-
Θα συμφωνήσω για ρύπους, έλλειψη Τούρμπο και ισχύος. Το σκαρί του δε το βρίσκω μεγάλο και μάλλον δεν είναι αυτό το θέμα βλέποντας τη θέση του Kodiaq, Volvo & HRV. Ειλικρινά εγώ αγάπησα το απροβλημάτιστο Ραβάκι νου αλλά δίλιτρο και το νταβατζιλίκι άνευ λόγου και αιτίας μου χάλασαν τη συνέχεια του μοντέλου. Θα μπορούσα να ζήσω με ένα ψιλό απαρχαιωμένο αλλά απροβλημάτιστο σύνολο μάλλον.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Anyway παρόλο που δεν σχολιάζω ποτέ λίστες πωλήσεων κρίνωντας από τα παραπάνω απορώ γιατί να είναι τόσο χαμηλά ονόματα όπως το rav4 ή το x-trail , c-rv. Αυτά μάλιστα. Αξίζουν τα λεφτά τους μέχρι το τελευταίο ευρώ και δεν είναι μη μου άπτου. Όσο για την Nissan εκτός του μικρού qq ή του x-trail εχει στο ενεργητικό της οχήματα όπως το pathfinder, το terano και άλλα που είναι όχι απλά suvakia suvlakia ή ότι άλλο αλλά εργαλεία πραγματικά παντώς καιρού και εδάφους. Όλο και κάτι έχουν τα μικρότερα από το dna των μεγαλων.-
Λογω τιμης είναι πουλάνε τοσο λίγο Σπύρο. Το CRV και λόγω αντιπροσώπου και το Rav λόγω κυβικων και γενικά τελείως αδιάφορων κινητήριων συνόλων
-
Μην ξεχναμε και το εξαιρεικο Patrol της Nissan...εχει πολύ μεγάλη παράδοση στα εκτός δρόμου.
Τέλος, επαναλαμβάνω ότι σήμερα αγοράζεις καλοεξοπλισμένο QQ diesel με 22 χιλιαρικα ενώ το Kuga ξεκινάει από τα 26 (σχεδόν 20% επιπλέον) που προσφορά δεν το λες
Δεν είναι συγκρίσιμα. Το QQ με τα €22κ ειναι με αρκετές ελλείψεις στον εξοπλισμό και για να φτάσεις στον εξοπλισμο του Kuga θες €25Κ, οπότε πρακτικά ίδια τιμή εχει το QQ 1.5 diesel με το Kuga 1.5 diesel.
-
-
Ο χρήστης cmak έγραψε:
Θα συμφωνήσω για ρύπους, έλλειψη Τούρμπο και ισχύος. Το σκαρί του δε το βρίσκω μεγάλο και μάλλον δεν είναι αυτό το θέμα βλέποντας τη θέση του Kodiaq, Volvo & HRV. Ειλικρινά εγώ αγάπησα το απροβλημάτιστο Ραβάκι νου αλλά δίλιτρο και το νταβατζιλίκι άνευ λόγου και αιτίας μου χάλασαν τη συνέχεια του μοντέλου. Θα μπορούσα να ζήσω με ένα ψιλό απαρχαιωμένο αλλά απροβλημάτιστο σύνολο μάλλον.Sent from my iPhone using Tapatalk
Εντάξει εσυ που πηγες σε kodiaq δεν θα σε προβλημάτιζε τόσο το μέγεθος. Εμένα μου φάνηκε καπως.
Θεωρω ιδανικό μέγεθος αυτό που ήταν το mk3 μας και να σου πω την αλήθεια αν δεν ήταν το νταβατζιλίκι ίσως και να μην είχα άλλο λόγο, πλην της ανάγκης ανανέωσης, να το δώσω.
Κάλλιστα θα μπορούσα να το έχω δώσει στη γυναίκα μου αν δεν ήθελα 1000 ευρώ κάθε 1/1. -
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Τέλος, επαναλαμβάνω ότι σήμερα αγοράζεις καλοεξοπλισμένο QQ diesel με 22 χιλιαρικα ενώ το Kuga ξεκινάει από τα 26 (σχεδόν 20% επιπλέον) που προσφορά δεν το λες
Δεν είναι συγκρίσιμα. Το QQ με τα €22κ ειναι με αρκετές ελλείψεις στον εξοπλισμό και για να φτάσεις στον εξοπλισμο του Kuga θες €25Κ, οπότε πρακτικά ίδια τιμή εχει το QQ 1.5 diesel με το Kuga 1.5 diesel.
Πρώτον, οι περισσότεροι βάζουν ένα όριο στο ποσό που μπορούν να διαθέσουν για την αγορά αυτοκινήτου. Κάποιος λοιπόν που βάζει ένα όριο στα 22 χιλιαρικα για μεσαίο SUV, δεν θα μπει καν στην διαδικασία να δει το Kuga, ότι εξοπλισμό και να βάλει πάνω η Ford. Στις μέρες μας 4 χιλιάρικα δεν είναι καθόλου μικρό ποσό. Κάποιος αγοράζει ένα Kadjar 1.5d Expression (που δεν ξέρω πόσο χειρότερο εξοπλισμό έχει από το Kuga Business) και του περισσεύουν και 4 χιλιάρικα να αγοράσει ένα μεταχειρισμένο μικρό για μέσα στην πόλη.
Δεύτερον, πολλούς δεν τους ενδιαφέρει καν ο έξτρα εξοπλισμός με τον οποίο είναι φορτωμένο ένα αυτοκίνητο και δεν σκοπεύουν να πληρώσουν για αυτό. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει να πληρώσω για ζάντες αλουμινίου για παράδειγμα και δεν θα πλήρωνα 4 χιλιάρικα επιπλέον για να προσθέσω τέτοιο εξοπλισμό. Μπορεί τα QQ και Kadjar να φτάνουν στην τιμή του Kuga για το ίδιο επίπεδο εξοπλισμού, αλλά πολλοι είναι καλυμμένοι με τον εξοπλισμό των εκδόσεων Acenta και Expression αντίστοιχα, ή ακόμη και των φτηνότερων εκδόσεων.
Όλους τους παραπάνω πελάτες λοιπόν η Ford τους έχει χάσει με την επιλογή της να ξεκινάει το Kuga με ένα πολύ πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού.
Τέλος, να σημειώσω πως στα 26 χιλιάρικα το Kuga δεν έχει πλέον να ανταγωνιστεί μόνο τα QQ, Kadjar, Karoq, Vitara, κλπ, αλλά και τα Tiguan, 3008, κ.α.
ΥΓ. Θα είχε ενδιαφέρον να γνωρίζαμε για κάθε μοντέλο, τι ποσοστό είναι βενζινοκίνητα και τι πετρέλαιο. Έχω την εντύπωση πως το QQ για παράδειγμα πουλάει σε συντριπτικό ποσοστό κυρίως πετρέλαιο, ενώ στο Kuga πρέπει να είναι μοιρασμένο το ποσοστό.
-
Για το QQ είναι απόλυτα δικαιολογημένες οι πωλήσεις του , το εξήγησε πολύ καλά ο Axel παραπάνω.
Σε ότι αφορά τις X1 και GLA είναι κάτι που δεν μπορώ να το καταλάβω με τίποτα!
ΟΚ , οι περισσότερες GLA που βλέπω φαίνονται καλά εξοπλισμένες και χλίδατες οπότε μάλλον είναι επιλογές γούστου και αγάπης για τη μάρκα αντίθετα στη λογική που επιβάλλει πως σε αυτά τα χρήματα παίρνεις μεγαλύτερα και με καλύτερες επιδόσεις σε όλους τομείς αυτοκίνητα από άλλους κατασκευαστές.
Το χαλί όμως με τις απλές X1 που είναι άσχημες σε σχέση με τις πλήρως εξοπλισμένες προτάσεις του ανταγωνισμού στα ίδια χρήματα μου φαίνεται αδιανόητο.
Δηλαδή είδε κάποιος μέσα έξω τα Tiguan R Line , Kuga ST Line , 3008 ( δεν έχω ιδέα πως λέγεται η αντίστοιχη έκδοση ) ακόμη και τα...Tuscon - Sportage GT line 4x4 DCT συν τις επιδόσεις τους συν τις επιλογές επιπρόσθετου εξοπλισμού για το καθένα και είπε , όχι θα πάρω τρικυλινδρη X1 και δώρο Bluetooth σύνδεση (καλώς ήρθες 2008)
Και εδώ ΟΚ υπάρχουν οι φανς της μάρκας που είναι πρόθυμοι να κάνουν συμβιβασμούς , γιατροί και δικηγόροι κλπ που μέσω leasing ίσως έχουν κάποια φορολογική ωφέλεια (που δεν ισχύει όπως παλαιότερα μετά τις αλλαγές το 2014) αλλά και πάλι δεν δικαιολογείται ο μεγάλος αυτός αριθμός.
Sent from my SM-T715 using Tapatalk
-
Είπαμε η βασική έκδοση των πρίμιουμ , έχει στον εξοπλισμό ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ .
Οπότε για αρκετούς αυτό είναι το ζητούμενο...
Από την άλλη οι τιμές που λένε στους ιδιώτες και οι τιμές που δίνουν στα λήζινγκ , ιδιαίτερα αν παίζει και επαναγορά , έχουν τεράστια διαφορά που δικαιολογεί απόλυτα τις πωλήσεις . Γιατί εκεί η διαφορά στο μίσθωμα μπορεί να είναι 50-80 € τον μήνα που για την έκδοση ΚΛΕΙΔΙ δεν ζορίζει κανένα ...
-
Τώρα πως δεν το καταλαβαίνεις για την bmw και το καταλαβαίνεις για την από κάθε άποψη χειρότερη merc, δεν μπορώ εγώ να το καταλάβω
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Η θέση του RAV4 σε τόσο χαμηλά επίπεδα νομίζω ότι έχει να κάνει καθαρά με τον 2.0 κινητήρα του και όχι με όλα τα υπόλοιπα τα οποία το κάνουν ένα εξαιρετικό αμάξι και Toyota πάνω από όπλα με ότι αυτό συνεπάγεται.
Είναι και πολύ μεγάλο σκαρί πια. Εντελώς ακατάλληλο για αστικό τοπίο ενώ και σε στενούς επαρχιακούς θα υποφέρεις.
Εμένα τουλάχιστον αυτό με αποθάρρυνε πρώτα καη στη συνέχεια η αδιαφορία της εταιρείας να κάνει κάποια καλή τιμή.
Τέλος στα του κινητήρα οκ ας πούμε ότι για το φόρο πολυτελούς διαβίωσης το παίρνεις απόφαση, τα σύνολα είναι απαρχαιωμένα. Πολλοί ρύποι , ελλειψη τουρμπο και ισχύος.
Τελικά μόνο αξιοπιστία και χώρους αγόραζες.
Έτοιμος ήμουν να το πάρω πριν καταλήξω στην Χ1 αλλά ολα τα παραπάνω με οδήγησαν μακριά.Εμένα κυριώς η αδιαφορία της toyota να πωλήσει με αποθάρρυνε. Ουσιαστικά στους εξι μήνες που κυκλοφορούσα με το δάκτυλο στην σκανδάλη για αγορά, όντας κάτοχος Toyota Avensis, δεν έκαναν το παραμικρό για την πατήσω την σκανδάλη. Απεναντιας κάθε φορά μου δίναν έναν λογο να μην αγοράσω (αρχικά αυξησαν τις τιμές με το νεο φορολογικό ενω ήταν σαφές οτι ένα δίλιτρο με μικρότερους ρύπους από 160, επρεπε να εχει αρκετά μεγάλη μειωση και στην συνέχεια ειδα επιπλέον αύξηση και μειώση της εκπτωσης) Για να λέμε και τα καλά απεναντίασ στην BMW σε κάθε επίσκεψη υπήρχε και μια δελεαστική προσφορά που σε έβαζε σε σκέψεις. Προφανώς οι άνθρωποι πουλάνε πολλά Yaris, Auris, Avgo kai CHR και δεν τους ενδιαφέρει το RAV4-όποιος θέλει να πληρώσει να το πάρει για αυτό και τα περισσότερα είναι leasing σε κατασκευαστικές εταιρίες.
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Για το QQ είναι απόλυτα δικαιολογημένες οι πωλήσεις του , το εξήγησε πολύ καλά ο Axel παραπάνω.Σε ότι αφορά τις X1 και GLA είναι κάτι που δεν μπορώ να το καταλάβω με τίποτα!
ΟΚ , οι περισσότερες GLA που βλέπω φαίνονται καλά εξοπλισμένες και χλίδατες οπότε μάλλον είναι επιλογές γούστου και αγάπης για τη μάρκα αντίθετα στη λογική που επιβάλλει πως σε αυτά τα χρήματα παίρνεις μεγαλύτερα και με καλύτερες επιδόσεις σε όλους τομείς αυτοκίνητα από άλλους κατασκευαστές.
Το χαλί όμως με τις απλές X1 που είναι άσχημες σε σχέση με τις πλήρως εξοπλισμένες προτάσεις του ανταγωνισμού στα ίδια χρήματα μου φαίνεται αδιανόητο.
Δηλαδή είδε κάποιος μέσα έξω τα Tiguan R Line , Kuga ST Line , 3008 ( δεν έχω ιδέα πως λέγεται η αντίστοιχη έκδοση ) ακόμη και τα...Tuscon - Sportage GT line 4x4 DCT συν τις επιδόσεις τους συν τις επιλογές επιπρόσθετου εξοπλισμού για το καθένα και είπε , όχι θα πάρω τρικυλινδρη X1 και δώρο Bluetooth σύνδεση (καλώς ήρθες 2008)
Και εδώ ΟΚ υπάρχουν οι φανς της μάρκας που είναι πρόθυμοι να κάνουν συμβιβασμούς , γιατροί και δικηγόροι κλπ που μέσω leasing ίσως έχουν κάποια φορολογική ωφέλεια (που δεν ισχύει όπως παλαιότερα μετά τις αλλαγές το 2014) αλλά και πάλι δεν δικαιολογείται ο μεγάλος αυτός αριθμός.
GLA , X1 είναι η χαρά των εταιριών leasing.
O υψηλός επίσημος κατάλογος , έχει μεγάλες εκπτώσεις για τις εταιρίες και είναι πολύ κερδοφόρο το leasing για αυτές.
Έμας μέχρι κια πωλητής έχει ερθει για να μας παρουσιάσει GLA leasing σε εμάς.Για τον ιδιώτη ισχύει οτι κάνεις δεν αγοράζει στον κατάλογο, το street price είναι αναλογα την έκδοση 1500- 4500 χαμηλότερο. Βλέπεις ένα 37500, απογοητεύεσαι και πάνω που έχεις πει μέσα σου άστω στο γλυκαίνουν στα 33500 και είσαι έτοιμος να πατήσεις την σκανδάλη.
-
Για το QQ είναι απόλυτα δικαιολογημένες οι πωλήσεις του , το εξήγησε πολύ καλά ο Axel παραπάνω.Σε ότι αφορά τις X1 και GLA είναι κάτι που δεν μπορώ να το καταλάβω με τίποτα!
Η διαφορά - για τους γνωρίζοντες - ανάμεσα στην Χ1 και στα περισσότερα από τα παραπάνω οχήματα - ΟΧΙ ΟΛΑ, το τονίζω αυτό! - είναι στο τιμόνι, στο πάτημα, στο στήσιμο του αυτοκινήτου. Εκεί υπερέχει πολύ από τα αρκετά φτηνότερα και λιγότερο από αυτά που είναι πιο κοντά της τιμολογιακά.
Για τις πωλήσεις ομολογώ και εγώ ότι μου φαίνεται απίστευτο...
Τέλος, όποιος αγοράζει αμάξι για το 'κλειδί', το έχω ξαναγράψει, μου είναι αδιάφορος και τον θεωρώ χαζό... -
Καταρχήν δεν είναι δώρο το Bluetooth και μην προσπαθούμε να βγάλουμε με το τσιγκέλι τραβηγμένα επιχειρήματα.
Στα του εξοπλισμού ακόμα και η βασική Χ1 έχει στανταρ αρκετά πραγματα που αλλου είναι έξτρα ή τα βρίσκεις στις ακριβές εκδόσεις (όπως κλήση ανάγκης, αναγνώριση σημάτων οριων ταχύτητας, front emergency braking), ηλεκτρικές ευκολίες που αλλου τις ψάχνουν (αυτόματο κλείσιμο παραθύρων, φωτιζόμενα πανελς παραθύρων, αυτόματα ολα τα παράθυρα κλπ, bt και όλες τις βασικές ευκολίες και πλέον και full connected services, εργοστασιακούς αισθητήρες πίσω με απεικόνιση στην κεντρική οθόνη (όποτε η κάμερα είναι ψιλό αχρείαστη) κα
Επίσης έχει και χώρους άνετους και ποιοτικούς.Ωστόσο το βασικό ατού της Χ1 είναι και θα είναι το πως πάει στο δρόμο.
Δεν περιμένω να με καταλάβουν όσοι αγοράζουν αμάξι με τη λογική γκάτζετ κοιτώντας αν έχει car play ή navi.
Έχω περάσει από τέτοιες φάσεις και τελικά έχανα πολλά στη ζωή μου και στην οδηγική μου απόλαυση. Πλέον και με την παρότρυνση ανθρώπων που ξέρουν και αγαπούν την αυτοκίνηση και από εδώ μέσα όπως ο emperor ή ο Δίας διερευνά την οπτική μου και δεν αποκλείεται το επόμενο αμάξι να είναι χαμηλό.Στο της Χ1 τώρα ακόμα και ο ταπεινός τρικύλινδρος έχει πολυ δύναμη που αποδίδεται σωστά, γρήγορα και οικονομικά.
Σε συνδυασμό με το στήσιμο του αμαξιού, τα πατήματα του, τος σωστό κιβώτιο ποσο μάλλον το αυτόματο και την τεχνολογια της εταιρείας στα σύστημα τα πέδησης και διεύθυνση (φρενάρισμα τροχού σε στροφές κλπ) δημιουργείται ένα πολύ καλό σύνολο που σε ευχαριστεί να το οδηγείς και δη σβέλτα αλλά συνάμα άνετα και αθόρυβα.Εμένα η επιλογή έγινε συνειδητά. Μακάρι φορολογικά να είμασταν και καλύτερα να ανέβαζα κυβικά ή να έβαζα και 2-3 οδηγοκεντρικα πραγματάκια (led, Dcc, σπορ καθίσματα) παραπάνω να γούσταρα περισσότερο (σίγουρα παντως δεν θα χάλαγα λεφτά για γκάτζετ και δη σε βαρος οδηγικών χαρακτηριστικών παρότι σούπερ γκατζετακιας με συχνές αλλαγές κινητών, tablets και υπολογιστών)
Τα περι leasing δεν τα σχολιάζω και δεν με αφορούν. Επαγγελματικό leasing τέτοιου αμαξιού και δη ελλειψει αλλου οικογενειακού θεωρω πως θα είχε θέμα σε έλεγχο.
Ως παροχή σε στέλεχος είναι σεξ (φίλος μεγαλοστέλεχος με την 25d ψάχνεται να τη δώσει γιατί του κοστίζει 5000 ευρώ σε φόρο ετησίως)
Μόνο σε ιδιωτικά deals με τελευταία μεγάλη δόση ίσως να αξίζει αν υπάρχει η δυνατότητα ανα 4-5 αλλαγής οχήματος (κάτι που θα το σκεφτώ σε επόμενη αγορά)Τα γραφικά περι κλειδιού που ξαναδιάβασα δεν τα σχολιάζω περαιτέρω. Γραφικά όπως αυτός που τα γράφει.
-
Ποιος είπαμε ότι πουλάει την 25άρα;;;;
-
Ποιός είπαμε ότι έχει την μύγα ?
Και μυγιάζεται...
-
Ωραία η απάντηση σου Iceman , δεν το είχα σκεφτεί και τόσο καλά όπως εσύ που μπήκες πραγματικά στην διαδικασία αγοράς και διαπίστωσες κάποια πράγματα από πρώτο χέρι.
Ωραία και η διαπίστωση σου πως leasing σε τέτοια αυτοκίνητα θα φάει πόρτα σε έλεγχο.
Πολύ σωστό.Και μιας και αναφέρθηκε το leasing γιατί λέτε ότι συμφέρει σε κάποιες περιπτώσεις;
Μήπως δεν βάζετε το ΦΠΑ στο κόστος.
Εγώ βλέπω πχ μια μίσθωση για 28000 ευρώ τιμή αγοράς βγαίνει 35.000+ με μεγάλη προκαταβολή μάλιστα, με τους τόκους και την επαναγορά. Και το φορολογικό όφελος πλέον ειναι μικρότερο (δεν εκπίπτει εννοείται ο ΦΠΑ και το μίσθωμα ως έξοδο αλλά... αποσβέσεις σαν πάγιο και έξοδο οι τόκοι )Εννοείτε πως συμφέρει όταν δεν έχεις cash το πόσο αγοράς ή βγαίνει πιο συμφέρουσα σε σχέση με την τραπεζική χρηματοδότηση;
Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παραδοσιακά bmw & MB (που γνωριζω) κανουν απιστευτες τιμες στα εταιρικα...μιλάμε για 30% εκπτωση σε πολλες περιπτώσεις και παντα πάνω απο 18%. Εκπτώσεις στην ΛΤΠΦ.
-
Ωραία η απάντηση σου Iceman , δεν το είχα σκεφτεί και τόσο καλά όπως εσύ που μπήκες πραγματικά στην διαδικασία αγοράς και διαπίστωσες κάποια πράγματα από πρώτο χέρι.Ωραία και η διαπίστωση σου πως leasing σε τέτοια αυτοκίνητα θα φάει πόρτα σε έλεγχο.
Πολύ σωστό.Και μιας και αναφέρθηκε το leasing γιατί λέτε ότι συμφέρει σε κάποιες περιπτώσεις;
Μήπως δεν βάζετε το ΦΠΑ στο κόστος.
Εγώ βλέπω πχ μια μίσθωση για 28000 ευρώ τιμή αγοράς βγαίνει 35.000+ με μεγάλη προκαταβολή μάλιστα, με τους τόκους και την επαναγορά. Και το φορολογικό όφελος πλέον ειναι μικρότερο (δεν εκπίπτει εννοείται ο ΦΠΑ και το μίσθωμα ως έξοδο αλλά... αποσβέσεις σαν πάγιο και έξοδο οι τόκοι )Εννοείτε πως συμφέρει όταν δεν έχεις cash το πόσο αγοράς ή βγαίνει πιο συμφέρουσα σε σχέση με την τραπεζική χρηματοδότηση;
Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ίσως συμφέρει η αγορά σαν leasing με τη δόση balloon στο τέλος αν και εφόσον θες ή μπορεις να αλλαζεις κάθε 4-5 χρόνια.
Δεν το έχω πολύ ψάξει ομως ωστόσο μου ακούγεται ενδιαφέρον ειδικά επειδή δεν θέλω να κανα μπλέξω σε διαδικασία πώλησης με ιδιώτη.
Σαν κανονικό leasing για επάγγελματια οριακά συμφέρουσα είναι η αγορά ενός μικρού καθημερινού αμαξιού -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Γ
.
Ως παροχή σε στέλεχος είναι σεξ (φίλος μεγαλοστέλεχος με την 25d ψάχνεται να τη δώσει γιατί του κοστίζει 5000 ευρώ σε φόρο ετησίως)
Μόνο σε ιδιωτικά deals με τελευταία μεγάλη δόση ίσως να αξίζει αν υπάρχει η δυνατότητα ανα 4-5 αλλαγής οχήματος (κάτι που θα το σκεφτώ σε επόμενη αγορά)Τα γραφικά περι κλειδιού που ξαναδιάβασα δεν τα σχολιάζω περαιτέρω. Γραφικά όπως αυτός που τα γράφει.
Αδερφέ το στέλεχος σε ατομικό επίπεδο τον πίνει, η εταιρία όμως που παρέχει τέτοια παροχή σε είδος ευνοείται και φορολογικά και ασφαλιστικά.
Έαν υπολογίσεις και το κέρδος που έχει η leasing εταιρεία καταλαβαίνεις γιατί βγαίνουν και τα πουλάνε ενεργητικά σε HR τμήματα εταιρειών. Parking εταιρίας που είχε παραδοσιακά αυτοκίνητα του VW group , μέσα σε ένα χρόνο γέμισε με GLA & X1. Για αυτούς που θα γκρινιάξουν υπάρχει η έτοιμη λύση με ΛΤΠΦ κάτω από τα 25.000 (έτοιμα config), εκει να δεις τι βγάζει η leasing. -
Ο χρήστης cmak έγραψε:
και Toyota πάνω από όπλα με ότι αυτό συνεπάγεται.Sent from my iPhone using Tapatalk
Το ότι σου φέρνει υπνηλία δηλαδή;
-
Ο χρήστης george1977 έγραψε:
Η θέση του RAV4 σε τόσο χαμηλά επίπεδα νομίζω ότι έχει να κάνει καθαρά με τον 2.0 κινητήρα του και όχι με όλα τα υπόλοιπα τα οποία το κάνουν ένα εξαιρετικό αμάξι και Toyota πάνω από όπλα με ότι αυτό συνεπάγεται.
Είναι και πολύ μεγάλο σκαρί πια. Εντελώς ακατάλληλο για αστικό τοπίο ενώ και σε στενούς επαρχιακούς θα υποφέρεις.
Εμένα τουλάχιστον αυτό με αποθάρρυνε πρώτα καη στη συνέχεια η αδιαφορία της εταιρείας να κάνει κάποια καλή τιμή.
Τέλος στα του κινητήρα οκ ας πούμε ότι για το φόρο πολυτελούς διαβίωσης το παίρνεις απόφαση, τα σύνολα είναι απαρχαιωμένα. Πολλοί ρύποι , ελλειψη τουρμπο και ισχύος.
Τελικά μόνο αξιοπιστία και χώρους αγόραζες.
Έτοιμος ήμουν να το πάρω πριν καταλήξω στην Χ1 αλλά ολα τα παραπάνω με οδήγησαν μακριά.Εμένα κυριώς η αδιαφορία της toyota να πωλήσει με αποθάρρυνε. Ουσιαστικά στους εξι μήνες που κυκλοφορούσα με το δάκτυλο στην σκανδάλη για αγορά, όντας κάτοχος Toyota Avensis, δεν έκαναν το παραμικρό για την πατήσω την σκανδάλη. Απεναντιας κάθε φορά μου δίναν έναν λογο να μην αγοράσω (αρχικά αυξησαν τις τιμές με το νεο φορολογικό ενω ήταν σαφές οτι ένα δίλιτρο με μικρότερους ρύπους από 160, επρεπε να εχει αρκετά μεγάλη μειωση και στην συνέχεια ειδα επιπλέον αύξηση και μειώση της εκπτωσης) Για να λέμε και τα καλά απεναντίασ στην BMW σε κάθε επίσκεψη υπήρχε και μια δελεαστική προσφορά που σε έβαζε σε σκέψεις. Προφανώς οι άνθρωποι πουλάνε πολλά Yaris, Auris, Avgo kai CHR και δεν τους ενδιαφέρει το RAV4-όποιος θέλει να πληρώσει να το πάρει για αυτό και τα περισσότερα είναι leasing σε κατασκευαστικές εταιρίες.
Λοιπόν τώρα που το είπες άκου να δεις και αντιμετώπιση στην Toyota Πόλις στη Θεσσαλονίκη ανατολικά. Στην αρχή πήγα φουριόζος για το chr το υβριδικό. Υπόψιν για 10 χρόνια πελάτης για το οτιδήποτε χρειάστηκε το RAV4. Από service, ανάκληση μέχρι και φανοβαφειό. Βλέπουμε το αυτοκίνητο όλα καλά τους λέω ότι έχω και ένα ΜΚ3 να κοιτάξουμε κάτι να κάνουμε και μου λέει ο πωλητής της επική ατάκα « ξέρετε δε μπορούμε να κάνουμε κάτι, είναι δίλιτρο αυτοκίνητο με καθόλου εμπορική αξία και καθόλου κινητικότητα». Εκεί ήταν που με έχασαν από πελάτη εντελώς.
-
Αν σου έλεγαν μια τιμή ΓΤΠ θα ήσουν ευχαριστημένος?
SUV/Crossovers Forum