-
-
Ωραίο!
Πολύ ωραίο!
-
Καλο... Αλλα απο μπροστα το βραδυ θα το περναω για το A4!
-
Ας βγαλουν και μια φωτογραφια για το πισω μερος γιατι εχω την αισθηση οτι κατι δεν θα ειναι ωραιο εκει πισω αν παρουμε ως δεδομενο οτι τα τελευταια AUDI εχουν 'κλαμμενο' κ@λο.Καλο ειναι απο μπροστα,ωστοσο του λειπει η γραμμη στο προφιλ που θα το απαλλαζε απο τον χαρακτηρισμο αδιαφορο.
-
Αυτοί εκεί στην Audi προφανώς νομίζουν ότι έχουν σχεδιάσει τη μάσκα του αιώνα και θα την κοτσάρουν τώρα παντού...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Αυτοί εκεί στην Audi προφανώς νομίζουν ότι έχουν σχεδιάσει τη μάσκα του αιώνα και θα την κοτσάρουν τώρα παντού...Τώρα...?
Πάντως η μάσκα συνήθως παντού κοτσάρεται... δεν είναι αποκλειστικότητα της audi αυτό...
-
Θέμα Γερμανίας είναι και όχι θέμα μάσκας. Αφού είναι Γερμανία υπάρχει πρόβλημα.
Αν ήταν π.χ. Ιταλικό δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Θα ήταν πανέμορφο. -
Εγώ το βρίσκω πολύ όμορφο. Αυτός είναι ο νέος βασιλιάς της κατηγορίας.
1.2TFSi & DSG + πρόγραμμα από την ΑΒΤ στα 195 άλογα -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Εγώ το βρίσκω πολύ όμορφο. Αυτός είναι ο νέος βασιλιάς της κατηγορίας.
1.2TFSi & DSG + πρόγραμμα από την ΑΒΤ στα 195 άλογαΣτην ABT το ξέρουν?
-
Βασιλιά ένα Α3; Μάλιστα...
-
http://www.autoblog.gr/2012/01/11/audi- ... -unveiled/
Απέριττο το εσωτερικού του Α3. Αυτή η λιτότητα μου αρέσει.
Επίσης και εξωτερικά είναι αρκετά συμπαθητικό. -
Πολυ καλο, οντως...Παραφωνια οι ποτηροθηκες...στη θεση που ειναι δεν μπαινει τιποτα..
-
Tagret Group του συγκεκριμένου μοντέλου.. το ίδιο με το προηγούμενο (για τη πατρίδα μας). Τα υβρίδια νοοτροπίας ΠΑΣΟΚ και όλο αυτό το .
-
Δεν μπορω να πω οτι ενθουζιαζομαι κιολας...
Το εσωτερικο, οκ προσεγμενο, καλη εργονομια, κτλ.
Κατα τα αλλα, η εξωτερικη εμφανιση, τουλαχιστον απο αυτες τις φωτο, και στο λευκο χρωμα,
αρκετα μετρια, για τα δικα μου γουστα τουλαχιστον...
Kατι μου λεει οτι το Golf VII εμφανισιακα, θα ειναι πιο ωραιο... -
αν εξαιρεσει καποιος τα φωτα και λιγο τη μασκα, ολο το υπολοιπο εξωτερικα δειχνει 7ετιας...
-
Kαι η μεγάλη μάσκα που διακόπτει τον προφυλακτήρα είναι 7-8 ετών, το 2004? πρωτοβγήκε.Είναι το σχεδιαστικό πρότυπο που ακολουθεί εδώ και χρόνια.
-
Ο χρήστης Drauto έγραψε:
Tagret Group του συγκεκριμένου μοντέλου.. το ίδιο με το προηγούμενο (για τη πατρίδα μας). Τα υβρίδια νοοτροπίας ΠΑΣΟΚ και όλο αυτό το .Πασοκαρα forever!!!!Στις επομενες εκλογες θα ειμαι στο 8% των φηφοφορων...
Τι αυτοκινητο οδηγεις εσυ φιλε μου για να σε καταταξουμε στο αναλογο target group?Εγω ειμαι ενα life style.Kανενας αλλος εδωμεσα που ανεβαινει τον Γολγοθα της πτωσης του life style?Eνεκα η ρημαδα η κρισις που δε μου δινει τη δυνατοτητα να αλλαξω το παλιο μου Α3 με το νεο για να συνεχισω να υποστηριζω το image μου.....
-
-
Φαίνεται συμπαγές, σοβαρό, έχει και ελαφρώς σφηνοειδές προφίλ, το περίμενα χειρότερο, πιο κλαμένο όπως έγραψε
κάποιος παραπάνω. Αν είναι έτσι (εκτός των ζαντών rs βέβαια) και οι βασικές εκδόσεις και δεν είναι κανένα s line στις
φωτό ωραίο θα είναι... πόσο μάλλον σε σχέση με τον βασικό ανταγωνιστή του -
Ο χρήστης Drauto έγραψε:
Tagret Group του συγκεκριμένου μοντέλου.. το ίδιο με το προηγούμενο (για τη πατρίδα μας). Τα υβρίδια νοοτροπίας ΠΑΣΟΚ και όλο αυτό το .πες τα ρε φιλε , πες τα με τα μαλακιστηρια
Audi A3 (2012)