Ο χρήστης lakiss51 έγραψε:
Οι τιμες σε ολες τις εκδοσεις ειναι περι τα 1500€ παραπανω (πινακιδες μεταλλικο κλπ), το επιτοκιο 7% και αγνωστο ποτε θα παραδοθουν. Για το 160αρι θα μπει στην παραγωγη τον Φεβρουαριο με παραδοσεις απο Μάιο περιπου. Μαλλον βιαστηκαν να το βγαλουν και θα χασουν αρκετο κοσμο λογω αναμονης. Γενικα φλου η κατασταση και φυσικα χαμενη αξιοπιστια (τι πουλανε; αερα; εισπρατουν προκαταβολες για μετα 4μηνο παραδοση; δε σφαξανε!). Ξεχασα να ρωτησω για τα πετρελαιου. Εχει κανεις σχετικη εμπειρια απο κινητηρες πετρελαιου Οπελ;
Α, και προσφορα NAVI ...τελος! Λεγανε οτι οι πρωτες 350 παραγγελιες θα το παρουν τζαμπα, αλλα αποψε μου ειπανε ...παπαλα! Ποτε εκλεισαν κιολας 350αυτοκινητα; μου μυριζει ψιλοκοροϊδια η δουλεια (για να μη τη χαρακτηρισω αλλιως) Οποτε ψαχνομαστε παλι - τι να παρω ;
Γιατί τα υπόλοιπα αυτοκίνητα , τα καινούρια μοντέλα εννοώ, έχουν λιγότερο χρόνο παράδοσης ; Η Honda έδινε έξι μήνες για το civic. Τόσο περίπου είχε η FIAT για το 500 , η VW για το Touareg και πάει λέγοντας. Το αυτοκίνητο θα ξεκινήσει να παράγεται το 2009. αυτό το ξέρει όποιος το προτιμά από την αρχή. Δεν υπάρχει κάτι κρυφό. Και το αντίτιμο ή δώρο καλλίτερα για την προπαραγγελία είναι το εργοστασιακό navi και η έγχρωμη οθόνη που μόνα τους κοστίζουν ακόμη 1600 ευρώ.Στην Ελλάδα έχουν παραγγελθεί κοντά στα 600 αυτοκίνητα άρα και να επέκτειναν την προσφορά μέχρι πχ τα 500 αυτοκίνητα τότε λογικά κάποτε θα την έπαυαν.
Τα πετρέλαια της Opel είχαν ορισμένα προβλήματα με την αντλία εάν το πετρέλαιο δεν ήταν καλό. Η πληροφορία αυτή ισχύει για Vectra C / Astra H αλλά στο corsa που μπαίνουν ελαφρώς νεώτεροι κινητήρες πετρελαίου δεν έχουν αναφερθεί παρόμοια θέματα.
Μου αρέσει πάντως που γκρινιάζουμε για την γκρίνια και μόνο.
Το navi ίσχυε για τα πρώτα 350 οχήματα. Δεν προλάβαμε , φταίει η Opel και μας κοροϊδεύει. Θέλουν 4 μήνες παράδοση άρα μας κοροϊδεύουν. Το δικό μου το περίμενα 3 μήνες και ήταν ένα χρόνο στην παραγωγή. Αυτοκίνητο που παραδίδεται σε μία εβδομάδα δεν υπάρχει εκτός εάν είναι ήδη στην αντιπροσωπεία. Αλλά αυτό δεν παίζει με το Insignia γιατί είναι νέο μοντέλο.Άρα μας κοροϊδεύει η Opel...