-
Μπορεί να το άφησε και να έφυγε τρέχοντας για το WC στο βενζινάδικο.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τα λεφτα μου τα βαζω σε βενζινη.Απεναντι εχει ζαχαροπλαστειο... τα λεφτα μου τα βαζω στη μαλακια που τον δερνει.
(Αυτος τα εβαλε κατα πασα πιθανοτητα σε γλυκα και εσυ τα εχασες στο στοιχημα, ΖΑΤΣ! ) -
H loutsa ξαναχτυπά:
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Στο φανάρι Γεωργίου Παπανδρέου και Κύπρου στην Αργυρούπολη σήμερα είχε τεράστια ουρά. Όταν πλησίασα κατάλαβα γιατί:Το τζιπάκι στον κύκλο είναι παρατημένο:
Τώρα, χάλασε, τράκαρε, έμεινε από βενζίνη, το παράτησε για να πάει στα μαγαζιά ή στο βενζινάδικο απέναντι; Ο θεός και η ψυχή του. Πάντως τρίγωνο δεν υπήρχε.
Δε μπορούσε να βάλει ένα τρίγωνο ο ιδιοκτήτης;
-
Για αυτό το έβαλα σε αυτό το νήμα.
-
Ιδιοκτητρια αυτοκινητου της απεναντι μονοκατοικιας εδω και δυο μηνες πλεον (καταθεση πινακιδων προφανως) εχει παρκαρει το αυτοκινητο της (το οποιο καθημερινα χρησιμοποιουσε) απεναντι απο τη πολυκατοικια που μενουν οι δικοι μου, με κουκουλα και ακριβως εξω απο το σπιτι της.
Προσφατα μπηκαν και σχοινια ωστε να τη κρατουν και το αποτελεσμα να ειναι μονιμο.
Προβλημα στο παρκαρισμα υπαρχει (κεντρο Πατρας) και σκεφτομαι τι θα μπορουσα να κανω (εκτος του μιλητου, αυτο ειναι προφανες πρωτο βημα). -
Μην μπείς καν στον κόπο να της μιλήσεις. Για να το παράτησε εκεί (ενω σίγουρα ξέρει οτι αν δώσει πινακίδες πρέπει να έχει δικό της χώρο - αρα κάνει την 'πάπια') δεν θα ιδρώσει το αυτί της. Κατευθείαν καταγγελία για να μην έχεις δώσει και στόχο ποιός είσαι.
Έχει παραγίνει το κακό με τα παρατημένα μου φαίνεται...
-
Kαι παιρνω αστυνομια?
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Kαι παιρνω αστυνομια?Για αρχη νομιζω αρμοδια ειναι η τροχαια ή η δημοτικη αστυνομια. Ειδοποιησε τους.
-
Πιθανόν να αποτελεί προνόμιο των οδηγών της Β. Ελλάδας (δεν έχω πρόσφατη άποψη για τους υπόλοιπους), αλλά έχουμε τρομερό πρόβλημα αντίληψης των βασικών της οδήγησης και λέω να επικεντρωθώ σε κάτι απλό και συνάμα σημαντικό. Τη χρήση των φώτων.
Είναι τόσο δύσκολο να ανάβεις φώτα όταν βρίσκεσαι σε σήραγγα, όταν αρχίζει να σκοτεινιάζει ή όταν η κλίση του ήλιου εμποδίζει καταφανέστατα την ικανότητα του οδηγού να διακρίνει οχήματα που ακολουθούν, ειδικά όταν η πλειοψηφία οδηγεί οχήματα σε σκούρες ή γκρι αποχρώσεις, κοινώς ασφαλτί? Από την στιγμή που δεν επιβάλλει ο ΚΟΚ την μόνιμη χρήση των φώτων περιμένεις η** κοινή λογική** του εκπαιδευμένου και κριθέντος ως** ικανού** οδηγού, να τον βοηθά να πράξει τα δέοντα αντιλαμβανόμενος τις εκάστοτε ιδιαιτερότητες.
Αντί αυτού διαπιστώνεις τα εξής:
- Όλοι οι υπόλοιποι έχουν σούπερ ικανότητες και δε χρειάζονται τα φώτα για να αντιληφθούν τα υπόλοιπα οχήματα.
- Είναι όλοι καθυστερημένοι, ανίκανοι να κρίνουν, να αντιληφθούν και εν τέλη να προσαρμοστούν όπως αρμόζει σε ένα νοήμον ον.
Προσωπικά είναι υπέρμαχος της δεύτερης επιλογής και δεν με ενδιαφέρει εάν χαρακτηριστώ φασίστας ή μισάνθρωπος. Αν κρίνω από την ανικανότητα της πλειοψηφίας να αντιληφθεί κάτι τόσο απλό, που στην τελική αφορά την ασφάλειά του, δε θέλω να φανταστώ το βαθμό αμπαλοσύνης που τους δέρνει σε πιο σύνθετα ζητήματα... Απελπισία...
-
Δεν είσαι μισάνθρωπος. Αυτοί είναι ηλίθιοι.
-
Θεωρουν μεσα τους οτι απο τη στιγμη που βλεπουν αυτοι που πρεπει να πανε δεν χρειαζεται να αναβουν φωτα...Το θεμα ειναι οτι ο πισω δεν τους βλεπει και πολυ περισσοτερο αν ειναι μηχανοβιος με κρανος και γυαλια ηλιου...Πραγματικα κινητοι χαροι,στην περ.Υμμητου ελαχιστοι ειναι εκεινοι που αναβουν τα φωτα τους...
-
επειδη εχω κανει αυτη τη συζητηση πολλες φορες,η απαντηση των αλλων ειναι η εξης 'μα γιατι να αναψω τα φωτα?αφου βλεπω)
-
Απίστευτη ΖΩΑΡΑ σήμερα ΕΓΩ...
Ξεκίνησα κατά τις 11 το πρωί να πάω στον κολητό μου στη Γλυφάδα. Τους τελευταίους μήνες βέβαια οδηγώ κάτι παραπάνω από ήρεμα, λόγω έλλειψης βενζίνης. Οπότε γενικά πήγαινα χαλαρά. Φτάνω λοιπόν στο τέλος της Αργυρουπόλεως, και είμαι στο φανάρι πρώτος για να στρίψω αριστερά στην Κύπρου. Εδώ να σημειώσω ότι είναι μία διαδρομή που κάνω σχετικά συχνά. Είχα αφαιρεθεί ο βλάκας, και βλέπω με την άκρη του ματιού μου το φανάρι πράσινο. Για κάποιο αδιανόητο λόγω θεώρησα ότι μπορούσα να ξεκινήσω, ενώ κανονικά το φανάρι για αριστερά ανάβει αργότερα. Και ξεκινάω...Ευτυχώς ο οδηγός του Megane που ερχόταν από την Αλεξιουπόλεως σταμάτησε και γλιτώσαμε τα χειρότερα.
Είμαι απίστευτα που σε μία διαδρομή που ξέρω, έκανα ένα τόσο ηλίθιο λάθος μέρα μεσημέρι. Να ναι καλά ο άνθρωπος.
-
παντως ειναι λιγο μπλεξιμο αυτο το φαναρι
εχει 3 λωριδες
και η μεσαια ειναι και για αριστερα και για ευθεια,και απεναντι ο δρομος εχει 2 λωριδες η μια ειναι μονιμα παρκαρισμενη. -
@ Pro
Αυτο συμβαινει οταν απο την πολυ σιγουρια για κατι που εχει καποιος λογω επαναληψης δεν δινει την προσοχη που θα επρεπε.. συμβαινει σε ολους και η τυχη ειναι αυτη που βοηθαει... οχι μονο σε οδηγηση φυσικα, αλλωστε καταλαβαινει ο αλλος απο την δικη σου αντιδραση οτι δεν το εκανες απο 'μαγκια' π.χ. αλλα απο αφηρημαδα... που βεβαια δεν δικαιολογειται, αλλα στην τελικη ειμαστε ανθρωποι και κανουμε σφαλματα!!! δεν ειμαστε Ασφαλτοι!!! -
Ο χρήστης nintza έγραψε:
παντως ειναι λιγο μπλεξιμο αυτο το φαναρι
εχει 3 λωριδες
και η μεσαια ειναι και για αριστερα και για ευθεια,και απεναντι ο δρομος εχει 2 λωριδες η μια ειναι μονιμα παρκαρισμενη.Όντως είναι μπέρδεμα το συγκεκριμένο φανάρι.
@ Pro
Αυτο συμβαινει οταν απο την πολυ σιγουρια για κατι που εχει καποιος λογω επαναληψης δεν δινει την προσοχη που θα επρεπε.. συμβαινει σε ολους και η τυχη ειναι αυτη που βοηθαει... οχι μονο σε οδηγηση φυσικα, αλλωστε καταλαβαινει ο αλλος απο την δικη σου αντιδραση οτι δεν το εκανες απο 'μαγκια' π.χ. αλλα απο αφηρημαδα... που βεβαια δεν δικαιολογειται, αλλα στην τελικη ειμαστε ανθρωποι και κανουμε σφαλματα!!! δεν ειμαστε Ασφαλτοι!!!Σε ευχαριστώ ρε συ, αλλά ειλικρινά νιώθω . Ευτυχώς τη γλιτώσαμε.
Έχεις απόλυτο δίκιο. Τελικά οι πιο 'οικείες' διαδρομές είναι και αυτές στις οποίες κάνει ο καθένας μας τα περισσότερα λάθη λόγω σιγουριάς. Θέλω να πιστεύω πάντως ότι δε θα την ξαναπατήσω. -
Πρεπει να δειτε φατσα εκπληξης πεζου οταν σταματαω στη διαβαση της πλατειας Γεωργιου να περασει.. ζωαρες οσοι δεν τους αφηνουν ενω καλλιστα μπορουν.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πρεπει να δειτε φατσα εκπληξης πεζου οταν σταματαω στη διαβαση της πλατειας Γεωργιου να περασει.. ζωαρες οσοι δεν τους αφηνουν ενω καλλιστα μπορουν.Ζωαρες και εκεινοι που σταματας να περασουν, κανεις νοημα πισω απο το παρμπριζ, παιζεις τα φωτα σταματημενος, πατας κοφτα μια φορα κορνα, σηματα καπνου, τους προτρεπεις δια της ομιλιας και σου ανταποδιδουν 'οχι περνα εσυ'...
ΤΙ ΠΕΡΝΑ ΕΣΥ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ.... σταματησα, εχεις προτεραιοτητα στη διαβαση και με τα 1000 παρακαλια δεν περνας, αποφασιζω να περασω και τοτε πεταγεσαι ;;; μετα το 'οχι περνα εσυ' ???
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
@ Pro
Αυτο συμβαινει οταν απο την πολυ σιγουρια για κατι που εχει καποιος λογω επαναληψης δεν δινει την προσοχη που θα επρεπε.. συμβαινει σε ολους και η τυχη ειναι αυτη που βοηθαει... οχι μονο σε οδηγηση φυσικα, αλλωστε καταλαβαινει ο αλλος απο την δικη σου αντιδραση οτι δεν το εκανες απο 'μαγκια' π.χ. αλλα απο αφηρημαδα... που βεβαια δεν δικαιολογειται, αλλα στην τελικη ειμαστε ανθρωποι και κανουμε σφαλματα!!! δεν ειμαστε Ασφαλτοι!!!φιλος μου μου διηγουνταν προχθες ιδιο σκηνικο στην Μεσογειων, το οποιο ευτυχως δεν ειχε συνεπειες για κανεναν
Ο συγκεκριμενος περναει μια πολυ δυσκολη κατασταση στη ζωη του (αλλα οταν λεμε δυσκολη, η λεξη δεν ειναι αρκετη μερικες φορες να αποδωσει την κατασταη.... ) και ομολογησε οτι εκεινη την ωρα που ξεκινησε να διασχιζει τη μεσογειων το μυαλο του ηταν σε αυτη την καταστασηοποτε και αυτες οι φασεις, ειναι να μη σου τυχουνε... καλο να εχουμε το νου μας και να μη θεωρουμε τιποτα δεδομενο
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]