-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Υπεραξιοπιστία;
Ούτε για την υπερμοναδικότητα θα ήμουν σίγουρος. Θα είναι περιορισμένης παραγωγής;Το ανοιχτό smart που λες είναι το Crossblade που είπε ο sv2
Υπεραξιοπιστια γιατι ειναι toyota και υπερμοναδικοτητα γιατι ειναι aston martin και θα πωλείται μονο σε ατομα τα οποια εχουν ηδη στην κατοχη τους μια αλλη aston martin
Δεν ειμαι σιγουρος... για τα εντονα.. ρωτησα τιν τιμη και μου ειπαν τα 30000 ευρω για το Καταρ.. αλλα δεν ειπαν κατι σε ποιους θα πουλανε... μαλλον θα βγαλει πολλα απο αυτο η aston martin εφ οσον το πουλαει ελευθερα... στην ευρωπη σιγουρα γιατι εδω κατω δεν θα συγκινησει κανενα λογω μεγεθους.... (δεν θα το βλεπουν απο τα ψηλα SUV). Smartakia εχουν 2-3 εδω.... Τα μικρα γιαπωνεζικα τα αγοραζουν οι εργαζομενοι εδω οι μικροκαμμομενοι!! φιλιππινεζοι κ.λ.π.
-
Doha Motor Show 2011
Αμερικανικα Musclecars..
-
Doha Motor Show 2011
Mini Countryman S
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Θυμάται κανείς άλλο αμάξια με 100 άλογα να κοστίζει 30.000?
24.560€ (τιμοκαταλόγου) κοστίζει το 'Smart Fortwo Cabrio Brabus Xclusive' ... με πλαστικό αμάξωμα! Με 5.000€ παραπάνω αγοράζεις υπερ-όνομα, υπερ-ποιότητα, υπερ-αξιοπιστία και υπερ-μοναδικότητα! Τιμή ευκαιρίας θα έλεγα!
Και ένα άλλο Smart ανοιχτό, χωρίς πόρτες (δεν θυμάμαι πως το λένε, κάτι σε Cross) κάπου τόσο νομίζω κόστιζε!
Υπάρχει και το Smart ForTwo BRABUS ULTIMATE 112
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/14743/?lang=enhttp://www.autoblog.gr/2010/09/03/smart-fortwo-cabrio-brabus-ultimate-r112/
-
Που το θυμηθηκατε το Smart Crossblade. Ποιο τρισαθλιο αμαξι δεν πρεπει να βγηκε . Ειχα πετυχει ενα βραδυ προπερσυ στην Βουλιαγμενης (Βουτα ) εναν να τρεχει και να φοραει κρανος , πρεπει να ειχε φαει ο τυπος οτι εντομο υπηρχε
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Που το θυμηθηκατε το Smart Crossblade. Ποιο τρισαθλιο αμαξι δεν πρεπει να βγηκε . Ειχα πετυχει ενα βραδυ προπερσυ στην Βουλιαγμενης (Βουτα ) εναν να τρεχει και να φοραει κρανος , πρεπει να ειχε φαει ο τυπος οτι εντομο υπηρχεΜαλλον θα ηταν ο τυπος με το crossblade στο τοπικο του cygnet που εκανε εγγραφη στο φορουμ μονο και μονο για να μου την πει επειδη ειχα γραψει οτι ειναι η πιο μαλακισμενη αγορα που μπορει να κανει καποιος
-
Τι θυμηθηκες τωρα... Τον ειχε παραβαρεσει ο αερας αυτον..
-
Crossblade είχα πετύχει ενοικιαζόμενο στη Σκιάθο.
Στην αρχή νόμιζα οτι ήταν κομμένο και λέω έχει μπει ελληνικό χέρι εδώ ( ), αλλά μετά το ερεύνησα το θέμα. -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Θυμάται κανείς άλλο αμάξια με 100 άλογα να κοστίζει 30.000?
36.000 θα κοστίζει στο εξωτερικό !!!
Για 45.000 το κόβω στην Ελλάδα.
Το Smart Crossblade είχε 28.000 με 70 άλογα....
60-70.000 euro στην Ελλαδα μου ειπαν απο την Aston Martin
22/2 Θα το φερουν Ελλαδα στην εκθεση και θα υπαρχει επισημη παρουσιαση
-
Υπεραξιοπιστία;
Ούτε για την υπερμοναδικότητα θα ήμουν σίγουρος. Θα είναι περιορισμένης παραγωγής;Το ανοιχτό smart που λες είναι το Crossblade που είπε ο sv2
Υπεραξιοπιστια γιατι ειναι toyota και υπερμοναδικοτητα γιατι ειναι aston martin και θα πωλείται μονο σε ατομα τα οποια εχουν ηδη στην κατοχη τους μια αλλη aston martin
Αυτο δεν θα ισχυσει τελικα. Απλα ανι για 2000 κοματια θα βγαλουν μονο 1000 και μπορει να το παρει οποιος απλα το πληρωσει! Εχει δεν εχει αλλη aston, συμφωνα παντα με την ενημερωση απο Ελλαδα
-
Τι είναι αυτό, ειδική έκδοση του IQ της Toyota;;
Πηρε η aston το iq της Toyota του εβαλε τα σηματα της και πιο ακριβα υλικα στο εσωτερικο και το πουλαει 30000 €
viewtopic.php?f=8&t=36651
βασικα δεν ειναι τοσο απλα οπως το λες... για παραδειγμα το Iq δεν εχει 9 αεροσακους και αλλα πραγματα που εχει το cygnet
-
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
Πηρε η aston το iq της Toyota του εβαλε τα σηματα της και πιο ακριβα υλικα στο εσωτερικο και το πουλαει 30000 €
βασικα δεν ειναι τοσο απλα οπως το λες... για παραδειγμα το Iq δεν εχει 9 αεροσακους και αλλα πραγματα που εχει το cygnet
Εχει και 50000€ λιγοτερα ομως
-
Το θέμα είναι πως ξεκινώντας από 30 χιλιάρικα τσιφ (το πολύ), καταλήγουμε σε 60-70 λιανική. Σίγουρα έχει φόρο πολυτελείας, αλλά είναι ένα ποσοστό και μόνο, τι γίνεται με τα υπόλοιπα?
-
Μόνο σε εσωτερικό φινίρισμα και εξωτερικά πλαστικά διαφέρει το cycgnet από το iQ. Είναι σίγουρο πως θα πωλείται μόνο σε ήδη κατόχους AM? Έτσι είχαν δηλώσει στην αρχή αλλά νομίζω μετά το αναίρεσαν.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Το δικό μου 9 αερόσακους έχει .
A ναι? ε τοτε μπουρδες μου λεγανε απο την Aston ?
-
Αν καταφέρει να το πουλήσει σε τέτοιες τιμές, ελπίζω να καταλάβει η Toyota την @@ρια της να μην το βγάλει ΚΑΙ με τα σήματα της Lexus με ακριβότερη τιμή και λίγο διαφορετικό εσωτερικό!
Επίσης, η εκδίκηση του... κάγκουρα θα ήταν ν' αρχίσει το κοπιάρισμα από τον Tolias Edition στο Περιστέρι και να γίνει το σώσε!
Άκου τώρα 70Κ γι' αυτό το πράγμα!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Η κοιλιά δεν πιάνεται!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Επίσης, η εκδίκηση του... κάγκουρα θα ήταν ν' αρχίσει το κοπιάρισμα από τον Tolias Edition στο Περιστέρι και να γίνει το σώσε!
Η εκδίκηση του προλετάριου, Αφεντικοί και δούλοι σκατά γινήκαμε ούλοι!!!
Πολύ ορθά κάποιοι επίδοξοι κάτοχοι θα πουν ότι 'δεν είναι απλό iq, θα έχει δέρματα και σούπερ υφάσματα και ότι αξίζει με τα χίλια τα χρήματα του καθώς η απτή ποιότητα θα είναι αψεγάδιαστη' κανένας επίδοξος κάτοχος δεν θα πει 'καλά βασικά για το σήμα στα κλειδιά το παίρνω'. Μάλλον μετά την φοβερή ατάκα που είχα ακούσει εδώ 'το σμάρτ είναι ο φτηνός τρόπος να δείχνεις πλούσιος' θα έχουμε και το 'σινιέτ θα είναι ο πιο ηλίθιος τρόπος να δείχνεις πλούσιος'...
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Η κοιλιά δεν πιάνεται!
Ατύχησες... ο SV2 είναι στέκα...
-
Ούτε σωσίβιο;
Carspotting [#7]