-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
ξαναδιάβασες αυτά που έγραψες και καταλαβες το μέγεθος της μπουρδολογίας?
είσαι τραγικός ρε μλκ, επιτέλους ωρίμασετόσο ανάγκη έχεις να πιστέψεις ότι ρίχνεις κολώνες σε καρίνα, να σου βρούμε καμία να στηθεί με την όπισθεν ρε παιδί μου
Να κανω τι να ωριμασω; Οκ θα λαβω σοβαρα υποψην τη συμβουλη σου.
Ειδες πουθενα να λεω κατι διαφορετικο απο ολα ατα που εχω πει απ την αρχη και μου λες αν ξαναδιαβασα τις μπουρδολογιες μου; Αναγκη του τι να πιστεψω δεν εχω,εχω ματια και μνημη αλλωστε.. εσυ εκανες τον κοπο να ξαναδεις τι εχεις γραψει η ακομα το παιζεις λιγο τραγικουλης;Τεσπα,ντριφτη εχω και αλλα πραγματα να κανω,πιστευε εσυ τα περιοδικα στα @@ μου με το συμπαθειο και χωρις αυτο.. Κερδισες η καρινα παιρνει το μπραβο...που να στειλω το βραβειο;
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
όπα όπα... μήπως δεν είχε τόσο άδικο ο πάσχος
οι διαφορές τους είναι στο όριο του οδηγού, σφάλματοςΜη ρε ΜΑΛΑΚΑ,θα ξυπνησεις τον ντριφτη απ τη νιρβανα των περιοδικων...τι τραγικος..
-
Εγω ομως ειχα (εχω) το μπραβο και τη delta και απο τα πρωτα ανοιγματα που εκανα ηταν με καρινα και ξεντος (μπορντω 1600αρια και τα 2) και με πριμερα (το οποιο πηγαινε καλυτερα απο τα προαναφερθεντα).Οποτε μαλλον εσυ εισαι λιγο οφφ μιας και τα συγκεκριμενα πατηματα εχουν γινει πολλακις και σε διαφορετικες μερες.. ** Το μπραβο απλα ΒΙΑΖΕ ενω η delta απλα εκανε ερωτα**.Ξαναλεω,υπαρχουν βιντεακια (οχι στην κατοχη μου δυστυχως αλλα μπορω να τα βρω αν ακομα αμφιβαλλεις) Μουμπλε μουμπλε επειδη μπορει να πεις για οδηγο κουλαδι κλπ η καρινα ειδικα πατησε με 3 διαφορετικους την ιδια μερα.
Τεσπα,μην ειστε κικιζες και μην πιστευετε ο,τι γραφουν τα περιοδικα.Μπορει να μην ανηκουν στην ιδια κατηγορια (ασχετο αυτο μιας και εχουν ιδιο βαρος) αλλα σχεδον οτιδηποτε ιταλικο στα 1600 εκεινης της εποχης αφηνε ετη φωτος πισω (για να μην πω πολλαπλα συμπαντα) την καρινα,το πριμερα, το ξεντος το μοντεο ( ) και γενικα ολα αυτα τα ιδια.Evidence based αυτα που λεω και με βιντεο. Μπορει κανεις να κοιταξει τη delta (σιγα τις διαφορες με τη dedra) η το...(τι πρωτοτυπο) bravo.. Οποτε μαλλον ειναι λιγο υπερβολικος ο ντριφτης.Ισως του κατσε κανα μπουκωμενο η οτιδηποτε τελος παντων που δεν βηματιζε.
μπα, τώρα οι κολώνες γίναν διαφορές στα όρια του σφάλματος ?
δεν ξερω αν είσαι κακομοίρης ή τρολ, οι παλιότεροι μάλλον έχουν καλύτερη εικόνα
-
Μπα,μηπως το οριο σφαλματος το εγραψε ο κοκκινοτερας κι οχι εγω;;;;;;;
Μλκ ξεκολα,φυγε απο ολλανδια θα παθεις καταθλιψη και εχει αρχισει να φαινεται...προσπαθεις να πεισεις τον εαυτο σου οτι η καρινα παιρνει το μπραβο.. μηπως σου χαλαω τη δουλεια και θα υπαρχει θεμα; Σορρυ αν ειναι ετσι.Τελος παντων,καλη καρδια και λεφτα να εχεις να αγοραζεις περιοδικα ευχομαι..
-
δεν ξερω αν είσαι κακομοίρης ή τρολ, οι παλιότεροι μάλλον έχουν καλύτερη εικόνα
Μπα κακομοιρης το κοβω.. Ωραιο επιπεδο παντως.. Παρολα αυτα μονο οταν ησουν 15 χρονων εβγαζες σπυρια..Ελα πες,να σταματησω την κακομοιρια η τρολλινγκ οπως λες,μην τυχον επιταχυνω την καταθλιψη.. λεγε!
-
τί τον κουοτάρεις με τα γελάκια ρε καπετάνιο, για να μας ξυπνήσεις απ τη νιρβάνα?
Πόσο μαλάκας μπορεί να είσαι και να επιμένεις ότι αφήνεις πολλαπλα συμπαντα ένα αμάξι το οποίο πάει αν μή τι άλλο τα ίδια, αν οχι γρηγορότερα?
στο μόνο που έχεις δίκιο είναι για την ολλανδία, είμαι τραγικός που κάθομαι και κουβεντιάζω μαζί σου, μ έχει επηρεάσει
σας φταίει ο κίκιζας μετά, τόση πόρωση ούτε 10χρονο, over and out παίδες -
lancia dedra acceleration:
http://www.youtube.com/watch?v=Iq7RBSA1 ... D28EE64104toyota carina E acceleration:
http://www.youtube.com/watch?v=qxNlVY_S ... re=relatedεχω να πω παντως οτι η carina την παει μια χαρα σε επιταχυνση την dedra που ειναι τετρακινητη!
-
Το αποτελειωσαμε τωρα... Ηταν που ηταν μπουρδ3λο το τοπικο, βαλαμε και τα βιδεο του ουτουμπ, παει.
Θα βρω κι εγω κανενα που το C4 μου θα κανει 0-100 σε 9.5 (δεν θα φαινεται οτι το εχει ριξει απο γκρεμο ομως) και θα χαιρομαι αν ειναι ετσι.
-
τί τον κουοτάρεις με τα γελάκια ρε καπετάνιο, για να μας ξυπνήσεις απ τη νιρβάνα?Πόσο μ@λ@κ@ς μπορεί να είσαι και να επιμένεις ότι αφήνεις πολλαπλα συμπαντα ένα αμάξι το οποίο πάει αν μή τι άλλο τα ίδια, αν οχι γρηγορότερα?
στο μόνο που έχεις δίκιο είναι για την ολλανδία, είμαι τραγικός που κάθομαι και κουβεντιάζω μαζί σου, μ έχει επηρεάσει
σας φταίει ο κίκιζας μετά, τόση πόρωση ούτε 10χρονο, over and out παίδεςΜμμμμμμμμμμμμμμμμμ,αρχιζουμε να καταλαβαινουμε τις παπαρολογιες μας βλεπω ε;
Εσυ ποσο μ@λ@κ@ς πρεπει να σαι για πιστευεις με σθεναροτητα κιολας οτι με 0-100 και αλογα και ρεπριζ κερδιζεις πατημα 400 μετρων; Εισαι και μηχανικος ρε πστ μου..
Τεσπα μαλλον με εχει επηρεασει και μενα η ζεστη εδω για ασχολουμαι με καποιον που εχει τυφλη εμπιστοσυνη σε περιοδικα πρωτον και δευτερον δε λαμβανει υποψην του τις μεταβλητες σε ενα συγκεκριμενο προβλημα.
Ο κικιζας ειναι αλλο επιπεδο και θα πρεπε να ξερεις απο τις ομηρικες μαχες-παπαρολογιες μαζι του οτι δεν χαμπαριαζω και πολυ οταν ξερω κατι,ποσο μαλλον για κατι που ειναι γεγονος κι οχι απλα τεχνολογικος προβληματισμος.
Τελος παντων το υπεραναλυσαμε,το ξαναμαναναλυσαμε,μας την ειπες μας εβρισες,ολα καλα μωρε καλη καρδια να υπαρχει και τα συμπερασματα ο καθενας τα κραταει για τον εαυτο του! Φιλια!
-
τέτοιος μηχανικός που καταλαβαίνει ότι με αντίστοιχο βάρος, ρεπρίζ και επιταχύνσεις από στάση δε μπορείς να ρίχνεις σύμπαντα
Όλα τα άλλα είναι λόγια για αγάπες και δε σου χαλάω το χατήριτο τυφλή εμπιστοσύνη σε περιοδικά είναι δικό σου απόφθεγμα, αλλά σιγά μην έχω σε σένα εμπιστοσύνη με αυτά που γράφεις, ήμαρτον δλδ, μυαλό και κοινή λογική
-
-
Εμπιστοσυνη γενικα σε κανενα να μην εχεις..
Ξανασκεψου τα παντως λιγο τα πραγματα,δεν ειν κακο! Η κοινη λογικη σε θεματα μηχανολογικα δεν υπαρχει παντως,αυτο να το εχεις υποψην σου ( σε ηλεκτρολογικα που εσυ εισαι ο ειδικος δεν ξερω εσυ θα μας πεις) ,πολυ απλα γιατι η λογικη δε σου υποδεικνυει μεταβλητες που δεν ξερεις.Το μυαλο παλι κι αυτο παιζεται απ ο,τι βλεπω οποτε μια η αλλη..
Καλη καρδια mate!Καλα να περνας εκει στα ξενα και καθε επιτυχια!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ελα τωρα και πες μου εσυ που παιζει ρολο σε ανοιγμα 400 μετρων το 0-100,οι ρεπριζ (απο σταση μιλαμε για τα ανοιγματα) και ΕΝΑ ΕΝΑ τα στοιχεια των μετρησεων...θα δεις οτι το μονο που παιζει ρολο ειναι η.............
κλιμακωση των σχεσεων..
Παράξενο, οι Αμερικάνοι πιστεύουν ότι βασικά τα μόνα που παίζουν ρόλο στο quarter mile είναι η ιπποδύναμη και το βάρος... http://www.quartermilecalc.com/
Αλλά και πάλι τι να ξέρουν αυτοίEεεεμμμμμμμμμμ.ναι εδω μιλαμε για ανοιγμα (goyat de fak..ο θεος να το κανει... ) με αυτοκινητα 100 αλογων πανω κατω.. Μου φαινεται παραξενη η παρατηρηση με βαση τις γνωσεις σου.
Δηλαδή οι βασικές αρχές (ιπποδύναμη + βάρος) δεν ισχύουν επειδή τυχαίνει να μιλάμε για αυτοκίνητα 100 αλόγων που τυχαίνει να έχουν τη μία ή την άλλη κλιμάκωση ? Δε μιλάμε καν για 0-100 όπου όντως μπορεί τη διαφορά να την κάνει μια μακριά 1η ή 2η ώστε να φτάνεις τα 100 με μία αλλαγή ταχυτήτων αλλά για 0-400 όπου έχεις ταχύτητα εξόδου πάνω από 120 χλμ/ώρα και άρα ο αριθμός αλλαγών είναι στάνταρ.
Προφανώς το ιπποδύναμη+βάρος δεν είναι θέσφατο αλλά αν είναι να διαλέξω μεταξύ του ενός θεσφάτου ('ιπποδύναμη + βάρος, τέλος') και του άλλου ('κλιμάκωση, τέλος') προφανώς θα διάλεγα το πρώτο. Οπότε και μένα μου φάνηκε παράξενη η σιγουριά σου περί κλιμάκωσης.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δηλαδή οι βασικές αρχές (ιπποδύναμη + βάρος) δεν ισχύουν επειδή τυχαίνει να μιλάμε για αυτοκίνητα 100 αλόγων που τυχαίνει να έχουν τη μία ή την άλλη κλιμάκωση ? Δε μιλάμε καν για 0-100 όπου όντως μπορεί τη διαφορά να την κάνει μια μακριά 1η ή 2η ώστε να φτάνεις τα 100 με μία αλλαγή ταχυτήτων αλλά για 0-400 όπου έχεις ταχύτητα εξόδου πάνω από 120 χλμ/ώρα και άρα ο αριθμός αλλαγών είναι στάνταρ.
Προφανώς το ιπποδύναμη+βάρος δεν είναι θέσφατο αλλά αν είναι να διαλέξω μεταξύ του ενός θεσφάτου ('ιπποδύναμη + βάρος, τέλος') και του άλλου ('κλιμάκωση, τέλος') προφανώς θα διάλεγα το πρώτο. Οπότε και μένα μου φάνηκε παράξενη η σιγουριά σου περί κλιμάκωσης.
Η κλιμακωση δεν ειναι μονη της.Απλα υπερισχυει σε σχεση με τα αλογα και το 0-100.Ειναι αυτη με τη βαρυνουσα σημασια σε ισοδυναμα θεωρητικα (με βασεις τις μετρησεις,που τα παιδια βεβαια αρχικα ελεγαν οτι ειναι πολυ μπροστα η καρινα.. ) αυτοκινητα.Στα 400 μετρα εχει σημασια γιατι δεν πηγαινεις ταξιδι ουτε ανοιγμα 3 χιλιομετρων να φτασεις τελικες.Ακριβως γι αυτο το λογο (και εχοντας υποψην την μεγιστη αποδοση κινητηρα που για το μπραβο ηταν 5750 rpm και την καρινα 5800+ αν θυμαμαι καλα,μπορει και να κανω λαθος) και εχει την περισσοτερη σημασια απο τα αλλα δυο.Το πως θα εκμεταλλευτεις (το κιβωτιο σου τελικως και οχι τοσο εσυ.. ) δηλαδη την μεγιστη αποδοση σου.Θυμαμαι λοιπον οτι η καρινα εμεινε πισω ηδη απο εκκινηση ενω το μονο απο τα 3 που εφυγε αρχικα μπροστα ηταν τo xedos..Λογικοτατα μου φαινονται και για τα δυο.
Σε καθε περιπτωση εχουμε κουρασει και τους εαυτους μας φανταζομαι και πεφτουν ειρωνειες και σχολια στις τελευταιες σελιδες που δεν υπηρχε κανενας λογος αλλα οκ.. οποτε αν θες το συζηταμε καποια στιγμη απο κοντα,τυχαινει να διαφωνουμε αλλα φανταζομαι μπορει ο καθενας να στοιχειοθετησει τεχνικα τα λεγομενα του. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ελα τωρα και πες μου εσυ που παιζει ρολο σε ανοιγμα 400 μετρων το 0-100,οι ρεπριζ (απο σταση μιλαμε για τα ανοιγματα) και ΕΝΑ ΕΝΑ τα στοιχεια των μετρησεων...θα δεις οτι το μονο που παιζει ρολο ειναι η.............
κλιμακωση των σχεσεων..
Παράξενο, οι Αμερικάνοι πιστεύουν ότι βασικά τα μόνα που παίζουν ρόλο στο quarter mile είναι η ιπποδύναμη και το βάρος... http://www.quartermilecalc.com/
Αλλά και πάλι τι να ξέρουν αυτοίEεεεμμμμμμμμμμ.ναι εδω μιλαμε για ανοιγμα (goyat de fak..ο θεος να το κανει... ) με αυτοκινητα 100 αλογων πανω κατω.. Μου φαινεται παραξενη η παρατηρηση με βαση τις γνωσεις σου.
Κοιτα ναςς, καλα αυτα αλλα ο πασχος εχει δοκιμασει και σου λεει οτι κανει ΕΡΩΤΑ το μπραβο, τι να σου πουν οι μετρησεις.
Btw, εγω ουτε καν ασχοληθηκα με την καρινα, απλα οταν αρχισε τα ερωτικα ο πασχος του ειπα οτι στην χειροτερη να πηγαινουν πανω κατω τα ιδια. Αυτη που δεν πηγαινει με την καμια με τα ιδια ειναι η 90αρα η dedra.
-
Βλεπω δε θες να το ληξουμε.Οκ.Δε μιλησες εσυ για την καρινα,ο αλεξανδρος μιλησε κι αν δεις το πρωτο ποστ μου εδω μεσα εχω κουοταρει τον αλεξανδρο.Εσυ που κολλας δεν ξερω οποτε φερε τη μυγα κι αστην πανω στο τραπεζι.Για του λογου το αληθες:
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Για εποχές 90s μια χαρά ήταν οι επιδόσεις του, τι πιο γρήγορο υπήρχε τότε στα 1600κ.ε??
Πλακα κανεις βρε Πανο; Υπηρχαν κατι Καρινα Ε και Ξεντος 6 στα 1600 που εραβαν κοστουμακια σε ολα τα μεγεθη!
Sent from my Neo V using Tapatalk.
Και ΦΥΣΙΚΑ δεν ειπες οτι στη χειροτερη θα πηγαινουν πανω κατω τα ιδια αλλα....αυτο:
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Για εποχές 90s μια χαρά ήταν οι επιδόσεις του, τι πιο γρήγορο υπήρχε τότε στα 1600κ.ε??
Πλακα κανεις βρε Πανο; Υπηρχαν κατι Καρινα Ε και Ξεντος 6 στα 1600 που εραβαν κοστουμακια σε ολα τα μεγεθη!
Sent from my Neo V using Tapatalk.
Ακόμη και τα Πριμερο-Μοντέο κτλ με τα κλασικά 90 άλογα στα 1600 ήταν σαφώς πιο γρήγορα, τι να λέμε τώρα
Μπορει να μην ανηκουν στην ιδια κατηγορια (ασχετο αυτο μιας και εχουν ιδιο βαρος) αλλα σχεδον οτιδηποτε ιταλικο στα 1600 εκεινης της εποχης αφηνε ετη φωτος πισω (για να μην πω πολλαπλα συμπαντα) την καρινα,το πριμερα, το ξεντος το μοντεο ( ) και γενικα ολα αυτα τα ιδια
η Dedra άφηνε έτη φωτός πίσω το xedos. ή το πριμέρα. μάλιστα
Βασικα πιασε κανα κυκλωμα κι ασε τα αυτοκινητα.Με τα παραπανω καταλαβα μετα απο μερες οτι απλα μας τρολαρεις,ελεγα κι εγω δε γονεται να ναι τοσο χαζος.
-
Εσυ συνεχιζεις να επιμενεις οτι η dedra αφηνει ετη φωτος τα συγκεκριμενα.
Δε μας χεζεις ρε πασχο, εισαι και μηχανολογος τρομαρα σου
-
WTF πιωμενος εισαι η φτιαγμενος;;;;;;;;;;;
Για την dedra ειπε δεν ξερωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ποσες φορες να στο πω
Για το bravo ειπα αυτα που ειπα..φυγε απο ολλανδια κι ελα ελλαδα λεμε να σε δει λιγο ηλιος..παραλογιζεσαι.
Οσο για το μηχανολογος ναι ειμαι γι αυτο και ακομα σου απαντω ουτε με μετρησεις ουτε με τπτ.Με μεταβλητες που σαν ηλεκτρολογος δε μπορεις εσυ να σκεφτεις...Βασικα χεστο θες να ναι το τελευταιο ποστ που θα κενεις πραγματικα το τελευταιο γι αυτο το θεμα;οσο με αναφερεις τοσο θα μπαινω στο τριπακι να σου απαντω... Κανε το τελευταιο να τελεωνουμε.
-
Έχει και ο πασχαλάκος γνώμη ρε πστ μου...
-
Eδω εχει ο απο πανω ρε...τελειωνε κατεβα να πιουμε καμια μπυρα στου barley.
Εν πασει περιπτωσει για να ειμαστε και ον τοπικ εσυ ποιο πιστευεις ειναι το καλυτερο; Μην πεις κανα φιεστα,μονο το δικο σου ειναι οικογενειακο... Εχει και προδιαγραφες Ε3.
Το καλύτερο μεσαίο οικογενιακό των 90s