-
To X-Bow χωρίς πόρτες, σκεπή, παρμπρίζ και πολλά άλλα ζυγίζει 790κιλά, δεν πρόκειται να ζυγίζει 850 κιλά, γύρω στον τόνο και ίσως παραπάνω θα ζυγίζει.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Πουθενά δεν κολλάω αρκεί να λειτουργούν και να μην είναι εντελώς παράταιροι. Απλά το έγραψα για όσους χαλιούνται από το να έχει ένα μοντέλο εξαρτήματα από κάποιο άλλο. Αμα θές exclusivity στους διακόπτες, δέρμα σπάνιας ιερής αγελάδας, αλκαντάρα ραμένη απο παρθένα κλπ ετοιμάσου να πληρώσεις πάααρα πολλά.
Γιατί τα 60.000€ που θα ζητάει η Alfa είναι λίγα? Η σύγκριση γίνεται από τη στιγμή που υπάρχουν αυτοκίνητα σε αυτά τα χρήματα και τα προσφέρουν όλα αυτά, αλλιώς δεν θα το συζητάγαμε. Τώρα αν δεν έχουν carbon και γυρνάνε και 5sec πιο αργά στα Μέγαρα είναι άλλο θέμα...
-
Πάντως αν το δούμε απέναντι στο TTS (270 vs 240 άλογα) αποκτά ένα κάποιο εμπορικό ενδιαφέρον και μια λογική.
Μπορεί να μην έχει την ποιότητα του Audi αλλά -εικάζω ότι θα- υπερέχει σε ότι αφορά την οδηγική συμπεριφορά που είναι το κυρίως ζητούμενο όταν μιλάμε για διθέσιο κουπέ. -
Ναι ρε συ Έντυ αλλά αν αυτοί φτιάχνανε 300 χρόνια το γιοφύρι της Άρτας μόνο και μόνο για να καταφέρουν κάτι καλύτερο από τη σαπίλα το ΤΤ τότε ας το κλείσουν το μαγαζί.
-
Είναι κάτι αρκετά διαφορετικό από το ΤΤ.
Για να πετάξω και τη μαρκετινίστικη παπαριά μου, νομίζω ότι θα έκανε εξαιρετικό λανσάρισμα στο Αμέρικα αν το 2014 η FIAT έδινε τζάμπα κινητήρες (τουρμπάτους μικρού κυβισμού ) στην Toro Rosso και τους ονόμαζε Alfa Romeo.
F1 technology and my balls are moving.
-
η αλμπα είπε καθαρά οτι 900 θα ζυγίζει στεγνό και 1100 με υγρά κλπ... τρομερά νούμερα...
θυμίζω οτι η μκ1 ελίζ με το επίσης πρωτοποριακό πλαίσιο ερχόταν στα 720 (στεγνή) με τον πανάλαφρο κ-σιριες της ροβερ και 118 άτια...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
η αλμπα είπε καθαρά οτι 900 θα ζυγίζει στεγνό και 1100 με υγρά κλπ... τρομερά νούμερα...θυμίζω οτι η μκ1 ελίζ με το επίσης πρωτοποριακό πλαίσιο ερχόταν στα 720 (στεγνή) με τον πανάλαφρο κ-σιριες της ροβερ και 118 άτια...
...η πλάκα είναι ότι δεν διευκρινίζεται σε ποιό step ιπποδύναμης του κινητηρά αντιστοιχεί η υποτιθέμενη αναλογία των 4 κιλών ανά ίππο.Στα 240....στα 270 ή στα 300 άλογα.Γιατί στην τελευταία περίπτωση το βάρος αγγίζει τα 1200 κιλά
Για να σοβαρολογήσω,ξεκίνα να προσθέτεις λάδια-ξύδια και πάχη από τα 940 κιλά και πάνω και όσο τραβά η ψυχή σου.Στο δρόμο και στην πιο σπαρτιάτικη έκδοσή του το αυτοκίνητο δεν υπερβαίνει τα 1100 κιλά.Τιμή όντως πολύ καλή.
Το 0-100 είναι κάτω από 5' και η τελική έχει υπερβεί τα 260χλμ....αλλά στην πουσαρισμένη έκδοση των 270 ίππων,που δεν είναι και σίγουρο ότι θα διατεθεί ποτέ και αν ναι με ποιό τρόπο.
-
oι φωτογραφίες είναι από πραγματικό αυτοκίνητο και κατόπιν επεξεργασμένες με απαίσιο τρόπο (σε βαθμό που δίνουν την εντύπωση rendering)από το atelier της Fiat.
Tραβήχτηκαν το απόγευμα της 6/2 από τον Aldo Ferrero,χρησιμοποιώντας αυτήν
http://www.hasselblad.it/prodotti/siste ... ii-39.aspxΦωτογραφίες από μηχανή των 25Κ ευρώ .....καταστράφηκαν από ένα software των 200 ευρώ
-
Με το S3 βγάζω καλύτερες φώτος από αυτές που παρουσίασαν.
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
oι φωτογραφίες είναι από πραγματικό αυτοκίνητο και κατόπιν επεξεργασμένες με απαίσιο τρόπο (σε βαθμό που δίνουν την εντύπωση rendering)από το atelier της Fiat.
Tραβήχτηκαν το απόγευμα της 6/2 από τον Aldo Ferrero,χρησιμοποιώντας αυτήν
http://www.hasselblad.it/prodotti/siste ... ii-39.aspxΦωτογραφίες από μηχανή των 25Κ ευρώ .....καταστράφηκαν από ένα software των 200 ευρώ
Όχι πως έχει σημασία για το αυτοκίνητο αλλά αυτό με χάλασε και μένα απο την αρχή...
Οι φωτό ή δουλεύτηκαν με προθεσμία 10λεπτου ή αυτός που τις έφτιαξε πληρώνεται πολύ λίγα...Τσάμπα τη Hasselblad...
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Όχι πως έχει σημασία για το αυτοκίνητο αλλά αυτό με χάλασε και μένα απο την αρχή...
Οι φωτό ή δουλεύτηκαν με προθεσμία 10λεπτου ή αυτός που τις έφτιαξε πληρώνεται πολύ λίγα...Τσάμπα τη Hasselblad...
....έλλειψη επαγγελματισμού.Η Fiat παίρνει τις φωτογραφίες και τις αναθέτει για επεξεργασία σε κάποιο studio ή εξωτερικό atelier.....που ανήκει σε κάποιον που έχει 'κολλητιλίκια' με τα μεγάλα κεφάλια.
Οποιοσδήποτε εργαζόμενος στο centro stile θα τα κατάφερνε καλύτερα.Και να πει κανείς ότι δεν έχουν εξαιρετικούς φωτογράφους δικούς τους
http://www.enzoisaia.com/ -
Πωπω γκρινια... Νταξει ρε παιδια, και γω ειχα ξενερωσει που περιμενα τοσο καιρο να εμφανιστει αλλα μην βλεπουμε παντου μιζερια..
-
Δεν είναι μιζέρια ρε συ. Όταν βλέπεις τόσο εξόφθαλμη προχειρότητα για κάτι ντεμέκ πολυαναμενόμενο, δεν γίνεται να μην σχολιάσεις. Εγώ θα ήθελα αυτό να αμάξι με την πρώτη ματιά να με έχει κάνει να βάλω αγγελία τα χωράφια στο χωριό για να το πάρω. Και μετά να με αποκληρώσουν και να κοιμάμαι μέσα. Αλλά δεν το κάνει το ριμάδι, όπως μου το κανε η Brera πχ ή ακόμα περισσότερο η 147GTA.
-
εγώ από την άλλη μόνο και μόνο βλέποντας την γερμανοποίηση των μπρέρα και 59 χαλιόμουν... τούτο δω είναι κλασσικό ιταλικό αρπακωλιτζίδικο παζλ από φιατ... και μόνο που έχει τόσο φιατ μέσα θα είναι αξιόπιστο, θα έχει φθηνά ανταλλακτικά , κοινά μέρη , φθηνά σέρβις και βιτρίνα να βλέπεις το υπό κλίμακα θερίο ...
η πλάκα είναι οτι όσο πιο πολλά λέει η άλμπα τόσο πιο πολύ μου αρέσει και μου φαίνεται λογική αγορά... θα με φάνε οι φάμπρικες της Στουτγάρδης αλλά θα την πάρω την ξεκωλιάρα
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
η πλάκα είναι οτι όσο πιο πολλά λέει η άλμπα τόσο πιο πολύ μου αρέσει και μου φαίνεται λογική αγορά... θα με φάνε οι φάμπρικες της Στουτγάρδης αλλά θα την πάρω την ξεκωλιάρα -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Παντως εγω αν ειχα τα λεφτα αυτο θα ηταν το αυτοκινητο που θα αγοραζα ακομα κι αν:-Ειχα τον Γρηγορης να μου λεει οτι με τα μισα λεφτα θα επαιρνα Πορσε και τα αλλα θα τα εκανε βενζινες και σουβλακια για 3 (δεν ξερω ποιου) ζωες
-Την Alba να λεει οτι κατα βαθος ειναι Abarth
-Τον Στεφανο να λεει οτι ουτε ως εξτρα δεν προσφερουν ψυχη AR
-Τον Busso να λεει οτι καλυτερα να εχω παρει ΤΤ γιατι τωρα που (νομιζει οτι ) θα παρει Α3 θα καναμε καλυτερη παρεα
-Εναν φιλο να μου λεει οτι αν χαλασει κανενα κουμπι ή κανα μοχλουδακι θα μου δανεισει απο το Seicento του
-Την Τζωρτζινα να γκρινιαζει οτι θα οδηγαω πια κατι πιο γρηγορο απο το δικο της
-Τον Ορεστη να λεει οτι καθε αμαξι κατω απο 4.5m μηκος, 2.7m μεταξονιο και 1300 κιλα είναι μλκια
-Τον Σιναναναναναη να λεει οτι ακομα και το Panda σηκωνει τροχο ενω η 4C οχι
-Τον ΤζιμΚλαρκ να σταματησει να ζηταει ΛΕΦΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΔΙΛΙΤΡΑΘα το αγοραζα...
Fixed
-
Ελπίζω (πραγματικά) από τα ανακοινωμένα βάρη/επιδόσεις κλπ. να απέχουν λιγότερο από 20%.
Βασικά, ελπίζω να βγει και να μην είναι άλλες τόσες πεταμένες σελίδες και ελπίδες των απανταχού αυτοκινητόφιλων. Ακόμα θυμάμαι τη Fulvia που ξεκινήσαμε να ονειρευόμαστε, μια Stratos που όλοι θα θέλαμε να ξανα-υπάρχει, ακόμα και μια 156 που να ράβει σταυροβελονιά, μια mito που θα είχε 5' ξερό, μια Brera με @@ Alfa Romeo και όχι @@ ό,τι να 'ναι...
Με ένα 500αράκι δεν βγαίνεις από την ψυχολογική ύφεση. Μπορούν, ας το κάνουν. Με τη συνεργία (ή συνέργεια, το ζήτημα είναι να μην είναι συνεργεία ) της Mazda ή όχι, ας το κάνουν.
-
Όπως διάβασα κάπου:
Ο Ηρακλής ο ημίθεος ήταν γυμνός και κρατούσε ρόπαλο. Γαμούσε και έδερνε. Το ίδιο θα κάνει και η 4C -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Όπως διάβασα κάπου:
Ο Ηρακλής ο ημίθεος ήταν γυμνός και κρατούσε ρόπαλο. Γαμούσε και έδερνε. Το ίδιο θα κάνει και η 4C...μακαρι, αλλα λαμβανοντας υποψιν τις πρωτες ανακοινωσεις -επισημες και μη- για 50κ λιρες ητοι 58κ ευρω στας Ευρωπας, και αρα χοντρικα στα 75κ ευρω στο Ελλαδισταν, μαλλον η θεαση της στην πατριδα τουλαχιστον θα ειναι οσο σπανια, οσο και αυτη μιας νεας Cayman, η οποια επισης γ@μει και δερνει αδιακριτως και προς πασα κατευθυνση...
-
Alfa Romeo 4C