-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, με ζήτησε κανείς;;
Να βάλω και φωτογραφία αν δεν με πιστεύτετε.... θέλετε;;;Βλέπω να έχεις προβλήματα.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Να βάλω και φωτογραφία αν δεν με πιστεύτετε.... θέλετε;;;Βλέπω να έχεις προβλήματα.
άλλο Μητσάκης άλλο Μητσοτάκης (πτου πτου σκόρδα)
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Το δικό μας ονομ/μο ή ένα τυχαίο;
εγώ είμαι ο Νικός ο Κούκος, επιτελεύς του διαθαλασσέως, εσύ?
Νίκος Κάλαντας εδώ.
-
σε ξέρω εσένα, του καβουρδίρη του κώστα πρέπει να σαι
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
άλλο Μητσάκης άλλο Μητσοτάκης (πτου πτου σκόρδα)
Και ο άλλος mitsakis ήταν, αλλά δεν τη γλίτωσε.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
σε ξέρω εσένα, του καβουρδίρη του κώστα πρέπει να σαιΝαι...απ'τη Θήβα.
-
Που μένεις δίπλα από του Ζερκούλη του Λιάκου....
Που έχει πάρει την κόρη του Βενιζέλου του Νικολή;;
....
Έλα τώρα, συγγενείς είμαστε, εγώ είμαι ο μπατσανάκης του αδελφού της!! -
αρχίζω και ψάχνομε,εγώ ποιανού συγγενής είμαι και τι όνομα να δηλώσω
άσε που το νούμερο του κουνιστού πρόλαβε και το δήλωσε άλλος -
ΑΜΑΝ Τελεσόπινγκ
Τηλέφωνο: 0800700600φτού και βγαίνω -
και τα δικά μου στοιχεία :
Northern Offshore Ltd
tel (626) 303-2300 -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
και τα δικά μου στοιχεία :Northern Offshore Ltd
tel (626) 303-2300Ελα ρε !!Εδω κοντα σε εμενα εισαι ;
http://www.theusaexplorer.com/California/Arcadia3.html -
Στεναχωριέμαι με αυτά που διαβάζω.
Ειναι κρίμα να αποχωρήσουν αξιόλογα μέλη απο την παρέα, (γιατί έστι βλέπω πρωτίστως το forum), για τους λόγους που περιγράφονται χωριστά απο τον καθένα. Ισως βέβαια κάτι ξέρουν και ανησυχούν περισσότερο απο τους άλλους ...
Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα και μάλλον φαίνεται...
Οψώμεθα! -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Ειναι κρίμα να αποχωρήσουν αξιόλογα μέλη απο την παρέα, (γιατί έστι βλέπω πρωτίστως το forum), για τους λόγους που περιγράφονται χωριστά απο τον καθένα...Καλησπέρα!
Δεν υπάρχει λόγος ν'αποχωρήσει κανείς!
Δεν προκειται να ζητηθεί τιποτα περισσότερο από το ονοματεπώνυμο των χρηστών που θέλουν να γράφουν στους ελληνικούς αγώνες κι ενα τ/φ επικοινωνίας και φυσικά αυτά τα στοιχεία δεν προκειται να χρησιμοποιηθουν για κανενα αλλο λόγο.
Οσοι μπαινουμε στους ελληνικους αγώνες καταλαβαίνουμε την αναγκαιότητα αυτής της κίνησης που αν και αρχικα θα ταλαιπωρησει τους διαχειριστές τελικα θ'αναβαθμίσει την ενότητα.Μ.Μ.
-
Ο χρήστης mm55 έγραψε:
Ειναι κρίμα να αποχωρήσουν αξιόλογα μέλη απο την παρέα, (γιατί έστι βλέπω πρωτίστως το forum), για τους λόγους που περιγράφονται χωριστά απο τον καθένα...Καλησπέρα!
Δεν προκειται να ζητηθεί τιποτα περισσότερο από το ονοματεπώνυμο των χρηστών που θέλουν να γράφουν στους ελληνικούς αγώνες κι ενα τ/φ επικοινωνίας και φυσικά αυτά τα στοιχεία δεν προκειται να χρησιμοποιηθουν για κανενα αλλο λόγο.
Οσοι μπαινουμε στους ελληνικους αγώνες καταλαβαίνουμε την αναγκαιότητα αυτής της κίνησης που αν και αρχικα θα ταλαιπωρησει τους διαχειριστές τελικα θ'αναβαθμίσει την ενότητα.Από 1ης Σεπτεμβρίου η ενότητα 'Ελληνικοί Αγώνες' θα παραμείνει κλειστή μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες ταυτοποίησης των usernames με τα ονοματεπώνυμα των χρηστών.
Θα ακολουθήσουν οδηγίες με τον λεπτομερή τρόπο πιστοποίησης των ονομάτων.
Η παραπάνω διαδικασία θα επεκταθεί σταδιακά και στις άλλες ενότητες του φόρουμ.
=
???
-
Αυτή τη στιγμή το σιγουρο ειναι οτι θα γινει στους ελλ αγωνες.
Αν πετυχει θα επεκταθεί ενδεχομενα και στις υπολοιπες ενότητες -
Να ρωτήσω κάτι?
Εφόσον τα στοιχεία μας θα παραμείνουν μυστικά και δε θα βγούνε δημόσια...τι σας πειράζει?
Υπάρχουν δεκάδες άλλες φόρμες στις οποίες βάζουμε τέτοιου είδους στοιχεία και τόσα άλλα social media που υπάρχουν...τι μας πειράζει να γίνεται και εδώ?
Προσωπικά εμένα δε με πειράζει.
-
Ο χρήστης mm55 έγραψε:
Αν πετυχει θα επεκταθεί ενδεχομενα και στις υπολοιπες ενότητες
Μαλιστα.
Και δεν το βρισκω με τιποτα, http://rulesoftheinternet.com/index.php ... =Main_Page- We are Anonymous.
Οποιος θελει ας βαλει οποια στοιχεια του θελει. Και φωτο του πουλιου του.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι?Εφόσον τα στοιχεία μας θα παραμείνουν μυστικά και δε θα βγούνε δημόσια...τι σας πειράζει?
Υπάρχουν δεκάδες άλλες φόρμες στις οποίες βάζουμε τέτοιου είδους στοιχεία και τόσα άλλα social media που υπάρχουν...τι μας πειράζει να γίνεται και εδώ?
Προσωπικά εμένα δε με πειράζει.
επειδη προσωπικα δε βαζω το ονομα μου σε οποιαδηποτε φορμα ή sn κυκλοφορει στο νετ, σαφως και δεν θα το κανω και εδω. Πολυ δε περισσοτερο σε ενα φορουμ που μπορει ο καθενας να γινει μελος.
οποιος θελει, ειναι ελευθερος να το κανει.
-
Ο χρήστης mm55 έγραψε:
Καλησπέρα!
Οσοι μπαινουμε στους ελληνικους αγώνες καταλαβαίνουμε την αναγκαιότητα αυτής της κίνησης που αν και αρχικα θα ταλαιπωρησει τους διαχειριστές τελικα θ'αναβαθμίσει την ενότητα.Μ.Μ.
Εγω θα σας προτεινω το εξης:
Αντι να σας δωσουμε το τηλέφωνό μας,να μας δωσετε εσεις το δικο σας,και να σας πάρουμε τηλεφωνο εμεις να επιβεβαιωσετε την ταυτότητά μας.
Εχω σιχαθει τους καραγκιόζηδες που παιρνουν τηλεφωνο να με ενημερωσουνε για δωρεαν ταξειδια,δωρεαν καρτες απο τραπεζες και δωρεαν παπαριες καθε λογης.Ειλικρινα σας το λεω,και μιας και πονηρευτηκαμε (εγω τουλαχιστον) με το προσφατο ερωτηματολόγιο των Τ.Ε. που ζητουσε αριθμο ΔΤ ( ) οτι το να ζητησετε τηλεφωνο θα το θεωρησω ως αλλη μια αηδια που παραπάνω ειδους.
Ασχετα αν εγω το τηλεφωνο μου το εχω ηδη σε δημοσιο χωρο (με δικη μου πρωτοβουλια και θεληση) με τη δικη σας θεληση ΔΕΝ προκειται να το κανω -
Ο καθενας μπορει να δωσει οτι αριθμο του κατεβει οποτε το μετρο αυτο ειναι λιγο ακυρο....
Αλλαγή πολιτικής πρόσβασης ?