-
εγώ σε αντίστοιχες περιπτώσεις και όταν είναι αδύνατη η ασφαλής προσπέραση αφήνω κάποιον από τους έξυπνους που ακολουθούν να με περάσουν και να μπουν πίσω από το φορτηγό... πάντα υπάρχουν .
Θα έπρεπε να υπάρχει πάντως γραμμή καταγγελιών για καυσαέρια αυτοκινήτων, ειδικά με τα ντιζελ η κατάσταση είναι τραγική, για ΙΧ, φορτηγά, ταξί, σχολικά, λεωφορεία και γενικά οτιδήποτε...
Να λέμε κι' ευχαριστώ που δεν έχουμε πια τα παλιά icarus που έκαιγαν απεμπλουτισμένο ουράνιο ... όχι οτι βλέπω μεγάλη διαφορά δηλαδή.
Προχθές τέρμα Μ. Αλεξάνδρου, Πυλαία, μια τεράστια νταλίκα που μετέφερε ΙΧ είχε μπλοκάρει τον κόμβο στη διασταύρωση με Εγνατία όπου έχει μικρή στρογγυλή πλατεία και η νταλίκα ήταν απλά πολύ μακριά για να στρίψει... δεν ξέρω αν πρέπει να σχολιάσω τον οδηγό, ή το Δήμο που έκανε τέτοιο κόμβο... -
Ο χρήστης p__nat έγραψε:
Υποθέτω τα ...συγχαρητήρια τα κερδίζει λόγω της προσπέρασης απο δεξιά και όχι λόγω της προσπέρασης, γενικώς.
Το θέμα είναι οτι αν συνέβαινε κάτι κατά τη διάρκεια της προσπέρασης, άντε να αποδείξεις ποιός προσπερνούσε ποιόν...Πολύ δύσκολη κατάσταση η συγκεκριμένη....Στο τέλος θα βάζει ο κόσμος κάμερα και για μπροστά και για πίσω. Αν και έχουν βγει αυτές των 360 μοιρών.
-
BMW 740 έφυγε σπινιαριστη από βενζινάδικο απέναντι από τις εγκαταστάσεις μας. Πριν λίγο τη βγάλαμε από το χαντάκι...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Προχθές περιφερειακή Θεσ/νικης, νωρίς το απόγευμα, ένα ανεξήγητο μποτιλιάρισμα προς δυτικά, τελικά έφταιγε ένας αχαρακτήριστος που πήγαινε στο δεξί ρεύμα με όπισθεν με τα αλαρμ αναμένα, ο θεός ξέρει γιατί. Αν ξέρει κανείς περισσότερα, ας γράψει. Εννοείται ότι μετά ουδεν πρόβλημα. Δεν θέλει παραπάνω για να μπλοκάρει ένας δρόμος.
Επίσης, για κάποιο λόγο προ ολίγου στο ρεύμα προς ανατολικά στην έξοδο τούμπας ήταν ένας σταματημένος προς το τέλος της λωρίδας επιτάχυνσης, χωρίς αλαρμ, φλας κ.λ.π. -
ΖΩΟΝ Νο1: Χθες το βράδυ στα στενά των Αμπελοκήπων τύπος με Fusion άλλαξε 5-6 φορές πορεία σε φανάρια και διασταυρώσεις χωρίς φλάς. Σε κάποιες από τις αλλαγές αυτές ενώ ήταν τέρμα πχ δεξιά,έστριβε αριστερά. Σταμάτησα δίπλα του σε ένα φανάρι της Λαγκαδά και είδα γιατί δεν έβγαζε φλας....είχε στην αγκαλιά του ένα πεκινουά και το χάιδευε!!
ΖΩΟν Νο2: Σήμερα το απόγευμα επί της Μουδανίων η αριστερή κολλημένη και κίνηση με 70χλμ....μπροστά πήγαινε μουσάτος με C3....σε κάποια φάση έκανε δεξιά και όταν τον περνούσα είδα ότι έστριβε τσιγάρο το παιδί!! Μας πήγε έτσι σχεδόν από το Ρύσιο μέχρι το Κόσμος
Και το μεγάλο βραβείο του ΖΩΟΥ της ημέρας. Βγαίνω από τον δρόμο της Μίκρας στην Γεωργικής Σχολής για να στρίψω ανατολικά. Κοιτάω αριστερά όπως είναι φυσικό και ξαφνικά βλέπω από δεξιά έναν αρχικαραγκιόζη με Τσερόκι να κάνει ανάποδα όπισθεν (!!) και με μεγάλη ταχύτητα κιόλας και ανεβάζει τον κουβά του πάνω στο πεζοδρόμιο ατάραχος (!!) Κόρνες,μπινελίκια και είχε το θράσος να κάνει κάποια κίνηση με το χέρι. Αν δεν είχα το παιδί μου στο πίσω κάθισμα ακόμα θα του κοπανούσα το κεφάλι στο κράσπεδο. Πέρασε 20 πόντους μπροστά μου το αρχ@#$ -
Επομένως στην πρώτη περίπτωση έχουμε δύο ζώα, ένα δίποδο και ένα τετράποδο!
Είστε και εσείς πάνω στη Θεσσαλονίκη άσ'τα να πάνε...σ'αυτό το thread κάθε φορά που διαβάζω τις καθημερινές μας περιπέτειες σκέφτομαι πόσο εύκολο είναι να φτάσεις στο έσχατο σημείο και να καταντήσεις να παίζεις μπουνιές μέσα στη μέση του δρόμου.Και όχι απαραίτητα επειδή φταίει ο άλλος, όλοι έχουμε τις κακές μας στιγμές στο δρόμο, οι περισσότερες από τις οποίες ευτυχώς περνούν αναίμακτα. -
Δυστυχώς οι νεότερες γενιές οδηγών, όσοι βγάλαμε δίπλωμα από το 1990 και μετά, αποδεικνύεται ότι είμαστε πολύ χειρότεροι από τους προγενέστερους,σε όλα τα επίπεδα. Κανίβαλοι ............
-
Έχω δει δυο τύπους σταματημένος δεξιά στην αερογέφυρα της Θέρμης να παίζουν μπουνιές,μέρα μεσημέρι....
Φυσικά όλοι κάνουμε λάθη στον δρόμο....το να οδηγείς όμως ανάποδα σε οδό ταχείας κυκλοφορίας είναι έγκλημα!
Πάντως το κορυφαίο όλων των εποχών είναι ο μπάρμπας με το Ελάντρα και το τρέιλερ που έχει σταματήσει αριστερά στην Μουδανίων,στην αερογέφυρα του Ρυσίου, χωρίς αλάρμ φυσικά για να μαζέψει κάτι που του έπεσε από το τρέιλερ. -
Είναι ζόρικοι οι δρόμοι παιδιά, τι να λέμε τώρα.Εγώ μέσα στην Αττική κυκλοφορώ και με τη μοτοσυκλέτα και με το αμάξι...είναι απίθανο να μη συμβεί κάτι τουλάχιστον μια φορά τη βδομάδα που θα μπορούσε, υπό συνθήκες, να μου προκαλέσει σοβαρή ζημιά.
Χρειάζονται σύνεση, προσοχή, ψυχραιμία, όχι επιθετική οδήγηση και τύχη. -
https://www.liveleak.com/view?t=uag0j_1541272149
Τέντωσε ο άλλος το χέρι και νόμιζε ότι είναι ο Μωυσής που άνοιξε τη θάλασσα στα δύο. Εν τω μεταξύ, ο Μωυσής θα φορούσε και λιγότερο σκούρα ρούχα.
ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ!
-
Ρε μάγκες, εσείς που ανάβετε τα προβολάκια ομίχλης, μάθετε να μην ανάβετε και το πίσω φως ομίχλης. Λέμε για τις γυναίκες που δεν ξέρουν τα κουμπιά που πατάνε στο ταμπλό, αλλά και οι κάγκουρες δεν πάνε πίσω. Και το παίζουν και ιστορία έχοντας υφάκι...
-
Ο χρήστης P@ulet@ έγραψε:
Ρε μάγκες, εσείς που ανάβετε τα προβολάκια ομίχλης, μάθετε να μην ανάβετε και το πίσω φως ομίχλης. Λέμε για τις γυναίκες που δεν ξέρουν τα κουμπιά που πατάνε στο ταμπλό, αλλά και οι κάγκουρες δεν πάνε πίσω. Και το παίζουν και ιστορία έχοντας υφάκι...Τώρα σώωωωθηκες!!!
-
Δεν σε χάλασε που σου πήραν πινακίδες, ζώο. Είσαι και γιατρός τρομάρα σου...
-
Ας ελπισουμε το...ιατρικο ζωο να μην εχει παει να περιθαλψει καποιον συγγενη σου
-
Άσχετο με την παράβαση.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Άσχετο με την παράβαση.Καθόλου άσχετο. Όποιος έχει δουλέψει σε υγειονομικό χώρο πρέπει να είναι ακόμη πιο ευαισθητοποιημένος σε ζητήματα που αφορούν την απρόσκοπτη κίνηση ατόμων με κινητικά προβλήματα. Γιατί έχει δει από πρώτο χέρι τις δυσκολίες. Αλλά από ότι φαίνεται, για τον οδηγό του οχήματος κάτι τέτοιο είναι ψιλά γράμματα...
-
Αναφερόμουν στο σχόλιο του Tiger, που θεωρούσε λογικό να παρκάρει όπου θέλει ο γιατρός αφού έχει να κουράρει κάποιον.
Σε αυτό που λες, προφανώς συμφωνώ. -
Λοιπόν,επειδή είμαι γιατρός (και μάλιστα σε μια από τις πιο μάχιμες ειδικότητες),αλλά εθελοντικά βλέπω και παιδάκια σ'έναν σύλλογο Αμεα,θα πω πως όλοι έχετε εν μέρει δίκιο.
Μου'χει τύχει μόλις 2-3 φορές να παρκάρω όχι σε ράμπα Αμεα,αλλά σε parking λόγω επείγοντος περιστατικού σε σπίτι.Επειδή έχω κι εγώ parking και ξέρω πόσο άσχημο είναι να σε κλείνουν,αφήνω το τηλ. μου γράφοντας πως είμαι σε επείγον περιστατικό ώστε αν κι ο άλλος χρειαστεί να εισέλθει-εξέλθει να συννενοηθούμε (συνήθως αν δεν έχω χρόνο να βρω τίποτα τριγύρω,παρκάρω σε parking της ίδιας πολυκατοικίας ή εκεί κοντά).Λόγω όπως προείπα και της εθελοντικής δραστηριότητας με άτομα Αμεα,αποφεύγω επιτυχώς μέχρι στιγμής τη στάθμευση σε τέτοιες ράμπες ή αν δεν είμαι μόνος αφήνω κάποιον μέσα που έχει δίπλωμα να το μετακινήσει (αν κι αυτό θα συμβεί αν πας για άλλη δουλειά π.χ. τράπεζα,μαγαζί κι όχι για ιατρική επίσκεψη),αν δεν υπάρχει άλλη λύση.
Νομίζω,πως κάπως έτσι θα έπρεπε να λειτουργήσει κι ο συνάδελφος στη φώτο κι όχι να το αφήσει στη θέση Αμεα (εφ'όσον έχει πάει για περιστατικό,γιατί αλλιώς είναι αδικαιολόγητος). -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Αναφερόμουν στο σχόλιο του Tiger, που θεωρούσε λογικό να παρκάρει όπου θέλει ο γιατρός αφού έχει να κουράρει κάποιον.
Σε αυτό που λες, προφανώς συμφωνώ.Ναι, οκ. Όλοι οι γιατροί που παρκάρουν παράνομα, μάλλον είναι σε έκτακτα περιστατικά κατά τον Tiger... Απέναντι από εκεί που πάρκαρε, είχε parking ο Βασιλόπουλος. Επίσης, το αμάξι ήταν εκεί από εχθές το απόγευμα.
Tiger, εύχομαι να μην έχεις άτομο με κινητικά προβλήματα στο οικείο περιβάλλον σου.
Ευτυχώς που γράφτηκε και μια λογική απάντηση από έναν γιατρό...
Είμαι σίγουρος ότι αυτός που του πήραν τις πινακίδες, θα εμφανιστεί με χαρτί που θα λέει ότι ήταν σε περιστατικό. Σε νοσοκομείο δούλευα κάποτε, έχω δει γιατρούς να το κάνουν. Αλλά μόνο και μόνο το τρέξιμο που θα κάνει για να τις πάρει, είναι μια καλη αρχή.
-
Προσωπικα στα λειτουργηματα οπως στους γιατρους υποκλινομαι διοτι μπαινω στα παπουτσια αυτων που τους εχουν αναγκη, και καταλαβαινω πως τους βλεπουν ως κατι πριν το υπερφυσικο, και κρεμιουνται απο πανω τους.
Ειναι ιερη η αναγκη του αρρωστου και κατ επεκταση και οι γιατροι πανω στο ιερο καθηκων τους ειναι καθημερινοι υπερηρωες που τους συγχωρω πραγματα που δεν θα συγχωρουσα σε αλλους.
Βεβαια παντα υπαρχουν και αυτοι που εκμεταλευονται αυτην την αναγκη και δηθεν ειναι παντα σε εκτακτο περιστατικο.
Με εχουν κλεισει στο παρκινγκ δυο φορες γιατροι σε εκτακτο περιστατικο και στις δυο εκανα τουμπεκι και αλλαξα ολο το προγραμμα μου χωρις διαμαρτυρια.
Το θεμα ειναι οτι εχουν δει ποσο γλυκουλης ειμαι και κλεινουν το παρκινγκ και εκτακτα περιστατικα με φορτιγακια για σιδεροκατασκευες, ή για ματς σε ενα διπλανο καφενειο κτλ.
Εκει βγαζω φωνη αλλα το μετανιωνω μετα διοτι φαινομαι αγριανθρωπος
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]