-
Guys ευχαριστώ πολύ. Μόλις έβαλα παραγγελία τελικά για το 3008 Active με όλα τα εξωτερικά χρώμια του Allure + τις χρωμιωμένες απολήξεις εξάτμισης απο το GT. Έυχομαι να μην εμφανιστούν θέματα αξιοπιστίας η αν εμφανιστούν να είναι μέσα στα 5 χρόνια της εγγύησης. Τώρα αναμονή..
-
Με το καλό! Καλά κι απολαυστικά χιλιόμετρα!
-
Με γεια
-
Με το καλό να το παραλάβεις .
Τα προβλήματα αξιοπιστίας που είχε το προηγούμενο οφείλονταν σε ένα κινητήρα τούρμπο πρώτης γενιάς που ήταν συμπαραγωγή της PSA και της BMW και ο οποίος φορέθηκε στα αμάξια της Πεζώ-Σιτροέν και BMW - MINI . Είχε θέματα όπως είχαν και οι ανάλογοι κινητήρες πρώτης γενιάς τούρμπο των άλλων εταιρειών .
Για αυτόν τον 1,2 το μόνο που έχω ακούσει , είναι ότι πρέπει να κάνεις κάποιες ανοικτές διαδρομές , γιατί κάποια μικρά που κινούνται συνέχεια εντός πόλης έχουν κάποια μπουκώματα .
-
Ωραίος, καλή επιλογή!
Σου έκαναν τελικά επιπλέον έκπτωση λόγω Black Friday; Πότε παραλαμβάνεις; -
Σας ευχαριστώ πολύ! Εκεί που το σκέφτομαι ακόμα είναι αν τελικα θα το πάρω grey amazonite ή μαύρο. Μου είπαν ότι μέχρι την Δευτέρα μπορώ να αλλάξω.
@Cruiser αυτό που τρέμω περισσότερο είναι τα ηλεκτρονικά γιατί αν χαλάσει κανένα i-cockpit εκτός εγγύησης με βλέπω για φούντο...
@lleonidas ναι το πήρα με black friday και έκπτωση 2000. Τελική με κλειδί στο χέρι 26.000
-
Μην στενοχωριέσαι , μπορούσες να είχες πάρει κανένα Q5...
-
Ο χρήστης biliou έγραψε:
Σας ευχαριστώ πολύ! Εκεί που το σκέφτομαι ακόμα είναι αν τελικα θα το πάρω grey amazonite ή μαύρο. Μου είπαν ότι μέχρι την Δευτέρα μπορώ να αλλάξω.Σε μαύρο δεν θα το δεις ποτέ καθαρό.
Για μένα μονόδρομος το γκρι.
Με τo καλό η παραλαβή! -
Και εγώ συμπαθώ περισσότερο το γκρίζο χρώμα, είχα μαύρο αμάξι(και μοτοσυκλέτα) για πάνω από 10 χρόνια και δεν προβλέπεται να το ξανατολμήσω σύντομα!
Το ανθρακί/ποντικί είναι αγαπημένο! -
Εδώ μια σύγκριση αρκετών μοντέλων.Στο τέλος ο νικητής.
-
Με γεια!!
Μεταξυ των 2 ξεκαθαρα το γκρί. Αγαπημενο σε αυτο το αυτοκινητο, το μπλέ και τα πρασινοπό του Kilo.
-
Ο χρήστης ignantios έγραψε:
Εδώ μια σύγκριση αρκετών μοντέλων.Στο τέλος ο νικητής.Ναι, αλλά λείπει το c3 aircross..
criu, ακούει; -
Ο χρήστης biliou έγραψε:
Guys ευχαριστώ πολύ. Μόλις έβαλα παραγγελία τελικά για το 3008 Active με όλα τα εξωτερικά χρώμια του Allure + τις χρωμιωμένες απολήξεις εξάτμισης απο το GT. Έυχομαι να μην εμφανιστούν θέματα αξιοπιστίας η αν εμφανιστούν να είναι μέσα στα 5 χρόνια της εγγύησης. Τώρα αναμονή..Καλοτάξιδο.
Σκεφτόμουν και εγώ για την active αλλά ήθελα τα εξωτερικά χρώμια.
Για αυτό μαζί με τα φιμέ τζάμια και τους αισθητήρες παρκαρίσματος πήγα στην allure.
Πόσο σου είπανε για τα χρώμια; -
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Εδώ μια σύγκριση αρκετών μοντέλων.Στο τέλος ο νικητής.
Ναι, αλλά λείπει το c3 aircross..
criu, ακούει;Ναι αλλα λείπει το 3008 που αγόρασε ο φίλος.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Πάσης φύσεως προβλήματα. Δεν τα θυμάμαι αναλυτικά, μόνο ότι ο ένας κάτοχος προσπαθούσε να παρηγορήσει τον άλλο. Το έριχναν στην πλάκα για να ξεχνιούνται.Για το καινούριο δεν έχω ακούσει κάτι. Δε θα εμπιστευόμουν όμως τη γαλλική εταιρεία, μετά από τέτοιο πρόσφατο παρελθόν.
Από την άλλη, έχεις τους Κορεάτες που πλέον έχουν ξεπεράσει τους Ιάπωνες στις έρευνες αξιοπιστίας.
Εσύ πόσο θες να κρατήσεις το αμάξι; Γιατί αν θες 3-4-5 χρόνια, λογικά δε θα έχεις τόσο μεγάλο πρόβλημα.
Κάτοχος του παλιότερου 3008 και μέλος σε forum που συζητούσαμε τα προβλήματα του, και μελλοντικός κάτοχος του νέου 3008.
Τα προβλήματα είχαν να κάνουν με αντλία βενζίνης σε όλους και θέματα με την μηχανή που βγήκαν μετά τα 5 χρόνια και μετά τα 100χλμ.
Η μηχανή του ήταν παραγωγή σε συνεργασία με την bmw και αυτή που μπήκε και στα Mini.
Το νέο 3008 έχει μηχανή που είναι ήδη δοκιμασμένη σε παλιότερα μοντέλα και δεν έχει βγάλει τίποτα.
Επίσης το παλιότερο 3008 δεν έχει βγάλει κανένα πρόβλημα σε ηλεκτρολογικά, κανένα τρίξιμο, πλαστικά, φώτα κ.λ.π -
Ο χρήστης silversurferGR έγραψε:
Guys ευχαριστώ πολύ. Μόλις έβαλα παραγγελία τελικά για το 3008 Active με όλα τα εξωτερικά χρώμια του Allure + τις χρωμιωμένες απολήξεις εξάτμισης απο το GT. Έυχομαι να μην εμφανιστούν θέματα αξιοπιστίας η αν εμφανιστούν να είναι μέσα στα 5 χρόνια της εγγύησης. Τώρα αναμονή..
Καλοτάξιδο.
Σκεφτόμουν και εγώ για την active αλλά ήθελα τα εξωτερικά χρώμια.
Για αυτό μαζί με τα φιμέ τζάμια και τους αισθητήρες παρκαρίσματος πήγα στην allure.
Πόσο σου είπανε για τα χρώμια;Τα χρώμια είναι δώρο (εμπρός ασημί πρόσθετο, πίσω απολήξεις εξάτμισης απο GT καθώς και τα πλαινά) Για τα τελευταία υπάρχουν 2 επιλογές. Η μία είναι να αλλαχτεί όλο το πλαστικό κάτω μέρος της πόρτας και να αντικατασταθεί με νέο που περιλαμβάνει τα χρώμια και κοστίζει 600-700 ευρώ. Η δεύτερη είναι να κολήσουν με ταινία διπλής όψεως και είναι 150 ευρώ. Επειδή είναι δώρο φυσικά θα μου δώσουν την δεύτερη επιλογή. Τώρα πόσο γερά θα είναι και αν ξεκολήσουν με τον καιρό θα δείξει. Τα δύο πρώτα κοστίζουν γύρω στα 330 ευρώ.
Αυτό που ζήλεψα περισσότερο είναι οι μπροστινοί αισθητήρες παρκαρίσματος βασικά αλλά τα μοντέλα black friday ήταν συγκεκριμένα και δεν μπορείς να προσθέσεις εξοπλισμό. Στα τζάμια θα βάλω μεμβράνες πάντως.
Επίσης σκέφτομαι να μπεί μαύρη μεμβράνη στην οροφή (τύπου GT line). Θα το βάζατε ή θα κατηγορηθώ για καγκουριά τρίτου βαθμού??
-
To βιντεάκι ήταν από το Μεξικό και εκεί ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ δεν υπάρχει η σιτροέν .
Θα πάει σύντομα με τα αμάξια που φτιάχνει στην Βραζιλία . Παλιότερο C3 το C3 Picasso . το Ελυζέ και ένα κινέζικο C4 -L .
Οπότε αιρκρός δεν.. -
Ο χρήστης silversurferGR έγραψε:
Κάτοχος του παλιότερου 3008 και μέλος σε forum που συζητούσαμε τα προβλήματα του, και μελλοντικός κάτοχος του νέου 3008.
Τα προβλήματα είχαν να κάνουν με αντλία βενζίνης σε όλους και θέματα με την μηχανή που βγήκαν μετά τα 5 χρόνια και μετά τα 100χλμ.
Η μηχανή του ήταν παραγωγή σε συνεργασία με την bmw και αυτή που μπήκε και στα Mini.
Το νέο 3008 έχει μηχανή που είναι ήδη δοκιμασμένη σε παλιότερα μοντέλα και δεν έχει βγάλει τίποτα.
Επίσης το παλιότερο 3008 δεν έχει βγάλει κανένα πρόβλημα σε ηλεκτρολογικά, κανένα τρίξιμο, πλαστικά, φώτα κ.λ.πΣχετικά με το προηγούμενο 3008, ως κάτοχος του αντίστοιχου 308 με τον 1.6 THP, μπορώ να πω ότι αυτός ο κινητήρας όσο ευχάριστος ήταν, όταν λειτουργούσε σωστά, άλλο τόσο απελπισία ήταν όσον αφορά την αξιοπιστία του! Και βεβαίως τα προβλήματα παρουσιάζονταν πολύ πριν την πενταετία και τα 100.000 Km...
Νομίζω ότι εξέλιξη του ίδιου κινητήρα είναι ο 1.6 που χρησιμοποιεί τώρα στο νέο 3008 η Peugeot. Σίγουρα είναι πολύ βελτιωμένος όσον αφορά την αξιοπιστία του, αλλά εγώ επειδή έπαθα και έμαθα δεν θα τον άγγιζα...
-
Ο χρήστης ignantios έγραψε:
Εδώ μια σύγκριση αρκετών μοντέλων.Στο τέλος ο νικητής.And the winner is....vitara suzuki...κάτι Τογιότα chr Χόντα hrv τζιπ για τα πανηγύρια...
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επειδή δεν έχω δει το βίντεο, ποια είναι τα κριτήρια που ανακυρήσουν το νικητή? Το VFM ή κάτι άλλο?
SUV/Crossovers Forum