-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Περιμένεις τον νέο άσσο και έχεις ακριβώς αυτό που θες.!απλά.!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Χρέος??
22000€ δίνει ο άνθρωπος...Στην άλφα θα δόσει λιγότερα.;
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Χρέος??
Με τίποτα
-
Εμένα πάλι η απορία μου είναι που εργάζεται ο εν λόγω φωστήρας και έχει τόσους συναδέλφους με Alfa και άρα θεωρεί ικανοποιητικό στατιστικό δείγμα τις κωμικοτραγικές καταστάσεις που λέει.
Είναι γνωστό εξάλλου ότι η αγαπητή μας Alfa πουλάει με το σταγονόμετρο...anyway...Ο φωστήρας είμαι εγώ; ...
ok. Έχω συνηθίσει πλέον, εδώ μέσα επιθέσεις από 'οπαδούς' και πωλητές ...
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Χρέος??
http://www.alfaromeo.gr/carconf/giulietta/index.html
Για τον εξοπλισμό της Distinctive στο νέο 1er θα θες άνετα 27.000-28.000€. -
Χρέος??
http://www.alfaromeo.gr/carconf/giulietta/index.html
Για τον εξοπλισμό της Distinctive στο νέο 1er θα θες άνετα 27.000-28.000€.Μην πάμε σ' αυτή τη λογική γιατί το Megane βγαίνει σχεδόν στα 20500 με foul extra εξοπλισμό
-
20.500 για Renault?
Ξέρεις τι έχω δει από συναδέλφους? -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εμένα πάλι η απορία μου είναι που εργάζεται ο εν λόγω φωστήρας και έχει τόσους συναδέλφους με Alfa και άρα θεωρεί ικανοποιητικό στατιστικό δείγμα τις κωμικοτραγικές καταστάσεις που λέει.
Είναι γνωστό εξάλλου ότι η αγαπητή μας Alfa πουλάει με το σταγονόμετρο...anyway...Ο φωστήρας είμαι εγώ; ...
ok. Έχω συνηθίσει πλέον, εδώ μέσα επιθέσεις από 'οπαδούς' και πωλητές ...
Και δεν σου χει περάσει ακόμα απ' το μυαλό το γιατί τις δέχεσαι τις 'επιθέσεις' από κάτι τύπους 'οπαδούς' και πωλητές σαν κι εμένα?
-
Μη μου πειράζετε τον Storm, από τις πιο λογικές φωνές στο forum.
-
Καλως ή κακως, δυστυχως ή ευτυχως, αυτη την στιγμη, το πιο ολοκληρωμενο -οδηγικα- αυτοκινητο απο τα τρια,
ειναι η Giulietta. Δυστυχως, 'ολα τα λεφτα' της εχουν παει στο πλαισιο, στο στησιμο της, στην ευχαριστη αλλα και ασφαλεστατη οδικη συμπεριφορα της, και στην γενικοτερη σπορτιφ αισθηση που αποπνεει.
Γκρινιες για το εσωτερικο, σαφως και υφιστανται, δικαιολογημενες καποιες απο αυτες, αλλα το ποτηρι ουσιαστικα
το βλεπει κανεις μισογεματο, παρα μισοαδειο, αν πραγματι εχει πρωτη προτεραιοτητα την σπορτιφ οδηγηση, και κανει λιγο τα στραβα ματια σε μικροατελειες του εσωτερικου, εφοσον βεβαιως δεν εχει υπαρξει κατοχος της 147 (GB πχ...).
Οι χωροι απλα ακολουθουν, στο μεσο ορο της κατηγοριας, αλλα τουλαχιστον οχι κατω απο αυτον οπως ειναι η 'γρανιτενια'
μεν σε αισθηση πλαισιου-κρατηματος 116i αλλα πλεον γερασμενη εμφανισιακα, και σχετικα κουραστικη μετα απο ενα σημειο, στην οποια προσπαθεια να πας σβελτα, αφου το 'μαστιγωμα' του κινητηρα και το συνεχες ανακατεμα του κιβωτιου ειναι απαραιτητα για να αισθανθεις την εννοια 'σπορτιφ', εχοντας παραλληλα ιδρωσει, για να καταφερεις να κινηθεις σχεδον αντιστοιχα γρηγορα με τον ανταγωνισμο, με την διαφορα οτι στον τελευταιο, η δυσκολια/κοπος απλα δεν υφισταται οσσν
αφορα την γρηγορη μετακινηση.
Το Megane αναγκαστικα θα το κοιτουσα σε 5πορτο, με βαση τις ρεαλιστικες προτιμησεις/μελλοντικες αναγκες, αλλα προσωπικα το 5πορτο εμφανισιακα δεν μου αρεσει, και γενικοτερα σε σχεση με τα αλλα δυο ειναι ενας μεγαλυτερος συμβιβασμος στο οδηγικο κομματι κατα την γνωμη μου...
Στην θεση του θα εβαζα μια διαφορετικη προταση στο τραπεζι -με μια μικρη επιφυλαξη, για το εαν θα εισαχθει στην χωρα μας-
και αυτη αφορα το 207 GT 5dr με το νεο 6αρι κιβωτιο.
Σιγουρα πιο σπορτιφ απο το Megane, πιο γρηγορο, ευχαριστο, με σχημα γνωριμο μεν αλλα επιτυχημενο αισθητικα
και αρκουντως αποδεκτο, ειναι μια τιμια προταση, σε τιμη η οποια λογικα θα προσεγγιζει
τα 22κ με αρκετα καλο επιπεδο εξοπλισμου...
Σας μπερδεψα ακομη περισοοτερο? -
Θα έπερνα την αλφα μόνο για το κινητήρα της, για όλα τ'αλλα τη μπέμπα. Και ας είναι παλαιότερο μοντέλο! Δεν υστερεί κάπου εκτός του κινητήρα, το αντίθετο μάλλον! Αν είχε τη ποιότητα-διαφορετικότιτα-φινέτσα της 147, τότε το το συζητούσαμε. Αφήνω απ΄έξω το μεγκάν γιατι δε νομίζω πως θα σου προσφέρει αυτα που ζητάς(ειδικά το 5θυρο!) Εχεις σκεφτεί να περιμένεις το νέο astra gtc? Νομίζω θα είναι ενδιαφέρον...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Στην θεση του θα εβαζα μια διαφορετικη προταση στο τραπεζι -με μια μικρη επιφυλαξη, για το εαν θα εισαχθει στην χωρα μας-
και αυτη αφορα το 207 GT 5dr με το νεο 6αρι κιβωτιο.Και γιατί να μην εισαχθεί?
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Καλως ή κακως, δυστυχως ή ευτυχως, αυτη την στιγμη, το πιο ολοκληρωμενο -οδηγικα- αυτοκινητο απο τα τρια,
ειναι η Giulietta. Δυστυχως, 'ολα τα λεφτα' της εχουν παει στο πλαισιο, στο στησιμο της, στην ευχαριστη αλλα και ασφαλεστατη οδικη συμπεριφορα της, και στην γενικοτερη σπορτιφ αισθηση που αποπνεει.μα τι λες;;;
ηπιες βραδιατικα;;;εχεις οδηγησει την 116 με τον τελευταιο κινητηρα και αναφερεις οτι θα κουραζεται καποιος να μετακινείται;;;
-
και αυτη αφορα το 207 GT 5dr με το νεο 6αρι κιβωτιο.Και γιατί να μην εισαχθεί?
Γιατί στη lion τρομπάρουν αγρίως...
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Γιατί δεν παίρνεις το golfΤο παλικάρι είπε ότι θέλει να το βλέπει και να του φτιάχνει τη διάθεση, όχι να τον πιάνει νύστα...
Giulietta 120 από μένα για τον απλούστατο λόγο ότι το Golf 160, ενώ ταχύτερο, είναι οδηγικά και σχεδιαστικά αδιάφορο μπροστά στην ιταλίδα. Βέβαια αν μιλούσαμε για Giulietta 170, δεν θα υπήρχε καν το δίλημμα. Όμως ακόμα και ο 120άρης είναι επαρκέστατος και, ω του θαύματος για τούρμπο, δεν ξεφουσκώνει τελείως στα κόκκινα.
Το Megane είναι ολοκληρωμένο αυτοκίνητο αλλά επουδενί τόσο σπορτίφ και ξεχωριστό σχεδιαστικά όσο η Giulietta, ενώ η 116 είναι παλιά (δεν είναι απαραιτήτως κακό αυτό, απλά δεν έχει την φρεσκάδα που μάλλον θέλεις) και σίγουρα πιο αργή από Giulietta 120 και Megane TCe. Από την άλλη είναι πισωκίνητη και με σωστό πλαίσιο, αλλά τι να τα κάνεις αυτά αν το μοτέρ δεν ακολουθεί;
-
εγώ θα έβγαζα τη Giulieta και στη θέση της θα έβαζα τη Delta. σε αυή τη περίπτωση θα έβαζα Δ. στα 3 αρχικά θα διάλεγα Renault.
-
Ο χρήστης acrobat έγραψε:
Επίσης και τα δυο προηγούμενα αυτοκίνητα μου ήταν φάου βε απο τα οποία δεν έχω κανένα παράπονο αλλά για να το πω ευγενικά το κόνσεπτ τα κάνω όλα καλούτσικα (έως πολύ καλά σε ορισμένους τομείς, δεν αντιλέγω) για όλους τους επιβάτες πλέον δεν με ενδιαφέρει. Με ενδιαφέρουν πλέον κατασκευές φτιαγμένες για τον οδηγό (όσο γίνεται αυτό στα λεφτά που δίνω...).
Στην περιπτωση που δε σου ειχε περασει απο το μυαλο θα προτεινω τη λυση ενος ελαφρως μεταχειρισμενου αυτοκινητου οπως 320 ή 159
-
Βασικά αυτό ήθελα να γράψω και πριν αλλά λεω άσε μην πέσουν τίποτα ντομάτες.
Κατά βάθος φίλε νομίζω ότι με μια 320 θα ήσουνα απόλυτα καλυμμένος. Ρώτησες στα μπεμπάδικα για να κανά φρεσκομεταχειρισμένο ή πόσο μπορούν να πάνε τα στοκαρισμένα; -
φίλε μου και γω πάνω κάτω στι ίδιο διλημμα βρίσκομαι αλλά τείνω προς alfa romeo....
το μόνο αρνητικό είναι οτι έπρεπε να βγεί με ένα πιο μικρό multiair όπως η μιτο στα 135 ps
το μεγαλύτερο πλεονέκτημα νομίζω είναι το DNA που όλοι το προσπεράσατε...αγοράζεις ένα κινητήρα με 2 συμπεριφορές -
bmw 320.... είναι πολύ καλή λύση....αλλά είναι 2λτ... όλοι τα ξεφορτώνονται για ευνόητους λόγους...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ειναι η Giulietta. Δυστυχως, 'ολα τα λεφτα' της εχουν παει στο πλαισιο, στο στησιμο της, στην ευχαριστη αλλα και ασφαλεστατη οδικη συμπεριφορα της, και στην γενικοτερη σπορτιφ αισθηση που αποπνεει.μα τι λες;;;
ηπιες βραδιατικα;;;εχεις οδηγησει την 116 με τον τελευταιο κινητηρα και αναφερεις οτι θα κουραζεται καποιος να μετακινείται;;;
...οχι ακομα, αργοτερα ισως το πρωτο ποτηρι.
Εχεις οδηγησει την 120αρα Giulietta ή εστω δει/συγκρινει ατυπα καποιες ρεπριζ σε πινακα, να δεις διαφορες?
Οι ρεπριζ της 116i συγκρινονται πλεον με τον 1200αρι TSI...πανω σε Skoda Octavia
Eπιπλεον μιλαω για 'κουραση' σε σχεση με τον ανταγωνισμο, οχι γενικα οτι ειναι κουραστικη η 116i
Αλλος 'πινει', αλλος 'μεθαει'...
Giulietta120, 116i ή Megane Tce;