-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Apokleistiko-Nea-Alfa-Romeo-Giulietta_177254.aspγια δες και εδώ
Μην βασίζεσαι και πολύ στα άρθρα του autotriti
Y.Γ. Mακάρι να βγει ξανά μια προσιτή,οδηγοκεντρική Giulietta
-
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Apokleistiko-Nea-Alfa-Romeo-Giulietta_177254.asp
για δες και εδώ
Μην βασίζεσαι και πολύ στα άρθρα του autotriti
Y.Γ. Mακάρι να βγει ξανά μια προσιτή,οδηγοκεντρική Giulietta
με τη Τζούλια να ξεκινά πάνω από 40k δεν μου φαίνεται διόλου απίθανο να επιβεβαιωθεί η άποψη του πωλητή στην αντιπροσωπεία που προέβλεψε Τζουλιέτα με κανά 30άρι...Πόση διαφορά να έχουν τα δύο μοντέλα...;
-
H alfa Romeo δυστυχώς έχει 'καταντήσει' πολύ ειδκή μάρκα με πάραπολύ περιορισμένο κοινό και ελάχιστη ποικιλία μοντέλων. Φάινεται όλο το βάρος του ομίλου να έχει δοθεί στην Jeep. Στις 2 πιο εμπορικές κατηγορίες (Mito & Giuletta) είτε δεν έχει αυτοκίνητο είτε έχει παλιό, όταν ο ανταγωνισμός είναι στην κορυφή. Επίσης σε αυτέες τις κατηγορίες ελάχιστους ενδιαφέρει η οδική υπεροχή της άλφα...εξ ου και Golf, Focus, 308 κλπ είναι στην κορυφή των πωλήσεων.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
H alfa Romeo δυστυχώς έχει 'καταντήσει' πολύ ειδκή μάρκα με πάραπολύ περιορισμένο κοινό και ελάχιστη ποικιλία μοντέλων. Φάινεται όλο το βάρος του ομίλου να έχει δοθεί στην Jeep. Στις 2 πιο εμπορικές κατηγορίες (Mito & Giuletta) είτε δεν έχει αυτοκίνητο είτε έχει παλιό, όταν ο ανταγωνισμός είναι στην κορυφή. Επίσης σε αυτέες τις κατηγορίες ελάχιστους ενδιαφέρει η οδική υπεροχή της άλφα...εξ ου και Golf, Focus, 308 κλπ είναι στην κορυφή των πωλήσεων.Ισχύει!
Αλλά για τους οπαδούς της εταιρίας αυτό θεωρείται και 'προσόν'. Να οδηγούν ένα αμάξι που ξεχωρίζει και δεν το έχουν όλοι! Προσωπικά το θεωρώ μεγάλο θετικό... -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Ισχύει!
Αλλά για τους οπαδούς της εταιρίας αυτό θεωρείται και 'προσόν'. Να οδηγούν ένα αμάξι που ξεχωρίζει και δεν το έχουν όλοι! Προσωπικά το θεωρώ μεγάλο θετικό...Είναι θετικό...αλλά θέλει προσχοή γιατι εαν δεν φέρνει κέρδη, θα έχει το άδοξο τέλος της Lancia.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Στις 2 πιο εμπορικές κατηγορίες (Mito & Giuletta) είτε δεν έχει αυτοκίνητο είτε έχει παλιό, όταν ο ανταγωνισμός είναι στην κορυφή. Επίσης σε αυτέες τις κατηγορίες ελάχιστους ενδιαφέρει η οδική υπεροχή της άλφα...εξ ου και Golf, Focus, 308 κλπ είναι στην κορυφή των πωλήσεων.Ε δεν τα λες και άσχημα από οδική συμπεριφορά αυτά τα μοντέλα. Πόσο μεγάλη είναι η οδική υπέροχη της Giulietta έναντι του Focus π.χ.;
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Ε δεν τα λες και άσχημα από οδική συμπεριφορά αυτά τα μοντέλα. Πόσο μεγάλη είναι η οδική υπέροχη της Giulietta έναντι του Focus π.χ.;Δεν διαφωνούμε! Αυτό ακριβώς λέω, ότι η όποια οδική υπεροχή της Αλφα (δεν ξέρω εαν υπάρχει και σε τι βαθμό, δεν έχω οδηγήσει κανένα hatchback τελευταίας γενιάς ούτε την Αλφα) είναι αμελητέα για το 95% ων υποψήφιων αγοραστών.
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Ε δεν τα λες και άσχημα από οδική συμπεριφορά αυτά τα μοντέλα. Πόσο μεγάλη είναι η οδική υπέροχη της Giulietta έναντι του Focus π.χ.;Giulietta (είχα) και Focus (είχε ο πατέρας μου) και Civic (δεν έχω οδηγήσει,αλλά με βάση κριτικές) είναι πολύ κοντά,όντως.
Υποθέτω,πως ακολουθεί το 308 (έχω οδηγήσει 307) και μετά είναι το Golf (με μια επιφύλαξη για βελτίωση στα νεότερα μοντέλα, μια κι έχω οδηγήσει μοντ.2007) -
Χθες ειδα μια gulia παρκαρισμενη εξω απο καλό εστιατόριο .Την χαζευαν πολλοι ,ξεχωρίζει και κτυπα στο ματι να σου κάνουν ζημια κακοβουλοι.
-
Ό άλλος έκανε ζημία σε Getz 15ετίας...δεν υπάρχει λύση...τραγικά πράγματα...
-
Για αυτο έψαχνα εγώ αυτες τις μεμβρανες της 3m. Να τις βαλω και ας προσπαθησει να κάνει γρατζουνιά με κλειδι.
Εδω που τα λέμε και μεταξυ μας γρατζουνιομαστε, και σκυλια ανεβαινουν στο παραθυρο να σε χαιρετησουν και γεμιζουν γρατζουνιες. Τι να λέμε τώρα;
Συγγενεις μου έχουν αντι για αισθητήρες ενα πιο καλο συστημα. Λεγεται γντουπ. Αποδοτικότατο. Παρκαρεις στο χιλιοστο.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Ακούγεται ήδη ότι η autone στη Κηφισίας θα γίνει Mazda.Μαθαίνω ότι ο όμιλος Σ θα αφήσει την Jeep, οπότε μετά η Autone δεν θα έχει λόγω να είναι τόσο μεγάλη. Ίσως γίνει όλη Mazda ή το χωρίσει την μέση και κάνει το μισό Mazda και το άλλο μισό Αλφα / Φίατ.
-
Καλά αν αγοραστεί η FCA από PSA θα γίνουν πολλές αλλαγές στο δίκτυο.
-
Ο χρήστης Antonis55 έγραψε:
Καλά αν αγοραστεί η FCA από PSA θα γίνουν πολλές αλλαγές στο δίκτυο.Παίζει τέτοιο σενάριο?
-
Ξανά-παίζει...υπήρξε και παλαιότερα το σενάριο.
Ίσως είναι fake αλλά ανακινήθηκε το τελευταίο 24ωρο. -
Η alfa romeo αποτελεί των διακαή πόθο του VW group. Αν είναι να απορροφηθεί από κάποια άλλη εταιρεία τότε αυτή και μόνο είναι η VW. Σε κάθε περίπτωση η alfa romeo δίχως να απευθύνεται στο κοινό των σύγχρονων super cars εντούτοις έχει ένα κοινό με αυτές τις μεγάλες φίρμες. Χρειάζεται όπως κι εκείνες, να βρίσκεται πάντα κάτω απο την σκεπή προστασίας ενός κατασκευαστή μαζικής παραγωγής για να μπορεί να λειτουργεί απρόσκοπτα.
-
Γιατί αποκλειστικά η VW;
Ίσα ίσα που δεν βλέπω να γίνεται γιατί η PSA χρειάζεται την αγορά των ΗΠΑ μέσω της Jeep (FCA) και άρα το θεωρώ ακόμα πιό πιθανό πλέον. -
Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσει η Fiat τη Jeep πλέον. Στην ουσία είναι το μόνο κερδοφόρο asset της πια εκτός από κάτι Fiat Brazil κτλ.
-
Ο χρήστης Antonis55 έγραψε:
Καλά αν αγοραστεί η FCA από PSA θα γίνουν πολλές αλλαγές στο δίκτυο.H FCA είναι μεγαλύτερη, οπότε δύσκολο.
-
Γιατί να την αφήσει;
Θα εξαγοράσει η PSA την FCA με όλα τα assets.
Θα καρπωθεί τα καλά και θα προσπαθήσει να επαναφέρει την FCA εκεί που ήταν, όπως έκανε κερδοφόρα και την Opel μέσα σε ένα χρόνο.Όχι μόνο η PSA...όλοι οι μνηστήρες.
ΑLFA ROMEO FORUM