-
Ο χρήστης m3rlin έγραψε:
Ψήνεται κανένας να αλλάξει το boot logo με αυτό του ST performance;
Το έκανα εγώ σε fiesta Μκ8 και δούλεψε άψογα.
Έχω προσπαθήσει να το κάνω αλλά κάθε φορά που ξανάβαζω εμπρός το αμάξι επανέρχεται στο αρχικό του ford
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Για μόνιμα θέλει να γράψεις στο εγκέφαλο την αλλαγή το δείχνει και στο video.
-
Προσωπικά όλα αυτά τα συστήματα μου είναι αδιάφορα. Εάν υπάρχουν ΟΚ, αλλά δεν θα πλήρωνα επ' ουδενί για να τα βάλω έξτρα. Άχρηστα τα θεωρώ, εάν μιλάμε για οδηγούς με εκπαίδευση και στοιχειώδη λογική (δλδ. εάν είμαι κουρασμένος ΔΕΝ οδηγώ!). Για παράδειγμα τα φώτα που στρίβουν (εννοώ κανονικά, όχι να ανάβει ο προβολέας ομίχλης)τα θεωρώ πολύ πιο χρήσιμα (και μου λείπουν) γιατί το βράδυ σε κατασκότεινο δρόμο κάνουν την διαφορά.
-
Αφού και το kuga έχει τα προβολακια που ανάβουν όταν στρίβεις το τιμόνι
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Αφού και το kuga έχει τα προβολακια που ανάβουν όταν στρίβεις το τιμόνι- Το Business δεν το έχει αυτό.
- Εγώ μιλάω για κυρίως φώτα που στρίβουν (AFL τα ονομάζει η Ford) και φωτίζουν την στροφή. Πρώτη τα είχε η Citroen DS την δεκαετία του '50!!
-
Στην C5 έχω πέμπτα φώτα αν πούμε μικρά , μεσαία , μεγάλα και ομίχλης , τα πλάγια φώτα που είναι στραμμένα με 45 μοίρες και ανάβουν με το στρίψιμο του τιμονιού μέχρι τα 60-70 χλμ και είναι πολύ χρήσιμα σε δρόμους με κλειστές στροφές , ενώ στρίβουν και τα ξένον . Αλλα κόλπα... Γαλλικά...
-
Και το st line έχει δύο προβολακια μέσα στα φανάρια που στρίβουν μαζί με το τιμόνι. Όντως πολύ βοηθητικό.
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Τα αυτόματα φώτα, οι αυτόματοι υαλοκαθαριστηρες και οι αναδιπλουμενοι καθρέφτες είναι απείρως πιο σημαντικά από το lane assist.Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εκνευριστικά. Τα έχω πάντα στο off.
Το ίδιο και για τα διάφορα lanes, εκτός από βραδινά ταξίδια που μπορεί να σε πάρει ο ύπνος...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Συμφωνώ εν μέρει Αλέξανδρε! Σε όλες τις BMW μου (και στο Mini) τα είχα απενεργοποιημένα, επειδή λειτουργούσαν άθλια, ειδικά οι καθαριστήρες έκανα ό,τι ήθελαν καμία σχέση με το πόσο έβρεχε!
Στο Kuga λειτουργούν σχεδόν υποδειγματικά, οπότε προς το παρόν είναι ενεργοποιημένα. Το καλό με το Kuga (που δεν το είχε η BMW) είναι ότι μπορείς εάν θές να ρυθμίσεις του καθαριστήρες να λειτουργούν με την κλασική διακοπτόμενη λειτουργία και όχι αυτόματα. Στην BMW εφόσον είχε αυτόματους καθαριστήρες, δεν υπήρχε χειροκίνητη διακοπτόμενη λειτουργία.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Στο Kuga λειτουργούν σχεδόν υποδειγματικάΤα ενεργοποίησα την πρώτη μέρα που το πήρα, και δεν έχω ξανασχοληθεί με φώτα και υαλοκαθαριστήρες, πρωί-μεσημέρι-βράδυ, με ήλιο, βροχή ή ομίχλη. Υπερχρήσιμα, ήταν super στο CX7 και μου έλειψαν αφάνταστα στη C5.
-
Να προσθέσω και κάτι για τα φώτα. Στο σιβικ μου τα φώτα άναβαν στα πρώτα 10-20 μέτρα του τούνελ κι έσβηναν αμέσως μόλις έβγαινα. Με το Kuga αλλά και με τα περισσότερα που έχω δοκιμάσει με αυτόματα φώτα, αναβουνε τουλάχιστον 200-300 μέτρα μετά. Από την άλλη, σε αρκετές μέρες που έχει συννεφιά, ανάβουν μόνα τους σχετικά εύκολα όταν ίσως δε χρειάζεται. Δεν ξέρω τι παίζει με τα επίπεδα ευαισθησίας τους.
-
Συμφωνώ εν μέρει με cruiser,εν μέρει με τον Δία,εν μέρει με τον Fanis κι εν μέρει με τον Sugarman.
Δηλ. για να εξηγηθώ:
Θεωρώ πως από τα τρία αξεσουάρ, χρήσιμα έχω βρεί στo suzuki -κατά σειρά προτεραιότητας- 1)αναδιπλούμενους καθρέφτες 2)αυτόματα φώτα (κι εδώ με την ένσταση που λέει ο sugarman να ανάβουν ρυθμισμένα σωστά κι όχι μετά από 300 μέτρα ή με λίγο συννεφιά). Οι αυτόματοι καθαριστήρες, είναι απενεργοποιημένοι,γιατί δουλεύουν με ελάχιστες σταγόνες και δε μπορούν να ακολουθήσουν καλά τις εναλλαγές βροχόπτωσης,με αποτέλεσμα να είναι εκνευριστικοί (εκτός αν υπάρχει ρύθμιση,όπως στο Kuga,που λέει ο Fanis πως είναι αρκετά ομαλή και προοδευτική η λειτουργία τους). -
Είχαμε αυτόματα φώτα στη b class κι εχουμε τωρα στο Octavia. Ο πατέρας μου που κυρίως οδηγεί το αμάξι αναφέρει σαφέστερη υπέροχη της Octavia και το ίδιο έχω διαπιστώσει κι εγώ οσο τα χω οδηγήσει.
Ίδιου επιπέδου λειτουργία έχω δει και σε golf ίδιας γενιάς με το δικό μου. (Εγώ ο μαλακας δεν έβαλα μη τα ξαναλέμε [emoji35][emoji35] )Sent from my iPad using Tapatalk
-
Το καλύτερο gadget που δεν έχετε αναφέρει είναι η αυτόματη μεγάλη σκάλα, ΟΚ δε λειτουργεί τέλεια όταν έχεις datsun - πυγολαμπίδα μπροστά σου αλλά μετράει !
-
Οι αυτόματοι υαλοκαθαριστήρες (που έχω) δεν με καλύπτουν, το αυτόματο άναμα των φώτων (που έχω) δεν μου λέει τίποτα (γυρνάς το διακόπτη και ανάβουν, γυρνάς και σβήνουν), η αυτόματη εναλλαγή (που δεν έχω) ισως είναι χρήσιμη. Τα δυο πρώτα τζάμπα λεφτά για μένα, αλλά ήταν στάνταρ στο αμάξι (δεν θα τα πλήρωνα ποτέ).
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Συμφωνώ εν μέρει Αλέξανδρε! Σε όλες τις BMW μου (και στο Mini) τα είχα απενεργοποιημένα, επειδή λειτουργούσαν άθλια, ειδικά οι καθαριστήρες έκανα ό,τι ήθελαν καμία σχέση με το πόσο έβρεχε!
Στο Kuga λειτουργούν σχεδόν υποδειγματικά, οπότε προς το παρόν είναι ενεργοποιημένα. Το καλό με το Kuga (που δεν το είχε η BMW) είναι ότι μπορείς εάν θές να ρυθμίσεις του καθαριστήρες να λειτουργούν με την κλασική διακοπτόμενη λειτουργία και όχι αυτόματα. Στην BMW εφόσον είχε αυτόματους καθαριστήρες, δεν υπήρχε χειροκίνητη διακοπτόμενη λειτουργία.
Στο δικο μου παντως οι αυτοματοι καθαριστηρες λειτουργουν νορμαλ οπως θα το εκανα και εγω. Εχει κουμπι για το Αυτοματο, μου πηρε λιγο να το καταλαβω. Τα αυτοματα φωτα καθυστερουν να μπουν και να βγουν αλλα και παλι δεν βλεπω θεμα. Δωρεαν ηταν ετσι και αλλοιως. Και μπορω να πω οτι σιγουρα ειναι χρησιμα γιατι ελαφρωνουν τον οδηγο απο το να τα ενεργοποιει με το χερι.
-
Δυστυχώς σ' αυτήν τη ζωή, ελάχιστα πράγματα είναι δωρεάν. Τα υπόλοιπα είναι όλα ενσωματωμένα στην τιμή (και πολύ φοβάμαι παραπάνω από αυτά που θα δεχόμασταν να πληρώσουμε...).
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Το καλύτερο gadget που δεν έχετε αναφέρει είναι η αυτόματη μεγάλη σκάλα, ΟΚ δε λειτουργεί τέλεια όταν έχεις datsun - πυγολαμπίδα μπροστά σου αλλά μετράει !Αυτό εννοούσα και εγώ σε προηγούμενες σελίδες. Αυτό ναι μου λείπει από την Χ1 και δεν ξέρω κιόλας με τι άλλο πρέπει να συνδυαστεί για να το έχεις!
-
Ο χρήστης dr.angelo έγραψε:
Δυστυχώς σ' αυτήν τη ζωή, ελάχιστα πράγματα είναι δωρεάν. Τα υπόλοιπα είναι όλα ενσωματωμένα στην τιμή (και πολύ φοβάμαι παραπάνω από αυτά που θα δεχόμασταν να πληρώσουμε...).Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στην εκδοση που πηρα ηταν μεσα και δεν ηταν και τοσο ακρβο, λιγο παραπανω απο την μεση τιμη για αμαξι. Δεν θα τα πληρωνα εξτρα αλλα απο την στιγμη που τα εχει υπαρχει καποια χρησιμοτητα. Εκει που καλοπληρωσα ειναι τα φωτα Λεντ, τα οποια ακριβα αλλα επρεπε να μπουν.
-
Καλή χρονιά σε όλους. Έχει ακουστεί πλάνο για το πότε αναμένεται να ανακοινωθεί/κυκλοφορήσει νέα γενιά kuga; (όχι το πρόσφατο mk2 facelift)
Ford Kuga