-
Πάμε πάλι! Δεν είπα κάπου ότι οι οδηγοί-δυ είναι πιο επικίνδυνοι από τους ιδιώτες, ο ανεύθυνος οδηγός είναι παντού κίνδυνος-θάνατος. Είπα ότι δεν θέλω να πληρώνω οδηγούς-δυ λόγω των κάκιστων υπηρεσιών που προσφέρουν και ότι προτιμώ στα ίδια καθήκοντα ιδιώτες. Καλύτερα κατανοητό τώρα;
-
Ο χρήστης astra_n έγραψε:
Πάμε πάλι! Δεν είπα κάπου ότι οι οδηγοί-δυ είναι πιο επικίνδυνοι από τους ιδιώτες, ο ανεύθυνος οδηγός είναι παντού κίνδυνος-θάνατος. Είπα ότι δεν θέλω να πληρώνω οδηγούς-δυ λόγω των κάκιστων υπηρεσιών που προσφέρουν και ότι προτιμώ στα ίδια καθήκοντα ιδιώτες. Καλύτερα κατανοητό τώρα;Φαντάζομαι ότι και στις ιδιωτικές Ε.Ο με τις κάκιστες παροχές δεν θέλεις να πληρώνεις αλλά πληρώνεις χωρίς κουβέντα!!!
-
Κάκιστες παροχές οι νέες εο;!;! Έχοντας ζήσει και οδηγήσει στην χώρα και πριν την κατασκευή αυτών των 'κάκιστων' δρόμων και παράλληλα αναλογιζόμενος την επιλογή των χωρίς διοδίων παλιών εο, απαντώ ότι επιλέγω τις πρώτες και πληρώνω όχι απλά αδιαμαρτύρητα, αλλά σχεδόν με ηδονή. Είναι πώς αξιολογεί ο καθένας μας τον χρόνο, την άνεση και την ασφάλειά του, δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε.
-
Μόνο ο ανύπαρκτος φωτισμός μου φτάνει!
Σαφέστατα και είναι κλάσεις ανώτεροι σε σχέση με μια 20ετια πριν αλλά και πάλι υποδεεστεροι των ευρωπαϊκών σε συνάρτηση πάντα με το αντίτιμο.
Ηδονή;;;; Ούτε ο Τσίπρας δεν θα το έλεγε αυτό!!!! -
Σορρυ που αλλαζω το θεμα αλλα πρεπει να το πω
Κοιμησμενη ξεχασμενη και ενδεχομενως παλαβη τυπισα με γκρι γκολφ 7 στην αττικη οδο, μιλαγε στο κινητο και πηγαινοντας με καμια 90αρα χιλιομετρα εκοψε διαγωνια δυομιση λωριδες, σχεδον απο τη μια ακρη του δρομου στην αλλη, σα να ξεχασε οτι κραταει τιμονι. Ευτυχως ημουν λιγα μετρα παραπισω στην αριστερη και προλαβα να φρεναρω, μετα διορθωσε και σταθεροποιηθηκε ακριβως αναμεσα στη μεσαια και την αριστερη λωριδα, με το μισο της αμαξι στη καθεμια οπου συνεχισε να πηγαινει χωρις να αλλαζει θεση. Μην πιστευοντας αυτο που ζω της επαιξα τα φωτα 5-6 φορες μεχρι να παρει χαμπαρι, μπαινει στην αριστερη και αψυχολογητα επιταχυνει τερμα - πρεπει να επιασε 150+ και χαθηκε.
Φουλ επικινδυνος χαρος με μηδενικη αισθηση χωροχρονου. Υποψηφια να προκαλεσει καρμανιολα.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Μόνο ο ανύπαρκτος φωτισμός μου φτάνει!
Σαφέστατα και είναι κλάσεις ανώτεροι σε σχέση με μια 20ετια πριν αλλά και πάλι υποδεεστεροι των ευρωπαϊκών σε συνάρτηση πάντα με το αντίτιμο.
Ηδονή;;;; Ούτε ο Τσίπρας δεν θα το έλεγε αυτό!!!!Εκτός από τον Τσίπρα το λένε οι συγγενείς και φίλοι των θυμάτων στις δωρεάν σκοτώστρες που μέχρι χθες λέγονταν εθνικές οδοί. Δεδομένης της χώρας και της εποχής που ζούμε οι αυτοκινητόδρομοι είναι εξαιρετικοί και το αντίτιμο των διοδίων λογικό. Τα υπόλοιπα είναι απλά μαξιμαλισμοί του (προεκλογικού) Τσίπρα.
-
Είμαστε (υποτίθεται) προηγμένη χώρα με προδιαγραφές για τους αυτοκινητόδρομους. Η ποιότητα δεν πάει ανάλογα με το τι είμαστε. Να έλεγα και εγώ ότι μπορούμε να κατασκευάζουμε πιο ανασφαλείς οικοδομές επειδή είμαστε Ελλάδα ; Να επανέλθουμε σε κανονισμούς και προδιαγραφές παρωχημένες ; Διευκρινίζω οτι ΔΕΝ είμαι ειδικός στους αυτοκινητόδρομους και ΔΕΝ ξέρω αν τηρούν τις προδιαγραφές, ξέρω όμως από ανθρώπους που δουλεύουν σε εταιρίες ότι π.χ. τα ασφαλτικά είναι κατώτερα των ευρωπαΪκών. Επίσης έχω ζήσει τον ανεπαρκή φωτισμό σε κρίσιμα σημεία (υπάρχει αλλά κάνουν οικονομία φαίνεται, εκτός αν έκλεψαν πάλι καλώδια), τις κλειστές τουαλέτες, τους βρώμικους χώρους στάθμευσης και άλλα. Δεν μπορώ να διαμαρτυρηθώ για τη χάραξη που είναι απαράδεκτη, γιατί τα κληρονόμησαν, αλλά με όριο 90 (βλ. Μαρτίνο) αυτοκινητόδρομο ΔΕΝ το λες. Έχω και άλλα να πω, αλλά νομίζω ότι η κουβέντα ανήκει σε άλλη συζήτηση (αυτή για το οδικό δίκτυο).
Επανερχόμενος σε ζώα, σήμερα άνετος με μηχανάκι κινούνταν αντίθετα στην κυκλοφορία στο ρεύμα μου (στη μέση ακριβώς), ευτυχώς με μικρή ταχύτητα, πιθανολογώ ότι αφαιρέθηκε. Αλλά έχει παραγίνει το κακό με μηχανάκια που περνάνε στο αντίθετο ρεύμα εντός και εντός πόλης για να αποφύγουν την κίνηση στο ρεύμα τους. Γίνεται τόσο συχνά που ούτε να το αναφέρω αξίζει. -
Δεν πάει καθόλου καλά ο κόσμος....Σε αυτό το σημείο λίγο μπροστά από το βενζινάδικο αποφάσισε ο τύπος να κάνει αναστροφή ώστε να περάσει από τη νησίδα και να μπει στο άλλο ρεύμα γιατί προφανώς βαριόταν να πάει πιο πάνω και να περιμένει το φανάρι. Μιλάμε για κεντρικότατο δρόμο όπου κατάφερε και ακινητοποίησε νταλίκα για να κάνει τη μ@λ@κια του. Ηλικία πάνω από 50.
Σε άλλο σημείο, νταλίκα ανάβει αριστερό φλας για να μπει στο αντίθετο ρεύμα ώστε να αποφύγει εμπόδιο (ακινητοποιημένο αυτοκίνητο), εκεί αποφασίζει τύπος με sanyong να κάνει του κάνει προσπέραση σε διπλή γραμμή. Ηλικία μικρότερος από 35...
-
Συμπερασμα: Ανεξαιρετου ηλικιας οδηγου και συνεπως και εμπειρίας, η μ@λ@κία και παει σύννεφο.
Στάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Προχθές στο φανάρι της Ολύμπου (μονόδρομος κάθετος στον κεντρικό Πυλαίας - Πανοράματος με φανάρι) σταθεμευμένος παράνομα πάνω στο φανάρι αντίθετα στο μονόδρομο έκανε το μόνο που μπορούσε για να φύγει : οπισθογωνία στον κεντρικό.
Την ίδια μέρα στο φανάρι προς Πανόραμα αμέσως μετά τον Άγιο Λουκά κατερχόμενος από το Πανόραμα ξέχασε προφανώς να στρίψει εγκαίρως και έστριψε...στην είσοδο αυτών που στρίβουν ανερχόμενοι ! -
Τερματισμενο ζωο παρκαρε στη μεση του δρομου.
Οταν εννοω στη μεση του δρομου εννοω οτι σε μονοδρομο, μια λωριδα, απλα παρκαρε. Τον εκλεισε τελειως. Και μαλιστα πανω σε διαβαση πεζων.
Και οχι σε καμια γειτονια αραιοκατοικημενη, μιλαω για φουλ κεντρικο δρομο.
Επρεπε να κανεις οπισθεν για να βρεις το προηγουμενο στενο για να συνεχισεις.
Κανεις δεν παραπονιοταν, ολοι το βρισκαν λογικο να ειναι κλειστος ο δρομος μπροστα τους απο ενα παρκαρισμενο και να πρεπει να κανουν οπισθεν.
Πηρα τηλεφωνο την τροχαια. Εδωσα τον αριθμο του, το τηλεφωνο και το ονομα μου. Περιμενα εκει στο σημειο για σιγουρα περισσοτερο απο μια ωρα.
Δεν ηρθε ποτε κανεις μεχρι που αποφασισα κι εγω να κανω οπισθεν και να φυγω.
Γενικα μπορεις να κανεις ο,τι θες απ ο,τι φανηκε, δεν υπαρχουν κανονες πλεον. Και κανεις δεν θα παραπονεθει. Αυτη η χωρα αξιζει ο,τι της συμβαινει .-
-
Δεν είχε κανένα κάδο σκουπιδιών να του τον αδειάσεις πάνω στο αμάξι?
Πλάκα πλάκα με τόση ανομία βλέπω να σφαζόμαστε στους δρόμους με τόση καφρίλα. -
Δυστυχώς άπειρα τέτοια σκηνικά. Κι εγω εχω καλέσει άπειρες φορες τροχαια για τέτοια σκηνικά αλλα πολυ απλά δεν έρχεται ποτε κανεις.
Σημερα τα πηρα στο κρανίο με γνωστη μεγάλη αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στην ανοδο της συγγρου που εχει πιάσει και το τελευταίο εκατοστό του πεζοδρομίου με τα αυτοκίνητα της. Γιατι δηλαδή θα πρέπει να αναγκάζει με αυτο τον τροπο τους πεζούς να κατέβουν στο δρομο για να περάσουν απο το σημείο; Επιτέλους λίγος σεβασμός πια. Δε γίνεται να εχουν όλοι έναν αστυνομικό-τροχονόμο πανω απο το κεφάλι τους για τα αυτονόητα !
-
Κατεβαίνοντας το πρωί από Πανόραμα έχω μπλε, παλιό golf μπροστά μου με 3 άτομα.
Ο τύπος έβγαζε το πιο δύσοσμο ντουμάνι που έχω πετύχει ποτέ, εκτός από λεωφορεία του ΟΑΣΘ.
Τον είχα μπροστά μου για 3-4 χλμ και δεν σταμάτησε να βγάζει...
Έμεινα πίσω, άνοιξα παράθυρα να καθαρίσει ο αέρας της καμπίνας, γύρισα το κλιματιστικό στην ανακύκλωση και έκλεισα παράθυρα.Έχω Dashcam και έπαιξα στο μυαλό μου με την ιδέα να τον ανεβάσω στο Youtube με την πινακίδα φάτσα κάρτα.
Φαντάζομαι επώνυμη καταγγελία στην τροχαία με αποδεικτικό το βίντεο δεν με αφήνουν να κάνω... -
Ο χρήστης alnotas έγραψε:
Κατεβαίνοντας το πρωί από Πανόραμα έχω μπλε, παλιό golf μπροστά μου με 3 άτομα.
Ο τύπος έβγαζε το πιο δύσοσμο ντουμάνι που έχω πετύχει ποτέ, εκτός από λεωφορεία του ΟΑΣΘ.
Τον είχα μπροστά μου για 3-4 χλμ και δεν σταμάτησε να βγάζει...
Έμεινα πίσω, άνοιξα παράθυρα να καθαρίσει ο αέρας της καμπίνας, γύρισα το κλιματιστικό στην ανακύκλωση και έκλεισα παράθυρα.Έχω Dashcam και έπαιξα στο μυαλό μου με την ιδέα να τον ανεβάσω στο Youtube με την πινακίδα φάτσα κάρτα.
Φαντάζομαι επώνυμη καταγγελία στην τροχαία με αποδεικτικό το βίντεο δεν με αφήνουν να κάνω...Όχι, ούτε νόημα και αποτέλεσμα θα έχει, πλην ίσως του να μπλέξεις εσύ ο ίδιος λόγω παράνομης μαγνητοσκόπησης.
Αν το Golf ήταν προ-καταλυτικό, τότε μάλλον έκαιγε λάδι και ψυκτικό μαζί με τη βενζίνη (αν δηλαδή έκαιγε βενζίνη), αν ήταν καταλυτικό, τότε μάλλον είχε πάψει να είναι όντως καταλυτικό, και έβγαζε αυτή τη μυρωδιά σαπισμένου ψαριού όταν έχει τεζάρει ο καταλύτης. Το σημαντικότερο: σφραγιδάκι ΚΤΕΟ είχε στη πινακίδα ?
-
Δεν θυμάμαι. Θα πρέπει να δω το βίντεο.
-
Ποιος φταίει; Η νταλίκα ή το Yaris;
http://www.zougla.gr/automoto/paraxena/article/ntalika-perni-mazi-tis-to-yaris -
Αν η νταλίκα είχε ανάψει φλας, μεγαλύτερη δόση μαλακίας την έχει το Yaris. Όχι ότι ο νταλικιέρης είναι απαλλαγμένος, έπρεπε να κοιτάξει και λίγο αριστερά του.
Αλλιώς το ανάποδο.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ούτε η νταλίκα βλέπω να έχει ανάψει φλας ούτε το yaris και αυτό γιατί εκεί που έχουν μπει θα ακολουθήσουν υποχρεωτική πορεία προς τα αριστερά. Η νταλίκα πήγε τέρμα δεξιά ώστε να 'ανοιχτεί' για να μπορέσει να πάρει τη στροφή και το yaris βρήκε το χώρο από αριστερά να χωθεί για να στρίψει πρώτο.
Πιθανώς επειδή τελικά το yaris πέρασε μπροστά και η νταλίκα έπεσε πάνω του, νομικά να φταίει η νταλίκα. Ηθικά όμως πιστεύω πως φταίει το yaris που χώθηκε με το έτσι θέλω για να βγει μπροστά από τη νταλίκα και προκάλεσε το ατύχημα. -
Δεν είχα δει το βίντεο, έχεις δίκιο.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]