-
Συνεχεια απο viewtopic.php?f=5&t=39678&start=4485#p1973304 [mod]
-
-
-
γιατι παντα σε οτι φορουμ και να εχω δει παντα τα κλειδωνουν στα 250-300 σελιδες παιζει κατι?
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
:offtopicviii:
γιατι παντα σε οτι φορουμ και να εχω δει παντα τα κλειδωνουν στα 250-300 σελιδες παιζει κατι?Ειναι μυστικο
-
Αντε, να τα εκατοστήσουμε:)
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Αντε, να τα εκατοστήσουμε:)Εδω παρακαλμε να μειωθουν οι ζωωδεις καταστασεις στο δρομο και λες να τις εκατοστησουμε??
-
Καλοκαιρινό...
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
δηλαδη το να σκεφτομαι την ωρα που οδηγαω στο οριο και πινω φραπε ενω μιλαω στο κινητο τι ειμαι i7?
αμα ειχεις 10 χερια δεν θα μιλαγαμε για multitaskingΚάτι σαν το κοιτάω με το ένα μάτι μπροστά, με το άλλο στοχοποιώ, ενώ πετάω οριακά, κάτω από το ύψος που το ραντάρ παρακολούθησης αναγλύφου μπορεί να λειτουργήσει, ενώ μιλάω στον ασύρματο και προετοιμάζω τη βολή του Hellfire ένα πράγμα.
Ή αλλιώς, πετάω στα 100 ft, στέλνω δεδομένα μέσω link-16, ετοιμάζω τη βολή μου και καθοδηγώ τα υπόλοιπα 3 του σχηματισμού μου για την προσβολή του αεροδρομίου, ενώ ρίχνω και κλεφτές ματιές στην τακτική κατάσταση όπως τη δίνει το AWACS και οι 2 τετράδες που κάνουν CAP ελέγχοντας την περιοχή.
Ή ακόμα πιο απλά, οδηγώ με 330 Km/h, ενώ αλλάζω δεδομένα χαρτογράφησης εγκεφάλου, αλλάζοντας πορεία για να κλείσω τον από πίσω που έρχεται για προσπέρασμα, ενώ διαβάζω την πινακίδα που λέει ότι ο άλλος οδηγός της ομάδος βρίσκεται στα 3 s πίσω μου.
Ή εντελώς απλά, δίνω οδηγίες στον οδηγό του άρματος με χειρονομίες γιατί η ενδοσυνεννόηση δε λειτουργεί, την ώρα που μιλάω με τον διμοιρίτη στο racal, ενώ ταυτόχρονα κρατάω το κράνος του αρματιστή στο κεφάλι ώστε να μη φύγει γιατί το έχω γυρίσει στο πλάι για να ακούω τον racal, ενώ κρατάω και το browning που παίζει αριστερά-δεξιά.
Όλα γίνονται, αρκεί σιγά σιγά να εκπαιδευτείς σε τέτοιες διαδικασίες. Απλά άλλες είναι πιο εργονομικές (πχ ασύρματος στο κράνος ή Hands Free) και άλλες λιγότερο (κινητό ή racal με το χέρι + 0,50'' στο άλλο), οπότε και οι χειρισμοί γίνονται περισσότερο ή λιγότερο αδέξιοι. Αν κάνεις κινήσεις μη εργονομικές, πρέπει να μην είσαι στο οποιοδήποτε όριο. Αν θες να είσαι στο όριο, απλά δεν κάνεις τέτοιες ενέργειες. Σκέψου το απλά. Τρέχεις 100άρι. Σου βάζω ό,τι στοίχημα θέλεις, ότι δεν κερδίζεις ούτε άνθρωπο 50 ετών αν σου δώσω στο χέρι ασύρματο και σε βάλω να μιλάς με το Δκτη σου. Τρέχεις Μαραθώνιο. Πάρε το κινητό και συζήτα με την Βαγγελιώ για το δείπνο, για το πώς ήταν ντυμένη η Μαρία η γυναίκα του Μήτσου και για το πότε επιτέλους θα πάρεις άδεια να πάτε διακοπές στις Μαλδίβες. Δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. Απλά θα χάσεις λίγο χρόνο γιατί θα πηγαίνεις πιο αργά. Το τελικό αποτέλεσμα όμως, λίγο θα επηρεαστεί γιατί στη μία περίπτωση κινείσαι στο 100% για 10 s και στη 2η στο 50% για 3 h.
Αυτό συμβαίνει και με την οδήγηση. Όταν ο οποιοσδήποτε πάρει το κινητό και μιλάει χωρίς πρώτα να το έχει κάνει στην ευθεία σε άδειο δρόμο, μετά σε στροφή σε άδειο δρόμο, με και χωρίς HF, μετά να το κάνει σε μεγάλη λεωφόρο που δεν αλλάζει κατεύθυνση, μετά σε στενά και τέλος παντού, αλλά όλα αυτά αφότου έχει εκπαιδευτεί να οδηγεί με το 1 χέρι και το 1 μάτι, τότε δημιουργούνται προβλήματα. Αν τα κάνεις σταδιακά, τότε, όλα γίνονται. Και φυσικά, παίζει ρόλο και τι σε διακόπτει. Άλλο να σου λέει η μάνα σου τι ώρα γύρισες χτες και δεν έφαγες όλες τις φακές σου κτλ και άλλο να σου μιλάει η Σούλα και να σου λέει ότι χωρίζετε γιατί πήγε με τον Βαγγέλα που την πηδούσε καλύτερα ή ακόμα χειρότερα που είχε καλύτερη δουλειά ή μεγαλύτερη περιουσία. Στη μεν 1η περίπτωση λες 'ναι, ναι, ναι' και απλά δεν επεξεργάζεσαι τίποτε και στη 2η τρελαίνεσαι, σου ανεβαίνει η πίεση και σου έρχεται να πέσεις στον μπροστά από τα νεύρα σου.
Ευχαριστώ.
-
Εμείς σε ευχαριστούμε.
-
Το φόρουμ με τα πιο ευγενικά μέλη...
-
Καραζωάρα η κακογαμημένη με τη βέσπα στην Τατοϊου που αφου μου κοπάνησε τον καθρέφτη με το τιμόνι της έσκασε με τον ώμο της σε αυτόν που περίμενε δίπλα μου στο φανάρι και ούτε καν σταμάτησε να πει ένα συγγνώμη.
Πόσο στα @@ της δηλαδή; Πόσο; Έχε χάρη μωρή κ@ριόλα που δεν πρόλαβα να σου πάρω τον αριθμό σου (πρόλαβες να σφάξεις το κόκκινο και να την κάνεις) να στο κάνω ποδήλατο το τριμπούρδελό σου...
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Το φόρουμ με τα πιο ευγενικά μέλη...Καραζωάρα η κακογαμημένη με τη βέσπα στην Τατοϊου που αφου μου κοπάνησε τον καθρέφτη με το τιμόνι της έσκασε με τον ώμο της σε αυτόν που περίμενε δίπλα μου στο φανάρι και ούτε καν σταμάτησε να πει ένα συγγνώμη.
Πόσο στα @@ της δηλαδή; Πόσο; Έχε χάρη μωρή κ@ριόλα που δεν πρόλαβα να σου πάρω τον αριθμό σου (πρόλαβες να σφάξεις το κόκκινο και να την κάνεις) να στο κάνω ποδήλατο το τριμπούρδελό σου...
Ναι, ναι...
-
Εχει δικιο του χαλασε τον καθρεπτη που να της κολλησει η βεσπα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Το φόρουμ με τα πιο ευγενικά μέλη...
Καραζωάρα η κακογαμημένη με τη βέσπα στην Τατοϊου που αφου μου κοπάνησε τον καθρέφτη με το τιμόνι της έσκασε με τον ώμο της σε αυτόν που περίμενε δίπλα μου στο φανάρι και ούτε καν σταμάτησε να πει ένα συγγνώμη.
Ναι, ναι...
Έχω ασπαστεί τον θεωρητικό kaceyσμό καιρό τώρα...
Μια επεξήγηση για το παραπάνω ποστ. Δεν με ενόχλησε η γρατζουνιά που έμεινε στον καθρέφτη μου. Ζαμάν φου και πάνω τούρλα. Με ενοχλεί το γεγονός ότι η γκόμενα, από δική της κουλαμάρα και μόνο, 'κοπάνησε' 2 αυτοκίνητα και δεν σταμάτησε να κάνει ούτε ένα νεύμα συγγνώμης. Και όχι μόνο αυτό, αλλά την σκαπούλαρε στην πουστιά...
Ε sorry, kaceyσμός και πάλι kaceyσμός (εστώ και θεωρητικός )._
-
Παμε στα δικα μας τωρα.
Στην εισοδο στον Κηφισσο απο Πειραιως που ειναι ενας παραδρομος που σιγα σιγα μπαινει στον Κηφισσο, εχει δυο λωριδες που τελειωνουν σε διχαλα/νησιδα/μπαριερα. Η δεξια λωριδα στριβει υποχρεωτικα δεξια προς λαχαναγορα, η αριστερη προχωραει ευθεια κ μπαινει στον Κηφισσο.
Μπαρμπας στην δεξια λωριδα πλησιαζει αμεριμνος την διχαλα, εγω στην αριστερη κ ακριβως πισω του (μπροστα φτερο μου στο πισω δικο του). Οταν φτανει την διχαλα με πορεια ντουγρου για την δεξια στροφη που θα τον παει λαχαναγορα, κ ενω εχει ταξιδεψει 300 μετρα στην δεξια λωριδα, Κ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΟΥ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΛΩΡΙΔΑ, απλα κοβει το τιμονι μισο κλικ αριστερα (γιατι ειναι φαρδυ το κομματι της διχαλας κ χωραει) κ ερχεται κατα πανω μου, για να συνεχισει στον Κηφισσο.
Στα επακολουθα μπινελικια, το μονο που ειχε να πει ο μπαρμπας ηταν 'τι θες ρε, αφου εισαι πισω μου', μην μπορωντας να κατανοησει οτι η λωριδα στην οποια ηταν ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΙΣΙΑ ΣΤΟΝ ΚΗΦΙΣΣΟ Κ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΛΩΡΙΔΑ, οπως επισης κ μην καταλαβαινοντας οτι η δεξια λωριδα ΠΑΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΔΕΞΙΑ.
Αν δεν ειχαμε βγει ηδη στον Κηφισο, θα σταματαγα κ θα τον εσερνα μεχρι πισω στην διχαλα να του δειξω αυτο που δεν καταλαβαινει.
Κατι τετοιες στιγμες μου λειπει το Lada. Θα τον ειχα σηκωσει πανω στην νησιδα.
-
-
Βρε μπουρτζοβλαχε με το navara σου τσιμπαω μια φορα το φρενο, στο ξανατσιμπαω 4 διαδοχικες φορες ωστε να σκασουν 4 φορες στη μαπα σου τα stop.. Τι αλλο θες για να καταλαβεις οτι εχεις κολλησει στο μισο μετρο στο προφυλακτηρα μου και παμε με 90 μεσα στη παρακαμψη που και να θες, δε μπορεις με κανενα τροπο να με προσπερασεις..Και 150 να μπορουσα να παω φορτηγο ειχα μπροστα, μου εβγαλες και τα ματια λογω υψους..Α στα διαλα μαλακα..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Βρε μπουρτζοβλαχε με το navara σου τσιμπαω μια φορα το φρενο, στο ξανατσιμπαω 4 διαδοχικες φορες ωστε να σκασουν 4 φορες στη μαπα σου τα stop.. Τι αλλο θες για να καταλαβεις οτι εχεις κολλησει στο μισο μετρο στο προφυλακτηρα μου και παμε με 90 μεσα στη παρακαμψη που και να θες, δε μπορεις με κανενα τροπο να με προσπερασεις..Και 150 να μπορουσα να παω φορτηγο ειχα μπροστα, μου εβγαλες και τα ματια λογω υψους..Α στα διαλα μαλακα..Ένας παπάρας χτες με ένα Megane είχε κολλήσει πίσω μου στην αριστερή της Αθηνών - Λαμίας, με ~130 χλμ/ώρα, και καθόταν εκεί παρ' ολο που μπροστά είχα αμάξια. Τελικά ο παπάρας με το που βρήκε ευκαιρία με πέρασε από δεξιά και χώθηκε μπροστά μου στο κενό που είχα αφήσει ως απόσταση ασφαλείας.
Μ@λ@κ@ς που δεν κατανοεί που θα καταλήξουμε να ακουμπήσουμε κώλο-μούρη με 130, πως να κατανοήσει ότι το κενό μπροστά μου το αφήνω για ασφάλεια και όχι για να χώνεται ο κάθε παπαρούμπας για να κερδίσει μια θέση!
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Βρε μπουρτζοβλαχε με το navara σου τσιμπαω μια φορα το φρενο, στο ξανατσιμπαω 4 διαδοχικες φορες ωστε να σκασουν 4 φορες στη μαπα σου τα stop.. Τι αλλο θες για να καταλαβεις οτι εχεις κολλησει στο μισο μετρο στο προφυλακτηρα μου και παμε με 90 μεσα στη παρακαμψη που και να θες, δε μπορεις με κανενα τροπο να με προσπερασεις..Και 150 να μπορουσα να παω φορτηγο ειχα μπροστα, μου εβγαλες και τα ματια λογω υψους..Α στα διαλα μαλακα..
Ένας παπάρας χτες με ένα Megane είχε κολλήσει πίσω μου στην αριστερή της Αθηνών - Λαμίας, με ~130 χλμ/ώρα, και καθόταν εκεί παρ' ολο που μπροστά είχα αμάξια. Τελικά ο παπάρας με το που βρήκε ευκαιρία με πέρασε από δεξιά και χώθηκε μπροστά μου στο κενό που είχα αφήσει ως απόσταση ασφαλείας.
Μ@λ@κ@ς που δεν κατανοεί που θα καταλήξουμε να ακουμπήσουμε κώλο-μούρη με 130, πως να κατανοήσει ότι το κενό μπροστά μου το αφήνω για ασφάλεια και όχι για να χώνεται ο κάθε παπαρούμπας για να κερδίσει μια θέση!
ας το παταγες λιγο να μην εμπαινε μεσα
ποναει ματι βγαλει ματι για μερικους
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#4]