-
Νταξ τερματισε το τοπικ πιστευω μετα απο αυτο! Ultimate high score.. Διπλη διαχωριστικη, τυφλη στροφη, χαροντικο φορτωμα
-
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Κάπου στη Φθιώτιδα
ΠηγήΚι εγώ που τόσα χρόνια στους ελληνικούς δρόμους νόμιζα πως τα είχα δει όλα...
-
Καλησπέρα, να σας πω και εγώ την εμπειρία μου από όρθιο ζώον.
Η δουλειά μου σε ενα συμπλεγμα κτηρίων που στεγάζει διάφορα, από δημόσια υπηρεσία μέχρι ιδιώτες. Το πάρκινγκ για τα αυτοκίνητα είναι ενιαίο, ένα από την μία πλευρά και ένα από την άλλη. Και στα δύο είναι σαν διάταξη σουπερ μάρκετ, με παράλληλες θέσεις το ένα αυτοκίνητο δίπλα στο άλλο. Παρκάρω λοιπόν Τετάρτη πρωί το φτωχό πλην τίμιο dacia stepway, με μόνο από την πλευρά του συνοδηγού να υπάρχει διπλανός. Αφού σχόλασα, πήγα να πάρω το αυτοκίνητο και από την πλευρά του οδηγού έχει παρκάρει το ζώον με ένα ΚΙΑ ceed μοντέλο του 2010 πάνω κάτω (έχει σημασια), και ενώ έχει χώρο το έχει φέρει πολύ κοντά στο δικό μου. Οπότε ο κύριος/κυρία αδιαφορώντας πλήρως για το δικό μου αυτοκίνητο, προφανώς βγαίνοντας έσπρωξε την πόρτα χαλαρός και μπαμ στην πίσω πόρτα (εγώ το είχα με κώλο παρκαρισμένο και αυτός με μούρη) και να σου το σημάδι που ευτυχώς δεν έκανε και κανά βαθούλωμα...
Το μοντέλο έχει σημασία λοιπόν γτ αυτό το ΚΙΑ που ήταν περίπου 6-8 χρονών, ήταν σακατεμένο. Κρεμασμένοι προφυλαχτήρες, χαρακιές παντού, χτυπήματα σε όλα τα φτερά, γδαρσίματα, φαγωμένες πόρτες, ότι μπορείτε να φανταστείτε ειλικρινά. Και ρωτώ εγώ, για το δικό σου ρε 'φίλε'/'φίλη' δεν σε νοιάζει, το δικό μου αυτοκινητάκι και του καθενός άλλου τι σου φταίει και δεν το σέβεσαι; Ίσως και να είπε 'έλα μωρέ τώρα με το dacia...'
Ειλικρινά είχα ραντεβού και βιαζόμουν αλλιώς θα τον περίμενα μέχρι να έρθει να το πάρει και θα τα άκουγε ένα χεράκι. Πλέον νομίζω και να τον βρω θα κάνει την παλαβή και στην τελική δεν μπορώ να αποδείξω τίποτα. ΟΚ δεν έχω καμιά φεράρι αλλά για μένα το αμαξάκι μου είναι πολύτιμο, εργαλείο και το προσέχω όσο μπορώ γτ μπου αρέσει.
-
Πολλά τέτοια ζώα κυκλοφορούν, μιλάω ως παθόν με αρκετά μεγαλύτερη ζημιά από την δική σου.
Εσύ τουλάχιστον ξέρεις περίπου ποιο ζώο στην έκανε.
Μπορεί να τον πετύχεις και του ρίξεις κανένα καντιλοκάντιλο, ακόμα και αν δεν παραδεχτεί τιποτα, θα φοβηθεί λίγο ( αν γίνεις και λίγο τρομακτικός) -
Ο χρήστης Kger έγραψε:
Καλησπέρα, να σας πω και εγώ την εμπειρία μου από όρθιο ζώον.Η δουλειά μου σε ενα συμπλεγμα κτηρίων που στεγάζει διάφορα, από δημόσια υπηρεσία μέχρι ιδιώτες. Το πάρκινγκ για τα αυτοκίνητα είναι ενιαίο, ένα από την μία πλευρά και ένα από την άλλη. Και στα δύο είναι σαν διάταξη σουπερ μάρκετ, με παράλληλες θέσεις το ένα αυτοκίνητο δίπλα στο άλλο. Παρκάρω λοιπόν Τετάρτη πρωί το φτωχό πλην τίμιο dacia stepway, με μόνο από την πλευρά του συνοδηγού να υπάρχει διπλανός. Αφού σχόλασα, πήγα να πάρω το αυτοκίνητο και από την πλευρά του οδηγού έχει παρκάρει το ζώον με ένα ΚΙΑ ceed μοντέλο του 2010 πάνω κάτω (έχει σημασια), και ενώ έχει χώρο το έχει φέρει πολύ κοντά στο δικό μου. Οπότε ο κύριος/κυρία αδιαφορώντας πλήρως για το δικό μου αυτοκίνητο, προφανώς βγαίνοντας έσπρωξε την πόρτα χαλαρός και μπαμ στην πίσω πόρτα (εγώ το είχα με κώλο παρκαρισμένο και αυτός με μούρη) και να σου το σημάδι που ευτυχώς δεν έκανε και κανά βαθούλωμα...
Το μοντέλο έχει σημασία λοιπόν γτ αυτό το ΚΙΑ που ήταν περίπου 6-8 χρονών, ήταν σακατεμένο. Κρεμασμένοι προφυλαχτήρες, χαρακιές παντού, χτυπήματα σε όλα τα φτερά, γδαρσίματα, φαγωμένες πόρτες, ότι μπορείτε να φανταστείτε ειλικρινά. Και ρωτώ εγώ, για το δικό σου ρε 'φίλε'/'φίλη' δεν σε νοιάζει, το δικό μου αυτοκινητάκι και του καθενός άλλου τι σου φταίει και δεν το σέβεσαι; Ίσως και να είπε 'έλα μωρέ τώρα με το dacia...'
Ειλικρινά είχα ραντεβού και βιαζόμουν αλλιώς θα τον περίμενα μέχρι να έρθει να το πάρει και θα τα άκουγε ένα χεράκι. Πλέον νομίζω και να τον βρω θα κάνει την παλαβή και στην τελική δεν μπορώ να αποδείξω τίποτα. ΟΚ δεν έχω καμιά φεράρι αλλά για μένα το αμαξάκι μου είναι πολύτιμο, εργαλείο και το προσέχω όσο μπορώ γτ μπου αρέσει.
Ειναι χαζο να πιστευεις οτι ανοιξε ετσι την πορτα του επειδη εχεις dacia...........το διποδο αναθεμα αν προσεξε οτι υπαρχει διπλα του αυτοκινητο! Ψεκασμενοι.......
-
Και να τον μπινελικωσεις εχεις την εντυπωση οτι θα καταλαβει?? Ετσι οπως τα περιγραφεις δεν υπαρχει πετιπτωση να μην τα εχει ακουσει απο αλλους, αλλα αυτος συνεχιζει το τροπαρι του. Το μονο που θα γινοταν θα ηταν οτι θα ξεθυμανες , αυτος αγρον θα ηγόραζε ασε που αν ηταν κανενας psycho τα πραγματα θα γινοταν χειροτερα
Στάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γαμημενο ζώο πραγματικά που δεν σέβεται την περιουσία του άλλου. Έχει καταντήσει εφιάλτης η κυκλοφορία. Χθες ξύπνησα από εφιάλτη ότι μου είχε γδάρει τον πίσω προφυλακτήρα ένας μαλακας ανασφάλιστος κιολας που ήθελε να το χώσει σε ένα στενό και πλάγιο κενό μεταξύ του δικου μου και του διπλανού.
Εννοείται κάλεσα αστυνομία να τον μαζέψει και να τον ταράξει στα πρόστιμα που ήταν ανασφάλιστος κιολας αλλά ήταν και αλήτης και με απειλούσε και κάπου εκεί ξύπνησα! -
Καλά, εγώ βλέπω τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα όνειρο ότι μου τρακάρουν το αυτοκίνητο. Το θέμα είναι ότι ακόμα βλέπω το παλιό που πούλησα τον Δεκέμβριο, ακόμα ο εγκέφαλος δεν έχει αναβαθμίσει στο καινούργιο.
-
Η λύση είναι μία: https://el.wikipedia.org/wiki/Ψυχίατρος
-
Καλημέρα σε όλους.
Καταρχάς να πω ότι δνε έχ ωτην διάθεση να διαπλικτηστώ μαζί τους, από την στιγμή που δεν μπορώ να αποδείξω και τίποτα. Σκέφτομαι απλά να του αφήσω ένα σημείωμα στο παρμπρίζ αλλά και πάλι δνε ξέρω αν έχιε κάποιο νόημα.
Επίσης, να πω πως δεν πιστεύω ότι με χτύπησε επειδή έχω dacia, απλά λέω ότι ίσως ο λόγος που δεν το ένοιαξε να πει ωχ τον χτύπησα να του αφήσω του ανθρώπου ένα σημείωμα να του το φτιάξω, ίσως και λέω ίσως να είναι και αυτός. Και πραγματικά αν ερχόταν και με έβρισκε ή μου άφηνε ένα σημείωμα μπορέι και να μην διεκδικούσα τπτ. Η αδιαφορία με εκνευρίζει περισσότερο παρά η ζημειά και η αλαζονεία του κάθε μ@λ@κα.
Όταν το είδα τσατίστηκα τόσο πολύ που μου ρθε να του κλωτσήσω το αυτοκίνητο αλλά είπα πρώτον άσε μη με πάρει κανά μάτι και τρέχουμε και δεύτερον είανι το αμάξι του τόσο χάλι απου μπορεί να μην το καταλάβαινε κιόλας...
-
Φίλε Kger σε καταλαβαίνω απόλυτα.Ένας παρόμοιο ανθρωποειδές με είχε γδάρει στο αριστ.μπροστινό φτερό σε Fiesta,10 μηνών αμάξι,σε υπόγειο parking στο Σκλαβενίτη.Είχα βρει θέση (καλή γιατί δεξιά μου είχε τοίχο,αριστερά μου είναι ένας εκ των διαδρόμων που μένει κενός για να περνάνε τ'αμάξια και περιγεγραμμένη από το σουπερμάρκετ με λευκή μπογιά-όπως όλες οι θέσεις-) και γυρίζοντας στο πάρκινγκ,βλέπω ένα μισοσαράβαλο βανάκι,φορτωμένο μέχρι το τζάμι του πορτμπαγκάζ,να έχει παρκάρει στην μπροστινή θέση,στραβά (προφανώς ο τύπος το πάρκαρε όπως ήρθε) και γρατζουνιές από μαύρο προφυλακτήρα στο φτερό μου (ευτυχώς χωρίς βαθούλωμα και επιφανειακές κι ευτυχώς είχα κλέισει και τον καθρέφτη,γιατί μπορεί να τον ξήλωνε με τον τρόπο που παρκάρισε).
Ήταν 99% σίγουρο πως έγινε από αυτόν- ήταν κενή η θέση μπροστά μου όταν πάρκαρα και από το αμάξι και το ύψος του προφυλακτήρα φαινόταν,αλλά που να τον βρεις,τι να του πεις και τι να παραδεχθεί.
Ευτυχώς όπως είπα,η ζημιά ενώ στην αρχή μου φάνηκε σοβαρή,μετά βγήκε εύκολα με μια αλοιφή -αν βρω το προιόν θα στο γράψω,νομίζω της Sonax ήταν- και πλέον δε φαίνεται,σα να μην έγινε,πρέπει να πας σε απόσταση 10-15 εκ. για μόλις να το διακρίνεις. -
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Καλά, εγώ βλέπω τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα όνειρο ότι μου τρακάρουν το αυτοκίνητο. Το θέμα είναι ότι ακόμα βλέπω το παλιό που πούλησα τον Δεκέμβριο, ακόμα ο εγκέφαλος δεν έχει αναβαθμίσει στο καινούργιο.Παιδια η ζωη ειναι πολυ μικρη για να εχετε εφιαλτες με τους τσιγκους!!!!
Οκ προσεχουμε,φροντιζουμε,απολαμβανουμε τα αυτοκινητα μας,αλλα ως εκει...... -
Το σουρεαλιστικo βεβαια εχει συμβει σ εμενα. Μου βαζουν τη πορτα του οδηγου μεσα, εξω απο το σπιτι (ανθρωπος που σιγουρα τον γνωριζω και εκανε τη παπια γιατι ειναι συγκεκριμενα τα αμαξια που παρκαρουν εκει ) και αναζητωντας πορτα οδηγου γυρνωντας απο εμπορο σε εμπορο μεταχειρισμενων, γδερνω μονος μου το πισω φτερο σε μια μαντρα απεναντι απο εναν εμπορο. Σχεδον 300e πηγε η ολη φαση και μετα απο 4 μηνες με χτυπανε στην ιδια πορτα που αντικατεστησα , γινεται δηλωση μεσω ασφαλιστικων οποτε και αν περιμενα θα ειχα γλιτωσει ολο αυτο..
-
Καλά σε αυτά λειτουργεί πάντα ο νόμος του μερφι! Ενώ είναι σχεδόν αξίωμα πως όσο περίεργος είσαι τόσο περισσότερες περίεργα θα σου συμβούν.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Καλά, εγώ βλέπω τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα όνειρο ότι μου τρακάρουν το αυτοκίνητο. Το θέμα είναι ότι ακόμα βλέπω το παλιό που πούλησα τον Δεκέμβριο, ακόμα ο εγκέφαλος δεν έχει αναβαθμίσει στο καινούργιο.
Παιδια η ζωη ειναι πολυ μικρη για να εχετε εφιαλτες με τους τσιγκους!!!!
Οκ προσεχουμε,φροντιζουμε,απολαμβανουμε τα αυτοκινητα μας,αλλα ως εκει......τσιγκοι ειναι πριν γινουν αμαξια. απο την στιγμη που εγιναν αυτοκινητο (που θελει χρονια δουλεια να φτιαχτει) πηρε πιανκιδες και πληρωσαμε και πληρωνουμε φορους γιαυτο ειναι περιουσια και οταν ειναι καινουριο εχει και μεγαλη αξια.
-
Πιο μεγάλη αξία έχει η ανθρώπινη ζωή. Επειδή όση δουλειά κι αν έπεσε παραμένει ένας τσίγκος που θέλει προσοχή. Γιατί δεν γίνεται ρε γμτ με suv να αναπτύσσεις τρελές ταχύτητες σε δρόμους της Ευβοιας και να νομίζεις πως θα περάσεις αλόβητος ότι κι αν γίνει... Μπορεί να φας το κεφάλι σου ή να πάρεις άλλους στο λαιμό σου και αυτό είναι το χειρότερο...
-
Όπου έχω βρει θέση να παρκάρω, σταματάω με αλάρμ βάζω όπισθεν και αρχίζω προσεκτικά να κάνω τη μανούβρα.
Ενώ κάνω όπισθεν έρχεται ντελιβεράς τάπα γρήγορα χώνεται και παρκάρει το παπί στη μέση της θέσης και κατεβαίνει Του φωνάζω ρε φιλε εισαι σοβαρος; και μου απανταει 'μεχρι να κανεις το τετραγωνο και θα χω φυγει'.Μιας και ημουν με το εταιρικο μπηκα σε διαφορες σκεψεις να συνεχισω τη μανουβρα μου αλλα επικρατησε η λογικη του να μη χασω τη μερα μου εκει
-
Πως κρατηθηκες δε ξερω.. Συγχαρητηρια.
#erekaceypoutousxreiazetai -
Συνεχίζεις την όπισθεν, ρίχνεις το παπί κάτω, εσύ με μεικτή (εταιρικό γαρ) στα @@ σου και άσε τον άλλον να τρέχει για επισκευές χώρια οτι σταματάει η δουλειά του επι τόπου. Μπορεί να βγάλεις και λαβράκι κιόλας--->ανασφάλιστο παπί.
Καλό το σενάριο;
Πάντως οι καφρίλες που κάνουν οι ντελιβεράδες τελευταία, για να προλάβουν τον ολοένα αυξημένο φόρτο εργασίας(ειδικά τα πρωινά που όοοοολοι θέλουμε τον καφέ μας σε 5 λεπτά) αρχίζουν και γίνονται εξαιρετικά ενοχλητικές. Σφάξιμο κόκκινου φαναριού και κίνηση ανάποδα σε μονόδρομο είναι τα πιο soft. -
Ισχύει. Με τη διαφορά πως στον μονόδρομο πάνε ανάποδα
'σφαίρα'. Τώρα τελευταία, και σε πεζοδρόμια. Έλεος.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]