-
Ρε παιδιά μην τρελαθούμε κιόλλας...
Από την 156 είναι πολύ καλύτερη σε όλους τους τομείς...
Τώρα αν το θέλατε και πισωκίνητη με 700 κιλά βάρος.....
Απλά δεν υφίστατε -
Ο χρήστης nasos/156ti έγραψε:
ειναι πολυ καλυτερη σε ολους τους τομεις για εναν που δεν ειχε αλφα ρομεο.
δηλ:
ενα μικρο κ απλο παραδειγματακι..
δυο φιλοι μου,ο προεδρος αλμαθ κ ο συνοδηγος του εχουν 156.
ο μεν την διλιτρη κ ο δε την 18αρα.
προ εξαμηνου μου ειχανε φαει τα αυτια.κ τι μουρη κ τι το ενα κ τι το αλλο.
οικονομικα ευκαταστατοι.
μαζι καναμε τεστντραιβ.
αποτελεσμα..
αυτο δεν ειναι αλφαρομεο.βαλαμε τα γελια κ φυγαμε.
ο πρωτος αναμενει την 3.2 για να δει αν θα προχωρησει στην αγορα της.Νάσο μου και ο θείος μου 50άρης πια, είχε Sud,33I,33II,146 1.7 και τώρα που ήθελε κάτι πιο κυριλλέ πείρε αυτήν.
Σε πληροφορώ δε ότι τον καλύπτει σε όλα που χρειάζεται και θέλει.
Πίστεψε με είναι φανατικός Alfisti ο οποίος σίγουρα ξέρει τι κέρδισε και τι έχασε.
Ωστόσο εδώ και 3 χρόνια έψαχνε αυτοκίνητο σε αυτήν την κατηγορία είχε δοκιμάσει τα πάντα αλλά δεν μπορούσε να καταλήξει.
Κάλο του έκανε τελικα΄.... -
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Νάσο μου και ο θείος μου 50άρης πια, είχε Sud,33I,33II,146 1.7 και τώρα που ήθελε κάτι πιο κυριλλέ πείρε αυτήν.
Πίστεψε με είναι φανατικός Alfisti ο οποίος σίγουρα ξέρει τι κέρδισε και τι έχασε.
Ωστόσο εδώ και 3 χρόνια έψαχνε αυτοκίνητο σε αυτήν την κατηγορία είχε δοκιμάσει τα πάντα αλλά δεν μπορούσε να καταλήξει.
Κάλο του έκανε τελικα΄....Ο θείος σου μπορούσε να αγοράσει μία Μercedes ένα Volvo ένα Saab κάτι κυριλέ όπως λες. (Την BMW 3 δεν την αναφέρω γιατί αν και άσχημη είναι πλέον γνωστο ότι είναι πιο σπορ ,όσο για την Αudi είναι το ίδιο με την Alfa πια).
Η AlfaRomeο δεν ήταν ποτέ κυριλέ. Όποιος θέλει κυριλέ μπορεί να αγοράζει από άλλα μαγαζιά όπως αυτά που προανέφερα.
Και ο θείος σου, ok καλύφτηκε. Εσύ ή κάποιοι άλλοι που είναι πραγματικοί alfisti και θέλουν τις Alfa για να στρίβουν και όχι για να κάθονται στα ωραία τους δέρματα και να πληρώνουν για αυτές όσο για μία BMW, Merc ή Αudi, τί πρέπει να κάνουν?? Πιο συγκεκριμένα αυτός που θέλει να αγοράσει κάτι στο προφίλ της 156, τι θα πάρει???
Τέλος για να καταλάβω και εγώ, σε τι ξεχωρίζουν οι AlfaRome του 'αύριο' όπως λες, από τις μάρκες που προανέφερα?? Θα ήθελα πολύ να 'ακούσω'. -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Νάσο μου και ο θείος μου 50άρης πια, είχε Sud,33I,33II,146 1.7 και τώρα που ήθελε κάτι πιο κυριλλέ πείρε αυτήν.
Κάλο του έκανε τελικα΄....Ο θείος σου μπορούσε να αγοράσει μία Μercedes ένα Volvo ένα Saab κάτι κυριλέ όπως λες. (Την BMW 3 δεν την αναφέρω γιατί αν και άσχημη είναι πλέον γνωστο ότι είναι πιο σπορ ,όσο για την Αudi είναι το ίδιο με την Alfa πια).
Η AlfaRomeο δεν ήταν ποτέ κυριλέ. Όποιος θέλει κυριλέ μπορεί να αγοράζει από άλλα μαγαζιά όπως αυτά που προανέφερα.
Και ο θείος σου, ok καλύφτηκε. Εσύ ή κάποιοι άλλοι που είναι πραγματικοί alfisti και θέλουν τις Alfa για να στρίβουν και όχι για να κάθονται στα ωραία τους δέρματα και να πληρώνουν για αυτές όσο για μία BMW, Merc ή Αudi, τί πρέπει να κάνουν?? Πιο συγκεκριμένα αυτός που θέλει να αγοράσει κάτι στο προφίλ της 156, τι θα πάρει???
Τέλος για να καταλάβω και εγώ, σε τι ξεχωρίζουν οι AlfaRome του 'αύριο' όπως λες, από τις μάρκες που προανέφερα?? Θα ήθελα πολύ να 'ακούσω'.Αγαπητέ Meco, η 159 στρίβει, πολύ καλύτερα από τα Volvo, k.α. που ανέφερες...
Ωστόσο ο θείος ανοίκει στην κατηγορία έκεινον των Alfisti που περίμεναν ένα τέτοιο αυτοκίνητο από την AR για να μην πάνε σε άλλη εταιρία τύπου Merc.
Για αυτό κιόλλας έδωσε και 38.000 ευρώ για Alfa.Ενά αυτοκίνητο πιο ώμορφο απόλλα της κατηγορίας του, με μια από τις καλύτερες οδηγικές συμπεριφορές, όλα τα τεχνολογικά βοηθήματα ωστέ όταν το πέρνει η θεία θα είναι Safe ακόμα και με 190 ίππους κάτω από το δεξί της πόδι. Και πάνω απόλλα ... Νέα Ράτσα Alfa.
Ίσως τελικά η εταιρία είδε ότι oi Αlfisti μεγάλωσαν, σοβάρεψαν, απέκτησαν χρήμα και θέλουν κάτι τέτοιο.
Για τους πιστιρικάδες, ρομαντικούς και καυλόγκαζουν υπάρχουν άλλα..... -
καθε περυσι και καλυτερα.......
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
καθε περυσι και καλυτερα.......O καθένας με τα γούστα του ....
-
καθε περυσι και καλυτερα.......Οχι μόνο γιά τήν Αλφα όμως,έτσι δέν είναι;
-
O καθένας με τα γούστα του ....
δεν ειναι θεμα γουστου αδερφε......
ειλικρινα δεν χαλαστηκα καθολου που βελτιωθηκε το εσωτερικο της 159 , χαρηκα πραγματικα γιατι κανανε καθολικη ρηξη με το παρελθον.....ΚΡΑΤΑ ομως ρε την φινετσα στο δρομο.........
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Οχι μόνο γιά τήν Αλφα όμως,έτσι δέν είναι;
κανεις δεν ειπε το αντιθετο.......
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Οχι μόνο γιά τήν Αλφα όμως,έτσι δέν είναι;
Το κακό είναι όμως ότι χάλασαν οι Ιταλοί χάλασαν και οι Γάλλοι , οπότε παίζουν μπάλα μόνοι τους οι Γερμανοί.
Και καλά τώρα φτιάχνουν ενδιαφέροντα αυτοκίνητα, αν αύριο μεθάυριο τα χαλάσουν ξανά τι θα τους αναγκάσει να ξαναφτιάξουν ένα οδηγικά ευχάριστο αυτοκίνητο αν δεν έχουν ανταγωνισμό?Τίμο, τι εννοείς στρίβει καλύτερα?? Αίσθηση και ρυθμισιμότητα δεν είναι το ατού της 159.
Εννοείς καλύτερα κρατήματα? Για 0,5χλμ/ώρα στην καλύτερη περίπτωση μέσα στη στροφή τη κάνει καλύτερη?
Άστο από ότι βλέπω αυτές οι Alfa απευθύνονται μόνο στους 'απαδούς' της μάρκας και σε αυτούς που θέλουν να διαφοροποιηθούν από το τρίπτυχο (Merc-BMW-Audi). Μόνο κακό όμς κάνει στην Αlfa αυτό. Ενδεικτικά στο Ηράκλειο έχω δει μόλις μία 159. Οι πωλήσεις με άλλα λόγια είναι απογοητευτικές σε αντίθεση με τις 3άρες και μάλιστα 320 που έχουν κάνει αισθητή πλέον την παρουσία τους. -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Τίμο, τι εννοείς στρίβει καλύτερα?? Αίσθηση και ρυθμισιμότητα δεν είναι το ατού της 159.
Εννοείς καλύτερα κρατήματα? Για 0,5χλμ/ώρα στην καλύτερη περίπτωση μέσα στη στροφή τη κάνει καλύτερη?
Άστο από ότι βλέπω αυτές οι Alfa απευθύνονται μόνο στους 'απαδούς' της μάρκας και σε αυτούς που θέλουν να διαφοροποιηθούν από το τρίπτυχο (Merc-BMW-Audi). Μόνο κακό όμς κάνει στην Αlfa αυτό. Ενδεικτικά στο Ηράκλειο έχω δει μόλις μία 159. Οι πωλήσεις με άλλα λόγια είναι απογοητευτικές σε αντίθεση με τις 3άρες και μάλιστα 320 που έχουν κάνει αισθητή πλέον την παρουσία τους.Σε αίσθηση έιναι καταπληκτική, μπορεί να συμβάλουν σε αυτό και οι 18''
Το τιμόνι έχει αισθήση και καλή για 18άρια.Για τις πωλήσεις να σου πω ότι ο θείος μου, περίμενε 3 μήνες για να την πάρει.
Η επόμενη παρτίδα αργεί ακόμα....
Οπότε και να θέλει κάποιος ΔΕΝ μπορεί να την έχει. -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Η AlfaRomeο δεν ήταν ποτέ κυριλέ.Από εκεί ξεκινάει το φάουλ σου meco. Η Alfa Romeo στο παρελθόν δεν είχε σχέση με την 33 με την οποία μπορεί να έχεις συνδυάσει εσύ ή ο υπόλοιπος κόσμος την Alfa. Αντιθέτως τα μοντέλα της φιγουράριζαν στην πρώτη θέση στις επαύλεις των διαφορών πριγκιπικών και άλλων βασιλικών οικογενειών της εποχής. Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πολλά μοντέλα της ιστορίας της Alfa τα οποία αγνοείς με αποτέλεσμα να έχει μια λίγο λάθος εικόνα για την εταιρεία και την ιστορία της.
Όσο για την 159 και όμορφη είναι, και ποιοτική είναι, και σίγουρα στρίβει με αρκετά παραπάνω από την 156 κατά την προσωπική μου εμπειρία. Δεν είναι ελαφρυά όπως η 156 (όπως και πολλά μοντέλα του παρελθόντος της Alfa σε σχέση με τον ανταγωνισμό) και αναλόγως όχι τόσο παιχνιδιάρα. Το ότι προσφέρει αίσθηση και χαρά αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Απλά όπως έλεγε και ο Φιλιπακόπουλος παραγίναμε οδηγάρες όλοι πλέον.
-
Μα η 159 όπως και τα εκάστωτε Saloon της AR ήταν απλά σπορ μπερλίνες.
Δεν αγοράζει κάποιος την 159 για να στρίβει.
Την αγοράζει ως ένα everyday car που ξεχωρίζει με την εμφανισή της και παρέχει σχεδόν τα πάντα στον υποψήφιο αγοραστή.Όπως και η προκάτοχος 156 αλλά και η Alfetta μου.
Aλλό τώρα αν σε αυτήν την κατηγορία είχε μακράν καλύτερη ενεργητική ασφάλεια στον ανταγωνισμό.
-
Τίμο, τι εννοείς στρίβει καλύτερα?? Αίσθηση και ρυθμισιμότητα δεν είναι το ατού της 159.
Άστο από ότι βλέπω αυτές οι Alfa απευθύνονται μόνο στους 'απαδούς' της μάρκας και σε αυτούς που θέλουν να διαφοροποιηθούν από το τρίπτυχο (Merc-BMW-Audi). Μόνο κακό όμς κάνει στην Αlfa αυτό. Ενδεικτικά στο Ηράκλειο έχω δει μόλις μία 159. Οι πωλήσεις με άλλα λόγια είναι απογοητευτικές σε αντίθεση με τις 3άρες και μάλιστα 320 που έχουν κάνει αισθητή πλέον την παρουσία τους.Σε αίσθηση έιναι καταπληκτική, μπορεί να συμβάλουν σε αυτό και οι 18''
Το τιμόνι έχει αισθήση και καλή για 18άρια.Για τις πωλήσεις να σου πω ότι ο θείος μου, περίμενε 3 μήνες για να την πάρει.
Η επόμενη παρτίδα αργεί ακόμα....
Οπότε και να θέλει κάποιος ΔΕΝ μπορεί να την έχει.το τιμονι ΔΕΝ εχει αναλογη αισθηση στο ονομα της αλφα ρομεο...... το γιαρις το καινουργιο εχει περισσοτερη.......
-
η ελλάδα παλια είχε το μισο πλυθησμό να νομίζει ότι μπορεί να γίνει πρωθυπουργός..
τώρα έχουμε τον μισό πλυθησμό να νομίζει ότι είναι δημοσιογραφαρα ειδικού τύπου που δεν δέχεται μίγα στο σπαθί του (με τόση εμπειρία που έχει βεβαίως βεβαίως)..
-
Ο χρήστης face έγραψε:
η ελλάδα παλια είχε το μισο πλυθησμό να νομίζει ότι μπορεί να γίνει πρωθυπουργός..τώρα έχουμε τον μισό πλυθησμό να νομίζει ότι είναι δημοσιογραφαρα ειδικού τύπου που δεν δέχεται μίγα στο σπαθί του (με τόση εμπειρία που έχει βεβαίως βεβαίως)..
keep on trying
-
niceeeeee...και επίπεδο βλέπω...
συνέχισε έτσι..
-
Ο χρήστης face έγραψε:
niceeeeee...και επίπεδο βλέπω...συνέχισε έτσι..
ποιος μιλησε για επιπεδο........
-
niceeeeee...και επίπεδο βλέπω...
συνέχισε έτσι..
ποιος μιλησε για επιπεδο........
-
Ηρεμία ρε σεις!!!
ΑLFA ROMEO FORUM