-
Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα παρέλαβα και εγώ!!! Το αυτοκίνητο τα σπά-ει. Ποιότητα που την πληρώνεις όσο πρέπει και οχι όσο όσο!!! Ο πωλητής δε που με εξυπηρέτησε από την πρώτη επαφή μέχρι και σήμερα στην παράδοση, αριστος επαγγελματίας!!!!
-
Ο χρήστης Marinos85 έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα παρέλαβα και εγώ!!! Το αυτοκίνητο τα σπά-ει. Ποιότητα που την πληρώνεις όσο πρέπει και οχι όσο όσο!!! Ο πωλητής δε που με εξυπηρέτησε από την πρώτη επαφή μέχρι και σήμερα στην παράδοση, αριστος επαγγελματίας!!!!Καλοτάξιδο να το χαρείς!! Καλα και ασφαλή χιλιόμετρα εύχομαι!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Καλοτάξιδο και με καλά χιλιόμετρα!!
-
Καλοταξιδο
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μεγαλώνει η οικογένεια. Καλοτάξιδο!
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπράβο ρε κουγκαρς! Μεγάλωνετε και πρέπει να οργανωθείτε !
Καλοτάξιδα ολα τα νέα ! -
Σας ευχαριστω πολυ. Ορίστε και μερικές φωτό
-
Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα παρέλαβα και εγώ!!! Το αυτοκίνητο τα σπά-ει. Ποιότητα που την πληρώνεις όσο πρέπει και οχι όσο όσο!!! Ο πωλητής δε που με εξυπηρέτησε από την πρώτη επαφή μέχρι και σήμερα στην παράδοση, αριστος επαγγελματίας!!!!Καλοτάξιδο ! Αλήθεια από που το πήρες και είχες τόσο καλή εξυπηρέτηση ;
-
Να ρωτησω και εγω κατι? Ποσο kuga ειστε?
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σας ευχαριστω πολυ. Ορίστε και μερικές φωτόΦοβερο!!!
-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα παρέλαβα και εγώ!!! Το αυτοκίνητο τα σπά-ει. Ποιότητα που την πληρώνεις όσο πρέπει και οχι όσο όσο!!! Ο πωλητής δε που με εξυπηρέτησε από την πρώτη επαφή μέχρι και σήμερα στην παράδοση, αριστος επαγγελματίας!!!!
Καλοτάξιδο ! Αλήθεια από που το πήρες και είχες τόσο καλή εξυπηρέτηση ;
Σε ευχαριστω πολυ. Το πηρα από τον Σφακιανακη στην Αργυρουπολη
-
Πολύ όμορφο και επιβλητικό ! Muy macho!
-
Καλημέρα σε όλους. Διαπίστωσα ότι όταν κλειδώνεις το αυτοκίνητο η τάπα του πετρελαίου δεν κλειδώνει και ειναι προσβάσιμη από τον οποιοδήποτε. Έτσι ειναι; Ειναι λογικό; Σκέφτομαι ότι μπορεί ο οποιοσδήποτε να ρίξει μέσα στο ρεζερβουάρ ότι θέλει.
-
Καλημέρα σε όλους. Διαπίστωσα ότι όταν κλειδώνεις το αυτοκίνητο η τάπα του πετρελαίου δεν κλειδώνει και ειναι προσβάσιμη από τον οποιοδήποτε. Έτσι ειναι; Ειναι λογικό; Σκέφτομαι ότι μπορεί ο οποιοσδήποτε να ρίξει μέσα στο ρεζερβουάρ ότι θέλει.Καλά χιλιόμετρα κι από μένα. Είναι το Easy fuel system της Ford. Θέλει αρκετή πίεση για να ανοίξει το μέσα διάφραγμα. Πάνω από 10 χρόνια το χρησιμοποιώ, δεν είχα ποτέ συμβάν. http://www.ford.gr/ExperienceFord/Techn ... lingSystem
-
Πιςω στο πορτμπαγκάζ διπλα στη ρεζέρβα λογικά εχεις κι ενα χωνί ωςτε σε περίπτωση που μείνεις να μπορέσεις να ανοίξεις την ταπα και να βάλεις λίγα καύσιμα.
-
Ο πωλητης του ειναι φανταστικος, αν μιλαμε για τον ιδιο τον Καλαματιανο..Καλημερα...
-
Ο χρήστης ikos έγραψε:
Ο πωλητης του ειναι φανταστικος, αν μιλαμε για τον ιδιο τον Καλαματιανο..Καλημερα...
+1
Aν μιλάμε για τον συγκεκριμένο,είχα πάρει το Fiesta πριν 2 χρόνια από εκεί και τον είχα γνωρίσει από παλιά, όταν ήταν στη Μεταμόρφωση κι είχε πάρει ο πατέρας μου ένα Focus ST. Εξαιρετικό παιδί! -
Καλοτάξιδο!! Κλασσικός και πολύ όμορφος συνδυασμός έκδοσης και χρώματος. Να το χαρείς όσο περισσότερο μπορείς.
-
](https://postimg.org/image/6kxeb48pd7/)[/img]
Να και μια απο το δικο μου..
-
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
+1
Aν μιλάμε για τον συγκεκριμένο,είχα πάρει το Fiesta πριν 2 χρόνια από εκεί και τον είχα γνωρίσει από παλιά, όταν ήταν στη Μεταμόρφωση κι είχε πάρει ο πατέρας μου ένα Focus ST. Εξαιρετικό παιδί!Εμένα το επώνυμο του τελειώνει σε -άκης. Αν λέμε τον ίδιο ειναι αρίστος !!!!
Ford Kuga