-
Μόνο τα λάστιχα του '12 είναι υπεραρκετά για να μη σταματήσεις ποτέ........
-
Οπως και το αλλο να πηγαινουμε με 130-140 μεσα στα τουνελ.Επιτελους πρεπει να σοβαρευτουμε λιγο.....
+1...ποιος ειπαμε οτι πρεπει να σοβαρευτει;;;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Κάποιοι νομίζουν ότι με τα led φώτα μπροστα,ότι τους βλέπουν και οι από πίσω!!!
Το κακό είναι ότι οι περισσότεροι είναι σχετικά νέοι/ες οδηγοί και δεν παραδειγματιζονται από τους λίγους που βλέπουν με τα φώτα αναμμένα+1
-
Θυμάμαι κάποια στιγμή στην Αγγλία με σταμάτησε ένα περιπολικό και με είχε πιάσει τρομάρα για το τι είχα κάνει, ήρθε απλά δίπλα μου και πολύ ευγενικά η αστυνομικός μου ζήτησε να ανάψω τα φώτα μου και έφυγε και να φανταστείτε ακόμα ήταν σούρουπο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πριν 3 βράδια έπεσα στον ΚΑΦΡΟ της χρονιάς....στον κυκλικό κόμβο μεταξύ ΙΚΕΑ και Α-Β στη Θεσσαλονίκη,ζώον δίποδο παίρνει την έξοδο προς Θεσσαλονίκη. Μετά από 200 μέτρα αποφασίζει ότι έκανε λάθος. Επιτόπου όπισθεν,είσοδος ξανά στον κυκλικό με όπισθεν και βγαίνει στην επόμενη 'έξοδο', που δεν είναι άλλη από τη είσοδο του ΙΚΕΑ από την Γεωργικής Σχολής και μονόδρομος!Φυσικά ο τύπος πήγαινε ανάποδα. Που ήθελε να πάει,άγνωστο....
-
Αυτο που παρκαρουν χυμα στη δεξια λωριδα της παραλιακης απαιτωντας απο μια ολοκληρη λωριδα να μπει στην διπλανη της για να πανε στο περιπτερο η ακομα και να παρουν καφε και ΚΑΝΕΙΣ δεν παραπονιεται, ολοι το βρισκουν φυσιολογικο, τι σας λεει;
Εκει που πας με 60χλμ, μπαμ αλαρμ και φρενο, σταματημα , σβησιμο μηχανης και γεια σας παω για ψωνια. 400 αμαξια ουρα απο πισω να πρεπει να χωθουν στη μεσαια λωριδα και κανεις δεν αναρρωτιεται. Wtf
-
Εδώ το κάνουν στην Β. Σοφίας απέναντι από το Μέγαρο Μουσικής (εικόνα) σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους και με αστυνόμευση δρόμους, με αποτέλεσμα να κολλάνε προς τα πίσω μέχρι το Χίλτον, στην παραλιακή θα κολλήσουν;
-
Το θεμα ειναι οτι κανεις δεν παει να τους κοψει κι απο μια κλησουλα ΚΑΘΕ φορα να δεις για ποτε σταματανε τις κουταμαρες αμεσα.
-
+1
Παλιότερα (πριν καμια 10ετία) στη Μεσογείων ανεβοκατέβαινε γερανός και έγραφαν, οπότε δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Μόλις σταμάτησε, αμέσως άρχισε η στάθμευση στην λεωφορειολωρίδα και μισός πάνω - μισός κάτω. -
Υπάρχει τροχαία πλέον; Δεν εχω πετυχει ποτε πουθενα ελεγχο μηνες τωρα και αν εχω οντως πετυχει καπου θα ηταν ψιλοπραματα για μηχανακια. Επισης Τα τελευταια χρονια εχω καλεσει τροχαια 2-3 φορες επειδη με κλεινανε μεσα στο παρκινγκ (παρκαρουν μπροστα) και δεν ηρθε ποτε, ως και 4 ωρες εχω μεινει να περιμενω μεχρι που εμφανιζοταν το φυντανι και επαιρνε τον τσιγκο του. Νομιζω μονο για χοντρα πραματα, ατυχηματα-τρακαρισματα εμφανιζονται
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Υπάρχει τροχαία πλέον; Δεν εχω πετυχει ποτε πουθενα ελεγχο μηνες τωρα και αν εχω οντως πετυχει καπου θα ηταν ψιλοπραματα για μηχανακια. Επισης Τα τελευταια χρονια εχω καλεσει τροχαια 2-3 φορες επειδη με κλεινανε μεσα στο παρκινγκ (παρκαρουν μπροστα) και δεν ηρθε ποτε, ως και 4 ωρες εχω μεινει να περιμενω μεχρι που εμφανιζοταν το φυντανι και επαιρνε τον τσιγκο του. Νομιζω μονο για χοντρα πραματα, ατυχηματα-τρακαρισματα εμφανιζονταιΥπάρχει για δακτύλιο την μέρα και για αλκοτέστ το βράδυ (δεν λέω περιοχές για ευνόητους λόγους). Αλλά γενικότερα όχι δεν υπάρχει
-
Σήμερα το μεσημέρι έξω από το ΑΒ Βασιλόπουλος στα Κωσταντινουπολίτικα. Νέο μαγαζί με πάρκινγκ και υπαίθριο εντός οικοπέδου και στο υπόγειο.. Από μακριά βλέπω σειρά αυτοκινήτων στο δρόμο έξω από το μαγαζί να έχει κλείσει τη μια λωρίδα, λέω θα γέμισαν τα πάρκινγκ, μπράβο επιτυχία, μόλις φτάνω μπροστά βλέπω ότι το υπαίθριο (και άρα λογικά και το υπόγειο) ήταν μισοάδειο ! Τα Ζώα προτίμησαν να μην κάνουν τον κόπο να μπούνε μέσα και προτίμησαν να κλείσουν το δρόμο...
-
http://www.zougla.gr/automoto/paraxena/ ... a-apo-afto
Ποιο είναι το μεγαλύτερο ΖΩΟ ;;;;Ο κανίβαλος με την κάμερα,ο μελλοντικος φονιάς με το audi η' η αστυνομία;;;;; -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
http://www.zougla.gr/automoto/paraxena/article/ton-apalakse-i-astinomia-epita-apo-afto
Ποιο είναι το μεγαλύτερο ΖΩΟ ;;;;Ο κανίβαλος με την κάμερα,ο μελλοντικος φονιάς με το audi η' η αστυνομία;;;;;Αν και έγιναν πολλά λάθη μαζεμένα, τα λιγότερα τα έκανε ο οδηγός του βίντεο. Κάτω έχει διακεκομμένη, άρα μπορεί να χρησιμοποιήσει την άλλη λωρίδα για να προσπεράσει. Έχει ήδη μπει στην αριστερή λωρίδα για προσπέραση, οπότε είναι καθαρή υπαιτιότητα του οδηγού του Audi που αλλάζει χωρίς να ελέγξει και χωρίς να αντιληφθεί ότι υπάρχει άλλο όχημα ακριβώς δίπλα του. Πιθανότατα γι'αυτό και τον απάλλαξε η αστυνομία.
Τα σχόλια του οδηγού περί μαγκιάς είναι αυτό ακριβώς, 'μαγκιά' και τίποτα άλλο, δεν βλέπω να κάνει κάτι επί τούτου για να τον βγάλει εκτός, αλλά το γεγονός ότι ο άλλος είναι μικρός που του έχουν ήδη αφαιρέσει το δίπλωμα είναι αυτό που λες: μελλοντικός δολοφόνος.
-
Μόνο και μόνο από το σχόλιο του 'κάμεραμαν' ......δεν τον απαλλασεις !!! Άλλωστε δεν έκανε τίποτα ώστε να αποφύγει την επαφή,τουναντίον!!!
Πειτε μου ότι δεν είμαστε ΑΚΟΜΗ σε αυτό το επίπεδο,ούτε ως οδηγοι,ούτε ως αστυνομία.... -
Μελλοντικός δολοφόνος ο οδηγός του audi , υποψήφιος δολοφόνος στο παρόν ο οδηγός με την κάμερα. Απαράδεκτος, καμία προσπάθεια αποφυγής του ατυχήματος και αντίθετα φαίνεται επίτηδες να προσπαθεί να βγάλει το audi από τον δρόμο, θα έπρεπε να ήταν φυλακή για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
-
Τι ακριβώς έπρεπε να κάνει ο ''κάμεραμαν''; Να το κόψει αριστερά εκτός δρόμου και να αρχίσει τις τούμπες για να μη χτυπήσουν;
Προφανώς αυτά που λέει που ότι του δωσε ένα μάθημα είναι επειδή δεν τον απέφυγε τελείως. Δεν ξέρω αν είδατε το βίντεο ή μόνο τα σχόλια αλλά ο τύπος φρενάρει γιατί αποσταθεροποιείται το αυτοκίνητο, επίσης κάνει μια κίνηση προς τα αριστερά στο όριο του δρόμου, τι παραπάνω θα μπορούσε να κάνει;
Ορθώς έπραξε και ορθώς τον δικαίωσε η αστυνομία. Παντελώς παραπλανητικός ο τίτλος του άρθρου και παντελώς προκατειλημμένος και άσχετος ο αρθρογράφος. -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Τι ακριβώς έπρεπε να κάνει ο ''κάμεραμαν''; Να το κόψει αριστερά εκτός δρόμου και να αρχίσει τις τούμπες για να μη χτυπήσουν;
Προφανώς αυτά που λέει που ότι του δωσε ένα μάθημα είναι επειδή δεν τον απέφυγε τελείως. Δεν ξέρω αν είδατε το βίντεο ή μόνο τα σχόλια αλλά ο τύπος φρενάρει γιατί αποσταθεροποιείται το αυτοκίνητο, επίσης κάνει μια κίνηση προς τα αριστερά στο όριο του δρόμου, τι παραπάνω θα μπορούσε να κάνει;
Ορθώς έπραξε και ορθώς τον δικαίωσε η αστυνομία. Παντελώς παραπλανητικός ο τίτλος του άρθρου και παντελώς προκατειλημμένος και άσχετος ο αρθρογράφος.Που είδες να πατάει φρένο;;;; Έστω να χάιδευε το φρένο θα είχε μείνει χαλαρά πίσω από τον άσχετο πιτσιρίκο ,πράγμα που φυσικά δεν ήθελε.....
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ορθώς έπραξε και ορθώς τον δικαίωσε η αστυνομία. Παντελώς παραπλανητικός ο τίτλος του άρθρου και παντελώς προκατειλημμένος και άσχετος ο αρθρογράφος.Της ίδιας άποψης είμαι. Στο 0:15 ίσως πατάει ελαφρά το φρένο. Οι συνθήκες δεν είναι και οι καλύτερες για να πατήσει δυνατά το φρένο. Ο οδηγός με την κάμερα στο αμάξι του κάνει αυτό που πρέπει. Χωρίς να είναι κολλημένος στο audi πάει στο αντίθετο ρεύμα δείχνοντας την πρόθεσή του για προσπέραση. Ο οδηγός του audi τελευταία στιγμή τον κόβει. Ίσως το λάθος του οδηγού με την κάμερα είναι ότι το αμάξι δεν βγάζει φτερά.
-
Πρώτον ο δρόμος είναι βρεγμένος άρα η πρόσφυση λιγότερη και δεύτερον δεν ξέρουμε αν είχε ABS ή όχι. Μπορεί να τσαρούχωσε το φρένο και να άρχισε το γλίστρημα.
Εγώ βλέπω το αυτοκίνητο να πηγαίνει αρχικά προς τα αριστερά. Ο χρόνος αντίδρασης για το φρενάρισμα είναι πάρα πολύ μικρός, σχεδόν δίπλα του έχει πάει όταν το κόβει ο άλλος κατά πάνω του.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]