-
Να δούμε αν θα πουλήσει τίποτα περισσότερο στην Ευρώπη. Πρέπει να τους έχει κόψει πολύ που δεν βγάλαν station wagon.
-
Σιγουρα. Αλλωστε σε sw θα ηταν ισως το απόλυτο οικογενειακό.
Στο εξωτερικό αραγε πουλάει;
-
-
Στο εξωτερικό αραγε πουλάει;
Τίποτα δεν πουλάει!! Η 3αρα μόνη της πούλησε περισσότερα από όλη την Alfa Romeo μαζί. Το αυτοκίνητο είναι πολύ καλό, αλλά καθόλου εμπορικό γιατί παίζει σε κατηγορία που έχει δύσκολο και παραδοσιακό ανταγωνισμό. 1 στους 10 (και πολύ λέω) θα προτιμήσει μια Τζούλια έναντι 3αρας ή ΜΒ ή ακόμα και Α4 (μπλιάχ!).
-
Εγω παντως θα την επαιρνα, χωρις δευτερη σκεψη, αν ηθελα αυτοκινητο αυτης της κατηγοριας
-
Και τις 2 χρονιές η Lancia Y μόνο Ιταλία πούλησε περισσότερο από όλη την Alfa Ευρώπη.. χάλια μαύρα, ευτυχώς που έγινε η συγχώνευση γιατί τα είχε κάνει μουτι η Fiat, στάχτες θα εμέναν σε 3-4 χρόνια..
-
Εγω παντως θα την επαιρνα, χωρις δευτερη σκεψη, αν ηθελα αυτοκινητο αυτης της κατηγοριας
Και εγώ, αλλά είμαστε η μειοψηφία...αυτοί οι '1 στους 10' που λέω. Και βασικά λιγότερο, είμαστε στο 1-2%.
-
κυριοι, σε αυτοκινητιστικο περιοδικο ειμαστε και πρωτη μουρη θεματα ειναι αυτα με τα τουότα.... σε λιγο καιρο θα ειναι το νορμαλ να τη βρισκεις με αυτον που καθεσαι πανω και η εξαιρεση θα ειναι να κατεβαζεις το μπροστα το φερμουαρ. στην αυτοκινησις το ιδιον.
-
την τρέλα μου, έχει μια ο γείτονας φαρμακοποιός και όλο την λιμπιζομαι. κόκκινο έτσι να γουστάρεις..
-
ειχα οδοντιατρο σημερα. και επονεσε. και πηρα ντεπον. και σκεφτομαι καθαρα. οτι εχω παραγγειλει λεει σουβ. με οθονιτσες. και μετα μου καρφωθηκε αυτο στο μυαλο
https://www.kidston.com/motorcars/1120-1968-Alfa-Romeo-Tipo-33-Stradale/
θηλυ. αιδειαρα.
ΑρΕς
και οι των εσωτερικων των σουβιωνε με τις οθονιτσες, παρτε μια εκτονωση. α, και καιει περισσοτερο απο την υβριδικη κωρολα.
-
Καλησπέρα σας
Αγόρασα ένα μεταχειρισμένο alfa romeo 147 1.6 twin spark με 62.000 χλμ
Σήμερα ενώ ήμουν στον δρόμο μου έβγαλε ένδειξη στο ταμπλό : ENGINE OIL PRESSURE LOW
τα λάδια μου είναι εντάξει τι μπορεί να είναι ?
Ευχαριστώ
-
α, και καιει περισσοτερο απο την υβριδικη κωρολα.
Αχαχαχα...έγραψες!!
-
Μπορεί να είναι αντλία λαδιού ή χαλασμένος αιθητήρας. Καλό είναι να το βάλεις σε ένα διαγνωστικό για έλεγχο.
-
Και φίλτρο λαδιού μπουκωμένο. Και ακατάλληλα λάδια σε ακραία περίπτωση.
-
Πιθανοτατα ο Φανης εχει δικιο. Ριξε ομως μια ματια και στο χρωμα και σταθμη του ψυκτικου. Αυτο για μενα ρωταω. Τι χρωμα βλεπεις?
-
Πολύ ωραία ιστορία. Μπράβο στο παιδί. Επειδή έζησα αρκετά χρόνια εξωτερικό, οι ικανοί όντως πάνε μπροστά. Δυστυχώς έξω πάμε καλά, μέσα πάμε.. κακά!
-
Αμα τα λέω εγώ...πάει και η Άλφα Ρομέο...Πεζώ με άλλο σήμα θα είναι για τους 'φανατικούς' Αλφίστι που θα νομίζουν ότι αγοράζουν Άλφα της 10ετίας του ΄70. Τέλος λοιπόν και για την Άλφα και για να δούμε τι θα γίνει με τις υπόλοιπες Ιταλικές εταιρείες του ομίλου.
https://www.drive.gr/news/nea-montela/erhontai-alfa-romeo-me-trikylindo-kinitira-12-puretech-peugeot
-
Ταβαρες στην Αlfa;!! Πρέπει να πιστεύουν πολύ στην εταιρεία..
Έκανα και νέο νήμα στα Μελλοντικά, Jeep/Alfa/Fiat με πλατφόρμα/κινητήρες από 2008/Mokka
-
Εϊναι λάθος μετάφραση...ο Ταβάρες θα είναι CEO ολου του group Stelantis. Οπότε όλα Πεζώ θα είναι με άλλο σήμα...αχαχα!
-
Dublin wrote:
Εϊναι λάθος μετάφραση...ο Ταβάρες θα είναι CEO ολου του group Stelantis. Οπότε όλα Πεζώ θα είναι με άλλο σήμα...αχαχα!
Λέω και εγώ! Σαν υποβάθμιση θα ήταν (από όλο τον όμιλο σε μία μάρκα της!!).
Μην τα βλέπεις έτσι, είμαι σίγουρος ότι η Alfa θα είναι Alfa, και η χρηματοδότηση από τα χαμηλότερα μοντέλα μπορεί να τροφοδοτήσει τη μάρκα, και την επιβίωσή της.
Πραγματικά δεν πουλάει τίποτα αυτή τη στιγμή. Για πολλοστή φορά σερί η Lancia την πέρασε σε πωλήσεις..
Το επόμενο βήμα θα ήταν το τέλος.
ΑLFA ROMEO FORUM