-
με αυτά που γράφονται και λέγονται στους Ελληνικούς αγώνες λογικό είναι να γινόταν αυτό,άργησε πολύ όμως πάρα πολύ.
-
κάποιος να ενημερώσει τη διοίκηση για το πως λειτουργούν τα ιντερντερς
ο μόνος που δεν φοβάται τίποτα είναι ο Χρήστος Λάππας. Έχουμε ήδη στοιχεία και Ε9.
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
Το είχε πει εδώ καιρό ο στρατισσινο ότι θα γινόταν κάτι τετοιο
Προσωπικα δεν το βλέπω και τόσο τραγικο.Τραγικότατο είναι...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
δηλαδή φίλε elteo σου αρέσει η κατάσταση που επικρατεί εκεί μέσα, δεν πρέπει να γίνει κάτι να σταματήσει αυτό το χάλι.
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
δηλαδή φίλε elteo σου αρέσει η κατάσταση που επικρατεί εκεί μέσα, δεν πρέπει να γίνει κάτι να σταματήσει αυτό το χάλι.
Και η λύση είναι δώστε τα στοιχεία σας ;
Ιωσήφ (?) στο myphone και στο insomnia που έχουν 150.000 μέλη γιατί δεν συμβαίνουν; οεο;
Επειδή κάποιοι ανώριμοι στο Ελληνικοί Αγώνες το έχουν κάνει παιδική χαρά βρήκαμε την λύση: πονάει κεφάλι κόβει κεφάλι.
Τραγική κίνηση αν γίνει, θα διώξει πολύ κόσμο (και εμένα). Ηταν που ήταν το φόρουμ θα το αποτελειώσουν να ησυχάσουν αυτοί να ησυχάσουμε κ εμείς.
-
η παιδικη χαρα ξαναχτυπα...
-
Eπειδη δεν πολυπαρακολουθω την ενοτητα ''Ελληνικοι αγωνες'' μπορει καποιος να μου πει (με pm καλυτερα) τι γινεται???
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Eπειδη δεν πολυπαρακολουθω την ενοτητα ''Ελληνικοι αγωνες'' μπορει καποιος να μου πει (με pm καλυτερα) τι γινεται???και καλά κάνεις, αλλά αν θέλεις να μάθεις ρίξε μια ματιά σε αυτό το θέμα 'Εκπομπη Φωτεινελλης' και θα βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Και η λύση είναι δώστε τα στοιχεία σας ;
Ιωσήφ (?) στο myphone και στο insomnia που έχουν 150.000 μέλη γιατί δεν συμβαίνουν; οεο;
Επειδή κάποιοι ανώριμοι στο Ελληνικοί Αγώνες το έχουν κάνει παιδική χαρά βρήκαμε την λύση: πονάει κεφάλι κόβει κεφάλι.
Τραγική κίνηση αν γίνει, θα διώξει πολύ κόσμο (και εμένα). Ηταν που ήταν το φόρουμ θα το αποτελειώσουν να ησυχάσουν αυτοί να ησυχάσουμε κ εμείς.
το όνομα μου είναι γνωστό και γνωρίζομαι προσωπικά με αρκετούς από εδώ μέσα.
και αν καποιος μου ζητησει στοιχια οπως αριθμο ταυτοτητος, αφμ και αλλα θα του απαντησω 'της μαμα σου το '
να σου πω δε ότι έχω δεχτεί και εγώ επίθεση προσωπική από εκεί μέσα γιατί έκανα το λάθος να συμμετάσχω σε ένα αγώνα ρεγκιουλαριτη χωρίς να τους ρωτήσω και ότι από εμένα κινδύνεψαν άνθρωποι και οικογενειάρχες στους δρόμους που πήγαινα με την εξωπραγματική ταχύτητα των 50 χιλ.και άλλα πολλά. ΠΡΕΠΕΙ κάτι να γίνει για να εξαφανιστεί αυτό το αληταριο. -
[προσωπική άποψη]
Δε νομίζω ότι θα ζητηθεί οτιδήποτε περισσότερο από ονοματεπώνυμο και ένα αριθμό τηλεφώνου για επικοινωνία αν χρειαστεί, σιγά μη ζητήσουν και Ε9
Δε νομίζω ότι αυτά τα στοιχεία θα είναι γνωστά σε οποιονδήποτε άλλον εκτός από τον Administrator (όχι τους mods) δηλ. τους 4Τ
Δε νομίζω ότι αυτά θα κρατούνται on-line, πόσω δε μάλλον εντός forum/phpBB (για την ασφάλεια που αναφέρθηκε)
Δε νομίζω ότι είναι θεμιτό ή εφικτό το μέτρο να επεκταθεί σε άλλο forum πλην των 'Ελληνικών Αγώνων'. Πρακτικά το 'μήνυμα' θα είναι για τους ανώνυμους των 'Ελληνικών Αγώνων': 'ξέρουμε ποιός είσαι'. Η άποψή μου αυτή προκύπτει επειδή το εν λόγω πρόβλημα είναι σπάνιο στο λοιπό forum
[/προσωπική άποψη] -
ονοματεπώνυμο και ένα αριθμό τηλεφώνου ειναι ειδη γνωστα σε πολλους απο εδω μεσα γιατι οχι και στους 4Τ. καμία αντίρρηση για αυτό.
-
το όνομα μου είναι γνωστό και γνωρίζομαι προσωπικά με αρκετούς από εδώ μέσα.
και αν καποιος μου ζητησει στοιχια οπως αριθμο ταυτοτητος, αφμ και αλλα θα του απαντησω 'της μαμα σου το '
να σου πω δε ότι έχω δεχτεί και εγώ επίθεση προσωπική από εκεί μέσα γιατί έκανα το λάθος να συμμετάσχω σε ένα αγώνα ρεγκιουλαριτη χωρίς να τους ρωτήσω και ότι από εμένα κινδύνεψαν άνθρωποι και οικογενειάρχες στους δρόμους που πήγαινα με την εξωπραγματική ταχύτητα των 50 χιλ.και άλλα πολλά. ΠΡΕΠΕΙ κάτι να γίνει για να εξαφανιστεί αυτό το αληταριο.δεν έχω γράψει ούτε ένα ποστ στο Ελληνικοί Αγώνες ούτε καν έχω μπει γιατί ξέρω τι χάλι επικρατεί.
ας γίνει το μέτρο για αυτούς που δεν σέβονται τον χώρο που τους φιλοξενεί.
το να επεκταθεί σε όλο το φόρουμ είναι λάθος . και -
-
Το δικό μας ονομ/μο ή ένα τυχαίο;
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Το δικό μας ονομ/μο ή ένα τυχαίο; -
Ούτε σε μένα αρέσει το χάλι που επικρατεί εκεί μέσα γι αυτό και δεν μπαίνω καν στον κόπο να διαβάσω τι γράφουν τα καμάρια μας. Έχω κάποιες ιδέες για το τι μπορεί να γίνει, όχι δεν είναι η ταυτοποίηση, αλλά μάλλον θα τις θεωρήσεις πολύ ακραιές
Υ.Γ. Αυτή ήταν μια προσωπική αποψη. -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Το δικό μας ονομ/μο ή ένα τυχαίο;εγώ είμαι ο Νικός ο Κούκος, επιτελεύς του διαθαλασσέως, εσύ?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Το δικό μας ονομ/μο ή ένα τυχαίο;
εγώ είμαι ο Νικός ο Κούκος, επιτελεύς του διαθαλασσέως, εσύ?
Τάκης Παπάτζας, χάρηκα.
-
Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, με ζήτησε κανείς;;
Να βάλω και φωτογραφία αν δεν με πιστεύτετε.... θέλετε;;; -
Μην βαζετε τα ονοματα σας δημοσια
Στα σοβαρα τωρα θα ελεγα να περιμενουμε λιγο να δουμε τι ακριβως θα γινει.
-
Kατoχυρώνω από τώρα το 6969-696969 (θα με κυνηγάει ο Wagner )
Αλλαγή πολιτικής πρόσβασης ?