-
Πω πω τζάμπααααα
-
Να δούμε αν θα πουλήσει τίποτα περισσότερο στην Ευρώπη. Πρέπει να τους έχει κόψει πολύ που δεν βγάλαν station wagon.
-
Σιγουρα. Αλλωστε σε sw θα ηταν ισως το απόλυτο οικογενειακό.
Στο εξωτερικό αραγε πουλάει;
-
-
Στο εξωτερικό αραγε πουλάει;
Τίποτα δεν πουλάει!! Η 3αρα μόνη της πούλησε περισσότερα από όλη την Alfa Romeo μαζί. Το αυτοκίνητο είναι πολύ καλό, αλλά καθόλου εμπορικό γιατί παίζει σε κατηγορία που έχει δύσκολο και παραδοσιακό ανταγωνισμό. 1 στους 10 (και πολύ λέω) θα προτιμήσει μια Τζούλια έναντι 3αρας ή ΜΒ ή ακόμα και Α4 (μπλιάχ!).
-
Εγω παντως θα την επαιρνα, χωρις δευτερη σκεψη, αν ηθελα αυτοκινητο αυτης της κατηγοριας
-
Και τις 2 χρονιές η Lancia Y μόνο Ιταλία πούλησε περισσότερο από όλη την Alfa Ευρώπη.. χάλια μαύρα, ευτυχώς που έγινε η συγχώνευση γιατί τα είχε κάνει μουτι η Fiat, στάχτες θα εμέναν σε 3-4 χρόνια..
-
Εγω παντως θα την επαιρνα, χωρις δευτερη σκεψη, αν ηθελα αυτοκινητο αυτης της κατηγοριας
Και εγώ, αλλά είμαστε η μειοψηφία...αυτοί οι '1 στους 10' που λέω. Και βασικά λιγότερο, είμαστε στο 1-2%.
-
κυριοι, σε αυτοκινητιστικο περιοδικο ειμαστε και πρωτη μουρη θεματα ειναι αυτα με τα τουότα.... σε λιγο καιρο θα ειναι το νορμαλ να τη βρισκεις με αυτον που καθεσαι πανω και η εξαιρεση θα ειναι να κατεβαζεις το μπροστα το φερμουαρ. στην αυτοκινησις το ιδιον.
-
την τρέλα μου, έχει μια ο γείτονας φαρμακοποιός και όλο την λιμπιζομαι. κόκκινο έτσι να γουστάρεις..
-
ειχα οδοντιατρο σημερα. και επονεσε. και πηρα ντεπον. και σκεφτομαι καθαρα. οτι εχω παραγγειλει λεει σουβ. με οθονιτσες. και μετα μου καρφωθηκε αυτο στο μυαλο
https://www.kidston.com/motorcars/1120-1968-Alfa-Romeo-Tipo-33-Stradale/
θηλυ. αιδειαρα.
ΑρΕς
και οι των εσωτερικων των σουβιωνε με τις οθονιτσες, παρτε μια εκτονωση. α, και καιει περισσοτερο απο την υβριδικη κωρολα.
-
Καλησπέρα σας
Αγόρασα ένα μεταχειρισμένο alfa romeo 147 1.6 twin spark με 62.000 χλμ
Σήμερα ενώ ήμουν στον δρόμο μου έβγαλε ένδειξη στο ταμπλό : ENGINE OIL PRESSURE LOW
τα λάδια μου είναι εντάξει τι μπορεί να είναι ?
Ευχαριστώ
-
α, και καιει περισσοτερο απο την υβριδικη κωρολα.
Αχαχαχα...έγραψες!!
-
Μπορεί να είναι αντλία λαδιού ή χαλασμένος αιθητήρας. Καλό είναι να το βάλεις σε ένα διαγνωστικό για έλεγχο.
-
Και φίλτρο λαδιού μπουκωμένο. Και ακατάλληλα λάδια σε ακραία περίπτωση.
-
Πιθανοτατα ο Φανης εχει δικιο. Ριξε ομως μια ματια και στο χρωμα και σταθμη του ψυκτικου. Αυτο για μενα ρωταω. Τι χρωμα βλεπεις?
-
Πολύ ωραία ιστορία. Μπράβο στο παιδί. Επειδή έζησα αρκετά χρόνια εξωτερικό, οι ικανοί όντως πάνε μπροστά. Δυστυχώς έξω πάμε καλά, μέσα πάμε.. κακά!
-
Αμα τα λέω εγώ...πάει και η Άλφα Ρομέο...Πεζώ με άλλο σήμα θα είναι για τους 'φανατικούς' Αλφίστι που θα νομίζουν ότι αγοράζουν Άλφα της 10ετίας του ΄70. Τέλος λοιπόν και για την Άλφα και για να δούμε τι θα γίνει με τις υπόλοιπες Ιταλικές εταιρείες του ομίλου.
https://www.drive.gr/news/nea-montela/erhontai-alfa-romeo-me-trikylindo-kinitira-12-puretech-peugeot
-
Ταβαρες στην Αlfa;!! Πρέπει να πιστεύουν πολύ στην εταιρεία..
Έκανα και νέο νήμα στα Μελλοντικά, Jeep/Alfa/Fiat με πλατφόρμα/κινητήρες από 2008/Mokka
-
Ταβαρες στην Αlfa;!! Πρέπει να πιστεύουν πολύ στην εταιρεία..
Εϊναι λάθος μετάφραση...ο Ταβάρες θα είναι CEO ολου του group Stelantis. Οπότε όλα Πεζώ θα είναι με άλλο σήμα...αχαχα!
ΑLFA ROMEO FORUM