-
Σχεδιαστικά το tuscon είναι πολύ πιο αποδεκτό για τους περισσότερους αλλά το sportage έχει σαφώς πιο έντονη προσωπικότητα που προσωπικά μου αρέσει (και γι'αυτό διχάζει σε αυτόν τον τομέα). Όμως το καλύτερο εσωτερικό (και με διαφορά) το έχει το kia. Στην έκθεση που τα είδα και τα 2, θα ορκιζόμουν ότι το kia έχει και αρκετά καλύτερη ποιότητα κατασκευής, το hyundai με απογοήτευσε σε αυτό τον τομέα. Βέβαια είχαν την καλή έκδοση (gt line). Όσον αφορά το μοτέρ, με ένα απλό remap φτάνει (και περνάει) εύκολα τα άλογα του δυνατού...
Μεταξύ tuscon και sportage νομίζω δεν υπάρχει δίλημμα γιατί το πρώτο παίζει τιμολογιακά απέναντι σε πολύ δυνατούς αντιπάλους (kuga,3008,ateca κλπ) ενώ το δεύτερο έχει εξαιρετικό vfm. -
Να συμφωνήσω ότι το εσωτερικό του sportage είναι καλύτερο του tucson.
-
Ο χρήστης KOSTASAG έγραψε:
Εκεινο το ρημαδο sportage μονο εγω το κοιταω ρε παιδια?
Μαλ....ια κανω?
Εχω αρχισει να αγχωνομαι λιγο μηπως μου εχει ξεφυγει κατι... (Μηπως απλα δεν αρεσει σε κανεναν εμφανισιακα? )
Εχει κανεις αλλος αποψη? Ρωταω περισσοτερο για ψυχολογικους λογους γιατι μου φαινεται περιεργο που δεν εχει ασχοληθει κανενας...Εδώ και κανα μήνα βλέπω στο κοινόχρηστο γκαραζ ένα λευκό. Άρα υπάρχει τουλάχιστον άλλος ένας!
-
Αξιζει με χιλια
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Neurotica έγραψε:
Εκεινο το ρημαδο sportage μονο εγω το κοιταω ρε παιδια?
Μαλ....ια κανω?
Εχω αρχισει να αγχωνομαι λιγο μηπως μου εχει ξεφυγει κατι... (Μηπως απλα δεν αρεσει σε κανεναν εμφανισιακα? )
Εχει κανεις αλλος αποψη? Ρωταω περισσοτερο για ψυχολογικους λογους γιατι μου φαινεται περιεργο που δεν εχει ασχοληθει κανενας...Εδώ και κανα μήνα βλέπω στο κοινόχρηστο γκαραζ ένα λευκό. Άρα υπάρχει τουλάχιστον άλλος ένας!
Κυκλοφορούν πολλά! Βλέπω στον δρόμο αρκετά κ τους θερινούς μήνες εβλεπα ακομη περισσότερα!
-
Εδώ και κανα μήνα βλέπω στο κοινόχρηστο γκαραζ ένα λευκό. Άρα υπάρχει τουλάχιστον άλλος ένας!
Α! ωραία! Δε θα περναω δλδ και θα λένε 'Ωχ...νατος, νατος αυτος αυτος με το Sportage '
Κυκλοφορούν πολλά! Βλέπω στον δρόμο αρκετά κ τους θερινούς μήνες εβλεπα ακομη περισσότερα!
Ναι!!! Λογικό! Απο οτι διαβασα, αυτοι εκει, με τα Sportage ντε , γεμίζουν το καλοκαιρί τα πορτ παγκαζ με φαγητα, για να έχουν να περάσουν το χειμώνα! Μετά κρύβονται...
(χιουμορακι, σορυ! )
-
Παρτο ρε να γουσταρουμε
-
Παρτο ρε να γουσταρουμε
Το πηραααα...ετσι για να γουσταρουμε!
Εγινε η κρατηση. Απο Δευτερα χαρτια με τραπεζες κλπ. Μεσα Δεκεμβρη ερχεται, πινακιδες Γεναρη προφανως.
Μαυρο Sportage Upgrade 1.7 Diesel χειροκινητο.
-
Καλοτάξιδο!
-
Με το καλό να παραλάβεις και να το χαρείς!!
-
Σε πείσαμε τελικά οι αδίστακτοι;! Με το καλό να έρθει και να ξεκινήσεις τις βόλτες σου μέσα στις γιορτές
-
Με το καλο καλοτάξιδο να ειναι!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο φίλε μου.
-
Καλορίζικο κι από μένα
-
-
Με το καλό να παρλάβεις, να είναι καλοτάξιδο και να σου χαρίσεις πολλά χαμόγελα!!
-
Καλορίζικο!!
Η ημερομηνία παραλαβής,ότι πρέπει και για χριστουγεννιάτικο δώρο! -
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Το μόνο άσχημο είναι ότι ο 1.7 diesel με 6ταχυτο έχει 115 άλογα ενώ ο ίδιο με DCT έχει 141! άλογα
Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω τα εξής;
Το φυλλάδιο μιλάει για κατευθυντικά xenon αλλά δεν τα βλέπω στα options. Είναι στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις;
Επίσης το φυλλάδιο μιλά για αυτόματο παρκάρισμα, αλλά και πάλι δεν υπάρχει στα options
Και το αυτόνομο φρενάρισμα δεν υπάρχει στα options, όπως και το blind spot assistΤο ISG (σύστημα αυτόματης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης κινητήρα-μη διαθέσιμο στο 1.6lt, 132hp) τί είναι;
To start/stop; Δεν είναι πια υποχρεωτικό;Το πολύ περίεργο είναι ότι τα 2 έχουν σχεδόν ίδιο 0-100 και τελική. [emoji317]
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εκανες καλη αγορα
-
Ευχαριστω πολυ για τις ευχες και τη βοηθεια.
Θα γραφω τις εντυπωσεις μου στο αντιστοιχο thread
SUV/Crossovers Forum