-
Μη μπερδευόμαστε. Τα μεγάλα SUV πρακτικά ανήκουν στην κατηγορία του φορτηγού σε όρους οχημάτων. Άσχετα από το αν είναι αισθητικά αναβαθμισμένα.
-
Μου κάνει εντύπωση ότι παρόλλο που κυκλοφορούν αρκετά JEEP COMPASS δεν έχει ανοίξει θέμα κανένας εδώ. Σαν να μην υπάρχει...
-
Ο χρήστης evanpap3 έγραψε:
Μου κάνει εντύπωση ότι παρόλλο που κυκλοφορούν αρκετά JEEP COMPASS δεν έχει ανοίξει θέμα κανένας εδώ. Σαν να μην υπάρχει...Παρα πολυ καλό αυτοκίνητο!! Και εφόσον το ζητουμενο ειναι η εκτός δρόμου δυνατότητες, τότε απλά δεν εχει ανταγωνισμό στην κατηγορία του.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Μου κάνει εντύπωση ότι παρόλλο που κυκλοφορούν αρκετά JEEP COMPASS δεν έχει ανοίξει θέμα κανένας εδώ. Σαν να μην υπάρχει...
Παρα πολυ καλό αυτοκίνητο!! Και εφόσον το ζητουμενο ειναι η εκτός δρόμου δυνατότητες, τότε απλά δεν εχει ανταγωνισμό στην κατηγορία του.
Το χαζεύω και εγώ. Δείχνει καθαρόαιμο. Το πήρε μια συνάδελφος πρόσφατα (για να ανεβοκατεβαίνει ΒΠ - κέντρο) και το ασήμωσα προχθές και μου φάνηκε δυνατό. Το τσίμπησε και μαύρο με μαύρες ζαντες. Πετρέλαιο το πήρε. Μικρή οθόνη είχε και φαινόταν πολύ fiat μέσα αλλά είχε απίστευτους χωρους. Η συνάδελφος είναι πάνω ακο 1.75 και πίσω της έπαιζες μπάλα. Παρα πολύ χώρος για τα πόδια.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Παρα πολυ καλό αυτοκίνητο!! Και εφόσον το ζητουμενο ειναι η εκτός δρόμου δυνατότητες, τότε απλά δεν εχει ανταγωνισμό στην κατηγορία του.
Το χαζεύω και εγώ. Δείχνει καθαρόαιμο. Το πήρε μια συνάδελφος πρόσφατα (για να ανεβοκατεβαίνει ΒΠ - κέντρο) και το ασήμωσα προχθές και μου φάνηκε δυνατό. Το τσίμπησε και μαύρο με μαύρες ζαντες. Πετρέλαιο το πήρε. Μικρή οθόνη είχε και φαινόταν πολύ fiat μέσα αλλά είχε απίστευτους χωρους. Η συνάδελφος είναι πάνω ακο 1.75 και πίσω της έπαιζες μπάλα. Παρα πολύ χώρος για τα πόδια.
Το ζήτημα είναι ότι για αυτόματο ανεβαίνει πολύ ο λογαριασμός. Ξέρετε αν θα μπουν οι νέοι κινητήρες που προορίζονται για το Renegate?
-
Μικρή οθόνη είχε και φαινόταν πολύ fiat μέσα αλλά είχε απίστευτους χωρους. Η συνάδελφος είναι πάνω ακο 1.75 και πίσω της έπαιζες μπάλα. Παρα πολύ χώρος για τα πόδια.Ναι είναι λίγο Fiat (ευτυχώς μπαίνει και πιο μεγάλη οθόνη αλλά κοστίζει). Χώρους έχει καλούς, χώρο αποσκευών έχει μέτριο, αλλά είναι λογικό και αποδεκτό λόγω 4κίνησης.
Το ζήτημα είναι ότι για αυτόματο ανεβαίνει πολύ ο λογαριασμός. Ξέρετε αν θα μπουν οι νέοι κινητήρες που προορίζονται για το Renegate?
Όντως, είναι ακριβό αλλά δεν έχει ανταγωνισμό ουσιαστικά. Μόνο το Subaru XV μπορεί να το κοντράρει στα ίσα εκτός δρόμου (και είναι καλύτερο εντός), αλλά υστερεί πολύ σε επιδόσεις.
Θα μπουν οι νέοι κινητήρες, άλλά στην καλύτερη περίπτωση μέσα στο 2019 και ίσως καθυστερήσουν μέχρι το 2020 και το facelift.
-
Η συνάδελφος είναι πάνω απο 1.75 και πίσω της έπαιζες μπάλα. Παρα πολύ χώρος για τα πόδια.Αυτό κάπως ακούστηκε
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Η συνάδελφος είναι πάνω απο 1.75 και πίσω της έπαιζες μπάλα. Παρα πολύ χώρος για τα πόδια.
Αυτό κάπως ακούστηκε
Μμμμμμ, kinky...
-
Επειδη εχω καταληξει τι θα αγορασω, (αμεσα) υπάρχει περιπτωση να υπαρχουν προσφορες στην εκθεση (σε σχεση με προηγούμενα χρονια)
-
Ο χρήστης harrysvr έγραψε:
Επειδη εχω καταληξει τι θα αγορασω, (αμεσα) υπάρχει περιπτωση να υπαρχουν προσφορες στην εκθεση (σε σχεση με προηγούμενα χρονια)Σίγουρα θα υπάρχουν, αλλά δεν θα είναι κάτι διαφορετικό (πιστεύω, βασιζόμενος σε πρότερη εμπειρία) από αυτές που θα υπάρχουν και στις αντιπροσωπείες (π.χ. η Citroen έχει προσφορά έως 15 Νοεμβρίου....μετά θα βγάλει άλλη, αφού συνέχεια βγάζει σχεδόν την ίδια προσφορά με άλλο όνομα!!). Απλά στην έκθεση θα είναι όλοι μαζεμένοι οπότε σε 2-3 ώρες θα μπορείς να πάρεις αρκετές προσφορές.
Εάν τώρα έχει καταλήξει σε συγκεκριμένο αυτοκίνητο, πάρε τώρα 2-3 προσφορές και μετά περίμενα στην έκθεση να δείς εάν θα έχουν κάτι καλύτερο. Αλλά να έχεις βάση για να συγκρίνεις.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Σίγουρα θα υπάρχουν, αλλά δεν θα είναι κάτι διαφορετικό (πιστεύω, βασιζόμενος σε πρότερη εμπειρία) από αυτές που θα υπάρχουν και στις αντιπροσωπείες (π.χ. η Citroen έχει προσφορά έως 15 Νοεμβρίου....μετά θα βγάλει άλλη, αφού συνέχεια βγάζει σχεδόν την ίδια προσφορά με άλλο όνομα!!). Απλά στην έκθεση θα είναι όλοι μαζεμένοι οπότε σε 2-3 ώρες θα μπορείς να πάρεις αρκετές προσφορές.
Εάν τώρα έχει καταλήξει σε συγκεκριμένο αυτοκίνητο, πάρε τώρα 2-3 προσφορές και μετά περίμενα στην έκθεση να δείς εάν θα έχουν κάτι καλύτερο. Αλλά να έχεις βάση για να συγκρίνεις.
+1
-
https://www.whatcar.com/news/2018-what- ... vey/n17816
-
https://www.whatcar.com/news/2018-what-car-reliability-survey/n17816Κατευθυνόμενες έρευνες είναι αυτές Στέφανε. Άκου εκεί less reliable το Nissan Qashqai
Συγχαρητήρια στην Nissan που κατάφερε να κάνει το QQ τόσο χειρότερο ποιοτικά σε σχέση με το αδελφό Kadjar (94,6% το Kadjar έναντι 79,7% του QQ).
Μπορεί να κατάφερε να κάνει το QQ best seller, αλλά πόσοι από αυτούς τους ιδιοκτήτες θα επιλέξουν να αγοράσουν ξανά Nissan;
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
https://www.whatcar.com/news/2018-what-car-reliability-survey/n17816
Κατευθυνόμενες έρευνες είναι αυτές Στέφανε. Άκου εκεί less reliable το Nissan Qashqai
Συγχαρητήρια στην Nissan που κατάφερε να κάνει το QQ τόσο χειρότερο ποιοτικά σε σχέση με το αδελφό Kadjar (94,6% το Kadjar έναντι 79,7% του QQ).
Μπορεί να κατάφερε να κάνει το QQ best seller, αλλά πόσοι από αυτούς τους ιδιοκτήτες θα επιλέξουν να αγοράσουν ξανά Nissan;
Γενικά πάντως έχω την εντύπωση ότι όλες οι εταιρείες έχουν λίγο - πολύ γραμμένο το loyalty.
Να πουλήσουν τώρα θέλουν να δείξουν καλά νούμερα στις αγορές και ας πάει ο πελάτης στο επόμενο αμάξι αλλού!
Λάθος προσέγγιση για εμένα γιατί τα αμάξια πια τα αλλάζουμε συχνότερα (τουλάχιστον στο εξωτερικο) αλλά δυστυχώς αυτό δείχνουν αφενός με το να βγάζουν αμάξια με αρκετά μικροπροβλήματα (π.χ. Νισσαν) ή να μην προσαρμόζονται στο νέο αγοραστικό τους κοινό ώστε να τους κρατήσουν στη μάρκα (π.χ BMW)! -
To 1991 ήμουν ταξίδι στο Αμστερνταμ , καλοκαίρι . Τότε μόλις είχε βγεί το ΖΧ το οποίο ετοιμαζόμουν να αγοράσω όταν ερχόταν στην Ελλάδα . Εκεί είχε έλθει , πήγα και το είδα . Μετά σε ένα μαγαζί πήγα να δω κανένα περιοδικό με τέστ .
Τότε είδα το What car . Το εξώφυλλο είχε τίτλο : 'ZX better than Rover 414 !!!'
Ω του θαύματος ... Το κρουασανάδικο ΖΧ ήταν καλύτερο από το καποφτήδικο ρόβερ...Το συγκεκριμένο Ρόβερ όπως έχω ξαναγράψει , ήταν απ΄ έξω κούκλα και από μέσα -μηχανολογικά- πανούκλα ...
Απίστευτα προβλήματα . Αλλά για τους καποφτήδες ιεροσυλία να το κρίνεις .Βέβαια τώρα έχουν εξελιχθεί .
Ετσι στα μεγάλα σουβ τα χειρότερα είναι 'δικά τους'
https://www.whatcar.com/news/2018-what- ... vey/n17821Από την άλλη ποιός δεν θα ξαναέπαιρνε Ρέιντζ επειδή έβγαλε βλάβες...
-
Επειδη εχει αποδειχθει οτι εχω μια εφεση στα οφτοπικ οπως επισης σε οτιδηποτε εχει να κανει με τα πσα εκεινης της εποχης, να πω πως η Ζχ μοντε καρλο ηταν παρα πολυ καλο αυτοκινητο.
Το μονο περιεργο που παντα μπερδευα στη ζχ ηταν οι διακοπτες των ηλεκτρικων παραθυρων. Παντα πατουσα το λαθος κουμπι
τελος. -
Οι τιμές κάποιων μικρών SUV όπως τα Renegade, Stonic, Arona, Kona, Captur είναι πιο φτηνές στην Ελλάδα συγκριτικά με άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Εδώ κάποια στοιχεία για τις τιμές τους σε Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία. -
Και παλι ειναι πιο ακριβα στην χωρα μας διοτι το διαθεσιμο εισοδημα για αγορες στο ετος κατα μεσο ορο ειναι 4 χιλ € χαμηλοτερα απο τον αντιστοιχο μ.ορο της ε.ε.
http://www.kathimerini.gr/934625/articl ... wn-ellhnwn
Οποτε, για παραδειγμα το κατα 1200 ευρω φθηνοτερο αυτοκινητο στην χωρα μας εξακολουθει να ειναι, αναλογικα, ακριβοτερο απο αυτο που απευθυνεται στον μεσο ορο των ευρωπαιων.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Και παλι ειναι πιο ακριβα στην χωρα μας διοτι το διαθεσιμο εισοδημα για αγορες στο ετος κατα μεσο ορο ειναι 4 χιλ € χαμηλοτερα απο τον αντιστοιχο μ.ορο της ε.ε.http://www.kathimerini.gr/934625/articl ... wn-ellhnwn
Οποτε, για παραδειγμα το κατα 1200 ευρω φθηνοτερο αυτοκινητο στην χωρα μας εξακολουθει να ειναι, αναλογικα, ακριβοτερο απο αυτο που απευθυνεται στον μεσο ορο των ευρωπαιων.
Προφανώς για αυτό δεν ευθύνονται οι αυτοκινητοβιομηχανίες, ούτε είναι υποχρεωμένες να πουλάνε με χασούρα στην Ελλάδα...
-
Γιατί ένα δικίνητο SUV με χειμερινά λάστιχα, είναι καλύτερο από ένα τετρακίνητο με θερινά. Και η αλήθεια είναι πως λίγοι τετρακίνητοι επιλέγουν να έχουν δύο τετράδες λάστιχα.
Βλέποντας το βιντεάκι ήρθε στο μυαλό μου η Peugeot και η επιλογή της να έχει μόνο δικίνητες εκδόσεις για το 3008, με λάστιχα M&S όμως.
SUV/Crossovers Forum