-
Ο χρήστης lemouz75 έγραψε:
Κοιτα να το δωσεις σε ιδιωτη,ολοι οι αλλοι θα σε γδάρουν...Ειδα το Sportage diesel απο κοντα και μου αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις...Τους προτεινα ανταλλαγη ( Suzuki scross diesel 4x4 1/2014 με 90.000) και μου ειπε ο πωλητης πουλατω σε ιδιωτη εμείς θα στο πάρουμε τζαμπα....Το scirocco μου το έπαιρναν ανταλλαγή στα 8000 και το έδωσα σε ιδιώτη 12500, τι να λέμε τώρα..
Βάλε μια αγγελία στο car στα 12-13 να κόψεις κίνηση.
Μπορείς, επίσης, να το δώσεις και στην αντιπροσωπεία απ' όπου θα πάρεις το καινούριο και να το διαφημίσουν αυτοί για σένα.
-
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
Πρακτικά sportage ή tucson. Αισθητικά i30 fastbackΤελικά έκανα την βόλτα στην αντιπροσωπεία και οι τιμές είναι οι εξής :Kia Ceed 1.6D gt line με μια επιπλέον έκπτωση στα 21.100.
Hyundai i30 1.6D dinstictive στα 20.000 στρογγυλά και στο τέλος μου είπαν και για το sportage με τα 115 σε diesel και σε έκδοση upgrade στα 20.500.
Μάλλον θα κινηθώ προς το Ceed μιας και τα suv δεν τα πολυπαω αν και το sportage μου αρέσει.
Το μόνο θέμα που έχω είναι ότι θέλει 2 μήνες για να έρθει και με Led φώτα ακόμη περισσότερο.
Όσο για το υπάρχον βρέθηκε ήδη αγοραστής στα 13.000.
Βέβαια ότι είναι να γίνει θα γίνει μέχρι τέλος Φεβρουαρίου οπότε θα σας κρατάω ενήμερους. -
20.500 το sportage diesel με χρώμα, πινακίδες κομπλέ? Πριν 4 μήνες μου είχαν δώσει προσφορά στα 22.200 την ίδια έκδοση. Αν όντως ισχύει το 20.500 μιλάμε για εξαιρετικό vfm.
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
20.500 το sportage diesel με χρώμα, πινακίδες κομπλέ? Πριν 4 μήνες μου είχαν δώσει προσφορά στα 22.200 την ίδια έκδοση. Αν όντως ισχύει το 20.500 μιλάμε για εξαιρετικό vfm.Όλες οι τιμές που γράφω είναι τελικές με όλα μέσα.
Αυτές παίζουν και λόγω μιας επιπλέον έκπτωσης που έχω. -
Η επιπλέον έκπτωση που έχεις κάνει την -μεγάλη-διαφορά
-
Κάτοχος ενός χρόνου του Kia Stonic 1.4 premium. Ξεκινάω από την εμφάνιση που μετά από τόσο καιρό ακόμα παρκάρω και το κοιτάω πίσω μου.. Εσωρικο, πολύ καλοί και άνετοι χώροι με ένα ικανοποιητικό πορπαγκαζ. Δυστηχως θα προτιμούσα μαλακα πλαστικά καθώς πολύ φοβάμαι αυτά τα σκληρά που διαθέτει δεν θα αντέξουν στον χρόνο αλλά τουλάχιστον με 7 χρόνια εγγύησης νοιώθω πιο ήρεμος. Οδήγηση, απίστευτο μέσα στην πόλη, μηδαμινές κλίσεις στις στροφές και ένα σπορ ύφος που ανυπομονείς να μπεις μέσα του να το ξανά οδηγήσεις. Παρόλα αυτά θα ήθελα ένα πιο βαρυ και στιβαρό τιμόνι αλλά σε αυτήν την τιμή πραγματικά δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Ότι θέλετε με ρωτάτε.
-
Ο χρήστης chris pro έγραψε:
Κάτοχος ενός χρόνου του Kia Stonic 1.4 premium. Ξεκινάω από την εμφάνιση που μετά από τόσο καιρό ακόμα παρκάρω και το κοιτάω πίσω μου.. Εσωρικο, πολύ καλοί και άνετοι χώροι με ένα ικανοποιητικό πορπαγκαζ. **Δυστηχως θα προτιμούσα μαλακα πλαστικά καθώς πολύ φοβάμαι αυτά τα σκληρά που διαθέτει δεν θα αντέξουν στον χρόνο **αλλά τουλάχιστον με 7 χρόνια εγγύησης νοιώθω πιο ήρεμος. Οδήγηση, απίστευτο μέσα στην πόλη, μηδαμινές κλίσεις στις στροφές και ένα σπορ ύφος που ανυπομονείς να μπεις μέσα του να το ξανά οδηγήσεις. Παρόλα αυτά θα ήθελα ένα πιο βαρυ και στιβαρό τιμόνι αλλά σε αυτήν την τιμή πραγματικά δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Ότι θέλετε με ρωτάτε.Πιθανότερο είναι να συμβεί το αντίθετο: Tα σκληρά να αντέξουν στο χρόνο,ενώ τα μαλακά με ζέστη-κρύο να ξεφτίσουν (πάω πάσο αν σου αρέσουν πιο πολύ σαν αίσθηση).
Από άνεση ανάρτησης πως είναι; Στην πόλη -κυρίως- απορροφά ικανοποιητικά τις ανωμαλίες ή γίνονται αρκετά αισθητές και ιδίως στα πίσω καθίσματα; -
Σκληρή ανάρτηση με ότι συνεπάγεται αυτού. Ας πούμε βοηθάει στο να μην παίρνει κλίσεις το αμάξι στις στροφές και δίνει ένα πιο σπορ προφίλ οδήγησης. Τις ανωμαλίες των δρόμων τις νοιώθεις κάπως καθώς είναι πάνω και σε 17' ζάντα.Επισης όταν υπάρχει αέρας επισης τον νοιώθεις όχι όμως σε ενοχλητικό επίπεδο. Ναι μεν είναι υπερυψωμένο κατά 18,3 εκατοστά από το έδαφος αλλά η θέση οδήγησης δέν είναι τόσο ψηλά όπως σε άλλα suv της κατηγορίας
-
κάτοχος 1.4 και εγώ από τον Δεκέμβρη
Η ανάρτηση όντως σφιχτή, αλλά όχι ενοχλητική. Η θέση οδήγησης σωστά αναφέρει ο chris pro, έχει διατηρηθεί ίδια με του rio, οπότε ναι χαμηλότερη από άλλα crossovers, αλλά βοηθούντων των 18εκ απόστασης από το έδαφος με τις 17' ζάντες, δίνει την αίσθηση ότι κάθεσαι ψηλά.Άλλες παρατηρήσεις στα πρώτα 3000χλμ
- πολύ 'μπιπ μπιπ' όταν βάλεις το κλειδί χωρίς να υπάρχει λόγος
- τα φωτα στο αυτόματο ανάβουν πολυ νωρίς (νομίζω) χωρίς να ξέρω αν μπορεί να ρυθμίσει κάποιος την ευαισθησία τους.
Ο 1.4, νομίζω το ελάχιστο μοτέρ για το 1.100 κιλά αμάξι, χωρίς να έχω οδηγήσει το 1.2 (αλλά με 85hp πως θα τα τραβήξεις?)
Το 1.0 turbo που οδήγησα στο test drive, δεν αφήνει κακές εντυπώσεις για τρικύλινδρο και το turbo έμπαινε 'ομαλά'. -
Ο χρήστης bgm έγραψε:
- τα φωτα στο αυτόματο ανάβουν πολυ νωρίς (νομίζω) χωρίς να ξέρω αν μπορεί να ρυθμίσει κάποιος την ευαισθησία τους.
Το ίδιο ισχύει και στο νέο Picanto, το μόνο θέμα που με ενοχλεί. Εκνευριστικά ευαίσθητα τα αυτόματα φώτα, ανάβουν σε συνθήκες πλήρους φωτισμού. Θα το αναφέρω στο πρώτο service τον Μάιο, μήπως μπορεί να ρυθμιστεί η ευαισθησία τους.
-
Αν το θυμηθείς, πόσταρε την απάντηση του συνεργείου.
-
Ο χρήστης chris pro έγραψε:
Κάτοχος ενός χρόνου του Kia Stonic 1.4 premium. Ξεκινάω από την εμφάνιση που μετά από τόσο καιρό ακόμα παρκάρω και το κοιτάω πίσω μου.. Εσωρικο, πολύ καλοί και άνετοι χώροι με ένα ικανοποιητικό πορπαγκαζ. Δυστηχως θα προτιμούσα μαλακα πλαστικά καθώς πολύ φοβάμαι αυτά τα σκληρά που διαθέτει δεν θα αντέξουν στον χρόνο αλλά τουλάχιστον με 7 χρόνια εγγύησης νοιώθω πιο ήρεμος. Οδήγηση, απίστευτο μέσα στην πόλη, μηδαμινές κλίσεις στις στροφές και ένα σπορ ύφος που ανυπομονείς να μπεις μέσα του να το ξανά οδηγήσεις. Παρόλα αυτά θα ήθελα ένα πιο βαρυ και στιβαρό τιμόνι αλλά σε αυτήν την τιμή πραγματικά δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Ότι θέλετε με ρωτάτε.Δλδ πως νιώθεις πιο ήρεμος με τα σκληρά πλαστικά με τα 7χρονια εγγύηση; Φοβάσαι πχ ότι θα αρχίσουν να τρίζουν και θα πας στην αντιπροσωπεία και θα το κοιτάξουν; Ξέχνα το.
Πάντως τα σκληρά πλαστικά δεν σχετίζονται άμεσα με τριξιματα. Αυτό έχει να κάνει με την συναρμογή.Στάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης manasta έγραψε:
Το ίδιο ισχύει και στο νέο Picanto, το μόνο θέμα που με ενοχλεί. Εκνευριστικά ευαίσθητα τα αυτόματα φώτα, ανάβουν σε συνθήκες πλήρους φωτισμού. Θα το αναφέρω στο πρώτο service τον Μάιο, μήπως μπορεί να ρυθμιστεί η ευαισθησία τους.
Το ίδιο και στο Ceed. Το ρώτησα στο service μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση και μου είπαν πως είναι έτσι by default και δεν μπορούν να επέμβουν
-
Δειτε προς το τελος τον ηχο απ εξω και μεσα.
Αυτο το αυτοκινητο κανει 56.000€ στη γερμανία. Όσο μια μετρια bmw.
370 hp, 3.3l, v6, twin turbo, διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, 8ταχυτο πλανητικό , πισωκίνητο
Πρωτο σταδιο βελτιωσης είσαι στα 400-420 αλόγα.
Βελτιωτικοί οίκοι έχουν ετοιμα πακέτα και δοκιμασμενα.Απο σχεδίαση απίστευτο, απο ποιοτητα απίστευτο.
Απλά πανέμορφο.
-
Ποιητική αδεία συμπληρώνω με το υπόλοιπο του σαξές στόρυ:
...Kαι τελικά πουλάει το χρόνο στην Ευρώπη λιγότερα από όσα μια Πεμβέ 4άρα το μήνα. Ενώ είναι ένα καλό αυτοκίνητο.
Γιατί, όπως έχουμε ξαναπεί, ο ΜΕΣΟΣ πελάτης αυτής της κατηγορίας δε θέλει να ταυτίσει την εικόνα του με αυτό το αυτοκίνητο, με αυτή τη μάρκα πιο σωστά. Προτιμάει να πάρει ένα π.χ. 320δ με το βασικό εξοπλισμό και Μ-λουκ εξωτερικά πλαστικά και χρωμέ φτιαξίματα. Βλέπει τα καλούδια που έχει το Στίνγκερ, τα ξέρει πολύ καλά και του αρέσουν, αλλά τελικά τους γυρίζει την πλάτη.
Γιατί η ΜΟΥΡΗ είναι ΜΟΥΡΗ και σε αυτά τα λεφτά είναι, συνήθως, το πλέον ζητούμενο και με διαφορά.+_Αυτός είναι ο λόγος που η ΚΙΛ, αλλά και ένα σωρό άλλοι, π.χ. Λάντσια, Σιτροέν, Ινφίνιτι, Ρόβερ, Σάαμπ,Άλφα Ρομέο κ.α. είτε δεινοπαθούν να σταυρώσουν πελάτη και παίζουν πάντα τον ρόλο των the rest, είτε έκλεισαν από τα χρέη.
http://carsalesbase.com/european-car-sales-data/kia/kia-stinger/
-
Έγινε facelift στο ceed?
Έβλεπα τα παρακάτω βίντεο και παρατήρησα ότι φοράνε το infotainment από το XCeed (την μεγάλη οθόνη + το digital cockpit)...
Έχει ρωτήσει κάποιος την αντιπροσωπεία να μας πει αν ισχύει? -
Kia ceed με τον 1500άρη 160hp του group:
https://www.autoblog.gr/2020/11/25/neos-1-5-t-gdi-gia-to-kia-ceed/
-
Θα συνοδεύεται από facelift???
-
Θα συνοδεύεται από facelift???
Δεν έχει αναφερθεί κάτι προς το παρόν.
-
Που είσαι Λαπ;
Μας πήρανε χαμπάρι ότι όλη μέρα είμαστε στο φόρουμ, και με ρωτάει απ το Teams Ινδός συνάδελφος για αμάξι που θέλει να αγοράσει στην Ινδία... για δες ΤΙ παίρνει εκεί με 17.100€ τιμή κλειδί:
Kia Sonet GTX Plus 1.5 AT Dual Tone Price in India - Features, Specs and Reviews - CarWale
Και με ΑΤ6 το ντήζελ, όχι DCT όπως στη βενζίνη... ακούνε οι Ευρωπαίοι της εταιρείας!?
Πόσο γ@μηστερά θα ήταν τέτοια 'αυτοκινητάκια' για χώρες όπως η Ελλάδα, με λογικές τιμές!
Το Suvοειδές του KIA Rio δεν είναι το παραπάνω;
Όχι ότι το Stonic δεν είναι καλό, αλλά του λείπει η πρακτικότητα κι εξοπλισμός του παραπάνω, που θα έβγαινε στα ίδια περίπου λεφτά...
Και με γυαλιστερά νίκελ, να θυμόμαστε την Κούλα
P.S.
απ' τον περασμένο Απρίλιο, έχουν κι εκεί 'euro6' (και μάλιστα πήγαν με τη μία από euro 4 σε euro 6) δηλαδή αυτά τα οχήματα θα μπορούσαν να εισχθούν κατευθείαν Ευρώπη!
KIA Forum