-
Προχθές οδηγούσα στην παλαιά εθνική οδό στη Λάρισα. Ο δρόμος δε φωτίζεται. Από αρκετά μακριά βλέπω τα αυτοκίνητα στο αντίθετο ρεύμα να έρχονται. Αρχικά βλέπω 2 φώτα να προπορεύονται σειράς αυτοκινήτων. Συνεχίζω και ξαφνικά τα φώτα γίνονται... ένα! Η πρώτη σκέψη 'έλα ρε, έτσι καίγονται τα φανάρια τελικά εν κινήσει' σταματάει όταν χάνω και το δεύτερο φως του απέναντι και μετά από λίγο.. επανέρχεται αρχικά το ένα και μετά το δεύτερο!
Η μεταφυσική ανάλυση ολοκληρώθηκε όταν είδα μπροστά από το αυτοκίνητο που παρατηρούσα μια a-class της οποίας η οδηγός θεώρησε ότι δεν έπρεπε να έχει αναμμένα φώτα στις 9 και το βράδυ... Και να φανταστείτε ότι περνάει κόσμος πεζός σε αυτό το δρόμο...
-
Ο χρήστης Geologos έγραψε:
Βερόπουλος στο Αγρίνιο. Αν ήταν όντως ΑΜΕΑ θα είχε κάποιο χαρακτηριστικό εξωτερικά?Συνηθως εχουν αυτοκολλητακι στο παρ-μπριζ.
-
Ο χρήστης Geologos έγραψε:
Τωρα που τη βλέπω καλύτερα και αυτοί με τα μηχανάκια ζωα είναι...+1
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Η κατάσταση στην Πειραϊκή είναι ανεξέλεγκτη με τις ευλογίες των Δημάρχων του Πειραιά. Τα εστιατόρια και οι καφετέριες καβατζάρουν θέσεις όπως τους αρέσει, γίνεται διαρκώς γυφτοειδής άγρα πελατών από ταλαίπωρους υπαλλήλους που τους βάζουν οι μαγαζάτορες να παριστάνουν τους τροχονόμους στη μέση του δρόμου [ειδικά έναν ταλαίπωρο γύρω στα 150 κιλά στον 'Διάσημο' τον λυπάται η ψυχή μου], ενώ τα πεζοδρόμια [ο 'Διάσημος' πάλι σπάει ρεκόρ αλητείας, αλλά και άλλοι δεν πάνε πίσω] έχουν καταληφθεί ως και 100% από τραπεζοκαθίσματα, κολώνες, γλάστρες και σκέπαστρα.
Όσο για το αστέρι που έκανε τέτοια παπαριά, ένα πλησίασμα σιγά-σιγά στα 5 εκ. και μια κόρνα έχουν πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα. Και έχεις δίκιο μετά (ενώ αυτός που βγήκε από το αυτοκίνητο δεν έχει). Σκοπός είναι να σε απειλήσει ο άλλος πρώτος - μετά βρίσκεσαι σε άμυνα...ααα
οι αγαπημενοι μου!
οσες φορες εχω παει εχω παρκαρει εκει μπροστα στις καρεκλες τους και εκνευριζονται -
Ο χρήστης ntinaras έγραψε:
Η κατάσταση στην Πειραϊκή είναι ανεξέλεγκτη με τις ευλογίες των Δημάρχων του Πειραιά. Τα εστιατόρια και οι καφετέριες καβατζάρουν θέσεις όπως τους αρέσει, γίνεται διαρκώς γυφτοειδής άγρα πελατών από ταλαίπωρους υπαλλήλους που τους βάζουν οι μαγαζάτορες να παριστάνουν τους τροχονόμους στη μέση του δρόμου [ειδικά έναν ταλαίπωρο γύρω στα 150 κιλά στον 'Διάσημο' τον λυπάται η ψυχή μου], ενώ τα πεζοδρόμια [ο 'Διάσημος' πάλι σπάει ρεκόρ αλητείας, αλλά και άλλοι δεν πάνε πίσω] έχουν καταληφθεί ως και 100% από τραπεζοκαθίσματα, κολώνες, γλάστρες και σκέπαστρα.
Όσο για το αστέρι που έκανε τέτοια παπαριά, ένα πλησίασμα σιγά-σιγά στα 5 εκ. και μια κόρνα έχουν πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα. Και έχεις δίκιο μετά (ενώ αυτός που βγήκε από το αυτοκίνητο δεν έχει). Σκοπός είναι να σε απειλήσει ο άλλος πρώτος - μετά βρίσκεσαι σε άμυνα...ααα
οι αγαπημενοι μου!
οσες φορες εχω παει εχω παρκαρει εκει μπροστα στις καρεκλες τους και εκνευριζονταιΝΑΙ ΝΑΙ οι χειροτεροι λεμε! τρελο γελιο με μερικους απο αυτους οταν τους εκανα την τιμη και τους τα εσκαγα σαν μαλακας..
'μην το αφηνεις εδω μπορει να το βρεις γρατζουνισμενο..'
'ας το βρω εσενα δεν ξερω που θα σε βρουν μετα'
πολυ γελιο τις καλυτερες ατακες ακουγες εκει! -
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Και καλά κάνουν. Επίδειξη ισχύος είναι και τίποτε περισσότερο.Πως τους περναει απο το μυαλο ο πεζος να κανει επιδειξη ισχυος στο αυτοκινητο, το οποιο πολυ απλα καποια στιγμη θα αποφασισει να κινηθει* κ θα τους κανει ακρη με το ζορι, δεν εχω καταλαβει ακομα.
*εκτος αν καθεστε κ τα δεχεστε...
-
Ο χρήστης ntinaras έγραψε:
οι αγαπημενοι μου!
οσες φορες εχω παει εχω παρκαρει εκει μπροστα στις καρεκλες τους και εκνευριζονταιπου ναι αυτο;;;;
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Δεν πρόλαβα να το βγάλω φωτογραφία, αλλά χθες το βράδυ είχα πίσω μου παλιά 316 που της είχε καεί το δεξί φως ('μεσαίο') και είχε αναμμένο μόνο το άλλο, και τα ομίχλης, από τα οποία δούλευε μόνο το δεξί... Μια χαρούλα!
Πόσο έχουν πάει ρε παιδιά αυτές οι λάμπες τώρα με την κρίση????
Δεν είναι θέμα κόστους. Είναι θέμα σταρχιδισμού και μη ενδιαφέροντος. Δεν κατανοούν ότι πρόκειται για θέμα ασφάλειας. Θα το καταλάβουν όταν καρφωθεί κάποιο βράδυ κάποιος πάνω τους, επειδή είδε φως μόνο από την μια πλευρά και νόμιζε ότι πρόκειται για μηχανή.
Εννοείται ότι δεν είναι θέμα κόστους αλλά στ@@σμού.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Και καλά κάνουν. Επίδειξη ισχύος είναι και τίποτε περισσότερο.
Πως τους περναει απο το μυαλο ο πεζος να κανει επιδειξη ισχυος στο αυτοκινητο, το οποιο πολυ απλα καποια στιγμη θα αποφασισει να κινηθει* κ θα τους κανει ακρη με το ζορι, δεν εχω καταλαβει ακομα.
*εκτος αν καθεστε κ τα δεχεστε...
99,9% όμως το ΙΧ δε θα κινηθεί. Σε αυτό στηρίζονται.
Σήμερα το πρωί, στο διπλανό στενό. Είμαι στον κεντρικό, πλησιάζω προς το στενό μου και θα πάω στο επόμενο για να κάνω τον κύκλο (μονόδρομος το στενό μου). Συζητάμε δηλαδή για μόλις 200-300 m από το σπίτι. Κοπέλα γύρω στα 25 ξεκινάει να διασχίζει τον κεντρικό. Γυρνάει το κεφάλι να κοιτάξει, με βλέπει που έρχομαι. Αντί να περάσει κάθετα το δρόμο, βγαίνει στη μέση και προχωράει παράλληλα με τα παρκαρισμένα (50% άδειος ο δρόμος από παρκαρισμένα = δεν την εμπόδιζε κανείς να πάει στο πεζοδρόμιο) σε απόσταση 1-1,5 m από αυτά. Αν είχα μηχανάκι θα πέρναγα, ίσως και ένα cinquecento να χώραγε οριακά αν μάζευε καθρέπτες, αλλά ο,τιδήποτε μεγαλύτερο απλά θα έπεφτε πάνω της. Κορνάρω... σιγά μη φύγει. Διασχίζει πρώτα 2 ΙΧ κατά μήκος και μετά αποφασίζει να κινηθεί προς την άκρη, στην είσοδο μιας pilotis. Έχω ανοιχτό παράθυρο και της λέω: 'ωραία, την πούλησες τη μαγκιά σου, ξε...ες τώρα'; Με κοιτάει περίεργα και χαμογελάει πονηρά. Να την πατήσεις τώρα ή να μην την πατήσεις; Τι βλακείες είναι αυτές που κάνει ο κόσμος στο δρόμο κάθε μέρα;
Ευχαριστώ.
-
δωστε βάση στο πόδι κ απ οσο λέει κινούταν με +100kmh μιλώντας παράλληλα στο κινητό!
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/0 ... _9193.html
-
Αυτοματικλα.. Εχω δει ακριβως το ιδιο σκηνικο με smart εδω κατω πριν 2 χρονια..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αυτοματικλα.. Εχω δει ακριβως το ιδιο σκηνικο με smart εδω κατω πριν 2 χρονια..Και με Golf IV αλλα εκεινος ειχε βγαλει και το παπουτσι.
-
Έτσι ακριβώς οδηγούσε και ένα πορνίδιο στην ταινία του Ταραντίνο 'Death Proof'.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Και με Golf IV αλλα εκεινος ειχε βγαλει και το παπουτσι.
Είχα τεραστια επιθυμία να το κάνω στην Αμερική αλλά συγκρατήθηκα
-
Καλά στην Αμερική με κάτι χιλιόμετρα ευθεία και τέτοιο όριο ταχύτητος, θέλει υπερπροσπάθεια για να μήν απλώσεις τα πόδια και ρίξεις καναν ύπνο!
Αμα δε έχεις νοικιάσει και καμιά αμερικάνικη μαούνα... -
Ο χρήστης y.v έγραψε:
Καλά στην Αμερική με κάτι χιλιόμετρα ευθεία και τέτοιο όριο ταχύτητος, θέλει υπερπροσπάθεια για να μήν απλώσεις τα πόδια και ρίξεις καναν ύπνο!
Αμα δε έχεις νοικιάσει και καμιά αμερικάνικη μαούνα...Κορεάτικη μαούνα...Αλλά και με το σπορτίφ Ευρωπαϊκό hatch aka Volvo C30 Τ5 που οδηγούσα σε κάποια φάση πάλι την ίδια επιθυμία ειχα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Και με Golf IV αλλα εκεινος ειχε βγαλει και το παπουτσι.
Είχα τεραστια επιθυμία να το κάνω στην Αμερική αλλά συγκρατήθηκα
Επίσης, μπορείς να γυρίσεις λίγο στο πλάι, να πατάς γκάζι με το αριστερό και να βγάλεις το πόδι από το παράθυρο του συνοδηγού.
-
Με το cruise ocntrol ενεργοποιημενο εχεις και τα δυο σου ποδια ελευθερα και μπορεις να τα βγαζεις εναλλαξ απο τα δυο παραθτρα
-
εναλαξ κιολας?
-
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#4]