-
Εντάξει εδώ τα ξεσκίζει τα αυτοκινητα αλλά δείγμα ότι σε λιγότερο ακραιαβσημεια τα καταφέρνουν και τα απλα αυτοκινητα. Αν βάλεις και μια πόδια μεταλλική από κάτω πας χωρίς άγχος.
So what ομως στα πραγματικα off road κομμάτια θα κολλήσουν οπως και τα δικινητα suv.
-
Crossover είναι για παραδειγμα το Sandro stepway το οποίο αν δεν πας ποτέ εκτός δρόμου σε μεγάλους νερολακους κτλ έχεις ένα αυτοκίνητο που καταναλωνει έως και 2 λιτρα παραπανω υγραεριο από το άλλο. Και έχει μέχρι και 6 δευτερόλεπτα πιο αργές ρεπριζ με την τελική σχεση μετάδοσης.
Δηλαδη πέρα του ότι μπαίνεις εύκολα μέσα στην καμπίνα..... Ολα τα αλλα σχεδόν τα κάνει ένα απλό αυτοκινητο το ιδιο καλά.
-
Αυτο που πραγματικά είναι καλό στα suv είναι η ευκολία στο μπες βγες.
Ξεχνας κατι ακομα πολυ βασικα, τουλαχιστον στα ματια μου. Εχουν μεγαλυτερους εσωτερικους χωρους (επιβατων και πορτ μπαγαζ) σε σχεση με ιδιου μεγεθους sedan. Οταν εψαχνα για αμαξι, εψαξα τις διαστασεις. Τo tiguan στο οποιο κατεληξα, θεωρω οτι εχει αντιστοιχους χωρους με το passat, ενω εχει μικροτερο μηκος, χωρις ομως να ειναι πιο φαρδυ.
Τα μεσαια sedan εχουν ανεβει πλεον στα 4.65-4.70m (μηκος), ενω τα μεσαια suv βρισκονται στο 4.45-4.55m
-
Ναι σωστά, έχουν πάρει την θέση των πολυμορφικων.
Για την ακρίβεια κάθονται μεταξύ πολυμορφικων και hatch. Αν είναι να τα δεις με αυτόν τον χαρακτήρα εγώ να δεχτώ ως ειλικρινή λόγο την επιλογή τους. Το offloading όμως με δικουνητο το βρισκω υπερβολικό.
Το σύστημα της psa με το esp βοηθά αρκετά ως ένα σημείο αλλά και παλι αν δεν το δοκιμάσω δεν μπορώ να εκφέρω άποψη.
-
εστω και αργα εδιαβασα...
οχι, τα αψηλα μονο τετρα. και για εσενα παει αδερφε, ξερς εσυ. χρωσταω αναλυσις με σκατς οταν ανοιξουν τα παραλιακα.
βασικα επειδη πατησατε λιγο χωματακι καποτες νομιζετε οτι βγαλατε το δικουνα οφ ροαντ. η λασπολακουβα που μπηκατε ηταν καφε νερακι, το χιονι που πατησατε φρεσκο, η ανηφορα δεν ηταν η ανηφορα που νομιζατε αλλα ειχατε βαρυστομαχιασει...
δεν υπαρχει συγκριση.
υπαρχει ομως παρεξηγηση στο θεμα τετρα.
οχι, το τουότα σου αν δεν ειναι λαντ κρουζερ θεικο, δεν ειναι τετρακουνητο, το ιδιο και το νισσαν σου, μονο το παθφάιντερ, μη μιλησω για τα κορεατικα με το γκαγκναμ στάιλ πλην βεβαια των παλιων με τα κοντα. χονταιοι καλυτερα σαυρες. ποιος ειναι αυτος που εβαλε ποτες φαου σε εκτος δρομου? θα μυρισει βρωμικη καλτσα συμπλεχτη μεχρι να πεις κολλησα. το αυτα τα βολβια και οι αποδελοιποι. χειροτερα οι πρεμιοι, να βγαλεις χι πεντε σε ανηφορα γλιτσοβρεγμενη και να περιμενεις την ελπα φουλ 8ωρο. σε λαιτ πραγματι ικανα ειναι τα σουζ, τα μιτσου, τα φιατ, τα σουμπι, τα ντουστ. επι πουγκ και ηλεκτροκαιαποπισωσπρωχνω πουγκ αναμενετε να σας ειπω οταν το παρω, θα το στρωσω περαζμα ορεινη ναυπακτια καθετα.
-
Ναι σωστά, έχουν πάρει την θέση των πολυμορφικων.
Για την ακρίβεια κάθονται μεταξύ πολυμορφικων και hatch. Αν είναι να τα δεις με αυτόν τον χαρακτήρα εγώ να δεχτώ ως ειλικρινή λόγο την επιλογή τους.
Μου πατησες ευαισθητο σημειο. Εγω πολυμορφικο ηθελα, αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι που να με καλυπτει. Λιγα μοντελα υπαρχουν. Αυτα που βρηκα ειχαν κινητηρες που δεν με βολευαν (π.χ. ντηζελ ή/και διλιτρα), δεν μπορουσαν να εξοπλιστουν οσο καλα ηθελα και ειχα το αγχος οτι δεν θα πωληθει ευκολα. Το touran μονο με γοητευσε, αλλα εβγαινε σε τιμη ιδια ή και υψηλοτερη απο το τιγκ (που πιστευω οτι θα πωληθει σαν ζεστο ψωμακι στην καταλληλη τιμη σε μερικα χρονια).
Χαζευω βιντακια με κατι πολυμορφικα απο αμερικη και ασια και μου τρεχουν τα σαλακια. Κατι honda odyssey, toyota sienna, kia carnival... αχχχχχχ
-
Ζημιά με έκανες, ούτε τα ήξερα αυτά τα οχήματα...
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/30249212-honda-odyssey
-
Καλά αυτοκίνητα εαν έχεις τεράστια οικογένεια ή κάνεις μεταφορές, αλλά τελείως δύσχρηστα και εκτός τόπου στην Ελλάδα. Και το συγκεκριμένο είναι και κακάσχημο, δεν βλέπεται το κακόμοιρο!!
-
dimsabas wrote:
Καλά αυτοκίνητα εαν έχεις τεράστια οικογένεια ή κάνεις μεταφορές, αλλά τελείως δύσχρηστα και εκτός τόπου στην Ελλάδα. Και το συγκεκριμένο είναι και κακάσχημο, δεν βλέπεται το κακόμοιρο!!
το συγκεκριμενο ειναι ΠΟΛΥ παλιο μοντελο. Ψαξτε στο youtube video reviews τα καινουρια μοντελα, ειδικα το kia ειναι καταπληκτικο. Για πολη δεν ειναι, διοτι ειναι αρκετα μεγαλα (γυρω στα 5μ αν θυμαμαι καλα), αλλα αν βρισκεται κανεις στην επαρχια ειναι μια χαρα! Ετσι και αλλιως δεν ερχονται καν ευρωπη ομως
-
Που είναι το νημα του 2008;
Dublin..... Το allure στο 2008 και αυτό σαν το 208 δε έχει το 3d cluster;
Πρεπει να πας allure plus;
-
Που είναι το νημα του 2008;
Dublin..... Το allure στο 2008 και αυτό σαν το 208 δε έχει το 3d cluster;
Ψάξε και λίγο...εδώ είναι: https://forum.4troxoi.gr/μελλοντικά-μοντέλα/neo-peugeot-2008-my-2020
Ναι ούτε στο 2008 Allure υπάρχει ο ψηφιακός πίνακας, πάς Allure Plus και πάνω, απλά πράγματα.
-
Τι σελίδα ήταν το έψαχνα.... Τεσπα.
Πω ρε γαμωτο. Πάλι τα ιδια.
Ερχεται και νέο vitara μέσα στο έτος.... Χμμμ Αντε να δουμε
-
Τι σελίδα ήταν το έψαχνα.... Τεσπα.
2η σελίδα.
Είπαμε τα Peugeot λένε στις καλές εκδόσεις, όπως τα διαφημίζουν και τα δείχνουν...απλά μετά πουλάνε και τις γυμνές για να πουλήσουν τίποτα. Όμως παντού δείχνουν το αυτοκίνητο wow...αλλά στην πράξη μόνο allure+ και πάνω είναι ουαο.
-
Ακριβώς όπως τα λέει ο fanis είναι Lap. Επίσης δεν ισχύει τρίμηνο αλλά απ ότι κατάλαβα 5μηνο για παράδοση. Σήμερα που πήρα τηλ να δω τι γίνεται με το δικό μου (2 Φλεβάρη παραγγελία) ακόμα λέει δεν έχει μπει σε γραμμή παραγωγής αν μπει αρχές του Μάη να περιμένω να το πάρω στα χέρια μου μέσα με τέλη Ιουνίου αν πάει παραπισω πάμε για Ιούλιο.
Υ. Γ Φανης ακούει? Σήμερα με πήραν τηλ. από toyota, ύστερα από καιρο(μάλλον είχαν κρατήσει τα στοιχεία μου) έχουν chr 1.8 club bi tone. Λευκό πέρλα μαύρη οροφή ετοιμοπαραδοτο και.... άκουσον άκουσον εκτός από το χιλιάρικο έκπτωση κάτι ψιλό δωράκια (σκαφακια πρτ μπαγκαζ, αδιάβροχοποίηση στα καθισματα) συν μου είπαν ελάτε από δω μήπως μπορέσουμε να κάνουμε ή 1ο σέρβις ή ασφάλεια 6μηνη.Με τι επιτόκιο λες? 7 % όλα μαζί δηλαδή 6.4 +0.6.Πισω μου σε έχω Σατανά τέτοιες μερες
-
Ακριβώς όπως τα λέει ο fanis είναι Lap. Επίσης δεν ισχύει τρίμηνο αλλά απ ότι κατάλαβα 5μηνο για παράδοση. Σήμερα που πήρα τηλ να δω τι γίνεται με το δικό μου (2 Φλεβάρη παραγγελία) ακόμα λέει δεν έχει μπει σε γραμμή παραγωγής αν μπει αρχές του Μάη να περιμένω να το πάρω στα χέρια μου μέσα με τέλη Ιουνίου αν πάει παραπισω πάμε για Ιούλιο.
Υ. Γ Φανης ακούει? Σήμερα με πήραν τηλ. από toyota, ύστερα από καιρο(μάλλον είχαν κρατήσει τα στοιχεία μου) έχουν chr 1.8 club bi tone. Λευκό πέρλα μαύρη οροφή ετοιμοπαραδοτο και.... άκουσον άκουσον εκτός από το χιλιάρικο έκπτωση κάτι ψιλό δωράκια (σκαφακια πρτ μπαγκαζ, αδιάβροχοποίηση στα καθισματα) συν μου είπαν ελάτε από δω μήπως μπορέσουμε να κάνουμε ή 1ο σέρβις ή ασφάλεια 6μηνη.Με τι επιτόκιο λες? 7 % όλα μαζί δηλαδή 6.4 +0.6.Πισω μου σε έχω Σατανά τέτοιες μερες
Ολα έχουν πάει πίσω, χτές διάβαζα το άρθο για την VW και τις καθυστερήσεις λόγω των chip, γίνεται χαμός...από εδώ και πέρα όλες οι εταιρείες θα έχουν σοβαρές καθυστερήσεις. Η Τογιότα ήδη έχει 1 μήνα+ καθυστέρηση, η Renault θα ξέρει σε 2 εβδομάδες πότε θα μπει σε παραγωγή εαν δοθεί παραγγελία τώρα...γενικά χαμός.
Για επιτόκιο λές της Αττικής εεε? Κοίτα στο είχα πει και πιο παλιά, για εμένα το CHR είναι καλύτερο αυτοκίνητο, εφόσον μπορείς να δεχθείς τα 2 μειονεκτήματα που έχει. Και είναι και πιο future proof.
-
Υβριδικό; Βασικά μόνο υβριδικό δεν το πουλάνε αυτό τώρα; Τιμή όμως που σου έδωσαν τελική δε μας έγραψες.. Εγώ θα ψηνομουν για αλλαγή άλλωστε δεν έχεις πάρει τον 3d πίνακα και το Chr είναι πιο όμορφο από του πεζό στο αναλογικό.
-
Όχι Φανή, τράπεζα Πειραιώς
Parikon τιμή τελική 25300.
Υ. Γ και γω ψήνομαι άσχημα αλλά όπως έχω ξαναπεί φοβάμαι μην το μετανιώσω με το e cvt κιβώτιο. Κάνω και πολλά χλμ 24χιλ το χρόνο σε επαρχιακό δρόμο.
-
Από άποψη αξιοπιστιας το λες Alex;
-
7% η Τογιότα; Όταν είχα πάρει προσφορά αρχές χρονιάς νομίζω μου είχαν δώσει 8.5% αν θυμάμαι καλά...
-
Υ. Γ και γω ψήνομαι άσχημα αλλά όπως έχω ξαναπεί φοβάμαι μην το μετανιώσω με το e cvt κιβώτιο. Κάνω και πολλά χλμ 24χιλ το χρόνο σε επαρχιακό δρόμο.
Πες τους: 'το θέλω, αλλά δεν ξέρω εαν τελικά μου κάνει στην καθημερινότητά μου για αυτό και πήρα το 2008. Το θέλω για 2-3 ημέρες test drive (στην Αθήνα το δίνουν πες τους) να το πάω στις διαδρομές που κάνω κανονικά. Εαν μου κάνει ακυρώνω και το αγοράζω επιτόπου!'
SUV/Crossovers Forum