-
Αυτός είμαι όντως
Γιαουρτώστε με τώρα -
Eίδες ; Δεν χρειάστηκε ip ...
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
:lol:
Αυτός είμαι όντως
Γιαουρτώστε με τώραΠάντως είστε λίγο σκοτεινή φυσιογνωμία Παναγριώτατε
. Σας βάφτισαν Διονύση, το καλλιτεχνικό σας ψευδώνυμο είναι Άνθιμος, έχετε username Τασοσντέβ (με τι ντεβέλοπμεντ δηλαδή ασχολείστε; Τουρμπίζετε αντίδωρα;). Από κάτι τέτοιους σαν και εσάς χάλασε το φόρουμ και ζητάνε ταυτοποίηση τώρα -
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
έχετε username Τασοσντέβ (με τι ντεβέλοπμεντ δηλαδή ασχολείστε; Τουρμπίζετε αντίδωρα;).Έφυγε στα funniest
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
το σπαμ στο ινμποξ ειναι σπαστικο, το ριαλ λαιφ σπαμ ειναι ανυποφοροΚαι οι φακές είναι ανυπόφορες, άρα?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
το σπαμ στο ινμποξ ειναι σπαστικο, το ριαλ λαιφ σπαμ ειναι ανυποφορο
Και οι φακές είναι ανυπόφορες, άρα?
αρα δεν πρεπει να πινουμε αλβανο ρε μαν
-
Ταυτοποίηση σε φορουμ;
Εαν δεν αρκουνται σε οσα γνωριζουν για εμας και ζητησουνε οτιδηποτε εμπεριεχει διευθυνση,δελτια ταυτοτητας η εγγραφα,μαλλον θα πάρουν τα φρυδια μου.
Σορρυ,αλλα,ΔΕΝ.εντιτ
προ ολιγων ημερων,κατι αναλογο ειχε ζητηθει και σε ενα ερωτηματολόγιο (αριθμος ΔΤ) -
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
:lol:
Αυτός είμαι όντως
Γιαουρτώστε με τώραΠάντως είστε λίγο σκοτεινή φυσιογνωμία Παναγριώτατε
. Σας βάφτισαν Διονύση, το καλλιτεχνικό σας ψευδώνυμο είναι Άνθιμος, έχετε username Τασοσντέβ (με τι ντεβέλοπμεντ δηλαδή ασχολείστε; Τουρμπίζετε αντίδωρα;). Από κάτι τέτοιους σαν και εσάς χάλασε το φόρουμ και ζητάνε ταυτοποίηση τώραo καθαρός αέρας σου έκανε καλό έτσι?
-
Παρόλο που τα φόρα είναι ανώνυμα, μερικοί επιμένουν και ποστάρουν επώνυμα.
Αφού θέλουν να διαφημίζονται ας υποστούν και τις συνέπειες των επώνυμων δημοσιεύσεων.Είναι εύκολο να εντοπιστεί το φυσικό πρόσωπο με τη συνδρομή των αρχών εφόσον συντρέχει λόγος.
Αλλιώς οι επώνυμοι χρήστες να τραβάνε τα @@ τους για να μακρύνουν. -
ακριβώς όπως τα λέει ο λέον
-
Και αν ταυτοποιηθουμε τι θα αλλαξει???Θα πεφτουν και μυνησεις για εξυβριση και αλλα τετοια???
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
. Σας βάφτισαν Διονύση, το καλλιτεχνικό σας ψευδώνυμο είναι Άνθιμος, έχετε username Τασοσντέβ (με τι ντεβέλοπμεντ δηλαδή ασχολείστε; Τουρμπίζετε αντίδωρα;).
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Και αν ταυτοποιηθουμε τι θα αλλαξει???Θα πεφτουν και μυνησεις για εξυβριση και αλλα τετοια???Και εμενα αυτη ειναι η απορια μου...
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Και αν ταυτοποιηθουμε τι θα αλλαξει???Θα πεφτουν και μυνησεις για εξυβριση και αλλα τετοια???
Και εμενα αυτη ειναι η απορια μου...
και αμα γινει δεδικασμενο τοτε κλαφτα χαραλαμπε αμερικη θα γινουμε..
-
viewtopic.php?f=3&t=45053&hilit=%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%AE
-
θα τον ταραξω τον μιραγκε στις μηνυσεις...
-
-
Υποθέτω οτι θα γίνει ταυτοποίηση στοιχείων μόνο σε όσους χρησιμοποιούν πραγματικά ονόματα για nicks.
-
Ας μας εξηγησει ομως καποιος υπευθυνα ρε παιδια να ξερουμε τι μας γινεται!!
Εριξε ενας αντμιν μια 'βομβα' και καθομαστε εδω να εικοτολογουμε...
-
Το είχε πει εδώ καιρό ο στρατισσινο ότι θα γινόταν κάτι τετοιο
Προσωπικα δεν το βλέπω και τόσο τραγικο.
Αλλαγή πολιτικής πρόσβασης ?