-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Εδώ πιο πάνω ο αθεόφοβος xtkz μας είπε και ποιο ξενοδοχείο ήταν.
Ούτε κατάλληλα μέσα δεν χρειάζεται για να μάθεις πού είναι το εν λόγω ξενοδοχείο και να το ληστέψεις.
Δεν ειναι οτι δεν κανω κι εγω τις γκαφες μου, αλλα και να μην το ανεφερα, οι περισσοτεροι θα το αναγνωριζαν. Δεν ειναι και κανενα 3χ ξημερωματα - φατσα καρτα μεσημερι στη Συνταγματος ηταν.
Γενικα κι εγω δεν βρισκω κανεναν ιδιαιτερο λογο να σβηνω πινακιδες, και ειδικα σε flashy αυτοκινητα,δεν νομιζω οτι τα στοχοποιεις. Αλλα το κανω για την ομαλη λειτουργια του φορουμ.
Οποιος δε θελει να φαινεται, να παρει ενα ασημι corolla.
Πού είδατε ασημί corolla; Δεν ήμουν εγώ!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Για τα παλούκια δεν ξέρω, αλλά το να πηδάς δεν είναι έγκλημα. Είναι αμαρτία να σου κλείσει κάποιος το σπίτι επειδή βαρέθηκε να σβήσει μια πινακίδα.
Tough luck... Αυτός που δεν έσβησε τη πινακίδα φταίει ή αυτός που ξενοπηδάει in the first place;
Τότε δεν θα έπρεπε να μας ενοχλεί η προοπτική του μας έρθει κλήση σπίτι με την φάτσα μας και της συνοδηγού μας. Ας μην τρέχατε in the first place. Ή μήπως όταν το κάνει το κράτος είναι κακό, αλλά όταν το κάνει ο κάθε τυχαίος όχι;
Οι πινακίδες δεν είναι προσωπικά δεδομένα και για αυτό είναι σε εμφανές σημείο. Είναι η ταυτότητα του αυτοκινήτου. Αν μου έρχονταν φωτογραφία στο σπίτι με την γκόμενα στο διπλανό κάθισμα δεν θα τα έβαζα με το κράτος... με την βλακεία μου θα τα έβαζα!
-
Συμφωνω , δεν ειναι προσωπικο δεδομενο , εδω η ιδια η πινακιδα ειναι που μαρτυραει ακομα και την περιοχη που εισαι και εχει εκδοθει , ειναι η ταυτοτητα του οχηματος η οποια εκδιδεται απο το υπουργειο και αφορα ιδιωτες κρατικα αυτοκινητα διπλωματικα σωματα κ.λ.π επεισης μην ξεχναμε οτι στο φορουμ εδω και χρονια υπαρχει thread στο οποιο διαφοροι συμφορουμητες αναγραφουν πινακιδες κυκλοφοριας που βλεπουν στον δρομο
-
Έτσι ακριβώς. Δεν είναι για κανένα λόγο προσωπικό δεδομένο. Όπως μπορεί να δει η γυναίκα την πινακίδα του άντρα της που ξενοπηδάει στο φόρουμ, έτσι μπορεί να την δει κάποια γνωστή της στο δρόμο με τη γκόμενα. Όποιο ζώον κάνει τέτοιες 'μαγκιές' θα πρέπει να είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει και τις συνέπειες. Το σπίτι του το κλείνει μόνος του αυτός και όχι όποιος ποστάρει το ΙΧ του χωρίς να σβήσει τις πινακίδες.
-
Ελεος ρε παιδιά,
το θέμα αυτό έχει συζητηθεί για μέρες ολόκληρες, έχει εξαντληθεί και έχει λήξει.
Είπαμε σβήνουμε τις πινακίδες από τα αμάξια που postάρουμε.
Πέρνει μισό λεπτό και μας γλιτώνει από οποιοδήποτε περίεργο που μπορεί να να του μπει στο μυαλό η ιδέα να κινηθεί νομικά εναντίον του foum επειδή αναρτήθηκε φωτογραφία του αυτοκινήτου του με εμφανή τα νούμερα κυκλοφορίας χωρίς την συγκατάθεσή του. -
Ο χρήστης Alexkid έγραψε:
Όποιο ζώον κάνει τέτοιες 'μαγκιές' θα πρέπει να είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει και τις συνέπειες. Το σπίτι του το κλείνει μόνος του αυτός και όχι όποιος ποστάρει το ΙΧ του χωρίς να σβήσει τις πινακίδες.Γιατί 'ζώο' και γιατί 'μαγκιές'; Πολύ πουριτανισμός έχει πέσει, ειδικά σε θέματα στα οποία δεν μας πέφτει κανένας απολύτως λόγος.
-
Λογικα να το δεις, η εκφραση 'θα του κλεισει το σπιτι' που χρησιμοποιησες πριν, προυποθετει κατι αρνητικο δε συμφωνεις??? Αν αυτο που κανει δεν το θεωρουσε ακομα κι ο ιδιος κατακριτεο δε θα ενιωθε την αναγκη να κρυφτει!!
-
Όποιο ζώον κάνει τέτοιες 'μαγκιές' θα πρέπει να είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει και τις συνέπειες. Το σπίτι του το κλείνει μόνος του αυτός και όχι όποιος ποστάρει το ΙΧ του χωρίς να σβήσει τις πινακίδες.
Γιατί 'ζώο' και γιατί 'μαγκιές'; Πολύ πουριτανισμός έχει πέσει, ειδικά σε θέματα στα οποία δεν μας πέφτει κανένας απολύτως λόγος.
+1
μας έχει φάει η σοβαροφανεια...
Και στην τελική οχι ρε φίλε , δεν γουστάρω να τραβας φωτογραφία το αυτοκίνητο μου και να το επιδεικνυεις στα φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου...
Μπορεί να πηδ@ω τη γυναίκα του χ μέλους και να έχουμε αλλά... -
Παντως λιγο ασχετο με το παραπανω θεμα των πινακιδων κυκλοφοριας αλλα επειδη σημερα το βραδυ ειδα και γω το δευτερο Punto Evo που κυκλοφορει στην Κομοτηνη εχω να δηλωσω οτι τα πισω φωτα του ειναι φο-βε-ρα!!!!!
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Παντως λιγο ασχετο με το παραπανω θεμα των πινακιδων κυκλοφοριας αλλα επειδη σημερα το βραδυ ειδα και γω το δευτερο Punto Evo που κυκλοφορει στην Κομοτηνη εχω να δηλωσω οτι τα πισω φωτα του ειναι φο-βε-ρα!!!!!τα μπροστά όμως...
-
Τότε δεν θα έπρεπε να μας ενοχλεί η προοπτική του μας έρθει κλήση σπίτι με την φάτσα μας και της συνοδηγού μας. Ας μην τρέχατε in the first place.** Ή μήπως όταν το κάνει το κράτος είναι κακό, αλλά όταν το κάνει ο κάθε τυχαίος όχι;**α) Ο αριθμός κυκλοφορίας ενός οχήματος είναι δημόσιο στοιχείο, και υπάρχει ειδικά ακριβώς για να ταυτοποιείται το όχημα από όποιον μπορεί να το δει. Γι'αυτό είναι αναρτημένος σε 2 εμφανή σημεία του οχήματος, με μεγάλα γράμματα, πάνω σε υλικό retroreflective κλπ. Σε αντίθεση λχ. με τις θρησκευτικές πεποιθήσεις κάθε ανθρώπου που γι ακριβώς επειδή είναι προσωπικό στοιχείο, έχουμε κάνει κινήσεις για να μην εμφανίζονται υποχρεωτικά σε δημόσια έγγραφα.
β)Δεν με ενοχλούν οι κάμερες που καταγράφουν από μπροστά. Μακάρι μάλιστα να τις αντικαταστήσουν όλες με τέτοιες, θα τρέχω ελεύθερα με τη μοτοσυκλέτα!
γ) Ειδικά για το τελευταίο, ναι, είναι πολύ χειρότερο όταν το κάνει το κράτος. -
Σήμερα στο κέντρο είδα ένα τέτοιο:
-
Καλα να παθεις
-
Το Ssangyong Rodius! Απίστευτο σχέδιο! Και φυσικά ... 'powered by MercedesBenz'
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Παντως λιγο ασχετο με το παραπανω θεμα των πινακιδων κυκλοφοριας αλλα επειδη σημερα το βραδυ ειδα και γω το δευτερο Punto Evo που κυκλοφορει στην Κομοτηνη εχω να δηλωσω οτι τα πισω φωτα του ειναι φο-βε-ρα!!!!!ποιος δεν αντεγραψε τα πισω φωτα και το τροπετο του punto gt μεχρι και σημερα?..
στο desing ειναι μιλια μπροστα αλλα σε μερικα αλλα ειναι ακομη πισω -
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Προσωπικά δε θα ήθελα να δω φωτογραφία του αυτοκινήτου μου ανεβασμένη σε κάποιο site (οπουδήποτε) 'εκτεθειμένο' χωρίς καν να μπει στον κόπο ο χρήστης/user να σβήσει ΕΣΤΩ κάποια γράμματα/νούμερα της πινακίδας.
Κι αυτό ισχύει είτε έχω yugo, είτε atos είτε Ferrari.Δεν χρειάζεται να κυκλοφορεί άσκοπα η πινακίδα μου στο νετ.
Και για να το γράψω λίγο πιο φανερά γιατί μάλλον κανείς δεν το κατάλαβε:Μπορεί να το βάλει στόχο ο χ-ψ κλέφτης που ψάχνει να κλέψει αμάξια.ξέρω γω?Γιατί να υπάρχει η πινακίδα? Γιατί να τους εκθέτουμε σε κίνδυνο απλώς και μόνο για να 'δείξουμε' στους άλλους τι είδαμε στο δρόμο?Αυτό δεν καταλαβαίνω...Και στο κάτω-κάτω άλλο να βάλεις το δικό σου αμάξι φωτογραφία κάπου στο net και άλλο να ανεβάσεις αμάξι άλλου.Στην 1η περίπτωση είναι επιλογή σου.Στη 2η όχι.
ΥΓ:χωρίς πραγματικά κανένα ύφος επίθεσης (είτε προσωπικής είτε οποιασδήποτε μορφής).
ΥΓ2: με κατάλληλα μέσα-άκρες μπορείς πολύ εύκολα μέσω μιας πινακίδας να βρεις σε ποιόν ανήκει και άρα που μένει ο άλλος.+100000000000000000000000000000000
Υπαρχει καποιος κανονισμος στο φορουμ για το συγκεκριμενο θεμα ή την ευθυνη εχει ο καθε ανωνυμος πισω απο το nick του???
Για την ιστορια ατομο που παρενοχλησε την παρεα μου στο δρομο και ενω εμεις κινουμενοι με τα ποδια, ενω αυτος με την κουρσα του, αρχησε να μας βριζει με χιδαιο τροπο, βλεπετε ηταν λιωμα κτλ...το πρωι φυσικα ειχε τηλεφωνημα στο σπιτι του...φυσικα τα κανε πανω του! Ενα μικρο μαθηματακι, για το τι μπορεις να κανεις με μια πινακιδα...ειδικα αν εχεις και ενα καλο βισμα!
Καλυτερα λοιπον παιδια να τις σβηνετε...δεν κανει τιποτα, 2 λεπτα δουλεια ειναι!
Ειναι κριμα να βρουν τον μπελα τους ανυποψιαστοι οδηγοι απο το τιποτα!Παντως στο gcc μια εποχη με ρωταγες γιατι τις καλυπτω και οτι δν εχει και πολυ νοημα αφου ειναι ολα στο δρομο και οτι ειναι λιγο βλακεια να τις καλυπτουμε..
Χαιρομαι που συμφωνουμε πια.. -
Είδα ένα τέτοιο σήμερα, με κόκκινες ελληνικές πινακίδες
δεν ήξερα καν ότι υπάρχει.
-
Χτες πετυχα ενα lifan lf7160 και ενα chana μικρουλι που δεν μπορω να βρω το μοντελο.
-
Μικρό Πεκίνο και το Αίγιο!!!
Αντε βρε! Και σπεσιαλιτέ σας το σούσι σιγά σιγά! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μικρό Πεκίνο και το Αίγιο!!!
Αντε βρε! Και σπεσιαλιτέ σας το σούσι σιγά σιγά!Υπαρχουν και αλλα δυο ακομα!Ενα nobleau που ειναι σαν το smart ντεμεκ ανταγωνισμος και ενα jack rein.Ανησυχω... Επισης no soushi.Mono souvlakia me satziki!
Carspotting [#7]