-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Δεν έχει σελίδες. Έχει αριθμό ποστΣτάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στο tapatalk η αρίθμηση είναι διαφορετική. Σελίδα 101, post #1009
-
Thank you
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Λοιπόν, έκανα τα απαραίτητα. Το Android auto παίζει μια χαρά. Δε βλέπει βέβαια το Facebook messenger, to what's up, το Google talks και το Skype. Βγάζει Google maps, tunein κι ένα άλλο app με ραδιόφωνο. Η απόδοσή του είναι πάρα πολύ καλή στα ραδιοφωνικά
-
Κάποιες εφαρμογές όπως το Skype δεν έχουν interface. Απλά όταν έρθει μήνυμα εμφανίζεται ταμπελακι και στο διαβάζει. Αν θες μπορείς και να απαντήσεις.
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Δεν έχει σελίδες. Έχει αριθμό ποστ
Στο tapatalk η αρίθμηση είναι διαφορετική. Σελίδα 101, post #1009
Διαβαζοντας ξανα το ποστ σου ειδα σε ενα σημειο που ελεγες να ειναι καλο το καλωδιο που συνδεεται το κινητο με το usb. Ειχα ενα εργοστασιακο καλωδιο και μου εκανε συνεχεια αποσυνδεσεις και ελεγα δε μπορει να ειναι αυτο κατι αλλο φταιει. Αλλαζοντας το σημερα με ενα αλλο επιτελους συνδεθηκε
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε ιντερνετικο ραδιόφωνο παίζει φοβερά. Αντε να δούμε και youtube
-
Νομιζω οτι youtube δεν θα παιζει, δηλαδη γενικοτερα video αρχεια δεν πρεπει να παιζει..
-
Καλύτερα!!!
Άκου βίντεο σε αυτοκίνητο.
Άλλο ήχος, άλλο εικόνα και δει κινούμενη την ώρα που οδηγούμε.Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Μετά από αναζήτηση δύο μηνών και αρκετά test drive, είμαι μεταξύ Ford Kuga, Nissan Qashqai και Suzuki Vitara (το οποίο δεν έχω οδηγήσει γιατί ο εδώ αντιπρόσωπος δε το έχει διαθέσιμο (...)). Η καρδιά μου λέει Ford Kuga, αλλά με φοβίζει πολύ το θέμα της κατανάλωσης. Κάνω γύρω στα 10.000 χλμ/έτος, οπότε δε νομίζω ότι θα ωφεληθώ από την αγορά diesel, αλλά δε θέλω όταν πηγαίνω κάποιο ταξίδι το αμάξι να ρουφάει τη βενζίνη με το μπουρί της σόμπας.
Εσείς, οι κάτοχοι του βενζινοκίνητου τι καταναλώσεις βλέπετε στη πολή και σε ταξίδια; -
Να πω την γνώμη μου:
- Το Vitara είναι μια κατηγορία κάτω σε μέγεθος / χώρους.
- Το QQ έχει τα γνωστά θέματα με την ποιότητα.
- Το Kuga είναι σαφώς καλύτερα από τα άλλα 2 που κοιτάς σε χώρους, οδική συμπεριφορά (από το Vitara ίσως όχι), ποιότητα κύλισης, ποιότητα κατασκευής.
- Με 10.000χλμ προσωπικά δεν πιστεύω ότι πρέπει να σε απασχολεί η κατανάλωση τόσο πολύ.
- Εγώ σε ταξίδι είμαι στο 7.5-8.5λτ/100χλμ.
-
Ερωτηση. Οταν σταματας σε φαναρι και σηκωνεις χειροφρενο, και μετα πατας συμπλεκτη και βαζεις πρωτη ταχυτητα και ξεκινας το χειροφρενο απεμπλεκει αυτοματα. Αυτο ειναι φυσιολογικο και το κανει στα πλαισια της λειτουργειας του ή ζοριζεται και απεμπλεκει και το καταστρεφω?
-
Φυσιολογικό είναι.
-
Φυσιολογικό, έτσι λειτουργεί το ηλεκτρικό χειρόφρενο.
-
Ο χρήστης astrolabos έγραψε:
Μετά από αναζήτηση δύο μηνών και αρκετά test drive, είμαι μεταξύ Ford Kuga, Nissan Qashqai και Suzuki Vitara (το οποίο δεν έχω οδηγήσει γιατί ο εδώ αντιπρόσωπος δε το έχει διαθέσιμο (...)). Η καρδιά μου λέει Ford Kuga, αλλά με φοβίζει πολύ το θέμα της κατανάλωσης. Κάνω γύρω στα 10.000 χλμ/έτος, οπότε δε νομίζω ότι θα ωφεληθώ από την αγορά diesel, αλλά δε θέλω όταν πηγαίνω κάποιο ταξίδι το αμάξι να ρουφάει τη βενζίνη με το μπουρί της σόμπας.
Εσείς, οι κάτοχοι του βενζινοκίνητου τι καταναλώσεις βλέπετε στη πολή και σε ταξίδια;Ήμουνα ΑΚΡΙΒΩΣ στην ίδια θέση με σένα πριν 10 μήνες. Πήρα το diesel γιατί κάνω 0 χλμ μέσα στην πόλη, όλα σε εκδρομές.
Ο χρόνος θα δείξει αν έκανα λάθος, αλλά οκ, μια ζωή την έχουμε δεν θα πεθάνουμε κιόλας για μια λάθος επιλογή. -
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Εσείς, οι κάτοχοι του βενζινοκίνητου τι καταναλώσεις βλέπετε στη πολή και σε ταξίδια;Ήμουνα ΑΚΡΙΒΩΣ στην ίδια θέση με σένα πριν 10 μήνες. Πήρα το diesel γιατί κάνω 0 χλμ μέσα στην πόλη, όλα σε εκδρομές.
Ο χρόνος θα δείξει αν έκανα λάθος, αλλά οκ, μια ζωή την έχουμε δεν θα πεθάνουμε κιόλας για μια λάθος επιλογή.Απολυτως σωστή προσέγγιση , κατα την άποψη μου !!!!
-
Συμφωνώ και εγώ, αλλά όταν έψαχνα για το Kuga άκουσα κάτι καταναλώσεις του στύλ 15lt/100km και τρόμαξα. Τα 8lt/100km είναι ανεκτά για ταξίδι και μιας και είμαι σε ημιαστική περιοχή (Καλαμάτα) νομίζω ότι η κατανάλωση εντός πόλης δε θα είναι πολύ διαφορετική, έτσι δεν είναι;
-
Ο χρήστης astrolabos έγραψε:
Συμφωνώ και εγώ, αλλά όταν έψαχνα για το Kuga άκουσα κάτι καταναλώσεις του στύλ 15lt/100km και τρόμαξα. Τα 8lt/100km είναι ανεκτά για ταξίδι και μιας και είμαι σε ημιαστική περιοχή (Καλαμάτα) νομίζω ότι η κατανάλωση εντός πόλης δε θα είναι πολύ διαφορετική, έτσι δεν είναι;15lt/100χλμ δεν έχω δει ποτέ! Ίσως να φτάνει τόσο το αυτόματο με 4κίνηση σε κάποιες εξαιρετικές περιπτώσεις.
Σε ταξίδι είπα πόσο είμαι.
Μ.Ο μετά από 10.800χλμ έχω 10.6λτ/100χλμ και πόλη (μετά από δοκιμές) είμαι από 10.7 (με πολύ οικονομία) μέχρι 12.
-
Για να σου κάψει 15 πρέπει να κάνεις ταξίδι με >170 συνεχώς. Σε χαλαρούς ρυθμούς με τα όρια θα είσαι γύρω στα 8 αλλά όσο ανεβάζεις ρυθμούς αυξάνεται γεωμετρικά. Εντός πόλης ανάλογα με τις συνθήκες κυμαίνεται από 10 έως 12.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
- Το Kuga είναι σαφώς καλύτερα από τα άλλα 2 που κοιτάς σε χώρους, οδική συμπεριφορά (από το Vitara ίσως όχι), ποιότητα κύλισης, ποιότητα κατασκευής.
Υπό ποια έννοια το γράφεις αυτό Φάνη;
Εδώ μέσα διαβάσαμε ότι έχει θέμα με τους πλευρικούς ανέμους το vitara λόγω μικρού βάρους.... -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Υπό ποια έννοια το γράφεις αυτό Φάνη;
Εδώ μέσα διαβάσαμε ότι έχει θέμα με τους πλευρικούς ανέμους το vitara λόγω μικρού βάρους....Έχει αναφερθεί για το Vitara?Για το sx4 scross το είχε γράψει ένας κάτοχος αλλά δεν επιβεβαιώθηκε από τους υπόλοιπους.
Ford Kuga