-
-
Πωλητής σήμερα ορκιζοταν ότι έχει 410 χώρο αποσκευών με ρεζέρβα. Προσπαθούσα να τον πείσω ότι κάνει λάθος αλλά εις μάτην.
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σας ευχαριστω πολύ Φανή και Infide. Όπως πάντα άμεσοι. Infide αποτι διάβασα καλεί το 112 ( ευρωπαϊκός αριθμός έκτακτης ανάγκης)
-
...στα περι χωρου αποσκευων, τα '456λιτρα' σε ποια γωνια της πλατης των πισω καθισματων αντιστοιχουν?
Στην εντελως ορθια, την ενδιαμεση ή την ξαπλωτη? Γιατι αν θυμαμαι καλα η σκαλωτη ρυθμιση εχει τρεις θεσεις... -
Απο οτι μου ειχε πει ο πωλητης, στην 3η θεση (την πιο 'ξαπλωτη') και με την πλατη στην 1η θέση (την πιο ορθια) κερδιζεις αλλα 30-40 λιτρα περίπου. Επισης κερδιζεις αλλα 30 λιτρα περιπου εαν αφαιρεσεις τον διπλο πατο, αλλα τοτε χανεται το πλεονεκτημα του επίπεδου χωρου φορτωσης.
-
Σήμερα πέρασα από velmar στη Λ. Λαυρίου. Έχει βγάλει έξω τη Honda κι έχει βάλει hyundai. Έχει κι ένα Tucson ομολογουμένως πολύ ελκυστικό.
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Πωλητής σήμερα ορκιζοταν ότι έχει 410 χώρο αποσκευών με ρεζέρβα. Προσπαθούσα να τον πείσω ότι κάνει λάθος αλλά εις μάτην.Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κοίτα, δεν τους παρεξηγώ. Το pre-facelift διαφημιστικό φυλλάδιο μιλάει για 406lt
http://cityford.com.au/files/new-vehicles/Kuga_Brochure.pdf
Πολλά site χρησιμοποιούν επίσης τα ίδια νούμερα και για το facelift π.χ.
http://www.carzone.ie/new-cars/ford/Kuga/2.0-TDCI-150PS-ST-LINE-4WD/774127520160919Το ανανεωμένο όμως Αγγλικό διαφημιστικό δίνει 456 lt / 1653 lt
http://www.ford.co.uk/cs/BlobServer?blobtable=MungoBlobs&blobcol=urldata&blobheadervalue1=attachment%3Bfilename%3D"New-Kuga-eBrochure.pdf"&blobheadervalue2=abinary%3Bcharset%3DUTF-8&blobheadername1=Content-Disposition&blobheadername2=MDT-Type&blobheader=application%2Fpdf&blobwhere=1214668793163&blobkey=idΌμως το επίσημο ενημερωτικό για πωλητές δίνει 456 / 1603 lt.
http://kuga.fordpresskits.com//documents/FordKuga_TechnicalSpecifications_GR.pdfΔλδ, υπάρχει μια διαφορά +50 λίτρα και στα 2 νούμερα, και αναρωτιέμαι τι έχει αλλάξει. Ίσως να έχει να κάνει με τη θέση του ψεύτικου πατώματος. ίσως να είναι και τυπογραφικό λάθος.
-
Και στο Focus όταν το είχαμε ψάξει, το ίδιο μπέρδεμα υπήρχε με τον χώρο αποσκευών. Στην πορεία κατάλαβα ότι έδιναν τρεις τιμές για τις αντίστοιχες περιπτώσεις: α) χωρίς ρεζέρβα, β) με ρεζέρβα ανάγκης γ) με κανονική ρεζέρβα.
Γενικά ήταν ένα σκέτο μπέρδεμα και με είχε εκνευρίσει που δεν υπήρχαν κάποια στάνταρ που να υποχρεώνουν όλους τους κατασκευαστές να δίνουν μέτρηση με ρεζέρβα για παράδειγμα. Στην πράξη βέβαια, το Focus είχε τον μικρότερο χώρο από όσα είχαμε δει...
Τώρα που μπήκαν στο παιχνίδι τα συρόμενα καθίσματα και οι ανακλινόμενες πλάτες, οι εταιρείες βρήκαν επιπλέον τρόπους να ξεγελούν τους καταναλωτές (π.χ. τα 620lt του Tiguan).
-
Χθες το βράδυ πατώντας το κουμπί για να πάρει μπροστά έφυγα σχεδόν αμέσως πριν προλάβουν τα xenon φώτα να ρυθμιστούν (αυτό το καλιμπράρισμα που κάνουν πάνω κάτω/δεξιά αριστερά) - αποτέλεσμα να μην λειτουργεί η μεγάλη σκάλα!!! Eσβησα μετά από 30 μέτρα και ξανά έβαλα εμπρός περιμένοντας το καλιμπράρισμα και όλα ΟΚ. Μάλλον πρέπει να περιμένουμε να ρυθμιστούν τα φώτα πριν ξεκινήσουμε....
Ασχετο, αλλά μου έχει κάνει εντύπωση το πόσο αθόρυβο είναι το αυτοκίνητο για diesel - και στο ρελαντί και από μέσα με κλειστά αλλά και με ανοιχτά παράθυρα αλλά κυρίως εν κινήσει ο ήχος του αμυδρά μόνο θυμίζει diesel κινητήρα..... -
Πώς σας φαίνεται το Kuga από άποψη πίσω θέσεων; Θα το προτείνατε για μικρά παιδιά, που ζαλίζονται εύκολα σε στροφές και αν ναι καλύτερα ανάρτηση Business ή STline; Πολύ δύσκολο να σχηματίσει κανείς άποψη από test drive γύρω-γύρω από την αντιπροσωπεία. Πάντως φοβερό αμάξι.
-
Ο χρήστης black_sun έγραψε:
Πώς σας φαίνεται το Kuga από άποψη πίσω θέσεων; Θα το προτείνατε για μικρά παιδιά, που ζαλίζονται εύκολα σε στροφές και αν ναι καλύτερα ανάρτηση Business ή STline; Πολύ δύσκολο να σχηματίσει κανείς άποψη από test drive γύρω-γύρω από την αντιπροσωπεία. Πάντως φοβερό αμάξι.Μια χαρα ειναι οι πισω θεσεις (ο δικος μας γιος 2.5 ετων ειναι ενθουςιασμένος γιατι βλεπει πολυ καλα εξω) τοσο απο ορατοτητα, οσο και απο χωρο και ανεση. Για μικρα παιδια, σαφως υπερτερει η αναρτηση του business.
-
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Πώς σας φαίνεται το Kuga από άποψη πίσω θέσεων; Θα το προτείνατε για μικρά παιδιά, που ζαλίζονται εύκολα σε στροφές και αν ναι καλύτερα ανάρτηση Business ή STline; Πολύ δύσκολο να σχηματίσει κανείς άποψη από test drive γύρω-γύρω από την αντιπροσωπεία. Πάντως φοβερό αμάξι.
Μια χαρα ειναι οι πισω θεσεις (ο δικος μας γιος 2.5 ετων ειναι ενθουςιασμένος γιατι βλεπει πολυ καλα εξω) τοσο απο ορατοτητα, οσο και απο χωρο και ανεση. Για μικρα παιδια, σαφως υπερτερει η αναρτηση του business.
Αν θυμάμαι καλά, τα πίσω σκαθίσματα έχουν μία μικρή υψομετρική διαφορά από τα μπροστά; Κάποια SUV το έχουν αυτό και δίνουν έτσι πιο αμφιθεατρική θέση στους πίσω επιβάτες.
-
Μια χαρα ειναι οι πισω θεσεις (ο δικος μας γιος 2.5 ετων ειναι ενθουςιασμένος γιατι βλεπει πολυ καλα εξω) τοσο απο ορατοτητα, οσο και απο χωρο και ανεση. Για μικρα παιδια, σαφως υπερτερει η αναρτηση του business.
Αν θυμάμαι καλά, τα πίσω σκαθίσματα έχουν μία μικρή υψομετρική διαφορά από τα μπροστά; Κάποια SUV το έχουν αυτό και δίνουν έτσι πιο αμφιθεατρική θέση στους πίσω επιβάτες.
Το συγκεκριμένο έμβρυο μάλλον θα προτιμούσε μπροστινές θέσεις!
Οι πίσω θέσεις όντως είναι λίγο πιο ψηλές και προσφέρουν καλή ορατότητα. Οι αναρτήσεις του Business είναι πιο μαλακές και άρα πιο άνετες όσον αφορά τις ανωμαλίες του οδοστρώματος, αλλά από την άλλη οι αναρτήσεις του STline υποτίθεται ότι με μικρό κόστος στην άνεση μετριάζουν λίγο την τάση του SUV να παίρνει κλίση στις στροφές λόγω ύψους.
Τις προάλλες είχα μπροστά μου στην εθνική ένα Opel Mokka και είχε εμφανώς τάση να 'χοροπηδάει'. Με ανησύχησε λίγο στην ιδέα αγοράς SUV. Για τo Kuga πάντως δεν έχω ακούσει παράπονα. -
Εξαρτάται από την χρήση και τις διαδρομές που συνήθως κάνεις.... Αν είσαι επαρχία ή/και κάνεις συχνά ταξίδια η ST Line πιστεύω είναι καλύτερη. Για Αθήνα που η χρήση θα είναι περιαστικά μάλλον η Business χωρίς το ένα να απαγορεύει το άλλο.
Επειδή έχω το ST Line ενώ σαν εταιρικό έχω ένα qashqai 1.5d η διαφορά σε τιμόνι, αναρτήσεις, στήσιμο και πάτημα είναι πολύ μεγάλη μεταξύ τους υπέρ του Kuga ...... -
Η St είναι πιο σκληρή αλλά και γέρνει λιγότερο στις στροφές, οπότε ίσως να μην ζαλίζει τόσο.
Η Business θα είναι σίγουρα πιο άνετη στις ανωμαλίες. -
Δεν είναι τόσο σκληρή όπως φαντάζονται πολλοί
-
Καθόλου σκληρο δεν ειναι το st line (για παραδειγμα ειναι πολυ πιο ανετο απο το tiguan με 18αρες και απλη αναρτηση), απλα το business ειναι ακομα πιο ανετο. Επισης μια χαρα ελεγχο αμαξωματος εχει και το business και δεν γερνει και ιδιαιτερα. Προσωπικα, εαν ημουν μονος ή χωρις παιδι θα επελεγα το st line. Τωρα προτιμησα το business.
-
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Λογικά οι διαφορές πρέπει να είναι μικρές, οπότε δεν υπάρχει καλή/κακή επιλογή.
-
Μεγάλο και (τελικό ελπιζω) δίλημμα. Kuga diesel st line και Tucson 1.7 diesel dct 7ταχυτο αυτοματο. Μπορώ να τα πάρω στην ίδια τιμή. Ποιο να πάρω και ποιο να αφήσω. ...;;;;;;
Στάλθηκε από το SM-T800 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ford Kuga