-
Εμένα από όσα c suv crossover οδηγησα το Κούγκα μου άρεσε περισσότερο.
Εδώ είμαστε. Για λέγε. Diesel/petrol, Titanium/St-line, M/T - AT; Γράψε γράψε οδηγικές εντυπώσεις ψηλέ! Εσύ που είσαι 1,90+ πίσω σου κάθεσαι άνετα;
-
Ακριβώς το αντίθετο ! Παρότι είναι εξαιρετικά πακετα δεν κάνουν τις πωλήσεις που θα έπρεπε. Και προφανώς φταίει αυτός που τα πουλάει και δεν κάνει τόσο ελκυστικό το αμάξι.
Συμφωνώ, μεγάλος μέρος ευθύνης έχει και η FMH (δίνει όμως 8 χρόνια εγγύηση!). Αλλά τα Φόρντ διαπρέπουν σε χαρακτηριστικά που η πλειοψηφία του κόσμου δεν κοιτάει και αξιολογεί και υστερούν σε τάμπλετ και εφέ. Εαν σου αρέσει η οδήγηση και οδηγήσεις 155αρι Φιέστα και 130αρι 208, θα τρέξεις χωρίς 2η σκέψη στο Φιέστα. Αλλά εαν το δεί η γυναίκα, γείτονας, φίλος κλπ, θα σου πει να πάρεις το 208...δείχνει αλλιώς!
-
Tkin73 wrote:
Εμένα από όσα c suv crossover οδηγησα το Κούγκα μου άρεσε περισσότερο.
Εδώ είμαστε. Για λέγε. Diesel/petrol, Titanium/St-line, M/T - AT; Γράψε γράψε οδηγικές εντυπώσεις ψηλέ! Εσύ που είσαι 1,90+ πίσω σου κάθεσαι άνετα;
Χειροκίνητο τιτανιουμ βενζίνη είχα οδήγησει έχω γράψει τις εντυπώσεις μου εδώ αλλά που να το βρεις στις τόσες σελίδες. Κάνα 9 κάτι νομίζω είχα γραψει. Πίσω καθόμουν χωρίς να ζοριζομαι εννοείται με την θέση τέρμα πίσω έχει καλούς χώρους πίσω για 3 άτομα.
Ευχάριστη οδήγηση χωρίς χοροπηδητο από την ανάρτηση όπως έχει η πλειοψηφία των c suv με ημιακαμπτο.
Δεν κατεβαίνεις από το αμάξι με το χαμόγελο που έχεις μετά από βόλτα με το φοκους αλλά μου άφησε την καλύτερη οδηγική εμπειρία από 3008/c5/Sportage/tucson/karoq/tiguan/cx30 την Χ1 την έχω οδηγήσει πριν +2 χρόνια δεν θυμάμαι.
To βρήκα το ποστ μου μετά το τεστ
https://forum.4troxoi.gr/comment/2105768366#comment-2105768366
-
Εγώ βρίσκω το kuga σχετικά αδιάφορο σχεδιαστικά, ή για να το πώ καλύτερα δεν έχει τόσο 'μεσογειακό' look όσο άλλες προτάσεις στην κατηγορία. Επίσης το μέγεθος/μήκος του κάποιους τους αποτρέπει. Έχει και δυνατό ανταγωνισμό, τι να κάνουμε. Και δεν ασχολείται και με εταιρικές πωλήσεις ο όμιλος όπως είπε ο Φάνης.
Νομίζω ένας λόγος της επιτυχίας των qq,karoq έχει να κάνει και με τις διαστάσεις τους.. Στα πιο πολλά λεφτά προτιμάνε premium η γαλλικό design (πχια)
Όταν θα αναπροσαρμόσουν τιμές άντε και κάποιες VFM εκδόσεις κινητήρων/κιβωτίων θα κάνει και αυτό τις πωλήσεις του...
-
Καλημέρα. Είχαμε πολλές περιπτώσεις στη δουλειά και είπα να ενημερώσω. Κυκλοφορεί το τελευταίο διάστημα πολύ στην Αττική αντιγραφικό για τα keyless στα προηγούμενα Kuga. Τα χρησιμοποιούν ως μέσα λαθροκίνησης αφού τα κλέψουν. Το νου σας οι ιδιοκτήτες.
Θεωρείται δεδομένο ότι σύντομα η σπείρα θα επεκταθεί εκτός Αττικής και δεν είχαμε περίπτωση με το νέο Kuga αλλά δεν υπάρχει μεγάλο δείγμα καθώς είναι πολύ νέο το μοντέλο οπότε το νου σας και στα καινούργια.
Η μέθοδος τους απλή. Προσεγγίζουν την ώρα που πλησιάζετε το όχημα χωρίς να είναι γνωστό σε πόσο εύρος έχει δυνατότητες το αντιγραφικό. Το μέγεθος του αντιγραφικού είναι περί τα 8cm. Έχω ζητήσει φωτογραφία του από φίλο. Αν μου την στείλει θα την σηκώσω εδώ να το δείτε.
-
Λογικο είναι όσο επεκτείνονται αυτές οι ευκολίες τόσο θα διευκολύνονται και οι απάτες.
Φυσικά οι κατασκευαστές θα έπρεπε να αναπτύσσουν και κλωβο ασφαλείας πέριξ του αμαξιού που να εμποδίζει την ανάγνωση/επικοινωνία από δεύτερο πομποδέκτη.
Άραγε το keyless entry με τα κινητά που αρχίζει να γίνεται και αυτό δημοφιλές λόγω android θα κάνει ακόμα πιο εύκολη την αντιγραφή;
-
Θέλω να κάνω μερικές παρατηρήσεις στο ωραίο πόστ σου...
Στο Focus βλέπουμε πλέον 'έκατσε η σκόνη' και υπάρχει σταθερότητα σε συνδυασμούς κινητήρων/εξοπλισμών....
Δηλαδή ακρίβυνε κάνα 5χίλιαρο και 'κόπηκε οτιδήποτε αν κόβεται...' που λέει κι ο ποιητής
...Η περιβαλλοντική τρέλα των σοσιαλιστών της Ευρώπης μπόρεσε να ξεσπάσει μόνο στο γνωστό θύμα την αυτοκινητοβιομηχανία για άλλη μια φορά. Δεν θεωρώ αποκλειστικά υπεύθυνες τις εταιρίες. Όταν τους τινάζουν στα πρόστιμα εννοείται ότι θα κάνουν ότι μπορούν ώστε να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα, δυστυχώς εις βάρος μας...
**Ποιοι είναι οι 'Σοσιαλιστές της Ευρώπης' που νομοθετούν και πέφτει θύμα τους η αυτοκινητοβιομηχανία; **
**Μπορείς να αναφέρεις μια τέτοια Κυβέρνηση στην Ευρώπη, έτσι για δείγμα; **( επειδή δεν νομοθετούν οι μειοψηφίες)
Κρίμα που το κάνουμε κι αυτό το νήμα 'πολιτικό' αλλά τα πάντα που ορίζουν τη ζωή μας είναι 'Πολιτική'.
Το 'περιβαλλοντικό αντίκτυπο' είναι η τελευταία και πιο καλοστημένη Νεοφιλελεύθερη μπίζνα, βλέπε και Αιολικά στην Ελλάδα κλπ. βρήκανε ένα τρόπο να 'μας πουλήσουν τον αέρα που αναπνέουμε' και η αυτοκινητοβιομηχανία άλλο που δε θέλει, να υπάρξουν κίνητρα να αντικατασταθεί ολόκληρος ο στόλος οχημάτων μία ή δύο φορές μέσα σε 10 χρόνια, με το πρόσχημα της οικολογίας...
-
Δεν θέλω να ανοίξω πολιτική κουβέντα εδώ μέσα. Αλλά εφόσον ρωτάς πρόσεξε την επιλογή των λέξεων που χρησιμοποίησα. Δεν μίλησα για κυβέρνηση. Κουμάντο έκανε κάνει και θα κάνει η κεντροαριστερά στην Ευρώπη. Υπάρχουν μερικές ευρωπαϊκές κυβερνήσεις με την ετικέτα της κεντροδεξιάς αλλά λειτουργούν καθαρά ως κεντροαριστερά. Αν υπάρχουν πραγματικά δεξιές κυβερνήσεις στην ευρωζώνη είναι 1/2 το πολύ. Αυτή τη στιγμή μόνο μια μου έρχεται ξεκάθαρα στο μυαλό και αυτή μόνο τα νήματα δεν κινεί. Το κλείνω εδώ, αυτή είναι η άποψη μου, είναι αυτοκινητιστικό το forum και δεν μου αρέσουν τα κόκκινα υστερόγραφα.
Για τις αλχημείες και τα καραγκοζηλίκια όλο αυτόν τον καιρό από την FMH σε εμένα τα λες που έχω σκοτωθεί και εδώ μέσα και στο δικό τους Forum με όλους τους Fordάκηδες; Μάλλον δεν με παρακολουθείς. Το ότι έχω καταλήξει να μου αρέσουν μόνο 2 οχήματα του συγκεκριμένου κατασκευαστή δεν σημαίνει ότι κάνω τον δικηγόρο τους. Ούτε στα γραφόμενα μου δικαιολογώ τις ενέργειες τους. Ανέφερα τα γεγονότα όπως κατέληξαν. Μπορεί να τα έχουν κάνει όλα 'ώπα' και συμφωνώ μαζί σου πως όλα έγιναν με γνώμονα την τσέπη της Ford, αλλά! Είναι μια εταιρία κολοσσός και το ίδιο κάνουν όλες οι αντίστοιχες πρώτον και δεύτερον βγάζουν πολύ καλά αυτοκίνητα. Πώς να το κάνουμε; Έτσι είναι.
-
Παντως και ο τομεας της ενεργειας χτυπιεται απο τις περιβαλλοντικες νομοθεσιες.
Οι επιστημονες λενε πως οσο ανεβαίνει η θερμοκρασία του πλανητη απο την μόλυνση τοσο θα ζουμε ακραια καιρικα φαινομενα...
Οποτε η ευρωπη εχει παρει την ρότα της οικολογικης συνηπειδησης. Για αυτο δεν βλεπεςι δεξιες κυβερνησεις διοτι το προβλημα ειναι αντικειμενικο και η λυση συγκεκριμενη.
-
Sabas_Thes (Δημήτρης; Χρόνια Πολλά αν ναι, και σε όλους τους/τις εορτάζοντες) συμφωνώ με το ρεζουμέ των όσων γράφεις, μόνη ένσταση είναι για μένα η διαφορετική αφετηρία για το ίδιο αποτέλεσμα... Ας πολιτικολογήσουμε για 2-3 πόστ κι εδώ, γιατί άπτεται άμεσα των αλλαγών στο θέμα μας, την αυτοκίνηση.
Η αγωνιώδης υιοθέτηση των 'περιβαλλοντικών νομοθεσιών' στην Ευρώπη (εντός εισαγωγικών, είναι σημαντικό) δεν γίνεται γιατί οι έχοντες τα ηνία έγιναν ξαφνικά Οικολόγοι, ούτε γιατί τους τσίμπησε ξαφνικά Σοσιαλιστική μύγα, γι αυτό και προβαίνουν σε αυτά τα αντιφατικά και ως ένα βαθμό παράλογα μέτρα... Γίνεται ως άνοιγμα νέου λαμπρού πεδίου δόξης για Μπίζνες εντατικές άρπα κόλα, χωρίς αντιπάλους με λάβαρο την 'Οικολογία' και την 'προστασία του περιβάλλοντος'... τώρα πως γίνεται να ισοπεδώσεις δάση και κορφοβούνια και να τσιμεντώνεις εκατομύρια τετραγωνικά χιλιόμετρα συνολικά απάτητης γης μέσα σε φυσικούς δρυμούς και γ@μώντας τα πρέκια σε χιλιάδες κατά τόπους διάσπαρτα οικοσυστήματα, ανοίγοντας δρόμους παντού και στήνοντας δίκτυα πυλώνων υπερηψηλής τάσης σε παρθένα φύση, στήνοντας δίπλα και δεκάδες ως εκατοντάδες τουρμπίνες ηλεκτροπαραγωής φυσικού αερίου, για την 'Προστασία του Πλανήτη', είναι λίγο ενάντια στους νόμους της λογικής... κι αν το βαφτίσεις κιόλας Σοσιαλισμό, διαγράφονται και οι τύψεις... ομοίως και οι αυτοκινητοβιομηχανίες, δεν 'μαστίζονται' απ' αυτά τα μέτρα, αντίθετα βρήκαν ευκαιρία να αντικαταστήσουν πλήρως και ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ μέσα στη δεκαετία (τουλάχιστον αυτό επιχειρείται) ΟΛΟ τον στόλο οχημάτων σε κυκλοφορία, άλλο αν πρόσκαιρα αναστατώθηκαν επειδή πρέπει να αναπροσαρμόσουν την αλυσίδα παραγωγής τους.
Το ότι κάποιες πολιτικές ελίτ αυτεπάγγελτα κόλησαν στο κούτελό τους την ταμπέλα της 'οικολογίας', δεν σημαίνει πως αυτά είναι τα πραγματικά κίνητρά τους. Αν πράγματι υπήρχε ένας συνδυασμός Οικολογίας & Σοσιαλισμού (δεν σημαίνει πως θα μας άρεσε όλους εμάς που συζητάμε) για να προστατευθεί το Περιβάλλον και να ανατραπεί η υπαρκτή Κλιματική Αλλαγή, θα μειωνόταν δραστικά η βιομηχανική παραγωγή και κυκλοφορία οχημάτων, θα άλλαζε ο σχεδιασμό τους για να ελαχιστοποιήσουν αυτό που λέγεται 'περιβαλλοντικό αποτύπωμα' της παραγωγής τους (αντίθετα με τα ηλεκτρικά που το αυξάνουν) θα χρησιμοποιούνταν μόνο φιλικά προς το περιβάλλον, φθηνά και πλήρως ανακυκλώσιμα υλικά και πολλά άλλα τέτοια.
Να φέρω ένα απλό παράδειγμα του τί λέω:
το πιο οικολογικό και φιλικό προς το περιβάλλον, κι ας πούμε 'σοσιαλιστικό' μέσο μετακίνησης, είναι το ποδήλατο.
Αν πάρω ένα ποδήλατο και από 20 κιλά λαμαρίνα ή αλουμίνιο που με απλή συντήρηση έχει μέχρι και 50 χρόνια διάρκεια ζωής με 0 κατανάλωση ενέργειας, το κάνω 30 ή 40 κιλά και του προσθέσω κινητήρα και μπαταρίες (με τοξικά υλικά, τα περισσότερα μή ανακυκλώσιμα ή με ανακύλωση που χρειάζεται τόση ενέργεια που είναι δώρον άδωρον) και αντί να το κινώ με τα πόδια μου πρέπει να αυξήσω την ηλεκτροπαραγωγή, ΔΕΝ το κάνω επειδή είμαι Οικολόγος!
Και μάλιστα αν αντί να μοιράσω δωρεάν συμβατικά ποδήλατα, ή να επιδοτήσω με 100€ όλους τους ενδιαφερόμενους για να τσοντάρουν κι άλλα τόσα να πάρουν ένα απλό συμβατικό ποδήλατο, ή τουλάχιστον να τους φτιάξω δρομάκια που να μπορούν να κινούνται, επιδοτώ με 1 χιλιάρικο αυτούς που θα δώσουν κι άλλα τόσα για να πάρουν ένα ηλεκτρικό δίκυκλο του διχίλιαρου, τότε ΔΕΝ είμαι και ...Σοσιαλιστής!
Νομίζω είναι απλό αυτό που λέω, όπως είναι κι απλό να συνειδητοποιήσουμε ότι ΔΕΝ γίνεται να ζούμε σε μια καταναλωτική κοινωνία συνεχούς και αενάως επιταχυνόμενης Μεγέθυνσης ('Ανάπτυξης' κατά τη νεοελληνική μετάφραση του Growth, του οποίου όταν επέλθει επιβράδυνση έχουμε Crisis) και να κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας πως υπάρχει 'φιλικός προς το περιβάλλον' τρόπος να γίνει αυτό.
-
Για να γυρίσουμε στα του αμαξιού κατέβασα τον από 10/10 τιμοκατάλογο βλέπω ότι στον τιμοκατάλογο του παρότι κλεγεται η αντιπροσωπεία ότι δεν έχει πωλήσεις έχει πατήσει μια χαρά αυξήσεις σε αρκετές εκδόσεις με προτεραιότητα τον ντίζελ! Έχει κάνει αύξηση +400 ευρώ από τις μειωμένες τιμές μετά την εφαρμογή των μειωμένων ττ!
Αύξησαν +400 και μετά δίνουν ... έκπτωση +900....ότι ναναι ...
-
Οι τιμοκατάλογοι και οι τιμές των configurator δεν σημαίνουν και πολλά πράγματα, ειδικά στην Ελλάδα. Είναι απλά ένα νούμερο, γιατί πρέπει να υπάρχει τέτοιο... είτε οι προσφορές, είτε οι πρωωθητικές ενέργειες, είτε μικροαλλαγές στους εξοπλισμούς και κυρίως οι προσωπικοί στόχοι και περιθώρια του κάθε εμπόρου εκείνη τη στιγμή, μεταβάλλουν σημαντικά την τιμή.
-
Πολύ σωστά τα λές Πηλιορείτη!
-
@Piliourits Χρήστος λέγομαι. Συμφωνώ 100% ότι οικολογία και συνεχής ανάπτυξη δεν πάνε μαζί αλλά δεν θα κανιβαλισω άλλο το νήμα με πολιτικό διάλογο. Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες.
-
Καλα ρε σεις....ο Σαββας, την μια λεει πως τον λενε Μήτσο, την αλλη Χριστό.....
Τι γινεται;
-
Καλα ρε σεις....ο Σαββας, την μια λεει πως τον λενε Μήτσο, την αλλη Χριστό.....
Τι γινεται;
Χρήστο !
-
Το κουγκα στο αυτοματο άραγε έχει αυτάκια στο τιμόνι και Μ στον διακόπτη ή ακολουθεί τις τρελίτσες του φοκους? προκειται για το ίδιο κιβώτιο?
-
Αντικατάσταση σε 27000 plugin hybrid λόγω υπερθέρμανσης μπαταριών και κινδύνου πυρκαγιάς.
-
-
2.5 λτ κινητήρας; Θα μοσχοπουλησει στην Ελλάδα! Για πολύ συγκεκριμένα πορτοφόλια...
βάλε απευθείας το λινκ του drive ! Δίνουμε και κλικς στον βασιλιά της χειραγώγησης ....
Ford Kuga