-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Την άσπρη ματ Slk που ειναι συνήθως διαγορα (τουμπα) παρκαρισμένη λετε??Νομιζω ειναι συνφορουμιτης αυτος με την λευκη ματ SLK.
παντως το λευκο ματ σα να ειναι λιγο ποιο ωραιο απο το μαυρο. Το καλοκαιρι πρεπει να τραβαει καργα ηλιο με αποτελεσμα την ζεστη -
-
Ολοι οι χεραδες..
-
Must, το κολλάω κάθε χρόνο μαζί με τα τέλη κυκλοφορίας.
-
Και μένα μου ψιλοαρέσει το ματ RS.
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Την άσπρη ματ Slk που ειναι συνήθως διαγορα (τουμπα) παρκαρισμένη λετε??Eγω μια μαυρη εχω δει με ελαφρως καγκουρικες ζαντες.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Μου αρέσει το ματ χρωματάκι. Έχω δει 2 δουλειές σε bentley και A5.
Mαλλον το S5 που γυροφερνει στη Θεσσαλονικη λες.Το βλεπω καθημερινα.Επισης σημερα ειδα μια Μ3 e46 ενω εχω πετυχει αρκετες φορες και μια SLK.
Σε λιγο θα πηξουμε καθως εχει γινει μοδα.Ήδη πήξαμε. Μέχρι και Daewoo Lanos μαύρο ματ βλέπω.
-
http://www.youtube.com/watch?v=9BK7g_dN ... re=channel
Eνα βιντεακι που βρηκα τυχαια στο youtube με veyron που ειχε ποσταρει συμφορουμιτης!
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Μου αρέσει το ματ χρωματάκι. -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Μου αρέσει το ματ χρωματάκι.
Βρε λες;;; Οι σύγχρονοι βάνδαλοι αντί για κλειδί και γκρατζούνισμα να κυκλοφορούν με κιμωλία και φαντασία! Και θα έχουν και τη χαρά να σε βλέπουν να το σβήνεις!!
Άσε που αν είσαι καλλιτεχνικός τύπος μπορεί να ζωφγραφίζεις κάθε εβδομάδα και κάτι άλλο! -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Μου αρέσει το ματ χρωματάκι.
Βρε λες;;; Οι σύγχρονοι βάνδαλοι αντί για κλειδί και γκρατζούνισμα να κυκλοφορούν με κιμωλία και φαντασία! Και θα έχουν και τη χαρά να σε βλέπουν να το σβήνεις!!
Άσε που αν είσαι καλλιτεχνικός τύπος μπορεί να ζωφγραφίζεις κάθε εβδομάδα και κάτι άλλο!Ζωγραφιζεις σημερα!!!!
-
την κυριακη, κατα το μεσημερακι, beetle με διακριτικα SIRINA στα πλαγια και πισω στην θεση του σηματος της VW
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
την κυριακη, κατα το μεσημερακι, beetle με διακριτικα SIRINA στα πλαγια και πισω στην θεση του σηματος της VWμπορει να πηγαιναν για γυρισμα
-
-
Πάντως αυτό το focus έχει πολύ πέραση...Σήμερα 2-3 φορές που πέρασα(μια για ΙΚΕΑ, μια για quiko pet, και μια για αεροδρόμιο), είχε πολύ λαό να το χαζεύει
-
Εξω απο τα Harrod's στο Λονδινο , πριν μερικες μερες.
-
Αυτό στα καγκουρώ πρέπει να πάει...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αυτό στα καγκουρώ πρέπει να πάει...... ή σε κάποιο θέμα του στιλ 'Η ακριβότερη φωλιά για φτωχά αδέσποτα'. Έτσι όπως το κόβω, άνετα κοιμούνται στα ζεστά 2 σκύλοι κανονικού μεγέθους και 2 σαλονιού
Δεν ξέρουμε και τι έχει κάνει με τις εξατμίσεις... ίσως να μπορεί να στεγάσει και μαιευτήριο για γάτες, τώρα που είναι η εποχή τους.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αυτό στα καγκουρώ πρέπει να πάει...
... ή σε κάποιο θέμα του στιλ 'Η ακριβότερη φωλιά για φτωχά αδέσποτα'. Έτσι όπως το κόβω, άνετα κοιμούνται στα ζεστά 2 σκύλοι κανονικού μεγέθους και 2 σαλονιού
Δεν ξέρουμε και τι έχει κάνει με τις εξατμίσεις... ίσως να μπορεί να στεγάσει και μαιευτήριο για γάτες, τώρα που είναι η εποχή τους.
Οριστε και το πισω μερος. Δε φαινονται οι εξατμισεις, αλλα εχει αρκετο χωρο και στο προφυλακτηρα...!
ps. Η θωλουρα ειμαι εγω , σβησμενος...
-
ποιας χωρας ειναι οι πινακιδες?
Carspotting [#7]