-
Δεν το συνεχίζω... πάντως το παντού δεν ισχύει όπως και εσύ αντιλαμβάνεσαι.
-
Είναι ένα ξεκάθαρα ανώτερο αμάξι Σπύρε.
Από το πρώτο λεπτό που θα μπεις μέσα κ θα κάνεις μια συντομη διαδρομή καταλαβαίνεις τη διαφορά σε αυτά που γράφω. Το sx είναι ένα τίμιο αμάξι που θα διάλεγα μόνο αν είναι πολύ φτηνότερο από τα περισσότερα της κατηγορίας του. Το Kuga είναι καλύτερο από τα περισσότερα της κατηγορίας του κ κοστίζει το ίδιο ή και λιγότερο από αυτά! -
Μιας και το αναφέραμε ως μειονέκτημα, και εγώ το έχω ήδη αντιμετωπίσει τις προάλλες που το φόρτωσα μέχρι τα μπούνια -και ευτυχώς που είμαι γεροδεμένο παιδί και μπορούσα να περνάω τις αποσκευές σηκωτές μέχρι να περάσουν από το προφυλακτήρα για να μην τον γρατζουνίσω - ψάχνω από τη πρώτη μέρα να φορέσω ένα σοβαρό bumper protector, και μέχρι στιγμής έχω βρει τα εξής:
ClimAir Προστατευτικό κάλυμμα πίσω προφυλακτήρα καμπυλωτό, μαύρο γυαλιστερό, με ραβδωτή επιφάνεια στα 120€
Ford Kuga SUV 2013- Rear Bumper Guard / Scratch Protector in Black στα ~50€
Ford Kuga SUV 5-door 2013- Rear Bumper Protector ABS στα ~65€
συν τα διάφορα γνωστά κινέζικα κάπου στα 40-50€, που είναι σχεδόν όλα chrome και 2-3 μαύρα ή carbon.
Έχει πάρει κανείς κάποιο από δαύτα ? Τι ποσοστό της επιφάνειας καλύπτουν ? Αυτά που είναι πιο μικρά (τα δύο από το ebay) θα προστατεύουν σοβαρά, ή θα είναι απλώς για μόστρα ?
-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
Μιας και το αναφέραμε ως μειονέκτημα, και εγώ το έχω ήδη αντιμετωπίσει τις προάλλες που το φόρτωσα μέχρι τα μπούνια -και ευτυχώς που είμαι γεροδεμένο παιδί και μπορούσα να περνάω τις αποσκευές σηκωτές μέχρι να περάσουν από το προφυλακτήρα για να μην τον γρατζουνίσω -Προσωπικά η πολιτική είναι ότι κανείς δεν πειράζει τίποτα στο αμάξι!
Τις από/εκ φορτώσεις τις κάνω μόνο εγώ και με τη δέουσα προσοχή!
Εννοείται και για άλλους λόγους που έχω εξηγήσει για καλύτερη χωροθέτηση και εκμετάλλευση κάθε σπιθαμής χώρου για ταξίδια με αυτοκίνητο χρησιμοποιούνται αποκλειστικά σακ βοαυγιάζ. Σκληρές βαλίτσες μόνο σε αεροπορικά ταξίδια!
Τυχόν λοιπά συπράγκαλα απορρίπτονται. Ακόμα και παλιότερα με καρότσια ότι μπορούσε να λερώσει, γδάρει έμπεινε σε σακούλα/ προστασία!
Οι κανόνες τηρούνται απαρέγκλιτα εκτός από το108 που είναι leasing που έχει εκτελέσει διάφορες μεταφορικές εργασίες [ψώνια από ΙΚΕΑ, μεταφορά παλιού χ-mas δένδρου (μου έκανε και σημαδι στην πίσω μεμβράνη το γ*μημένο) , σακούλων σκουπιδιών για πέταμα σε κάδο κλπ] με συνακόλουθες γρατσουνιές κλπ -
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
Μιας και το αναφέραμε ως μειονέκτημα, και εγώ το έχω ήδη αντιμετωπίσει τις προάλλες που το φόρτωσα μέχρι τα μπούνια -και ευτυχώς που είμαι γεροδεμένο παιδί και μπορούσα να περνάω τις αποσκευές σηκωτές μέχρι να περάσουν από το προφυλακτήρα για να μην τον γρατζουνίσω - ψάχνω από τη πρώτη μέρα να φορέσω ένα σοβαρό bumper protector, και μέχρι στιγμής έχω βρει τα εξής:Έχει πάρει κανείς κάποιο από δαύτα ? Τι ποσοστό της επιφάνειας καλύπτουν ? Αυτά που είναι πιο μικρά (τα δύο από το ebay) θα προστατεύουν σοβαρά, ή θα είναι απλώς για μόστρα ?Εγώ έβαλα της Ford (μου το έκαναν δώρο) και είναι ΟΚ. Είναι χοντρό πλαστικό διάφανο (σαν χοντρή μεμβράνη) και προστατεύει μια χαρά. Μειονέκτημα - μάλλον δεν θα κρατήσει πολύ - ήδη έχει αρχίσει και ξεκολλάει στις άκρες. Πιστεύω ότι σε συνδυασμό με τις γρατσουνιές που έχει, σε κανένα χρόνο θα χρειαστεί αντικατάσταση.
-
Ρε Στέφανε, εγώ το φορτώνω/ξεφορτώνω, αλλά ειδικά για βαριά πράγματα, θέλει προστασία
Φάνη το έχω δει το φιλμ (αν και τώρα που κοίταγα το έχουν βγάλει από το site), αλλά επειδή όπως λες ξεκολλάει και δεν είναι γενικά και τόσο στιβαρό, προτιμώ κάτι πιο μασίφ, όπως αυτά που πόσταρα. Απλώς τα 120€ για το Climair είναι κάπως πολλά για τέτοιο αξεσουάρ, τη στιγμή που θεωρητικά με τα μισά παίρνεις το ίδιο περίπου πράγμα. Αλλά δεν μπορώ να βρω τις διαστάσεις του Climair για να συγκρίνω με τα άλλα στο ebay....
-
Έπεσε στα χέρια μου το iso με ανταλλακτικά έως 1/2017
Part numbers των ηχείων για 6,9 και 10 ηχεία
FRONT: AA6T 18808-AA
REAR: AA6T 18808-CA
TWEETERS FRONT: 8A6T 18808-BBFRONT & REAR: 6M2T 18808-FC
TWEETERS FRONT: 6M2T 18808-EA
TWEETERS REAR: 6M2T 18932-EC35B8
CENTRAL: AM5T 18808-AAFRONT & REAR: 6M2T 18808-FC
TWEETERS FRONT: 6M2T 18808-EA
TWEETERS REAR: 6M2T 18932-EC35B8
CENTRAL: AM5T 18808-AA
SUB: DM5T 19A067-AB -
OK, άρα το sub δεν μας κάνει -και δεν μπαίνει- τα ηχεία του 6αριου είναι ΓΤΠ, ενώ και τα 9/10αρια είναι χάρτινα και χαμηλής ισχύος (25W ? really ?).
Πάμε για aftermarket δηλαδή....
-
Στο servise στην ford μίλησα με τον ηλεκτρολόγο για αλλαγή ηχείων με διαιρούμενα εμπρός-πίσω, μου είπε ότι μπορεί και είναι εύκολο αλλά δεν γνώριζε τι διαστάσεις ηχείων φοράει.Εντόπισα κάποια ηχεία σε 16,5cm jbl 6500c αλλά δεν ξέρω αν ταιριάζουν.Αν δεν κάνω λάθος της μαμάς είναι 17cm.Κάποια στιγμή θα περάσω από την ford ξανά και βλέπουμε.
-
Ορεινές διαδρομές
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πολύ ωραία, βλέπω και πάγο. Πώς σου φάνηκε το αυτοκίνητο;
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μια χαρά. Λίγο χιονάκι συναντήσαμε και πολύ στροφιλικι σε άσχημο οδικό δίκτυο(Τρίκαλα Κορινθίας)
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πολύ ωραία Πολύ μου αρέσουν αυτές οι φωτό!
Λοιπόν σε συνέχεια των ανταλλακτικών έριξα μια ματιά στην καλωδίωση.
Τα μπλε είναι οι πιθανές καλωδιώσεις για το δικό μου VIN stock Ελληνικό STline diesel. Αν αποκλείσουμε τις αριστεροτίμονες (δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τις εμφανίζει), μένουν 2. Και οι 2 κάνουν και για 9 speaker setup, άρα υπάρχουν καλωδιώσεις για πίσω tweeter αλλά όχι για το sub
Άκυρο, είδα και τις καλωδιώσεις στις πόρτες, εκεί δεν έχει για τα tweeter...
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
...Άκυρο, είδα και τις καλωδιώσεις στις πόρτες, εκεί δεν έχει για τα tweeter...Μην το ψάχνεις, απλή συνηθισμένη εγκατάσταση θα είναι, splits μπροστά και πίσω, απλώς μπροστά έχει ήδη τη καλωδίωση, ενώ πίσω θα πρέπει να περαστεί. Το sub θα είναι σαν αυτό που είχα ποστάρει, δηλαδή αυτοενισχυόμενο, και θα πρέπει να πάει σε sub-out έξοδο στο Sync (που υποθέτω θα υπάρχει)....
-
Μια βοήθεια. Ξερει κάποιος που μπορεί να οφείλεται. Είναι διαρροή η υπερχείλιση? Να σημειώσω ότι είμαι με μισό ντεποζιτο μια εβδομάδα και την φώτο την έβγαλα σήμερα. Το καθάρισα σήμερα και θα το παρακολουθήσω.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Μήπως σου κλέβουν βενζίνη;;;
Επίσης μήπως είναι νεράκι που μπήκε από καμιά βροχή;;;
Για υπερχείλιση εκεί με μισό ντεπόζιτο δεν παίζει, νομίζω.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Η οπή που χρησιμεύει; Δεν θυμάμαι να την έχω προσέξει σε κάποιο αυτοκίνητο; Είναι για απαγωγή του αέρα;
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Μήπως σου κλέβουν βενζίνη;;;
Επίσης μήπως είναι νεράκι που μπήκε από καμιά βροχή;;;
Για υπερχείλιση εκεί με μισό ντεπόζιτο δεν παίζει, νομίζω.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Δύσκολο να το κλέβουν γιατί δεν βλέπω διαφορά στα χιλιόμετρα που κάνω με κάθε ντεποζιτο...
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Μύριζε βενζίνη όταν το καθάρισες ή ήταν νερό;;;
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Από παλιά ειναι
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ford Kuga