-
Έτσι μας είχαν οι γονείς μας τα 90s. Από κει και πέρα κάποιοι έχουμε την κριτική ικανότητα να καταλάβουμε πόσο για τα ανάθεμα ήταν και να μην επαναλάβουμε τα λάθη τους και κάποιοι απλά συνεχίζουν να νομίζουν ότι αυτά που κάνανε οι γονείς τους ήταν τα σωστά.
-
Όλο αυτό ξεκινά από τη νοοτροπία ότι με λίγα χλμ εντός πόλης δεν θα πάθουν τίποτε. Άγνοια ; Χαζομάρα ; Μαγκιά ;
Πάντως επικίνδυνοι είναι για τους ίδιους και τα παιδιά τους. Υπάρχουν πολύ χειρότερα εκεί έξω. Εδώ σκοτώθηκαν τόσα παιδιά τότε στα Τέμπη, και για το υπέρβαρο που συστηματικά και εγκληματικά φορτώνουν οι περισσότεροι δεν γίνεται έλεγχος... -
Σήμερα μεσημέρι αρπάχτηκα με έναν τύπο ο οποίος κόντεψε να με εμβολίσει. Φυσικά δεν το δέχτηκε και αρχίσαμε τις λεκτικές ψιλές.
Αυτή την περίοδο λόγω έργων στο δέλτα του Φαληρού, έχουν αλλάξει κάπως οι διαγραμμίσεις.
Ερχόμενος απο Αθήνα προς Πειραιά, συναντάς κλασσικά στα δεξιά σου το ρεύμα που έρχεται από παραλιακή.
Μετά απο κάποια μέτρα λόγω του οτι έχει δημιουργηθεί μεγάλη κεντρική νησίδα που γίνονται έργα, οι 2 και 2 λωρίδες συνεχίζουν κανονικά. αλλά κάνουν μια μικρή καμπή.
Εγώ ήμουν στην 2η λωρίδα (δεξιά λωρίδα του ρεύματος απο Αθήνα) και ο τύπος στην 3η (αριστερή του ρεύματος από παραλιακή).Όπως καταλαβαίνετε θεώρησε σωστό να μην ακολουθήσει την διαγράμμιση και να περάσει αέρα πατέρα στην 2η λωρίδα.
Η δικαιολογία του ήταν 'εκεί αλλάζει'....μαζί με διάφορα Γαλλικά...μην τα πολυλογώ...ήταν ωραίο ξεχαρμάνιασμα αλλά φανταστείτε να είχαμε χτυπήσει απο την βλακεία του.
-
Χθες , σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης με νησίδα, που καταλήγει σε πλατεία, βγαίνει από την πλατεία στο αντίθετο ρεύμα για να σταθμεύσει μπροστά σε κατάστημα για να ψωνίσει... και μετά με τους άλλους να έρχονται κανονικά, δεν μπορούσε να φύγει... τι άλλο θα δούμε.
-
Ολοι αυτοί που χρησιμοποιούν τη ΛΕΑ για προσπέραση.
-
Ο χρήστης tsaltinho έγραψε:
Ολοι αυτοί που χρησιμοποιούν τη ΛΕΑ για προσπέραση.Ευτυχώς πήραν κάποιες πινακίδες διαβάζω. Δυστυχώς δεν θα είναι ποτέ αρκετές.
-
-
Ο χρήστης emil έγραψε:
Ολοι αυτοί που χρησιμοποιούν τη ΛΕΑ για προσπέραση.
Ευτυχώς πήραν κάποιες πινακίδες διαβάζω. Δυστυχώς δεν θα είναι ποτέ αρκετές.
Τις πινακιδες τις πηραν όταν ήταν κολλημενα στην κινηση τα αυτοκινητα.
Εγω που γυρνουσα την Δευτερα στις 16:00 και πηγαινα με 90-100 στη δεξια, δεν μπορω να δεχτω οτι υπηρχαν ατομα που με προσπερνουσαν απο τη ΛΕΑ και οχι απο αριστερα, ενω μπορουσαν.Καμερες παντου και φωτογραφια και αποστολη στο σπιτι.
-
Έχει παραγίνει το κακό.
Την Καθαρά Δευτέρα γινόταν της τρελης.
Προσπερνούσαν απο ΛΕΑ με παίξιμο φώτων, κόρναραν σε κάποιους που λόγω μεγέθους θεωρούσαν πως τους ζορίζουν, περνούσαν αυτοκιμητοπομπή 6-7 αυτοκίνητα με 120+ ταχύτητες...γενικά τραγικά πράγματα. -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Να ταν και τα δικά μας στραβά τόσο ήπια...Σφαγή κανονική... lol
Καλά μην κοροϊδεύω γιατι και εμάς εδώ κάπως έτσι ειναι , άντε λίγο πιο ζωηροί αλλά δε θα μου έκανε εντύπωση να δω κανα άκυρο dash-cam Video με ταχύτητες έως 50, διαβάσεις πεζών κτλ -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Να ταν και τα δικά μας στραβά τόσο ήπια...
Σφαγή κανονική... lol
Καλά μην κοροϊδεύω γιατι και εμάς εδώ κάπως έτσι ειναι , άντε λίγο πιο ζωηροί αλλά δε θα μου έκανε εντύπωση να δω κανα άκυρο dash-cam Video με ταχύτητες έως 50, διαβάσεις πεζών κτλΤί σχέση έχουν αυτοί με εμάς;;;
Εμείς αυτά τα βλέπουμε κάθε μέρα σε μια απόσταση των δέκα λεπτών,σε σημείο που τα θεωρούμε πλέον 'φυσιολογικά'.
Προσωπικά δεν βρήκα κανένα από τα ατοπήματα xtreme!!! -
Δεν ξέρω αν ανήκει εδώ ή στην κατηγορία του ΚΟΚ :
Προχθές στη Λ. Συγγρού :
Λεωφορείο σταματημένο στη στάση, εγώ περίπου 100μ πίσω σε άλλο ως επιβάτης, μπροστά μας ποδηλάτης , εμείς δεν τον προσπερνάμε (σωστά), λιγο πριν φτάσουμε στη στάση βγάζει φλας το σταματημένο και ξεκινά αργά προς αριστερά, ο ποδηλάτης προσπερνά από αριστερά την ώρα που βγαίνει.
Αρχικά λέω κακώς δεν έκοψε το ποδήλατο, εγώ πάντα περιμένω. Μετά λέω ότι κακώς το λεωφορείο, αφού βλέπει το ποδήλατο ξεκινά. Μετά σκέφτομαι ότι το ποδήλατο ίσως να μην ήταν ορατό, γιατί ήταν πίσω και περίπου στη με΄ση από το εμπρος λεωφορείο.
Θα μπορούσε να γίνει ατύχημα. -
Συμφωνα με τον ΚΟΚ , οταν το αστικο επιβιβαζει αποβιβαζει επιβατες (σε σταση αστικου) απαγορευεται να το προσπερασεις
-
Πρακτικα το ποδηλατο το μονο που μπορει να κανει ειναι να σκοτωθει,να προκαλεσει κακο σε αλλον οχι.
Κλασσικο θανατηφορο ατυχημα εινα οτι οδηγοι αυτοκινητου περνανε σταματημενο λεωφορειο και χτυπανε πεζο που βγαινει μπροστα απο το λεωφορειο,ειναι φαση ζωο εναντιον ζωου. -
Είναι οι ποδηλατες απιστευτοι. Σημερα με καλη μερα βγηκαν όλοι τσαρκα, και παραβιασαν ολοι τους το κοκκινο, μα όλοι τους.
Λεω σε έναν παραβιαζεις κοκκινο εκανε πως δεν ακουγε.Παντως απο τότε που μαλωνα με τον Ζηκο εγώ άλλαξα τελειως. Σεβομαι μεχρι αηδίας αυτα τα περιεργα πλασματα που εχουν αντι για ποδια δυο ρόδες, οι καυγαδες με έκαναν να θέλω να γίνω πιο ευρωπαίος.
Ενταξει όσο μπορω μη λέώ και υπερβολές. Φτου φτου μου. -
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Είναι οι ποδηλατες απιστευτοι. Σημερα με καλη μερα βγηκαν όλοι τσαρκα, και παραβιασαν ολοι τους το κοκκινο, μα όλοι τους.
Λεω σε έναν παραβιαζεις κοκκινο εκανε πως δεν ακουγε.Παντως απο τότε που μαλωνα με τον Ζηκο εγώ άλλαξα τελειως. Σεβομαι μεχρι αηδίας αυτα τα περιεργα πλασματα που εχουν αντι για ποδια δυο ρόδες, οι καυγαδες με έκαναν να θέλω να γίνω πιο ευρωπαίος.
Ενταξει όσο μπορω μη λέώ και υπερβολές. Φτου φτου μου.Τα ίδια κάνει το δίποδο και με το αυτοκίνητο του ή το μηχανάκι του. Τις παραβάσεις αυτές ή τις κάνεις ή δεν τις κάνεις!
Ειλικρινά,θα ψήφιζα χωρίς δεύτερη σκέψη αυτόν που θα υπόσχονταν πάταξη των ιπποτών της ασφάλτου! -
Λάθος! Κόκκινο με το αμάξι ποτέ, με την κούρσα (ποδήλατο είναι αυτό) σχεδόν πάντα. Όταν δεν ενοχλώ και κινδυνεύω φυσικά.
ΥΓ. Και για να σας προλάβω, δε θα δεχτώ να κάνω για 1.306η φορά την ίδια κουβέντα για τα κόκκινα. Μπορείτε να γράψετε άφοβα ό,τι θέλετε, απλώς δε συμμετέχω. Ήθελα μόνο να διευκρινήσω αυτό που έγραψε ο Γκαπ.
-
Πριν καμια βδομάδα, ποδήλατο και μηχανάκι προσπέραση από δεξιά λεωφορείο σταματημένο στη στάση που μόλις είχε κλείσει πόρτες. Και αν τις άνοιγε πάλι ; Δυστυχώς πολύ παλιότερα έχω πετύχει μηχανάκι (τότε ποδήλατα δεν συνηθιζόταν) να χτυπά επιβάτη που είχε μόλις κατέβει από λεωφορείο.
-
Σταματημένος σε φανάρι και όπως κοιτάω το αυτοκίνητο που είναι αριστερά μου βλέπω την Ελληνική πραγματικότητα μπροστά μου: Γυναίκα γύρω στα 45 οδηγός,τσιγαρακι και κολλημένο κάθισμα στο τιμόνι και φυσικά χωρίς ζώνη όπως και τα 3 παιδιά που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο.Ηλικιες παιδιών απο 12 εως 16....
-
Ίσως να ακούσατε για τη δολοφονία μιας γυναίκας σήμερα το πρωί στο Ελληνικό από το σύζυγό της ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε.
Δεν ξέρω αν είμαι υπερβολικός αλλά ο ταξιτζής o oποίος διηγείται ότι μπήκε αιμόφυρτη και μισοπεθαμένη η γυναίκα μέσα στο ταξί του ζητώντας βοήθεια αλλά εκείνος ανερυθρίαστα της ζήτησε να βγει αμέσως έξω, προσωπικά μου έκανε μεγάλη εντύπωση.Τον βλέπω να ποζάρει ατάραχος στα δελτία ειδήσεων και να αφηγείται το περιστατικό και αναρωτιέμαι αν έχω χάσει κάποιο επεισόδιο.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]