-
-
Αν πατησεις το ηλ χειροφρενο οταν οδηγεις (δε ξερω αν ισχυει για ολους τους κατασκευαστες) θα τραβηξεις χειροφρενο οπως οταν ειχες το μηχανικο λεβιε.
-
Ναι, αυτό δείχνει και το video απλά νομίζω γίνεται προοδευτικά. Αν κατάλαβα καλά.
-
Σε πολλά πάντως δουλευει σαν φρένο ανάγκης και πιάνει σε όλους τους τροχους πάνω απο τα 15 km/h.
Κάθε αυτοκίνητο γραφει στο manual τι συμβαίνει. -
Στο video διαπιστώνει οτι με χαμηλες ταχύτητες το τραβάς και μένει ενεργοποιημένο μέχρι να σταματήσει. Σε μεγαλύτερες ταχύτητες πρεπει να το κρατας τραβηγμένο για να φρενάρει, αλλιώς απελευθερώνεται. Σε όλες τις περιπτωσεις φρενάρει προοδευτικά.
Sent from my A0001 using Tapatalk
-
Άρα μάλλον πιάνει σε όλους τους τροχούς μέσω των φρένων.
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
-
https://youtu.be/J0jUbcs_CW0
Λεει οτι οδηγεί το 1.5 diesel 120 ps και μιλάει για torque vectoring και 4κινηση. Μου διαφεύγει κάτι ή τον είχε πάρει ο ύπνος στην παρουσίαση;Sent from my A0001 using Tapatalk
-
Το είδα σήμερα στη Λαυρίου. Γενικές εντυπώσεις καλές. Με απογοήτευσαν οι χώροι του. Το Hrv που ήταν εκεί δίπλα είχε μεγαλύτερο χώρο για τους πίσω επιβάτες. Τα πλαστικά του ήταν μαλακά και οι θέσεις άνετες. Τα πίσω καθίσματα δίνουν την αίσθηση ότι έχουν μικρή έδρα. Δεν ξέρω αν ήταν εντύπωση μου. Πολύς κόσμος στην έκθεση .
-
Μπορεί κάποιος να παραθέσει τις ρεπριζ του kuga και του tiguan. Μιλάμε για πετρέλαιο.
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Μπορεί κάποιος να παραθέσει τις ρεπριζ του kuga και του tiguan. Μιλάμε για πετρέλαιο.Του kuga εδώ: http://www.drive.gr/test-drives/test-dr ... ga-15-tdci
Του tiguan αν δεν κάνω λάθος δεν έχουν ανακοινωθεί - μετρηθεί ακόμη! -
Το είδα σήμερα στη Λαυρίου. Γενικές εντυπώσεις καλές. Με απογοήτευσαν οι χώροι του. Το Hrv που ήταν εκεί δίπλα είχε μεγαλύτερο χώρο για τους πίσω επιβάτες. Τα πλαστικά του ήταν μαλακά και οι θέσεις άνετες. Τα πίσω καθίσματα δίνουν την αίσθηση ότι έχουν μικρή έδρα. Δεν ξέρω αν ήταν εντύπωση μου. Πολύς κόσμος στην έκθεση .Για το HRV δεν έχω άποψη. Για το Kuga εχω διαπιστώσει τα εξής:
- Μικρός χώρος αποσκευών για το μέγεθος του αυτοκινήτου
- Όντως τα έδρανα των πίσω καθισμάτων είναι ελαφρώς μικρά, αλλά δεν μου φάνηκαν αβολα (τουλάχιστον για 15' που έκατσα πίσω)
- Οι χώροι για τους πίσω επιβάτες μου φάνηκαν τεράστιοι! Με εμένα οδηγό (1.82) καθόμουν υπερ-άνετα πίσω με περίπου 10 εκ. χώρο μεταξύ γονάτων-πλάτης εμπρός καθίσματος. Με οδηγό την γυναίκα μου (1.60), απλά πίσω καθόμουν σταυροπόδι και είχα και 'αέρα'.
- Γενικά το βλέπει πολύς κόσμος (μια Παρασκευή στην έκθεση στο Μαρούσι 14:00 και ειχε 4 άτομα, οι 3 ήταν για το Kuga) και σύμφωνα με τον πωλητή εκεί, μου είπε ότι οι παραγγελίες του Δεκεμβρίου έφτασαν σε αριθμό όσες και το Focus. Αναμένω τα επίσημα στοιχεία φυσικά.
-
Ο χώρος για τους πίσω επιβάτες είναι μικρότερος από του HRV και του TIGUAN. Είμαι 1.93. Τέρμα πίσω κάθισμα οδηγού και πίσω στο kuga κάθομαι σφηνωμενος ενώ στο hrv και στο tiguan κάθομαι άνετα. Ο χώρος αποσκευών επαναλαμβάνω δεν είναι κακός. Το qq έχει σαφώς μικρότερο. Το hrv έχει ίδιο πάνω κάτω.
-
Ααα εσύ είσαι πανύψηλος!!!
Ο χώρος αποσκευών σαφώς και δεν είναι κακός, αλλά για το μήκος του (4.5 μέτρα, το QQ είναι 4.3) λέω ότι είναι μικρός...δεν έχει πχ τα 520 λίτρα του 3008 (ελέω ημιάκαμπτου στο πεζό....η ανάρτηση στο Kuga 'τρώει' χώρο).
Το HRV έχω διαβάσει ότι έχει τρελούς χώρους για το μέγεθός του, απλά το έχω αποκλείσει από την λίστα μου λόγω: τιμής, αντιπροσώπου, κινητήρα και απόστασης από το έδαφος (με αυτή την σειρά σημαντικότητας).
-
Ο χώρος για τους πίσω επιβάτες είναι μικρότερος από του HRV και του TIGUAN. Είμαι 1.93. Τέρμα πίσω κάθισμα οδηγού και πίσω στο kuga κάθομαι σφηνωμενος ενώ στο hrv και στο tiguan κάθομαι άνετα. Ο χώρος αποσκευών επαναλαμβάνω δεν είναι κακός. Το qq έχει σαφώς μικρότερο. Το hrv έχει ίδιο πάνω κάτω.Στα 456lt (με ρεζέρβα ανάγκης) ο χώρος αποσκευών του Kuga στα 430 του QQ. Για το μέγεθος του (πάνω από 4,5 μέτρα), μεγάλο δεν το λές. Το ίδιο θυμάμαι ίσχυε και για το Focus, το οποίο είχε αρκετά μικρό χώρο αποσκευών για την κατηγορία του.
Έχει δοκιμή το Kuga στο τελευταίο C&D. Επιδόσεις, πρακτικά οι ίδιες με το υβριδικό 1.8 C-HR.
ΥΓ. Με πρόλαβε ο Φάνης
-
Είναι φοβερό πως η Honda αξιοποιεί σε τέτοιο βαθμό τους χώρους. Ενώ το hrv είναι μικρότερο από το kuga, είναι πολύ πιο ευρύχωρο.
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
https://youtu.be/J0jUbcs_CW0
Λεει οτι οδηγεί το 1.5 diesel 120 ps και μιλάει για torque vectoring και 4κινηση. Μου διαφεύγει κάτι ή τον είχε πάρει ο ύπνος στην παρουσίαση;Δημοσιογραφία του κώλου. Ούτε ξέρει τι οδηγεί ο άνθρωπος.
Εντυπωσιάστηκε από την τετρακίνηση ενός μοντέλου χωρίς τετρακίνηση.
Ή δεν ήξερε ποιόν κινητήρα οδηγούσε. -
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Στα 456lt (με ρεζέρβα ανάγκης) ο χώρος αποσκευών του Kuga στα 430 του QQ.Sorry αλλά τα 456 λίτρα με κιτ επισκευής δεν είναι; Και με ρεζέρβα κάτι πάνω από 400; Γιατί 456 με ρεζέρβα (έστω και ανάγκης) κάπως χωνεύεται. Αν είναι όμως έτσι, τα 400κάτι λίτρα με τι διαρύθμιση είναι; Με κανονική ρεζέρβα;
-
Το λεει ξεκαθαρα.
'με ρεζερβα αναγκης' -
Τα 456 είναι με μικρή ρεζέρβα. Το qq και το tiguan έχουν σαφώς μικρότερο
Ford Kuga