραφια.. τι να σε πω?!?!?οσο για το θειτσο...καλα, ασε να περασουν καμια-δυο μερες να ...πιαστει
Βασικά όπου πηγαίναμε μας τραβάγαν οι άλλοι, οπότε είπα να μην κάνω κι εγώ έτσι....
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Μεγεία μας!
Σήμερα προστέθηκε στην οικογένεια μια μαυρή καλόνη.η 159 2.2 JTS.
Αν και το αυτοκίνητο έγινε παραγγελία στην Spicar Δεκέμβριο του 2005 το αυτοκίνητο παραλήφθηκε σήμερα με .... μερικές ελλείψεις!!!
Να αυπενθυμίσω ότι τον Δεκέμβριο, επειδή δεν υπήρχε αυτοκίνητο Full Xtra στις πρώτες παραγγελίες, Έγινε ειδική παραγγελία για Mπεζ Pieno Fiore και μπεζ ταμπλό.
Ενώ έχουν περάσει 2 γεμάτοι μήνες και έχουμε φτάσει τέλη Φλεβάρη, έπεσε τηλέφωνο για να μάθουμε που βρίσκεται η παραγγελία!
Η απάντηση ήταν Φ-Ο-Β-Ε-Ρ-Η! από τον πωλητή!
Οι κωδικοί λέει, Pieno Fiore σε συνδιασμό με το ανοιχτό ταμπλό ΔΕΝ έχουν βγει λέει στην παραγωγή και για τέτοια έκδοση θα πρέπει να περιμένουμε λέει έως και 6 μήνες!!!
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, τα των VAGέληδων τα αποκτήσαμε και εμεις μαζί με την ''Γερμανική ποιότητα''Tεσπά ακόμα και το Mπεζ AlfaTex με σκούρα πλαστικά είναι καταπληκτικό (φανταστείτε τα μπεζ Pieno Fiore με ανοιχτόχρωμα πλαστικά έμεινε διακαείς πόθος...)
Η ιπποδύναμη είναι υπέραρκετη και το αυτοκίνητο σου δείχνει ότι επιταχύνει πολύ πιο γρήγορα από την 147 μου.Ποιότητα κύλισης εκπληκτική, με τα 18άρια και τα 225 χαμηλοπρόφιλα ελαστικά να μην περνάνε τίποτα από κραδασμούς στην καμπίνα. Η μόνωση που συμβάλει σε αυτό και τα 2πλά κρύσταλλα δίνουν εντύπωση λιμουζίνας πολλών χιλιάδων ευρώ παραπάνω.
Το κιβώτιο είναι σχετικά κοντό με 6 σχέσεις που σε αίσθηση είναι αντίστοιχη MX5!!!!
Παρά τα γραφώμενα του ειδικού τύπου περί βάρους, και παρά την προκατάλυψη που μερικοί κύριοι δημοσιογράφει φρόντισαν να περάσουν (ακόμα και σε εμένα) είναι κάτι παραπάνω από ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ!
Το αυτοκίνητο στο δρόμο δείχνει πολύ πιο ελαφρύ από τα αντίστοιχα BMW και Merc.Θα σας πω περισσότερα όταν την πάρω μια καλή βόλτα μετά το στρώσιμο........
Με 3 λέξεις..... Alfa του αυρίο!
Πριν καμιά 10αριά μέρες παρήγγειλα στην Spicar μία 147 T i ( ) και συζητούσε ο πατέρας μου για την 159 και την Brera. Όταν ρωτήσαμε τον πωλητή για το χρόνο παράδοσης της 159 μας είπε (μάλλον) την ιστορία για το αυτοκίνητο του θείου σου ! Δε νομίζω να υπήρχε και άλλος με την ίδια ιστορία...
-
με γεια η αλφα!
-
Ο χρήστης car_crazy έγραψε:
Μεγεία μας!
Σήμερα προστέθηκε στην οικογένεια μια μαυρή καλόνη.η 159 2.2 JTS.
Αν και το αυτοκίνητο έγινε παραγγελία στην Spicar Δεκέμβριο του 2005 το αυτοκίνητο παραλήφθηκε σήμερα με .... μερικές ελλείψεις!!!
Να αυπενθυμίσω ότι τον Δεκέμβριο, επειδή δεν υπήρχε αυτοκίνητο Full Xtra στις πρώτες παραγγελίες, Έγινε ειδική παραγγελία για Mπεζ Pieno Fiore και μπεζ ταμπλό.
Ενώ έχουν περάσει 2 γεμάτοι μήνες και έχουμε φτάσει τέλη Φλεβάρη, έπεσε τηλέφωνο για να μάθουμε που βρίσκεται η παραγγελία!
Η απάντηση ήταν Φ-Ο-Β-Ε-Ρ-Η! από τον πωλητή!
Οι κωδικοί λέει, Pieno Fiore σε συνδιασμό με το ανοιχτό ταμπλό ΔΕΝ έχουν βγει λέει στην παραγωγή και για τέτοια έκδοση θα πρέπει να περιμένουμε λέει έως και 6 μήνες!!!
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, τα των VAGέληδων τα αποκτήσαμε και εμεις μαζί με την ''Γερμανική ποιότητα''Tεσπά ακόμα και το Mπεζ AlfaTex με σκούρα πλαστικά είναι καταπληκτικό (φανταστείτε τα μπεζ Pieno Fiore με ανοιχτόχρωμα πλαστικά έμεινε διακαείς πόθος...)
Η ιπποδύναμη είναι υπέραρκετη και το αυτοκίνητο σου δείχνει ότι επιταχύνει πολύ πιο γρήγορα από την 147 μου.Ποιότητα κύλισης εκπληκτική, με τα 18άρια και τα 225 χαμηλοπρόφιλα ελαστικά να μην περνάνε τίποτα από κραδασμούς στην καμπίνα. Η μόνωση που συμβάλει σε αυτό και τα 2πλά κρύσταλλα δίνουν εντύπωση λιμουζίνας πολλών χιλιάδων ευρώ παραπάνω.
Το κιβώτιο είναι σχετικά κοντό με 6 σχέσεις που σε αίσθηση είναι αντίστοιχη MX5!!!!
Παρά τα γραφώμενα του ειδικού τύπου περί βάρους, και παρά την προκατάλυψη που μερικοί κύριοι δημοσιογράφει φρόντισαν να περάσουν (ακόμα και σε εμένα) είναι κάτι παραπάνω από ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ!
Το αυτοκίνητο στο δρόμο δείχνει πολύ πιο ελαφρύ από τα αντίστοιχα BMW και Merc.Θα σας πω περισσότερα όταν την πάρω μια καλή βόλτα μετά το στρώσιμο........
Με 3 λέξεις..... Alfa του αυρίο!
Πριν καμιά 10αριά μέρες παρήγγειλα στην Spicar μία 147 T i ( ) και συζητούσε ο πατέρας μου για την 159 και την Brera. Όταν ρωτήσαμε τον πωλητή για το χρόνο παράδοσης της 159 μας είπε (μάλλον) την ιστορία για το αυτοκίνητο του θείου σου ! Δε νομίζω να υπήρχε και άλλος με την ίδια ιστορία...
Λογικά....
-
-
felleas ωραίο το site,βρήκα τα πάντα για το...panda.
-
Νασαι καλά συνάδελφε
-
Για τους φανατικούς:
Fiat Credit Hellas Visa,
Alfa Romeo Credit Visa και
Lancia Finance Visa.Νέες κάρτες που απευθύνονται στους κατόχους και νέους αγοραστές αυτοκινήτων Fiat - Lancia - Alfa Romeo και προσφέρουν στους πελάτες όλα τα χαρακτηριστικά των καρτών Citibank αλλά και αποκλειστικά πλεονεκτήματα που συνδέονται άμεσα με το αυτοκίνητο τους όπως:
-Πρόγραμμα επιστροφής χρημάτων 3% στα πρατήρια βενζίνης
-Άτοκες δόσεις στα εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους της Fiat, Lancia & Alfa Romeo για επισκευές, ανταλλακτικά κλπ
-Διευκόλυνση με ειδικές προσφορές και εκπτώσεις από τις εταιρείες του Fiat Group -
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Για τους φανατικούς:Fiat Credit Hellas Visa,
Lancia Finance Visa.Νέες κάρτες που απευθύνονται στους κατόχους και νέους αγοραστές αυτοκινήτων Fiat - Lancia - Alfa Romeo και προσφέρουν στους πελάτες όλα τα χαρακτηριστικά των καρτών Citibank αλλά και αποκλειστικά πλεονεκτήματα που συνδέονται άμεσα με το αυτοκίνητο τους όπως:
-Πρόγραμμα επιστροφής χρημάτων 3% στα πρατήρια βενζίνης
-Άτοκες δόσεις στα εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους της Fiat, Lancia & Alfa Romeo για επισκευές, ανταλλακτικά κλπ
-Διευκόλυνση με ειδικές προσφορές και εκπτώσεις από τις εταιρείες του Fiat GroupΜε τόσα που βγάζουν τα εξουσιοδοτημένα και η εταιρία το κέρδος θυμίζει διαφήμιση Telemarketing....
(Είχε χτες κι ο Ευαγγελάτος εκπομπή)Αυτοί έχουν κέρδος 100% και σου επιστρέφουν τα 3
Αναφέρομαι σε τιμές ανταλλακτικών αλλά και της εργατώρας που χρεώνουν.... -
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Για τους φανατικούς:
Fiat Credit Hellas Visa,
Lancia Finance Visa.Με τόσα που βγάζουν τα εξουσιοδοτημένα και η εταιρία το κέρδος θυμίζει διαφήμιση Telemarketing....
(Είχε χτες κι ο Ευαγγελάτος εκπομπή)
Αυτοί έχουν κέρδος 100% και σου επιστρέφουν τα 3
Αναφέρομαι σε τιμές ανταλλακτικών αλλά και της εργατώρας που χρεώνουν....Είμαι σίγουρος ότι αυτές οι κάρτες δεν θα σκουριάζουν .
-
**The programme will kick off with a performance upgrade for the 2.2-litre JTS engined version which will push its power to 260bhp, at a stroke allowing this model to promise a much better power-to-weight ratio than the stock 3.2 V6 model. **
http://www.autodelta.co.uk/news/news_ar ... rticle.htm
ΑLFA ROMEO FORUM