Δεν κυκλοφορεί πάνω από 7 χρόνια το kuga; εκτός και αν αυτό το 2019 είναι μη συγκρίσιμο με το παλιό.
Συμφωνώ για την 8ετη εγγύηση απλά ο διάβολος κρύβεται στα ψιλά γράμματα συνήθως ενώ και τα άθρα που παραθέτεις είναι λίγο, έως πολύ, ανυσυχητικά.
Εγώ μέχρι πρότεινος πιστευα πως η ford είναι πιο αξιόπιστη απο οτι δείχνουν τα στοιχεία αυτών των άρθρων, κρίνοντας κυρίως από το ποσο πολλά, και πόσο παλαιά ορισμένα, αυτοκίνητα ford κυκλοφορούν.
Αλλο μοντελο μετα το 2019 , αν θες για το παλιο βρισκεις αλλα είναι αλλο αυτοκίνητο οπότε δεν θα ισχυουν για το νεο μοντελο.
Αν η αξιοπιστία είναι νουμερο 1 για σενα οι Μαρκες HUYNDAI (KIA), HONDA, TOYOTA (LEXUS) είναι αυτές που βγαινουν στις πρώτες θέσεις σχεδον παντα και εχουν στατιστικα τα ποιο αξιόπιστα προιοντα.
Α ρωτας την γνωμη μου ναι το KUGA είναι ενα αξιόπιστο αυτοκίνητο με 8ετη (ή 100000χλμ οποιο ερθει πρωτο) που αν μου αρεσε και μου εκανε θα το επαιρνα ασυζητητι χωρις να φοβαμαι. Αν και σε αυτη την κατηγορια μαρεσει περισσότερο το TUCSON .Αυτό λόγω γούστου όχι οτι φοβαμαι ότι το KUGA εχει οποιωδήποτε θέμα αξιοπιστιας.
ΟΛΑ τα αυτοκίνητα χαλάνε και ακόμα και το ποιο αξιόπιστο να πάρεις μπορεις να είσαι ατυχος και να σου τυχει η στραβη.
Τα κόστη για service στη FORD είναι σχετικα από τα φτηνα ή από τα σε λογικά πλαισια. υπάρχουν και ποιο φτηνά αλλα και πολύ ποιο ακριβα (BMW, VW, AUDI, MERSEDES)