-
Πριν λίγο Porsche 911 Carrera 4S καινούργια σχετικά!!
-
Δύο Νισσάν Μάξιμα 2.000 βε6 σε μια μέρα! Ένα στη Ηλιούπολη και 1 ώρα μετά ένα στο Ελληνικό. Πόσα κυκλοφορούν ακόμη?
-
@dstou said in Carspotting [#7]:
Δύο Νισσάν Μάξιμα 2.000 βε6 σε μια μέρα! Ένα στη Ηλιούπολη και 1 ώρα μετά ένα στο Ελληνικό. Πόσα κυκλοφορούν ακόμη?
Σίγουρα δεν είναι το ίδιο;;;
Γειτονικές περιοχές και ικανό χρονικό περιθώριο.
Αν σίγουρα δεν είναι το ίδιο, η απάντηση είναι 2
Αλλιώς η απάντηση είναι 1 -
Το ένα ήταν χρυσαφί και το άλλο σκούρο μπλε!
έδιτ
Τώρα που το βλέπω, υπάρχουν 5 προς πώληση στο ψαρ.γρhttps://www.car.gr/used-cars/nissan/maxima.html?category=15001&make=14094&model=14712&pg=1&sort=pra
-
Είδα και εγώ ένα πριν 3 μέρες σε πάρκινγκ Σκλαβενίτη στο πάτημα Χαλανδρίου!
Τώρα που το βλέπω, υπάρχουν 5 προς πώληση στο ψαρ.γρ
Υπάρχουν ναι, το σκεφτόμουν κάποια στιγμή...χαχα. Είχα οδηγήσει ένα αρκετά, αφού το είχε δντης σε μια τράπεζα που εργαζόμουν. Μου άρεσε πολύ μπορώ να πω, smooth και πισωκούνα και αν και δεν έφτανε τις bmw, ηταν αρκετά κοντά και με πολύ καλό εξοπλισμό.
ΥΓ: Ήταν του Θ. (κατά μεγάλο μέρος) οπότε όλα τα εταιρικά αμάξια ήταν αυστηρά μόνο Peugeot & Nissan....χαχαχα. Ο τσέος ειχε Murano!!
-
Πεμβέ 760 Li με ελληνικά νούμερα στη Βουλιαγμένης σήμερα!
-
Nissan sunny coupe..δεν εχω ξαναματαδει ποτε..
-
Ξέρω ένα στο Κιάτο, υπάρχει ακόμη. Έπαιξε στα λέιτ έιτις και πρώτο μισό νάιντις.
-
Alfa Romeo GTV 2.0 με ιστορικές πινακίδες στη Φιλοθέη. Είχα δεκαετίες να δω.
-
-
Ετσι ακριβώς ήταν το δεύτερο ΖΧ μου του 1997.
Κρατήθηκε μέχρι το 2005 και μέχρι πριν 2 χρόνια ήταν ακόμα σε κυκλοφορία, όπως είδαμε στο σύστημα με τις πινακίδες...
Δεν ήταν αυτό όμως της φωτογραφίας..
Carspotting [#7]