-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
http://www.zougla.gr/automoto/article/metetrepse-to-toyota-rav4-se-pick-up
Τι εξυπνάδα είναι αυτή;Εβαλε το καλύτερο αντικλεπτικό.Τη μοναδικότητα....
-
Ο παππούς με την τρίκυκλη μοτοσικλέτα στη Βούλα (σαν αυτή που είχαν οι Γερμανοί στον Β' Παγκόσμιο). Παραβίασε Στοπ. Ευτυχώς έστριβα στο στενό και είχα φρενάρει, αλλιώς θα τον είχα μαζέψει κανονικότατα. Φουλ βρεγμένο κάτω, δεν πρόκειται να σταμάταγα εγκαίρως. Του κουρνάρω, ακινητοποείται και με βρίζει. Πάω δίπλα, τον ξεχέζω και αρχίζει να ουρλιάζει την απόλυτη δικαιολογία: 'Εσύ φταις, γιατί τρέχεις στα στενά;'
Κερασάκι στην τούρτα: δε φορούσε κράνος. Άντε να δω πώς θα γλίτωνε το θανατικό σε σύγκρουση με αυτοκίνητο...Ζώο τόσο στην οδήγηση, όσο και στη συμπεριφορά. Όσοι από ΝΠ, όπου τον πετύχετε, αφήνετε αποστάσεις. Αν με διαβάζει κάποιος συγγενής του ή γείτονας, απλώς κάψτε τη μοτοσικλέτα και το δίπλωμά του.
-
Τη μοτοσυκλέτα μπορείτε απλά να μου ρη χαρίσετε!!!
Άστα να πάνε dimsambas. Αφού του επιτρέπεται ακόμα να οδηγεί...
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
ρε σεις, γιατι γκρινιαζετε? αυτο με τα κλειδια πανω ειναι ονειρο, περιμενω πως και πως να με κλεισει ετσι καποιος να το αφησω στη μεση του δρομου και εξαφανισω τα κλειδιαΚαι τι σου φταίνε όλοι οι υπόλοιποι χρήστες του δρόμου να ταλαιπωρηθούν, ειδικά αν μιλάμε για κανένα στενό μονόδρομο;
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
ρε σεις, γιατι γκρινιαζετε? αυτο με τα κλειδια πανω ειναι ονειρο, περιμενω πως και πως να με κλεισει ετσι καποιος να το αφησω στη μεση του δρομου και εξαφανισω τα κλειδια
Και τι σου φταίνε όλοι οι υπόλοιποι χρήστες του δρόμου να ταλαιπωρηθούν, ειδικά αν μιλάμε για κανένα στενό μονόδρομο;
σωστο κι αυτο, μονο τα κλειδια σε κανα φρεατιο λοιπον
-
-
Tο καφεδρόμιο στην Κόρινθο δεν του άρεσε και ήθελε starbucks????
-
Εδώ χρειαζόταν η λύση των εξαρχείων...
-
Ελεεινό άρθρο.
-
Ο χρήστης Alkis_7 έγραψε:
διαβαζοντας αυτα εχω να πω..
[spoiler:kfm7258f]1.πολυ ζωο αυτος με το ασπρο σεατ που εχει βαλει μπαρα πανω στο πεζοδρομιο για να βαζει το αυτοκινιτο του οταν γυρναει
2.ακομα πιο ζωο ο απεναντι του που εχει ενα μηχανακι τελειωμενο και βγαζει ενα απο τα 2 σκοντα οκταβια και το κοτσσαρει οριζοντια
3.στο αμεσως παραλληλο στενο αλλο ενα ιδιο ζωο αλλα με καινουργιο σκουτερ το τοποθετει οριζοντια και αμα εχεισ παρκαρει διπλα του οταν γυριζει βαζει το σκουτερ αναμεσα και δεν μπορεισ να φυγεις
4.ακριβως απεναντι αλλο ενα ζωο εχει ενα τσιμεντενιο παλουκι και το βαζει για να καβατζωσει και αυτος την θεσουλα του
5.λιγο πιο κατω αλλο ενα ζωο ξεπαρκαρει το αμαξι και σπρωχει το φορτηγάκι για να καλυψει την θεση να την εχει για το βραδι
6.ενα μπραβο ακομα στο ζωο που γυρναει καθε βραδυ και βαζει το αμαξι πανω στην γωνια και σου ακουμπαει το αμαξι με τιν μουρη του χωρις να τον νιαζει[/spoiler:kfm7258f]
7.και τελος ενα μπραβο σε ολα τα αναπηρα ζωα που εχουν θεση αναπηρου και μονο το δικο τους αμαξι δεν βλεπεις ποτε ή θα δεις μια μερσεντες να αστραφτει απο εξω τελευταιο μοντελο
αυτα
σιγουρα καποιον καλο γειτονα θα ξεχασα
α ναι και ενα μπραβο σε ολα τα ζωα που βαζουν NO parking ενω δεν υπαρχει ουτε πυλωτη να βαλεις το μηχανακιMπράβο και στα γαιδούρια μέσα στο δήμο που δίνουν άδειες στάθμευσης σε μαιμού αναπήρους
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ελεεινό άρθρο.Κάποιος ψάχνει για SLK μου φαίνεται!
-
Ο αναπηρος με την καινουρια αστραφτερη Μερκεντε, δεν ειναι κατ'αναγκην μαιμου αναπηρος. Σοβαρευτειτε.
-
Ο χρήστης streetKa2 έγραψε:
Ελεεινό άρθρο.
Κάποιος ψάχνει για SLK μου φαίνεται!
Εγώ δε σ' έβρισα!
-
Το λινκ σου αλλα υποννοει...
-
Υπονοεί ότι έψαξα και βρήκα πόσο πωλούνται σήμερα για να δείξω ότι δεν είσαι απαραίτητα ο τύπος με την αμύθητη περιουσία για να έχεις μια SLK. Τίποτα παραπάνω...
-
διμσαμπα κάπου χάθηκες στη μετάφραση.
-
Τότε είμαι ο μόνος on topic.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Υπονοεί ότι έψαξα και βρήκα πόσο πωλούνται σήμερα για να δείξω ότι δεν είσαι απαραίτητα ο τύπος με την αμύθητη περιουσία για να έχεις μια SLK. Τίποτα παραπάνω...Ποια SLK ρε παιδια, 13 χιλιαρικα πηρα το ΜΧ5 κ σημερα ζητανε (κ δεν παιρνουν) 15 χιλιαρικα για Cayenne Turbo.
-
Στο φανάρι Γεωργίου Παπανδρέου και Κύπρου στην Αργυρούπολη σήμερα είχε τεράστια ουρά. Όταν πλησίασα κατάλαβα γιατί:
Το τζιπάκι στον κύκλο είναι παρατημένο:
Τώρα, χάλασε, τράκαρε, έμεινε από βενζίνη, το παράτησε για να πάει στα μαγαζιά ή στο βενζινάδικο απέναντι; Ο θεός και η ψυχή του. Πάντως τρίγωνο δεν υπήρχε.
-
Τα λεφτα μου τα βαζω σε βενζινη.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]