-
πετυχα το yaris 1.0 cool στο 12αρι με 7αεροσακους κ 99co2 θεωρω ειναι μια πολυ καλη τιμη στην κατηγορια του
-
Αν ξεπερασεις την αναγουλα που σου φερνει με το που το δεις (καταφεραν και το ...ψοφησε πλεον) ναι ισως ειναι καλη περιπτωση...
-
ανοιξαν λιγο τον προφυλακτηρα, σαν κουρτινα, να αεριζονται τα ψυγεια η για εμφανιση;
ακριβως το προηγουμενο πριν το facelift που αρεσε καλυτερα αλλα δεν μπορω να το βρω σε 1.000αρι αλλα μονο diesel, οποτε μονοδρομος το νεο με τα καλα κ τα κακα του, σε ολα βρισκεις θετικα κ αρνητικα ειναι θεμα γουστου -
Έχει κανεις από τους κατόχους βρει άκρη με το ξεκουμπωμα του πίσω προφυλακτήρα ;
-
Παιδιά σε yaris υβριδικό που δεν έχει οθόνη που να δείχνει τη φόρτιση και αλλά τέτοια αν βάλω μία aftermarket οθόνη θα τα δείχνει ή πρέπει να πάρω τη δική του της toyota?
-
Παίδες καλημέρα,
Χθες παρέλαβα το νέο αμαξάκι (Yaris 1.5lt) και είναι πανέμορφο!
Η συναρμογή φαίνεται καλή, αν και τα υλικά είναι σίγουρα κατώτερα του ανταγωνισμού σε αρκετές περιπτώσεις, πράγμα λογικό γιατί παρότι καινούριο, ουσιαστικά υπάρχει στην παραγωγή από το 2011.Είναι σίγουρα εντυπωσιακό να βλέπεις την πολυπλοκότητα ενός συστήματος πάνω από την πολλαπλή εξαγωγής, αφού έχουν ενσωματώσει ψεκασμό νερού για να ρίξουν τις θερμοκρασίες!
Σαν πρώτη εικόνα είμαι full satisified με την επιλογή!
Σχετικά με το σύστημα ψεκασμού νερού στην πολλαπλή εξαγωγής, ξέρει κάποιος πως θα τροφοδοτείται το σύστημα αυτό με νερό? Θα είναι μέρος του ετήσιου Service? Δεν με ενημέρωσαν σχετικά στην αντιπροσωπεία κατά την παραλαβή..
Έχει κάποιος εικόνα?Θα δώσω και πλήρες review στα τέλη Αυγούστου, όταν και θα γυρίσω από διακοπές (Οδηγικά χαρακτηριστικά, κατανάλωση κλπ.)
-
Καλοτάξιδο
-
Ο χρήστης arvani έγραψε:
Παίδες καλημέρα,
Χθες παρέλαβα το νέο αμαξάκι (Yaris 1.5lt) και είναι πανέμορφο!
Η συναρμογή φαίνεται καλή, αν και τα υλικά είναι σίγουρα κατώτερα του ανταγωνισμού σε αρκετές περιπτώσεις, πράγμα λογικό γιατί παρότι καινούριο, ουσιαστικά υπάρχει στην παραγωγή από το 2011.Είναι σίγουρα εντυπωσιακό να βλέπεις την πολυπλοκότητα ενός συστήματος πάνω από την πολλαπλή εξαγωγής, αφού έχουν ενσωματώσει ψεκασμό νερού για να ρίξουν τις θερμοκρασίες!
Σαν πρώτη εικόνα είμαι full satisified με την επιλογή!
Σχετικά με το σύστημα ψεκασμού νερού στην πολλαπλή εξαγωγής, ξέρει κάποιος πως θα τροφοδοτείται το σύστημα αυτό με νερό? Θα είναι μέρος του ετήσιου Service? Δεν με ενημέρωσαν σχετικά στην αντιπροσωπεία κατά την παραλαβή..
Έχει κάποιος εικόνα?Θα δώσω και πλήρες review στα τέλη Αυγούστου, όταν και θα γυρίσω από διακοπές (Οδηγικά χαρακτηριστικά, κατανάλωση κλπ.)
Δεν ψεκάζει νερό στην εξαγωγή. Απλά το σύστημα ψύξης του κινητήρα περνάει γύρω από την πολλαπλή εξαγωγής που είναι μέρος της κυλινδροκεφαλής και μειώνει την θερμοκρασία των καυσαερίων.
-
Ο χρήστης Super@T έγραψε:
Δεν ψεκάζει νερό στην εξαγωγή. Απλά το σύστημα ψύξης του κινητήρα περνάει γύρω από την πολλαπλή εξαγωγής που είναι μέρος της κυλινδροκεφαλής και μειώνει την θερμοκρασία των καυσαερίων.
Σε ευχαριστώ για την πληροφορία.
Μάλλον βγάζει πιο πολύ νόημα τώρα αυτό!
Να δούμε αν στην πράξη θα έχει και αποτέλεσμα -
Καλημέρα,
Όπως είχα πει θα έγραφα εντυπώσεις περί κατανάλωσης και λοιπών στοιχείων με το που θα γύρναγα από τις διακοπές όπου και χρησιμοποιήσαμε το Yaris 1.5.
Σε γενικές γραμμές πολύ ευχαριστημένος, η συναρμογή του είναι πολύ καλή, δεν ακούστηκε κανένας τριγμός αν και το χρησιμοποιήσουμε και σε χωματόδρομους αρκετά συχνά.
Το μόνο που παρατήρησα είναι το πολύ φθηνό κάλυμμα που έχουν τοποθετήσει κάτω από την κεντρική κονσόλα (δλδ δεξιά απο τα πόδια του οδηγού και αριστερά από τα πόδια του συνοδηγού) το οποίο πάλλεται στην οποιαδήποτε επαφή..
Γράψαμε 2.5Κ χλμ, από 2 έως 4 άτομα, κίνηση σε επαρχιακούς δρόμους χωρίς ιδιαίτερη πίεση με την κατανάλωση να παίζει στο Trip computer από 4.9 έως 5.1 η οποία επιβεβαιώθηκε ακριβώς (!) και από την ποσότητα που καταναλωνόταν σε κάθε γέμισμα.
Στην Ιονία οδό, γράψαμε 800χλμ και η κατανάλωση κυμαινόταν από 5.5 έως 6.2 για ταχύτητες 120-140 χλμ/ώρα.
Γενικά πολύ ικανοποιημένος αν και δεν έχω μέτρο σύγκρισης από αντίστοιχης κατηγορίας αυτοκίνητο...
Αυτά.
Μου λέτε αν θέλετε πληροφορίες για οτιδήποτε πιο συγκρεκριμένο. -
Καλησπέρα! Προχτές ενώ βρισκόμουν στην Εγνατία και πήγαινα με 130 με προσπέρασε ένα υβριδικό yaris με 3 κυρίες κάποιας ηλικίας! μου έκανε εντύπωση και το ακολούθησα διαπιστώνοντας ότι κινούνταν σταθερά με 145 χλμ (με πραγματικά 135)! αυτό μπροστά και γω από πίσω κάναμε 80 χλμ. Ερώτηση προς κατόχους -γνώστες υβριδικού yaris:
- Από ποια εκδοσή έχει κρουιζ κοντρολ (η συγκεκριμένη μάλλον ήταν η βασική δεν είχε φιμε πίσω)
- Πήγαινε με το γκάζι στο πάτωμα; πόσο εύκολα κινείται με αυτή την ταχύτητα και φορτωμένο όπως ήταν;
- Η κατανάλωση του σ αυτή την περίπτωση πόση είναι περίπου;
- Βοηθάει ο ηλεκτροκινητήρας ή εχει στεγνώσει και παει μόνο με βενζινα;
- Απο θόρυβο σ αυτή την ταχύτητα;
Ευχαριστώ.
-
-
Όχι. Αρκετά.
-
Πάντα βοηθάει
-
-
Έχουμε εμπειρίες από το καινούριο Yaris το 1.0;
(ενδιαφέρομαι για 2ο για αποκλειστική χρήση πόλης)
-
σε ποια σημεία του αυτοκίνητου yaris 2018 υπάρχει αριθμός πλαισίου.
-
Disclaimer: το thread φαίνεται αρκετά παλιό και δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να δημιουργήσω κάποιο νέο.
Αν χρειαστεί, παρακαλώ κάποιον moderator να μετακινήσει το post μου.
Είμαι κάτοχος ενός Yaris Hybrid 2019 στην έκδοση με τις 16-άρες εργοστασιακές ζάντες (και λάστιχα).
Παρατηρώ ότι σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας με κάποια σχετική κλίση, το αυτοκίνητο δείχνει ασταθές ακόμα και σε μέτριες ταχύτητες (80 - 100 χλμ/ώρα). Τόσο το προηγούμενο μου αυτοκίνητο (Yaris 1999), όσο και τα αυτοκίνητα που κινούνται πλέον γύρω μου, έχουν πολύ μεγάλη άνεση σε αυτούς τους δρόμους, ακόμα και με μεγαλύτερες ταχύτητες.
Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι αντίστοιχο;
Υποψιάζομαι ότι είναι θέμα ζάντας ή ελαστικού.
-
Καλησπέρα,
Όταν υπάρχει ήδη θέμα για ένα αυτοκίνητο, γράφουμε σε αυτό, οπότε σωστά έγραψες εδώ. Αναφέρεσαι μήπως σε tramlining (το φαινόμενο όπου λόγω φαρδιών ελαστικών το αυτοκίνητο ακολουθεί τις γραμμές του δρόμου που υπάρχουν λόγω κλίσεων ή καθιζήσεων που έχουν δημιουργήσει τα βαρέα οχήματα); Πως ακριβώς το νιώθεις ασταθές; Τι σου παρουσιάζει;
-
Οδηγώντας στην Εθνική οδό αντιλήφθηκα να βγαίνει άσπρος καπνός από μπροστά στο καπό του αυτοκινήτου και σταμάτησα στο αμέσως επόμενο πάρκινκ. Βεβαιώθηκα ότι όντως ήταν ένας λευκός καπνός που έβγαινε από το καπό του αυτοκινήτου . Οδήγησα αμέσως το αμάξι στο βενζινάδικο που βρίσκεται αμέσως δίπλα στο πάρκινκ. Εκεί μόλις άνοιξε το καπό ο υπάλληλος του βενζινάδικου είδε φλόγα μπροστά στην μηχανή και λάδια διασκορπισμένα παντού. Έφερε αμέσως πυροσβεστήρα για να σβήσει την φωτιά.
Η αντιπροσωπεία λέει ότι είναι στον κινητήρα η βλάβη.
Το αμάξι είναι σχεδόν καινούργιο 28.000 km .Έχουν γίνει τα σέρβις κανονικά. Αγοράστηκε τον Δεκέμβριο του 2016. Το καντράν δεν έδειξε τίποτα το ύποπτο.
Έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα;
-
Καλησπέρα,
Όταν υπάρχει ήδη θέμα για ένα αυτοκίνητο, γράφουμε σε αυτό, οπότε σωστά έγραψες εδώ. Αναφέρεσαι μήπως σε tramlining (το φαινόμενο όπου λόγω φαρδιών ελαστικών το αυτοκίνητο ακολουθεί τις γραμμές του δρόμου που υπάρχουν λόγω κλίσεων ή καθιζήσεων που έχουν δημιουργήσει τα βαρέα οχήματα); Πως ακριβώς το νιώθεις ασταθές; Τι σου παρουσιάζει;
Καλησπέρα REALZEUS.
Δε νομίζω πως έχει να κάνει με την ποιότητα του δρόμου καθώς τα άλλα οχήματα δίπλα μου αναπτύσσουν με ασφάλεια πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα (όπως και το Yaris 1999 που είχα στο παρελθόν).
Φυσικά, αναφέρομαι σε δρόμους από τους οποίους περνάω συχνά και γνωρίζω πολύ καλά την κλίση τους ή τις όποιες κακοτεχνίες τους.
Σχετικά με την αστάθεια, αναφέρομαι στην τάση που έχει το όχημα να με «πετάξει» από τη λωρίδα μου όταν υπάρχει μια σχετική κλίση και η ταχύτητά μου είναι πάνω από 80.
Αισθάνομαι σα να μπαίνω στο δρόμο με μεγαλύτερη ταχύτητα από αυτή που «επιτρέπει» ενώ σίγουρα κάτι τέτοιο δεν ισχύει.
Να σημειώσω ότι το τιμόνι, παρότι δεν τρέμει, το αισθάνομαι στα χέρια μου σα να είναι από πούπουλο (οπως και το σασί του αυτοκινήτου), λες και ένα χιλιοστό λάθος θα με στείλει εκτός λωρίδας.
Η όλη εμπειρία είναι τραγική για όχημα του 2019 και αναρωτιέμαι αν φταίει το όχημα (ελαφρύ αμάξωμα), οι 16-αρες ζάντες του, τα ελαστικά ή κάτι άλλο που αγνοώ.
-
...
Η όλη εμπειρία είναι τραγική για όχημα του 2019 και αναρωτιέμαι αν φταίει το όχημα (ελαφρύ αμάξωμα), οι 16-αρες ζάντες του, τα ελαστικά ή κάτι άλλο που αγνοώ...
Η εμπειρία η δική μου απο Yaris με 16άρες είναι πως το αυτοκίνητο είναι τραίνο -κυριολεκτικά- πρακτικά πας συνέχεια με την τελική (175) και δεν ασχολείσαι με τις καμπές της Εθνικής.
Δες αυτα που σου είπε ο REALZEUS μήπως υπάρχει κάπου κάτι πολύ λάθος ,αν δεν βγάλεις άκρη και δεν το θες μη το βάλεις στο car , βάλτο πρώτα εδω
-
Το μικρό βάρος είναι κάτι θετικό για κάθε όχημα.
Από ότι καταλαβαίνω το αυτοκίνητο σου δημιουργεί μια ανασφάλεια, αλλά από την στιγμή που δεν γλιστράει ίσως είναι καθαρά θέμα αίσθησης. Θα έλεγα ότι ίσως σου φαίνεται πολύ ελαφρύ και γρήγορο το τιμόνι, αλλά δεν μπορώ να είμαι βέβαιος και να κάνω διάγνωση από το πληκτρολόγιο μου. Για αρχή δες τις πιέσεις των ελαστικών σου. Δεύτερο βήμα είναι να δεις την γεωμετρία του μπροστινού συστήματος (σύγκλιση, γωνία κάμπερ, κάστερ κλπ).
Toyota Yaris (τρίτη γενιά)