Mar 21, 2018, 7:46 AM

Ο χρήστης Sera2008 έγραψε:
Με βάση την απάντηση του αντιπροσώπου που έχω γραπτώς πως δεν επηρεάζεται η εγγύηση προχώρησα στο remap.Αν τύχει στραβή πρώτον δεν νομίζω να μην αναλάβει την ευθύνη και δεύτερον θα στραφώ προς την Ford Hellas γιατί επιτρέπει σε εξουσιοδοτημένο να προχωράει σε γραπτή διαβεβαίωση καθώς ως εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος εκπροσωπεί και την Ford Hellas σε ο,τι επικοινωνεί αναφορικά με την εγγύηση του αυτοκινήτου.

Καλά έκανες και προχώρησες στην αναβάθμιση!
Το ερώτημα το έκανα για να έχουμε την επίσημη θέση της FMH, η άποψη του αντιπροσώπου δεν λέει και πολλά. Δηλαδή εάν αρνηθεί η FMH να καλύψει ένα ανταλλακτικό που κοστίζει €2.000 θα το καλύψει ο εξουσιοδοτημένος επισκευαστής από την τσέπη του, το αναφέρει ρητά αυτό (όπως π.χ. η εγγύηση της Schnitzer)?

Φάνη το ερώτημα το έθεσες ως remap από εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της Ford Hellas που λέει ότι εξακολουθεί να ισχύει η εγγύηση ώστε να πάρουν θέση ή ήταν γενικό ερώτημα πχ αν κάνω remap θα εξακολουθήσει να ισχύει η εγγύηση (καταλαβαίνουμε την διαφορά νομίζω)...

Σαφώς και υπάρχει διαφορά! Για αυτό το ερώτημα έγινε με βάση το remap σε συγκεκριμένο εξουσιοδοτημένο επισκευαστή.