-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
pavlos23 δεν εχουμε θεμα με ολα τα μοντελα που ανεφερες στο αρχικο σου ποστ.. Το θεμα το εχουμε με την carina και μονο.. Δεν εχει θεση εδω μεσα..γιατι?
η xantia εχει ανεση-στριψιμο
η carina γκαζια-αξιοπιστια
ο καθενας οτι προτιμα
αν υπηρχε καλυτερο θα συμφωνουσαμε ολοι
βαλτε poll -
Η carina ηταν ειναι και θα ειναι ενα επικινδυνο αυτοκινητο.-
Οικογενειακο και κινδυνος δε πανε μαζι.... -
το ιδιο και η xantia 1.6 φορτομενη με 4-5 ατομα και προσπαθεις να προσπερασεις
-
Ναι, ενώ η καρίνα φορτωμένη με 5 άτομα είναι πύραυλος
Το θέμα είναι ότι η μεν ήταν πάντα βάρκα γυαλόοοοοοοοοοοο ενώ η δε γινόταν υπό συνθήκες ψαρότρατα.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Η carina ηταν ειναι και θα ειναι ενα επικινδυνο αυτοκινητο.-
Οικογενειακο και κινδυνος δε πανε μαζι....το ιδιο και η xantia 1.6 φορτομενη με 4-5 ατομα και προσπαθεις να προσπερασεις
Οκ ,μέχρι να βρείτε τις κάρτες ΥΠΕΡΑΤΟΥ αλλά και επειδή το θέμα είναι το 'καλύτερο' και όχι το 'χειρότερο' αυτοκίνητο της δεκαετίας του '90, ας επανέλθουμε στο θέμα μας.
Τέλος οι προσωπικές (γιατί εκεί καταλήξαμε) αντιπαραθέσεις.
-
Ο χρήστης jimhs έγραψε:
το ιδιο και η xantia 1.6 φορτομενη με 4-5 ατομα και προσπαθεις να προσπερασειςΜε 4-5 ατομα-την οικογενια σου και πορτμπαγκαζ αδερφε δε προσπερνας και πολυ οτι και ειχες εκεινη την εποχη...Το θεμα ειναι οτι το μπουρδελο η carina γιατι μονο ετσι μπορω να τη χαρακτηρισω κινδυνευες ανα πασα στιγμη να σε πεταξει εξω με τις πισω ροδες της να εχουν αποκτησει μια γωνια καμπερ απο αλλο πλανητη και το σιλανσιε να γλυφει την ασφαλτο..
-
Φυσικα και υπηρχαν και αλλα καλα αυτοκινητα τοτε αλλα ακομα και σημερα δεν βρισκεις ευκολα παρκαρισμενο στους δρομους μεσαιο αυτοκινητο με μεγαλους χωρους, πληρη (για την εποχη) εξοπλισμο,ανεση στα ταξιδια, δυνατο μοτερ και ''ενεργητικες αναρτησεις και αντιστρεπτικες με τεχνολογια αιχμης γυρω απο την ενεργητικη συμπεριφορα''
μειον της απο οτι λενε και οι κατεχοντες η συντηρηση της στην Ελλαδα , η οποια απετρεπε το αγοραστικο κοινο.
θεωρω πολυ καλο οικογενειακο τοτε το passat -
Εγώ πάντως στα ίδια κιλά με το Xantia βάζω και το Laguna 1
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ναι, ενώ η καρίνα φορτωμένη με 5 άτομα είναι πύραυλοςΤο θέμα είναι ότι η μεν ήταν πάντα βάρκα γυαλόοοοοοοοοοοο ενώ η δε γινόταν υπό συνθήκες ψαρότρατα.
ντίνο, με 400 € έβαζες ένα σετάκι αμορτισέρ και για την πλειονότητα των οδηγών ήταν υπερεπαρκής, χωρίς να είναι επικίνδυνη.
Σε καμία περίπτωση δεν ήταν το καλύτερο οικογενιακό των 90'ς αλλά να μη λέμε κι ότι θέμε
προσωπικά, πολύ περισσότερο θα με ενοχλουσε να οδηγάω ένα φορτωμένο αμάξι με 90 ψοφάλογα και κόσμο μέσα, και μή μου πεις ότι η διαφορά δεν είναι χαώδης στους κινητήρες υπο φόρτωση
Θυμάμαι πχ την dedra με τον 8βαλβιδο του θείου μου, στην οποία το accord του 80 της έριχνε.
Και ναι, μια χαρά συμπεριφορά είχε, αλλά ήταν ΤΡΑΓΙΚΑ αργη.- -
Ποσο εκανε η activa με τους 150 ιππους τοτε..?
η turbo ξερω αγγιζε τα 10 εκατομμυρια -
Για καθίστε ρε παιδιά, έχω οδηγησει καρίνα ταξι με κατι μύρια χιλιόμετρα και ανασφάλεια δεν ένιωσα. Μπορεί να ήταν μπουρδελάκι, αλλά ακόμα και με πεσμένα τα αμορτισερ και με ρυθμούς που δεν πάει ο μ.ο. των οδηγών ταξί δε με έστειλε αδιάβαστο. Αν το πίεζα πιο πολύ ίσως να με έστελνε. Αλλά ποιος οικογενειάρχης πάει τάπα στην τελική? Ή (για να το πω καλυτερα) ποιος οικογενειάρχης που θέλει να πάει τάπα θα πάρει Καρίνα? Είπαμε, δεν είναι καν σπορτιφ, πόσο μάλλον σπορ η συμπεριφορά της, αλλά όχι και επικίνδυνη. Ούτε το accent δε λες επικίνδυνο...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Για καθίστε ρε παιδιά, έχω οδηγησει καρίνα ταξι με κατι μύρια χιλιόμετρα και ανασφάλεια δεν ένιωσα. Μπορεί να ήταν μπουρδελάκι, αλλά ακόμα και με πεσμένα τα αμορτισερ και με ρυθμούς που δεν πάει ο μ.ο. των οδηγών ταξί δε με έστειλε αδιάβαστο. Αν το πίεζα πιο πολύ ίσως να με έστελνε. Αλλά ποιος οικογενειάρχης πάει τάπα στην τελική? Ή (για να το πω καλυτερα) ποιος οικογενειάρχης που θέλει να πάει τάπα θα πάρει Καρίνα? Είπαμε, δεν είναι καν σπορτιφ, πόσο μάλλον σπορ η συμπεριφορά της, αλλά όχι και επικίνδυνη. Ούτε το accent δε λες επικίνδυνο...Είσαι άσχετος και επιπροσθέτως ανήκεις -έστω και περιστασιακά- στην κίτρινη φυλή .
Άρα, να ευχαριστείς την καλή σου τύχη, που σε αφήνουν και μιλάς σε αυτόν τον 'ναό της υπέρτατης γνώσης' ενώ θα έπρεπε να έχεις λιθοβοληθεί, απαγχονιστεί, ανασκολοπιστεί και ψηθεί εδώ και καιρό.
Και όλα αυτά ταυτόχρονα. -
Το ταρίφας να το δεχτώ, το ψήσιμο και τον λιθοβολισμό επίσης. Όχι και ανασκολοπισμός όμως!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
το ιδιο και η xantia 1.6 φορτομενη με 4-5 ατομα και προσπαθεις να προσπερασεις
Με 4-5 ατομα-την οικογενια σου και πορτμπαγκαζ αδερφε δε προσπερνας και πολυ οτι και ειχες εκεινη την εποχη...Το θεμα ειναι οτι το μπουρδελο η carina γιατι μονο ετσι μπορω να τη χαρακτηρισω κινδυνευες ανα πασα στιγμη να σε πεταξει εξω με τις πισω ροδες της να εχουν αποκτησει μια γωνια καμπερ απο αλλο πλανητη και το σιλανσιε να γλυφει την ασφαλτο..
εισαι πολυ νεος για να εισαι τοσο αφοριστικος
σε λιγο θα μας πεις οτι με 140 μωτ καιει 7λ/100 ... -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Με 4-5 ατομα-την οικογενια σου και πορτμπαγκαζ αδερφε δε προσπερνας και πολυ οτι και ειχες εκεινη την εποχη...Γιατί όχι;
-
Φιλος με καρινα καθε ΣΚ κοτσαριζε το φουσκωτο και πηγαινε 90+χλμ για ψαρεμα με την οικογενεια του.ΔΕν θυμαμαι ποτε να μου ειπε οτι το αισθανοταν αδυναμο το αμαξι.
-
Ε όχι και αδύναμο το Carina E, μη τρελαθούμε τώρα! Μοτερούκλα είχε!
-
115 αλογα νομιζω;Απλα επειδη ειπωθηκε οτι δεν εκανε ευκολα προσπεραση κλπ.Εγω παντως δεν το εχω οδηγησει και δεν ξερω.
-
Σωστά Βασίλη, 115. Το Xedos 6 και η Carina E ήταν τα δύο ταχύτερα μεσαία 1600άρια, με επιδόσεις που συγκρίνονταν άνετα ακόμα και με μερικά δίλιτρα του ανταγωνισμού.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Φιλος με καρινα καθε ΣΚ κοτσαριζε το φουσκωτο και πηγαινε 90+χλμ για ψαρεμα με την οικογενεια του.ΔΕν θυμαμαι ποτε να μου ειπε οτι το αισθανοταν αδυναμο το αμαξι.- και εγω δεν θυμαμαι τον father μου να εχει παραπονο για το κρατημα του L300 van
οταν το φορτωνε με ολα τα κουτσούβελά του + αποσκευες και γυρναγε την ελλαδα
παρα μονο για το οτι δεν τραβαγε
οι δικοι σας μπαμπαδες σαν φορτωναν και καναν αναβασεις??
- και εγω δεν θυμαμαι τον father μου να εχει παραπονο για το κρατημα του L300 van
Το καλύτερο μεσαίο οικογενιακό των 90s