-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Σημερα δεν παει καλα ο κοσμος δεν ξερω αλλα ειναι πολυ περιεργη μερα.
Φορα κρανος κ περιορισε τις κινησεις σου μονο στην απαραιτητη εκκλησια.
Η βασιλεια Του εχει καταγραψει τις παραβασεις τους και θα πραξει αναλογα. -
Γυναίκα ζωάρα (ποιο ζώο δεν γίνεται όμως) με Χουντάει Μάτριξ, με σχάρα επάνω (ξέρετε εκείνες που έχουν και το πλαστικό κουτί) και παιδάκια στο πίσω κάθισμα. Μπροστά μου στο φανάρι σε ένα στενό που βγαίνει στην Κασταμονής στην Ν.Ιωνία. Δεν περίμενε καθόλου στο καράΚΟΚΚΙΝΟ φανάρι (ήμουν πίσω της για ώρα. Στο προηγούμενο στενό που δεν είχε STOP η σκ**φα περίμενε μισή ώρα), απλά πέρασε τον κεντρικό δρόμο (που είναι μονόδρομος και όλοι πάνε τον κώλο τους) με κόκκινο φανάρι για να πάει απέναντι. Αποτέλεσμα όλοι όσοι κινώντουσταν στην Κασταμονής να πλακωθούν στα φρένα, κόρνες και λοιπά κοσμιτικά.
Τα παιδάκια της η παλιοηλίθια δεν τα λυπάται?
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Γυναίκα ζωάρα (ποιο ζώο δεν γίνεται όμως) με Χουντάει Μάτριξ, με σχάρα επάνω (ξέρετε εκείνες που έχουν και το πλαστικό κουτί) και παιδάκια στο πίσω κάθισμα. Μπροστά μου στο φανάρι σε ένα στενό που βγαίνει στην Κασταμονής στην Ν.Ιωνία. Δεν περίμενε καθόλου στο καράΚΟΚΚΙΝΟ φανάρι (ήμουν πίσω της για ώρα. Στο προηγούμενο στενό που δεν είχε STOP η σκ**φα περίμενε μισή ώρα), απλά πέρασε τον κεντρικό δρόμο (που είναι μονόδρομος και όλοι πάνε τον κώλο τους) με κόκκινο φανάρι για να πάει απέναντι. Αποτέλεσμα όλοι όσοι κινώντουσταν στην Κασταμονής να πλακωθούν στα φρένα, κόρνες και λοιπά κοσμιτικά.Τα παιδάκια της η παλιοηλίθια δεν τα λυπάται?
ψαχνεις τωρα και εσυ τα ανεξηγητα. ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ Ο ΧΑΡΟΣ ΣΕ ΖΥΓΩΝΕΙ
-
Σκουτεράκιας με κράνος .......
........ποδηλάτου!
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
ψαχνεις τωρα και εσυ τα ανεξηγητα.** ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ Ο ΧΑΡΟΣ ΣΕ ΖΥΓΩΝΕΙ **:shifty:
Έτσιιιιιιι...
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
ψαχνεις τωρα και εσυ τα ανεξηγητα.** ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ Ο ΧΑΡΟΣ ΣΕ ΖΥΓΩΝΕΙ **:shifty:
Έτσιιιιιιι...
fixed
-
Ρωσία;
-
Yπερτατο ζωο ο λεωφορειατζης δρομολογιο ιωαννινα-αθηνα που αναθεμα την ατυχια μου ημουν μεσα,οδηγουσε με την ταυτοτητα στο στομα στην κυριολεξια παταγε συνεχεια κορνες εβριζε τους οδηγους(αμιμητη η ατακα προς ενα ξανθο:αφησατε τις π@πες και πιασατε τα τιμονια γιαυτο παμε κατα διαολου)με αποκορυφωμα στα στροφιλικια αμφιλοχια κοντα να βαζει εκλησιαστικους υμνους αρκετα δυνατα και να λεει στο μεγαφωνο μετανοητε ενω εμπαινε διχως αυριο γκαζωμενος σε καθε στροφη και στριμωχνε τους αμαρτωλους στο διαζωμα για να προσπερασει.Αφου φτασαμε βοηθεια μας....
-
Ο χρήστης rogue4ever έγραψε:
Yπερτατο ζωο ο λεωφορειατζης δρομολογιο ιωαννινα-αθηνα που αναθεμα την ατυχια μου ημουν μεσα,οδηγουσε με την ταυτοτητα στο στομα στην κυριολεξια παταγε συνεχεια κορνες εβριζε τους οδηγους(αμιμητη η ατακα προς ενα ξανθο:αφησατε τις π@πες και πιασατε τα τιμονια γιαυτο παμε κατα διαολου)με αποκορυφωμα στα στροφιλικια αμφιλοχια κοντα να βαζει εκλησιαστικους υμνους αρκετα δυνατα και να λεει στο μεγαφωνο μετανοητε ενω εμπαινε διχως αυριο γκαζωμενος σε καθε στροφη και στριμωχνε τους αμαρτωλους στο διαζωμα για να προσπερασει.Αφου φτασαμε βοηθεια μας....Εζησες υπερτατες στιγμες και βριζεις τον ανθρωπο?
ΜΕΤΑΝΟΗΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ
-
Yπερτατο ζωο ο λεωφορειατζης δρομολογιο ιωαννινα-αθηνα που αναθεμα την ατυχια μου ημουν μεσα,οδηγουσε με την ταυτοτητα στο στομα στην κυριολεξια παταγε συνεχεια κορνες εβριζε τους οδηγους(αμιμητη η ατακα προς ενα ξανθο:αφησατε τις π@πες και πιασατε τα τιμονια γιαυτο παμε κατα διαολου)με αποκορυφωμα στα στροφιλικια αμφιλοχια κοντα να βαζει εκλησιαστικους υμνους αρκετα δυνατα και να λεει στο μεγαφωνο μετανοητε ενω εμπαινε διχως αυριο γκαζωμενος σε καθε στροφη και στριμωχνε τους αμαρτωλους στο διαζωμα για να προσπερασει.Αφου φτασαμε βοηθεια μας....περαν της πλακας, μηπως σε αλκοτεστ θα επαιρνε 'αριστα'
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ευτηχως την εφαγε καλα πριν αρχισει να με τραβαει και ευτηχως δεν ειμουν με καμια σαγιοναρα..
η αρβυλα τα ειδε ολα αυτα τα δοντια πραγματικα την εκοψαν αυριο θα ανεβασω φωτο να δειςΕίσαι ΠΟΛΥ τυχερός που δεν έκανε reset ο σκύλος να σου ξαναέρθει.... (μιλάω εκ πείρας).
Γενικά με σκυλιά (ειδικά επικίνδυνα) καλό είναι να μην τα χτυπάς με μέλη του σωματός του και ΠΑΝΤΑ να έχεις μαζί ένα ξύλο μακρύ...
Τώρα, εάν κάποιος τα έχει αφήσει ελεύθερα, θα εγώ εκτός απο μύνηση θα του έλεγα ότι ή τα παίρνει και τα πάει την ίδια μέρα σε άλλο σπίτι/εξοχικό εάν έχει, ή απλά φωνάζω αστυνομία και ευθανασία...
Και ναί, είμαι φιλόζωος, αλλά όταν κάποιος εκτρέφει δολοφόνους και αδιαφορεί για τους γύρω του, καλύτερα να τον βάλει κανείς στην θέση του μια και καλή
-
Yπερτατο ζωο ο λεωφορειατζης δρομολογιο ιωαννινα-αθηνα που αναθεμα την ατυχια μου ημουν μεσα,οδηγουσε με την ταυτοτητα στο στομα στην κυριολεξια παταγε συνεχεια κορνες εβριζε τους οδηγους(αμιμητη η ατακα προς ενα ξανθο:αφησατε τις π@πες και πιασατε τα τιμονια γιαυτο παμε κατα διαολου)με αποκορυφωμα στα στροφιλικια αμφιλοχια κοντα να βαζει εκλησιαστικους υμνους αρκετα δυνατα και να λεει στο μεγαφωνο μετανοητε ενω εμπαινε διχως αυριο γκαζωμενος σε καθε στροφη και στριμωχνε τους αμαρτωλους στο διαζωμα για να προσπερασει.Αφου φτασαμε βοηθεια μας....Περασε μου με ενα προσωπικο μηνυμα τις πινακιδες του λεωφορειου και την ακριβη ημερομηνια και ωρα αναχωρησης απο τα Γιαννενα και θα σου τον κανω εγω καινουργιο τον κυριο. Και μια αναφορα του περιστατικου στο ΚΤΕΛ Ιωαννινων δεν θα ηταν κακη, ειναι αρκετα ευαισθητοποιημενος σε τετοια θεματα ο προεδρος του. Το λιγοτερο που θα καταφερεις ειναι να τον περασει μια βολτα απο το πειθαρχικο. Για οτι επιπλεον πληροφορια θελεις ειμαι στη διαθεση σου.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Yπερτατο ζωο ο λεωφορειατζης δρομολογιο ιωαννινα-αθηνα που αναθεμα την ατυχια μου ημουν μεσα,οδηγουσε με την ταυτοτητα στο στομα στην κυριολεξια παταγε συνεχεια κορνες εβριζε τους οδηγους(αμιμητη η ατακα προς ενα ξανθο:αφησατε τις π@πες και πιασατε τα τιμονια γιαυτο παμε κατα διαολου)με αποκορυφωμα στα στροφιλικια αμφιλοχια κοντα να βαζει εκλησιαστικους υμνους αρκετα δυνατα και να λεει στο μεγαφωνο μετανοητε ενω εμπαινε διχως αυριο γκαζωμενος σε καθε στροφη και στριμωχνε τους αμαρτωλους στο διαζωμα για να προσπερασει.Αφου φτασαμε βοηθεια μας....
Εζησες υπερτατες στιγμες και βριζεις τον ανθρωπο?
ΜΕΤΑΝΟΗΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ
Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε σε τέτοιες περιπτώσεις.
Το χέρι του Θεού σας προστατεύει και δεν πρόκειται να πάθετε τίποτε. -
Χτες το απόγευμα είδα όλα. Είμαι πεζός στη διασταύρωση Κηφισίας-Κατεχάκη προσπαθώντας να διασχίσω τη Κηφισίας προς τα αριστερά.
Περνάω το 1ο ρεύμα (ο παράδρομος της Κηφισίας που πάει ευθεία-δεξιά) και πάω να περάσω το 2ο (από Κηφισίας αριστερά προς Μουσών ή για αναστροφή). Έχει πράσινο για τους πεζούς εδώ και ώρα, αλλά βλέπω να πλησιάζει με πολλά (τουλάχιστον με 80!) ένα γκρι Qashqai οπότε και περιμένω. Στο κόκκινο (αναμμένο εδώ και ώρα) δεν περιμένε κανείς, οπότε το ζώο είχε ανοιχτό δρόμο μπροστά του. Μόλις είχε ανάψει κόκκινο για όσους κατέβαιναν τη Κηφισίας αριστερά προς Κατεχάκη και είχε ανάψει πράσινο για τη Σταύρου.
Ξεκινάει ένα παπάκι να στρίψει δεξιά στη Κατεχάκη, βλέπει τελευταία στιγμή να έρχεται το Qashqai κατά πάνω του και πλακώνεται στα φρένα. Ο/Η δολοφόνος (δεν πρόλαβα να δώ) βλέπει τον παπάκια, πατάει φρένο, κάνει έναν ελιγμό και βλέπω το Qashqai να μετατοπίζει το βάρος του απότομα, ακούω λάστιχα να γλυστράνε, το ABS και ESP να κάνουν το θαύμα τους, το αμάξι ενδεχομένως να σήκωσε τον πίσω εσωτερικό τροχό , αποφεύγει το παπί για μισό μέτρο και εξαφανίζεται αριστερά στη Μουσών....Ο αναβάτης του παπιού φορούσε κανονικά κλειστό κράνος, αλλά έτσι και τον χτυπούσε το αμάξι, θα τραυματιζόταν τουλάχιστον πολύ σοβαρά, αν δεν κατέληγε επί τόπου... Πείτε με χαιρέκακο, αλλά εύχομαι ο καριόλης να μην προλάβαινε να στρίψει στη Μουσών και να έπεφτε στο μαντρότοιχο της Ισραηλινής πρεσβείας. Να έκανε το αμάξι του φυσαρμόνικα, να χτυπούσε ο ίδιος και στο τέλος να τον μπουζούριαζε και η αντιτρομοκρατική....
-
Και προφανώς οι αστυνομικοί που αράζουν πίσω από τη πρεσβεία δεν κούνησαν βλέφαρο.
-
Ο χρήστης garvanitis έγραψε:
Περασε μου με ενα προσωπικο μηνυμα τις πινακιδες του λεωφορειου και την ακριβη ημερομηνια και ωρα αναχωρησης απο τα Γιαννενα και θα σου τον κανω εγω καινουργιο τον κυριο. Και μια αναφορα του περιστατικου στο ΚΤΕΛ Ιωαννινων δεν θα ηταν κακη, ειναι αρκετα ευαισθητοποιημενος σε τετοια θεματα ο προεδρος του. Το λιγοτερο που θα καταφερεις ειναι να τον περασει μια βολτα απο το πειθαρχικο. Για οτι επιπλεον πληροφορια θελεις ειμαι στη διαθεση σου.Ευτυχως κανα 2ωρο μετα(μαλλον ξεσουρωσε) εστρωσε λιγο και μπορεσαμε να ησυχασουμε,μας αποκαλυψε κιολας οτι η γυναικα του εχει πολλα απο τα λεοφωρεια του κτελ γιαυτο δεν μπλεκεται σε περιπετειες(ειχε ενα ψιλο φλερτακι με μια 80χρονη που καθοταν μπροστα )
-
Yπερτατο ζωο ο λεωφορειατζης δρομολογιο ιωαννινα-αθηνα που αναθεμα την ατυχια μου ημουν μεσα,οδηγουσε με την ταυτοτητα στο στομα στην κυριολεξια παταγε συνεχεια κορνες εβριζε τους οδηγους(αμιμητη η ατακα προς ενα ξανθο:αφησατε τις π@πες και πιασατε τα τιμονια γιαυτο παμε κατα διαολου)με αποκορυφωμα στα στροφιλικια αμφιλοχια κοντα να βαζει εκλησιαστικους υμνους αρκετα δυνατα και να λεει στο μεγαφωνο μετανοητε ενω εμπαινε διχως αυριο γκαζωμενος σε καθε στροφη και στριμωχνε τους αμαρτωλους στο διαζωμα για να προσπερασει.Αφου φτασαμε βοηθεια μας....Δηλαδη εγω ειμαι μαλακας που πριν πολλα χρονια (2000? 2001?) ειχα παρει τηλ. την τροχαια ΜΕΣΑ απο το λεωφορειο, τον ειχαν σταματησει αφου τον ακολουθησαν για μερικα χλμ για να δουν τι φρουτο ειναι, του εκοψαν ενα αυτογραφο (αλλα δεν ξερω για τι ακριβως) κ τον ενημερωσαν οτι τον ειχε δωσει επιβατης, με αποτελεσμα να χασουμε 15 λεπτα αλλα μετα να κανουμε ταξιδι-υποδειγμα οδηγησης?
Τι νοοτροπια ειναι αυτη, να κλαιγομαστε εδω μεσα αλλα να μην κανουμε τιποτα εκει εξω (γεματες οι σελιδες αυτου του τοπικ με τετοια παραδειγματα)...
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
ευτηχως την εφαγε καλα πριν αρχισει να με τραβαει και ευτηχως δεν ειμουν με καμια σαγιοναρα..
η αρβυλα τα ειδε ολα αυτα τα δοντια πραγματικα την εκοψαν αυριο θα ανεβασω φωτο να δειςΕίσαι ΠΟΛΥ τυχερός που δεν έκανε reset ο σκύλος να σου ξαναέρθει.... (μιλάω εκ πείρας).
Γενικά με σκυλιά (ειδικά επικίνδυνα) καλό είναι να μην τα χτυπάς με μέλη του σωματός του και ΠΑΝΤΑ να έχεις μαζί ένα ξύλο μακρύ...
Τώρα, εάν κάποιος τα έχει αφήσει ελεύθερα, θα εγώ εκτός απο μύνηση θα του έλεγα ότι ή τα παίρνει και τα πάει την ίδια μέρα σε άλλο σπίτι/εξοχικό εάν έχει, ή απλά φωνάζω αστυνομία και ευθανασία...
Και ναί, είμαι φιλόζωος, αλλά όταν κάποιος εκτρέφει δολοφόνους και αδιαφορεί για τους γύρω του, καλύτερα να τον βάλει κανείς στην θέση του μια και καλή
την εφαγε στο λαιμο εζησε δεν εζησε λιγο με νοιαζει να φανταστεις το λουρι ειχε καρφια επανω και αφησαν σημαδια στην αρβυλα
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Και προφανώς οι αστυνομικοί που αράζουν πίσω από τη πρεσβεία δεν κούνησαν βλέφαρο.Α, όλα κι όλα. Ήταν επιφορτισμένοι με τη φύλαξη του παρκαρισμένου μου αυτοκινήτου!
Τι νοοτροπια ειναι αυτη, να κλαιγομαστε εδω μεσα αλλα να μην κανουμε τιποτα εκει εξω (γεματες οι σελιδες αυτου του τοπικ με τετοια παραδειγματα)...
+άπειρο.
να φανταστεις το λουρι ειχε καρφια επανω και αφησαν σημαδια στην αρβυλα
Kinky!
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Και προφανώς οι αστυνομικοί που αράζουν πίσω από τη πρεσβεία δεν κούνησαν βλέφαρο.Προφανως, κ καλα εκαναν. Δεν μπορει αυτοι που φρουρουν μια πρεσβεια, να αφησουν το ποστο τους για να ασχοληθουν με τροχαιο περιστατικο. Μην ειμαστε υπερβολικοι.
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#4]