-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Γκάζι και κόρνα.
Πιάνει πάντα...
χαχαχα ελιωσα στο γελιο
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Γκάζι και κόρνα.
Πιάνει πάντα...
Γιατι ρε συ, φαντασου ποσο χρησιμο θα ηταν στους ελληνικους δρομους...
-
Να το βλέπεις πλάκα έχει Να είσαι το 'θύμα', όμως... Λίγο ξύλο το ήθελαν οι μ@λ@κες κι από δίπλα να γελούν όλα μαζί τα 'θύματά' τους
-
σκεφτηκα κι εγω να παρω ενα τετοιο,αλλα ειναι πανακριβο...
-
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Γκάζι και κόρνα.
Πιάνει πάντα...
Γιατι ρε συ, φαντασου ποσο χρησιμο θα ηταν στους ελληνικους δρομους...
Μισές δουλειές...
http://www.youtube.com/watch?v=I9KKaj26 ... re=channel
(κόρνα από πλοίο σε pick-up* )*pick-up γιατί σε αμάξι χωρίς καρότσα απλώς δεν χωράει...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
http://cgi.ebay.co.uk/12V-Chrome-Twin-Air-Horns-making-Train-Siren-Sound-/250698922974?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CommercialVehicleParts_SM&hash=item3a5ed1fbdeαυτη ειναι φθηνη
Εδω ειναι το site της εταιρείας της κορνας που χρησιμοποιούν στο βιντεο http://www.hornblasters.com/ οι οποιες ειναι ιδιαιτερα ακριβες αλλα σατανικα εκοφαντικες
-
Πλακα πλακα, το πρωτο μου αμαξι ηταν ενα Xsara VTS (γνησιο 2λτ, θεος συγχωρεσε το ), με φουλ ελευθερη εξατμιση κ εισαγωγη (κατω απο το σπιτι μου συνεργειο που εστηνε μεταξυ αλλων αγωνιστικα Citroen). Με 2 ξερογκαζιες, ουτε σερναμενοι στην αριστερη λωριδα, ουτε τιποτα. Ακρη ολοι...
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Γκάζι και κόρνα.
Πιάνει πάντα...
θελω κ εγω τετοια.....
Κατα τα αλλα....
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σήμερα το ίδιο έκαναν 2 μαντράχαλοι στην Κρήνη και χαλάστηκαν πολύ που οδηγούσα στο δρόμο.Γκάζι και κόρνα.
Πιάνει πάντα...
Ειναι μεχρι να τους κοπει η μαγκια. Για να εξηγησω, αυτος που εσκεμμενα περπαταει στον δρομο ενω ξερει οτι εμποδιζει αυτοκινητο, εχει κ τα αντανακλαστικα να πηδηξει στην ακρη οταν το αυτοκινητο δεν μασησει κ παει κατα πανω του αφρεναριστο. Τσεκαρισμενο.
Tουλαχιστον μου εφυγε η εντυπωση οτι συμβαινει μονο σε εμενα.
Τι μαλακισμενα τα νεα παιδια θεε μου... -
εμεις ζουμε τον ερωτα και αυτα την μαλακια
-
-
Μια και είναι για ζώα το θέμα....
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αμα τρακαρεις με κανα κομπλεξα και φωναξει την αστυνομια την εκατσες..
Κομπέξας αυτός που θα φωνάξει την αστυνομία.
Αυτός που δνε θα την φωνάξει όμως, ΥΠΕΡμαλαξ.... Και του εύχομαι να τρέχει 10 χρόνια να βρεί το δίκιο του -
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Δύο ζώα των τελευταίων ημερών:- 3 αυτοκίνητα ξεκινάμε μια διαδρομή ~20 Km για να πάμε σε ένα χωριό για φαγητό.Τα 10 Km ήταν ανηφορική στριφτερή διαδρομή. Τα αυτοκίνητα ήταν Alfa 147 1.6, Astra G 3d 1.4, Astra G 5d 1.4. Το Alfa έχει άντρα οδηγό και 2 κοπέλες μέσα. Το Astra 3d έχει άντρα και γυναίκα μέσα και εγώ στο 5d έχω 2 άντρες και 2 γυναίκες. Μόλις φτάνουμε στο στριφτερό κομμάτι, οι 2 άλλοι οδηγοί έχουν πλεονέκτημα λόγω ισχύος και βάρους και κυρίως λόγω γνώσης της διαδρομής. Ξεκινάει, λοιπόν, ο τύπος με την Alfa να μπαίνει όσο μπορεί στις στροφές για να πουλήσει μαγκιά (νιώθει ανταγωνιστικά όταν βλέπει άλλα αρσενικά τριγύρω). Ο τύπος με το Astra 3d προσπαθεί να τον ακολουθήσει κι εγώ που δεν ξέρω το δρόμο μένω πίσω. Ωραία παρέα σκέφτομαι, που τους περιμένω στην Ε.Ο. να έρθουν για να μας δείξουν το δρόμο και αυτοί πουλάνε μαγκιά και φεύγουν εκεί που τους χρειάζομαι. Ευτυχώς, είχα βάλει το navi όταν ξεκινήσαμε όλοι μαζί, το μηχάνημα πρόλαβε να πιάσει σήμα και βλέποντας μπροστά τι είδους δρόμος υπάρχει (σκοτάδι, οπότε δεν έβλεπα όταν ήταν ευθεία)** ανοίγω σε 2 στροφές, τους φτάνω και τους προσπερνάω στα φρένα στο τέλος μιας ευθείας.** Με το που τους προσπερνάω κόβω σε μια χαλαρή ταχύτητα βόλτας, ακριβώς όπως πήγαινα πριν, και, ως εκ θαύματος, συνεχίζω να απομακρύνομαι. Ο τύπος είχε κόψει όσο δεν πάει άλλο γιατί κατάλαβε τη βλακεία του. Τους περιμένα στο χωριό και όταν φτάσαμε ο τύπος με το Alfa άρχισε να με βρίζει, για άσχετα πράγματα (γιατί πλένω συχνά το αυτοκίνητο, γιατί βάζω καλύματα στα καθίσματα, γιατί καθαρίζω το σπίτι μου κτλ) σημάδι ότι πειράχτηκε το κουλάδι. Μαθαίνω από τους άλλους τότε, ότι του έλεγαν να μην τρέχει γιατί δεν ξέρω το δρόμο και δε θα μπορούσα να ακολουθήσω, πράγμα που φυσικά δεν έκανε σκοπίμως, για να με δοκιμάσει και να πουλήσει μαγκιά, ότι δήθεν είναι το κυρίαρχο αρσενικό στην αγέλη (βγάλε πρώτα το αμάξι από την άμμο βρε βλάκα και μετά τα λέμε - πριν 1 μήνα μας έριξε μέσα στην άμμο και ο μόνος που δούλεψε για να βγει ήμουν εγώ). Με αυτό που έγινε, απλά έκοψα πλέον την παρέα μαζί του (αφού έφαγε και το προσπέρασμα = απάντηση στη μαγκιά του) γιατί δεν μπορώ να συναναστρέφομαι άνθρωπο που επειδή πχ γουστάρει τη δικιά μου γκόμενα (που λέει και το άσμα) ή το δικό μου επάγγελμα ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, κάνει επιθέσεις και μάχες που δεν έχουν νόημα.
Ευχαριστώ.
Θεος!
-
η φαντασια καλπαζει βλεπω..
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Το μόνο που θα μπορούσε να τους κάνει να σταματήσουν να επιβάλουν την θέληση τους σε όλους εμάς θα ήταν να δέχονται πυροβολισμούς από τυχαία παράθυρα, όπου οι δράστες είναι δύσκολο, ή αδύνατο να βρεθούν. Ο φόβος για τους άγνωστους που μπορεί να περιμένουν με το όπλο στην ταράτσα οποιαδήποτε πολυκατοικίας στην περίπτωση αυτή μπορεί όντως να λειτουργούσε ανασταλτικά.Με Winchester αντί για Canon;
-
Κάτι τέτοιο. But you REALLY DON'T want to go there.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Το μόνο που θα μπορούσε να τους κάνει να σταματήσουν να επιβάλουν την θέληση τους σε όλους εμάς θα ήταν να δέχονται πυροβολισμούς από τυχαία παράθυρα, όπου οι δράστες είναι δύσκολο, ή αδύνατο να βρεθούν. Ο φόβος για τους άγνωστους που μπορεί να περιμένουν με το όπλο στην ταράτσα οποιαδήποτε πολυκατοικίας στην περίπτωση αυτή μπορεί όντως να λειτουργούσε ανασταλτικά.
Με Winchester αντί για Canon;
Σε παρελαση ειναι? 28η Οκτωβρη?
Περα απο τη πλακα που εχει κλεισει το κεντρο?? -
Πείραμα.....
Ρίχνουμε 2-3 σακούλες ουρα με νερο από ψηλά και μετράμε πόσο χρόνο κάνει να αδειάσει ο δρόμος και να επανέλθει η κυκλοφορία. ...
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#4]